Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2015

Gość damboo

Rekomendowane odpowiedzi

Moje dzisiejsze typy na tak

Stadion - Blumenhofer z Carry, Rossini z Wilsonem, Autotech z My Sound,

Tak sobie ale super prezentacja JBL z ML

Audio Tekne - niegotowi

Dobrze Raidho z Soulution i FM Acoustic.

Ciekawie - Destination Audio

Ale ja jestem tubospaczony.

Vivid dobrze ale nie moj styl.

Generalnie duzo dobrego dzwieku z rozna sygnatura.

Sobieski dzisiaj - tlok, goraco i tyle.

Waszczyszyn- ciekawie ale za glosno i troche buczalo.

Focale - coz , szkoda. Auris - niezle.

Duzy plus -autobus ze stadionu do Sobieskiego, wolnym pasem:)

Zapomnialbym - na stadionie nowe glosniki Tomasza Roguli, duzoe lepsze od Zeta Zero. Super cena.

A która prezentacja zrobiła na Tobie największe wrażenie? Była taka jedna jedyna, że po prostu chciałbyś mieć ten system który grał?

Fajnie, że proponujesz innym poznanie się w realu. Na tym powinno polegać to forum. Gdyby więcej osób znało się w realu byłoby tu mniej agresji i mniej klonów;)

Jutro też będziesz w Wawie czy wracasz?

chyba Atohmy ;)

francuskie kolumny, podobno producent zaleca łączyć z Atollem (wydaje się że taka francuska "solidarność jajników" ;) )

na AS bede dopiero jutro ale słuchałem zestawu Atoll + Atohm w Audioforte w W-wie i nie powiem, bardzo fajne, spójne, muzykalne, pełne granie... sam jestem ciekaw i jutro tam zajrze..

.

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-31479-0-12996000-1446915967_thumb.jpg

post-31479-0-45486600-1446916252_thumb.jpg

post-31479-0-30214100-1446916265_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na narodowym najlepsze wrazenie zdecydowanie Goldmund ale nie slyszalem nic poza przygotowana z kartki prezentacja kilku utworow zmieninych z dokladnoscia kilku sekund i glosnoscia wczesniej dobrana dla kazdego utworu.Interesujaco ale dol pasma kulal - Destination Audio z tubami.

Na narodowym najlepsze wrazenie zdecydowanie Goldmund ale nie slyszalem nic poza przygotowana z kartki prezentacja kilku utworow zmieninych z dokladnoscia kilku sekund i glosnoscia wczesniej dobrana dla kazdego utworu.Interesujaco ale dol pasma kulal - Destination Audio z tubami.

Też mam takie potwierdzenia od 2 znajomych że Goldmund w tym roku pokazał dużą klasę i zagrał doskonale.

Wreszcie firma z ogromnym tradycjami podobnie jak FM Acoustic zademonstrowała najwyzszy poziom brzmienia.

Ciekawe czy nowy Jadis i Ktema Franco Serblina oraz szpulowiec Revoxa pokarzą wyższą klasę dźwięku -

ZOBACZYMY........

Ktemy są świetne!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mają też duże kolumny 185cm wzrostu. Ale tam jest podawany sygnał cyfrowy obrobiony przez procesor DSP, czyli zaprzeczenie klasycznego podejścia, lampy, analogowego grania itd. No i cena 500 000 euro, choć nie wiadomo czy to ze wzmacniaczami czy same kolumny.

Mają też duże kolumny 185cm wzrostu. Ale tam jest podawany sygnał cyfrowy obrobiony przez procesor DSP, czyli zaprzeczenie klasycznego podejścia, lampy, analogowego grania itd.

Zdaje się,były 1N-2N.

Logos.

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

A co Goldmunda jest? Ich kolumny też? które?

Kolumny nie jeśli dobrze pamiętam, ale cała elektronika Goldmunda.Jeszcze dzisiaj przekażę dokładne info na forum.

Wiem że Goldmund wypadł lepiej od samego Gryphona. Znajomy który kupił wiosną 2015 wysoką integrę Gryphona po latach użytkowania Goldmunda, wraca do korzeni i kompletuje pełen zestaw Goldmunda z monoblokami , pre i CDP.

Stwierdził że Gryphon to nie to - takiej średnicy i wysokich jaką prezentuje Goldmund ,Gryphon nie jest w stanie wykreować .........

Jestem skłonny uwierzyć. DAC Gryphona bardzo mi się podoba ale wzmacniacze mnie nie przekonują.

A jak zagrały te wielkie DC10 Gottenburg Odin z tą wielką metalową tubą na środku? To gra chyba z Audio Tekne.

System Goldmunda grał bardzo bardzo dobrze, ale za to kolumny wyglądały wyjątkowo paskudnie. Najlepiej na narodowym grały Wilsony Alexie z dcs-em i AR Fajnie Horns by auto-tech Uniwersum oraz Destination Audio. Najbardziej rozczarowałem się Magico.

Neolithy może nie grały najlepiej ale źle też nie było. Jakość wykonania niesamowita

System marzeń trochę rozczarował

Ukryta Zawartość

post-10168-0-15872000-1446925579_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A mi najbardziej podobał sie Audio Note. Dźwięk bardzo muzykalny,plynny, bdb zdefiniowany.

Że co? W innym wątku pytaleś co to jest definicja dźwięku, czyli nie wiesz

Co tu kosztowało 7 mln?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Że co? W innym wątku pytaleś co to jest definicja dźwięku, czyli nie wiesz

Pomyliłeś nicki ;)

Chyba.

Co tu kosztowało 7 mln?

Stolik ;)

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

A mi najbardziej podobał sie Audio Note. Dźwięk bardzo muzykalny,plynny, bdb zdefiniowany.

Przepraszam kolegę. Moja pomyłka przez podobieństwo nicków. Tamten koleś z drużyny głuchych ma nick audiofan1. Zadaje wiele durnych pytań i o audio zerowe pojęcie. Nie szuka dźwięków tylko pomiarów!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.