Skocz do zawartości
IGNORED

listwa Sulek za 6000 plnów

dekoracja

Rekomendowane odpowiedzi

Parantulla, fetka zostaw w spokoju, trafiłeś jak kula w płot.

"fenka". Jeśli już.

fetek to ten od szaleńczej jazdy:)

O ! guano jest guano , audiofilowi nie zaśmierdzi . :)

Pozdrówko Jacku .

A i Tobie - nieustające!:)

Przegrałem swoje życie, psiamać...:(((

Trza mi było skręcać druty, lutować, 'koszulki' termokurczyć... Zapodać jeszcze durnym, pseudoyntelygjentnym tekstem i - miodzio.

A tak - kicha,Panowie...:( Bida z nędzą.

Dobrze, że jest Rodrigo wespół z Gabryśką.

Bo bym już chyba nie zdzierżył!:-)))

Cośmy wódki razem przetworzyli - to ludzkie słowo nie opisze....

No cóż czym wyższy stopień naukowy tym rzadziej te osoby się widywało w instytucie (no może poza dniem z kwitkami i wypłatą) teraz już wiem kto ich zatrzymywał i dla czego ten cyklotron tak długo budowano ;)

wyślij do BBJ a oni Ci to sprawdzą i certyfikat gotowy.

A po co mi wysyłając sieciówki do BBJ certyfikat na buty, no pomyśl?

Satysfakcja, dyplom?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

"Dlaczego" piszemy tak:)

W rozmowach z Profesorem T. - nie padło ni słowo o CERNIe, ni o fizyce. Ani o pesos.

Tylko - baby!:-)

I cholernie przeszkadzające samoloty - mieszkał nieopodal Balic:)

Jak patrzę na te dziwy

Na jakim kanale te dziwy?

Lepiej popatrz na listwę i napisz co trzeba w niej poprawić, chętnie poczytam.

Neomamut zrobi wszystko co mu karzesz tym o to śrubokrętem od Sony-ego:

"Dlaczego" piszemy tak:)

Dlaczego nie, jestem elastyczny :)

Koło Balic latały tam wtedy głownie samoloty AN 24 i AN 12; jak je wystrzelano na bliskim wschodzie to później piloci latali na drzwiach od stodoły i dlatego zrobiła się cisza i słychać było jak sobie pykałem na terenie IFJ w tenisa, coś trzeba było z czasem robić za komuny.

Te szynki to mizeria .:)

O 1 ! pomysł; dajmy grubsze szyny, to co 2mm2 na przewód i co Twoim zdaniem uzyskamy?

Gość rydz

(Konto usunięte)

Te szynki to mizeria .:)

O 1 ! pomysł; dajmy grubsze szyny, to co 2mm2 na przewód i co Twoim zdaniem uzyskamy?

Bez urazy , jak w powyższym poście .

O ! guano jest guano , audiofilowi nie zaśmierdzi . :)

Bez urazy , jak w powyższym poście .

Mnie ciężko urazić, zacząłeś to kontynuuj z przeróbkami tej listwy zasilającej, może coś wniesiesz do tak "banalnego" tematu?

Lepiej popatrz na listwę i napisz co trzeba w niej poprawić, chętnie poczytam.

Lepiej przeczytaj mój post ze zrozumieniem:) Najpierw musiałbyś zdefiniować co to jest High End i do czego w ogóle zmierzasz, bo chyba sam nie wiesz :D Ja nie wiem, dla mnie listwa ma służyć zgodnie z jej przeznaczeniem, to znaczy ma służyć jako przedłużacz z rozgałęźnikiem i ta to robi, więc czego Ty jeszcze oczekujesz? jakiś właściwości voodoo? Chętnie poczytam o co chodzi :)

Lepiej przeczytaj mój post ze zrozumieniem:) Najpierw musiałbyś zdefiniować co to jest High End i do czego w ogóle zmierzasz, bo chyba sam nie wiesz :D Ja nie wiem, dla mnie listwa ma służyć zgodnie z jej przeznaczeniem, to znaczy ma służyć jako przedłużacz z rozgałęźnikiem i ta to robi, więc czego Ty jeszcze oczekujesz? jakiś właściwości voodoo? Chętnie poczytam o co chodzi :)

No widzisz Ty używasz kranu w kuchni tylko do nalewania wody do czajnika inni lubią jeszcze jak to czym się nalewa jest przyjemne w obsłudze, ładnie wygląda i woda nie chlapie dookoła.

Tak dla Ciebie ta listwa jest wystarczająca! Po co definiować High End jak tego nie rozumiesz z zasady?

Dla pozostałych dalej pytam co byście w tej listwie zmienili, bo przy jej projektowaniu pojawiło się paru "nie elektryków" i spieprzyli tak prostą elektryczną ideę przekazywania prądu dalej!

- I walnąl go synkom, psześwjetny sondzie.

- I tą szynką tak od razu zabił??

- Paniusia w latach, to i nie słysy..

Synkom, godom. Łod wonskotorówki.

Chyba ktoś prowadzi badanie rynku, żeby potem "przypadkiem" zrobić listwę według wskazówek forumowiczów.

Dla pozostałych dalej pytam co byście w tej listwie zmienili

Przede wszystkim trzeba ją położyć w drugą stronę, żeby zachować odpowiednią kierunkowość.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

No widzisz Ty używasz kranu w kuchni tylko do nalewania wody do czajnika inni lubią jeszcze jak to czym się nalewa jest przyjemne w obsłudze, ładnie wygląda i woda nie chlapie dookoła.

Ależ ja lubię ładne rzeczy jak każdy człowiek:) tylko co ma to wspólnego z poprawą działania tej listwy?

Tak dla Ciebie ta listwa jest wystarczająca! Po co definiować High End jak tego nie rozumiesz z zasady?

Więc wytłumacz mi co to jest i jak taka listwa według tych "standardów" powinna działać, bo to że powinna ładnie wyglądać już wiemy :D

E tam, sie znacie, Parantulla dobrze prawi, ja bym ją jeszcze odwrócił, żeby z fazować przetworniki. Zastanawiam się nad tym kolorem, żeby było tak bardziej poważnie :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

@konradskala

Podziwiam Twoją wytrwałość w tłumaczeniu oczywistości naszemu forumowemu konstruktorowi garażowemu:) Robię w branży ponad 20lat i paru takich "Słodowych" już spotkałem ale, żaden nie handlował swoimi genialnymi wynalazkami a tym bardziej nie twierdził, że dają zysk 5%...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

@konradskala

Podziwiam Twoją wytrwałość w tłumaczeniu oczywistości naszemu forumowemu konstruktorowi garażowemu:) Robię w branży ponad 20lat i paru takich "Słodowych" już spotkałem ale, żaden nie handlował swoimi genialnymi wynalazkami a tym bardziej nie twierdził, że dają zysk 5%...

To który fizyk taki genialny? Jeszcze Nobla nie dostał?

Jeśli jest inżynierem, powinni mu zabrać dyplom.

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

@konradskala

Podziwiam Twoją wytrwałość w tłumaczeniu oczywistości naszemu forumowemu konstruktorowi garażowemu:) Robię w branży ponad 20lat

Niektórzy całe życie robią w jednej branży i głupkami umierają. :P

Koleś to był gość! a Ty to jesteś jak ten nihilista, tak że nie bryluj tylko zmień avatar. Parantula ma za malutkiego i się dowartościowuje a i Tobie widzę czegoś brakuje?

Na temat zmiany w listwie

dalej tylko debilne pomysły!

Pewnie po AGH...

Rafii, a dlaczego masz 2 konta? To jest fair ?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

E tam, sie znacie, Parantulla dobrze prawi, ja bym ją jeszcze odwrócił

Tak odwróć kolumny w stronę ściany na pewno pomoże!

Rafii, a dlaczego masz 2 konta? To jest fair ?

Branża może mieć trzy Nichilisto ;P

I jak na jednym nabroisz to dajesz z drugiego...

Każdy by tak chciał...

Nic nowego pod słońcem:)

Więc wytłumacz mi co to jest i jak taka listwa według tych "standardów" powinna działać, bo to że powinna ładnie wyglądać już wiemy :D

P co? i tak nie zrozumiesz a konkurencja będzie miała pożytek.

Każdy by tak chciał...

Skąd wiesz, na drugim mam 11 punktów :)

Zgłoś się jako branża wymiany żarówek też będziesz mógł broić ;P

Niektórzy całe życie robią w jednej branży i głupkami umierają. :P

Koleś to był gość! a Ty to jesteś jak ten nihilista, tak że nie bryluj tylko zmień avatar. Parantula ma za malutkiego i się dowartościowuje a i Tobie widzę czegoś brakuje?

Na temat zmiany w listwie

dalej tylko debilne pomysły!

Tak se pacze, pacze i widze, że Koledze nerwy puszczajo:)

A to świadczy wyłącznie o jednym...

Tak se pacze, pacze i widze, że Koledze nerwy puszczajo:)

A to świadczy wyłącznie o jednym...

Taki argument świadczy tylko o impotencji twórczej kolegów, nie móc głupiej listwy ciut poprawić! :P

A po co mi wysyłając sieciówki do BBJ certyfikat na buty, no pomyśl?

Satysfakcja, dyplom?

No myślę, myślę i wymyślić nie mogę.

Po co te certyfikaty bezpieczeństwa? Sam już nie wiem :)

Ja będę budował dom chciałbym wiedzieć z czego powstaje. Większość społeczeństwa tak właśnie robi.

Po co komu certyfikat na mieszankę betonową i stal zbrojeniową?

Albo na kuchenkę gazową, piecyk gazowy, pralkę?

Albo na antywłamaniowe drzwi?

Albo na opony do własnego samochodu?

Albo na mini-wieżę dla dziecka?

Po jakiego grzyba ktoś to tyle lat temu wymyślił - jakieś badania, normy, certyfikaty zgodności, deklaracje zgodności?

Przecież można tak jak Ty.

Takie coś w byle sklepie na winklu (Monoprix, Franprix i inne), lub dalsze Łoszony, Lidle i jakiesik Simple - mają to dziwo po ~ 7, może 8 euro.

Poprawić można, a jakże!-:)

Poczekać do jutra. W niedziele na targu - i za trójkę kupisz.

Owszem - bez atestatu typa na cztery litery.

I na D.

Mocny wysyp ostatnio, skądinąd...:/

Produkuj się dalej, rafaell, bo to prawie jak w ruskim dowcipie, co to i straszno i smieszno...

Pozdro.

Każdy by tak chciał...

Ja bym nie chciał.

Po co mi kolejne rozdwojenie jaźni?:-)

No myślę, myślę i wymyślić nie mogę.

Po co te certyfikaty bezpieczeństwa? Sam już nie wiem :)

Ja będę budował dom chciłabym wiedzieć z czego powstaje. Większość społeczeństwa tak właśnie robi.

Większość społeczeństwa tak robi a większość producentów pokazuje jeden certyfikat podkładając go pod swoje wszystkie wyroby!!!

Już wczesniej napisałem że certyfikaty słuzą do niszzenia małych firm i nabijania kasy urzędasom (osrodkom certyfikujacym). swego czasu okazało się że kupiłem maszyny dopuszczone do sprzedaży w sumie lata robione a tu się okazało że nagle trzeba robić od nowa certyfikacę każdej maszyny z osobna za własną kasę ! bo jakiś urzędas sobie wymyślił albo wziął kasę za kolejne wytyczne które należy spełnić!!!

Kolego obecny świat to non stop trwająca wojna, to ze ktoś opowiada że żyjemy w centralnej części Europy 70 lat w pokoju to bzdura!

Tak więc z tymi certyfikatami pod włos to jeża i prostować banany zagryzając po drodze ośmiorniczkami za nas wszystkich pieniądze!

Nie tłumaczę dalej ale jak pewnie wiesz po uzyskaniu certyfikatu u Ciebie w firmie towar podaje się klientowi lepiej :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.