Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wnioski biegłych o Błasiku :

Ciekawa jest lektura komentarzy pod artykułem. Może oczadziali, przepojeni nienawiścią nie stanowią w Polsce jeszcze większości.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

W Niezależnej komenty byłyby zapewne inne.

Oj naiwny jest Kolega że w niezależnej. Jak dziecko we mgle. Może być smoleńskiej ;-).

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Podałem Koledze przykład redakcji o raczej odmiennych poglądach i możliwych tam komentarzach.

Na onecie pewnie byłby mix ;))

Podałem Koledze przykład redakcji o raczej odmiennych poglądach i możliwych tam komentarzach.

Ja wolę specjalistów od ukierunkowanych redakcji.

Prezydent może i być zwierzchnikiem sił zbrojnych, ale na pokładzie samolotu to kapitan jest Bogiem! Jak widać nie dla Lecha.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Aero

Wizyty, wizyty:

Załączone miniatury

Czyli to taka koniunkturalna menda. Jak wszyscy z tej opcji.

Skupcie się na treści opinii biegłych a nie na śmieciowych komentarzach z netu.

Problem w tym, że cokolwiek czytasz na temat katastrofy w Smoleńsku (czy to w necie, czy gdzieś indziej)

nie możesz być pewien, że to jest fakt.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Prezydent może i być zwierzchnikiem sił zbrojnych, ale na pokładzie samolotu to kapitan jest Bogiem! Jak widać nie dla Lecha.

http://m.se.pl/wiadomosci/polska/pilot-ktory-odmowil-lechowi-kaczynskiemu-ladowania-w-gruzji-bylo-niebezpiecznie-ale-prezydent-rozkaz_177965.html

To powinno być odczytane przed każdą dyskusją na temat przyczyn katastrofy TU 154.

Czyżby odtrąbiono początek Polowania na Lisa? :)

Nadzieja świta...

Ukryta Zawartość

fox-hunting-2.jpg

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Czyżby odtrąbiono początek Polowania na Lisa? :)

Nadzieja świta...

Ukryta Zawartość

fox-hunting-2.jpg

O ile to prawda, to i tak za późno to zrobiono.

Ukryta Zawartość

a tak dla ponadprzecietnie inteligentnych

Dzisiejsze wydanie programu "Tomasz Lis na żywo" zostało odwołane. Nie chodzi jednak o najnowszą, kontrowersyjną okładkę "Newsweeka", ale o problemy ze zdrowiem dziennikarza. Miały one nastąpić podczas maratonu w Holandii. "Lekarze nie pozwalają mi jeszcze wsiąść do samolotu", napisał w oświadczeniu.

POLUB NAS

Dzisiejsze wydanie programu "Tomasz Lis na żywo" zostało odwołane. Jak dowiedzieliśmy się nieoficjalnie w TVP, Tomasz Lis miał problemy zdrowotne podczas maratonu w Holandii i trafił do szpitala. Portal 300polityka podaje, że dziennikarz zasłabł po biegu.

Informację o odwołaniu programu potwierdził wydawca dziennikarza.

Wcześniej pojawiły się podejrzenia, że program "Tomasz Lis na żywo" może być odwołany w związku z kontrowersyjną okładką tygodnika "Newsweek", na której zdjęcie Jarosława Kaczyńskiego opatrzono napisem "Zamachowiec".

"Bardzo tani brukowy chwyt" - skomentował, kontrowersyjna okładkę Newsweeka, dr Wojciech Jabłoński, specjalista od marketingu politycznego

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wystartuj to się przekonasz.

Nie odczuwam takiej potrzeby, odkąd twórca stylu zdrowego biegania jebnął na zawał. Wolę zdecydowanie tenis ziemny. Zresztą, co do zioła nie ma pewności. Może to był napój energetyzujący? Powerade.

Nie odczuwam takiej potrzeby, odkąd twórca stylu zdrowego biegania jebnął na zawał. Wolę zdecydowanie tenis ziemny. Zresztą, co do zioła nie ma pewności. Może to był napój energetyzujący? Powerade.

Kokaina źle się komponuje z maratonami. To wiadomo od dawna.

Poza tym - prawdziwy gentleman brzydzi się wszelkim zbędnym wysiłkiem fizycznym. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Wolę zdecydowanie tenis ziemny

Miałeś na myśli chyba Ping-Pong grany Chuan - Chongiem.Przy tenisie ziemnym zawał może nastąpić szybciej niż w biegu.

Boże Drogi!

Uważaj na siebie Włodzimierzu, bo jakby-co to skąd wytrzaśniemy drugiego takiego jak Ty postkomucha o prawicowych przekonaniach popierającego najbardziej wsteczne pomysły Episkopatu i dyktatury wszelkiej maści?

No chyba, że w uznaniu zasług Michalik Cię wskrzesi, ale osobiście bałbym się na to stawiać ;-).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Miałeś na myśli chyba Ping-Pong grany Chuan - Chongiem.Przy tenisie ziemnym zawał może nastąpić szybciej niż w biegu.

Wiem najlepiej, co miałem na myśli. Od 33 lat to robię. Biegacze nie wytrzymują ze mną tempa przemieszczeń się po lesie za grzybami. Ostatnio jeden nabawił się kontuzji kolana, nie umie szybko maszerować w terenie.

Boże Drogi!

Uważaj na siebie Włodzimierzu, bo jakby-co to skąd wytrzaśniemy drugiego takiego jak Ty postkomucha o prawicowych przekonaniach popierającego najbardziej wsteczne pomysły Episkopatu i dyktatury wszelkiej maści?

No chyba, że w uznaniu zasług Michalik Cię wskrzesi, ale osobiście bałbym się na to stawiać ;-).

U was w Zakierzonii każdy prowidnyk takie głupoty prawi?

nie umie szybko maszerować w terenie.

Kurde,maszerowanie a bieg lub gra w tenisa ziemnego,to zupełnie różne obciążenia dla organizmu.Nie porównywalne.

Kurde,maszerowanie a bieg lub gra w tenisa ziemnego,to zupełnie różne obciążenia dla organizmu.Nie porównywalne.

Mnie to nie przeszkadza. Wyczyn zostawiłem innym. Jest jeszcze jazda na rowerze. Piłka nożna opada - bo kości mogłyby już tego nie wytrzymać, a do koszykówki - brakuje mi oddechu.

To nie dziecinada.

Clarkson był jego przełożonym. Mógł leniwego Irlandczyka opieprzyć ale grzecznie,bez inwektyw, mógł go nawet zwolnić.

I już - nikt by nie płakał.

Ale nie miał prawa gościowi wymyślać ani go walić w ryj bo nie dostał papu.

Tym się różni UK od krajów dzikich, że tam mieszkają ludzie CYWILIZOWANI i obowiązują NORMY ZACHOWAŃ.

A jeśli ktoś się zachowuje jak cham i prostak to choćby nie wiem jak był medialny - kończy jak cham i prostak.

Na marginesie a nie między przyzwoitymi ludźmi.

Zasady są ważniejsze od nawet najbardziej dochodowego programu, bo to one czynią nas cywilizowanymi ludźmi a nie te programy.

Lord Hall to doskonale rozumie i chwała mu za to.

Proste.

Taaa....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.