Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

To Wolniewicz jest Murzynem?

I jak był młody to też był murzynem ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Są tacy, którzy jakąś refleksję mają dopiero wtedy, kiedy sami dostaną w ryj. Ale wtedy może być już za późno.

Dla mnie charakterystyczny jest cichy ale stały i widoczny sojusz PiS z narodowcami. Do czego to doprowadzi?

W większości twoje refleksje nie są warte nawet walenia cię w ryj.

wujaszek_fester_2.jpg

Może jestem i mało przystojny, ale mówić, że jestem Murzynem to chyba już przesada.

Czy ja pisałem, że jesteś Murzynem???

Najwyraźniej piana zalewa ci oczy, o mózgu nie wspomnę, bo to to już od dawna.

Poza tym miarkuj się komuchu.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Jak padną pierwsi zabici też tak powiesz ???

To napięcie przedmiesiączkowe u Ciebie ??? Nie histeryzuj,bądź facet...

Już Polacy pędzą kupować broń i robić koktajle pana M. żeby bronić milionowych uposażeń pana Foxa np.

Sorry miś, aż tylu idiotów w tym kraju nie ma....

Nawet najwięksi optymiści (czytaj naiwni) przez ostatnie 25 lat wyrobili sobie instynkt i wiedzą kiedy ktoś ich chce....... (autocenzura)

Są tacy, którzy jakąś refleksję mają dopiero wtedy, kiedy sami dostaną w ryj. Ale wtedy może być już za późno.

Wiesz, żebym cię cenił chociaż ciut wyżej niż pacjenta po nieudanej lobotomii to bym ci odpowiedział, ale nie cenię...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Czy ja pisałem, że jesteś Murzynem???

Najwyraźniej piana zalewa ci oczy, o mózgu nie wspomnę, bo to to już od dawna.

Poza tym miarkuj się komuchu.

Mieszanina głupoty, nienawiści i szaleństwa. Poza tym wszysko dobrze?

Już Polacy pędzą kupować broń i robić koktajle pana M. żeby bronić milionowych uposażeń pana Foxa np.

Gdzie ja mam te miliony, no gdzie?!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Pod poduszką ? ;-)

W materacu ? ;-)

Spać na materacu wypełnionym milionami, to jest to, ale oczywiście nie milionami w bilonie ;-).

Niestety mój materac wypełniony jest gąbką z Ikei, ale muszę sprawdzić co wypełnia materac żony. Też z Ikei, ale bez gąbki. Może zamiast "złotego pociągu" jakiś "złoty materac" się znajdzie ;-).

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A to przepraszam, myślałem ze Kolega z Tych Lisów....

Najmocniej przepraszam i milionów życzę i to nawet liczonych w euro !!!

:)

"Krzysztof Mieszkowski, wrocławski poseł Nowoczesnej, wysłał oficjalne pismo do premier Beaty Szydło. Prosi w nim o określenie kompetencji Jarosława Kaczyńskiego.

>>"Według informacji podanych przez m.in. dzienniki 'Fakt' i 'Super Express' miała Pani zostać 'przywołana do porządku', strofowana przez posła Kaczyńskiego oraz otrzymać od niego konkretne instrukcje dotyczące działań Rady Ministrów" - napisał poseł w zapytaniu poselskim.

"Proszę o określenie kompetencji posła Jarosława Kaczyńskiego wobec Rady Ministrów" - czytamy w dalszej części pisma.<<

Zgodnie z przepisami Beata Szydło ma na udzielenie odpowiedzi 21 dni."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

"Krzysztof Mieszkowski, wrocławski poseł Nowoczesnej, wysłał oficjalne pismo do premier Beaty Szydło. Prosi w nim o określenie kompetencji Jarosława Kaczyńskiego.

>>"Według informacji podanych przez m.in. dzienniki 'Fakt' i 'Super Express' miała Pani zostać 'przywołana do porządku', strofowana przez posła Kaczyńskiego oraz otrzymać od niego konkretne instrukcje dotyczące działań Rady Ministrów" - napisał poseł w zapytaniu poselskim.

"Proszę o określenie kompetencji posła Jarosława Kaczyńskiego wobec Rady Ministrów" - czytamy w dalszej części pisma.<<

Zgodnie z przepisami Beata Szydło ma na udzielenie odpowiedzi 21 dni."

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,20028665,czy-szydlo-wystapi-o-zdyscyplinowanie-posla-kaczynskiego.html

Mieszkowski słynie z teatralnych gestów.

Ja rozumiem, że obecna sytuacja gdy premier nie rządzi i prezydent nie ma nic dogadania nie dziwi cię, bo tesknisz do czasów, gdy o wszystkim decydował Pierwszy Sekretarz.

Ale chyba czasy się zmieniły Włodzimierzu?

Jestem Europejczykiem.

POP wracają!

Niby gdzie?

U mnie w firmie właśnie zwinęła się kadrowa komórka PO (sama z siebie w wyniku utracenia zaufania nawet u lizusów podpierdalaczy), a pomieszczenia po nich zostały przeznaczone na wychodki.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

I to właśnie dowodzi całkowitej głupoty ekonomicznej PiS. Zamiast zając biurka po komórce PO, to najpierw je przerobią na sracze, a potem trzeba będzie z powrotem sracze przerabiać na biura. Kto za to marnotrawstwo zapłaci? My zapłacimy, bo coś mi się nie wydaje by pisiarze lubili urzędować właśnie w sraczach. Choc może się mylę i wychodkowe klimaty to właśnie to, co im najbardziej odpowiada.

Nie wydaje mi się. Ich protektorzy kaplic i kościołów mają juz po pachy. Oni potrzebują kasy. A z kaplic dochód bardzo marny, jeśli jakikolwiek.

W IV RP nic się nie zmieniło w porównaniu z III Rp wiec KODinternowcy i ich sympatycy powinni być zadowoleni. Jak widać na tej stronie we wpisach powyżej pozyteczni idioci nadal korzystają z wolności pisania i nikt icgh za to nie ściga.

Ziobro nie aresztuje, Kamiński nie stawia przed obiektywem, Macierewicz nie wywołuje wojny swiatowej, a Mateusz Morawiecki - były utrzymanek zachodniego kapitału banksterskiego - kontynuje polityke cieszenia sie z byle g....

- ostatnio cieszył się w Telewizji, że Mercedes raczy w Polsce postawić swoją fabryke silników, w której zatrudni nieco polskiego chłopstwa przyuczanego przez Niemców do trzymania w ręcę klucza z "grzechotką".

Ziobro nie aresztuje, Kamiński nie stawia przed obiektywem, Macierewicz nie wywołuje wojny swiatowej, a Mateusz Morawiecki - były utrzymanek zachodniego kapitału banksterskiego - kontynuje polityke cieszenia sie z byle g....

- ostatnio cieszył się w Telewizji, że Mercedes raczy w Polsce postawić swoją fabryke silników, w której zatrudni nieco polskiego chłopstwa przyuczanego przez Niemców do trzymania w ręcę klucza z "grzechotką".

Prysły zmysły.

Nie ma to jak polska fabryka polskich silników po które już ustawia się kolejka międzynarodowych koncernów.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Ja rozumiem, że obecna sytuacja gdy premier nie rządzi i prezydent nie ma nic dogadania nie dziwi cię, bo tesknisz do czasów, gdy o wszystkim decydował Pierwszy Sekretarz.

Ale chyba czasy się zmieniły Włodzimierzu?

To ma być odpowiedź na moją prawdziwe stwierdzenie, że Mieszkowski słynie z teatralnych gestów? Wiedziony tęsknotą do dawnych czasów zalecam ci posiedzenie z noga od taboretu w odbycie. Mozę ci rozum do głowy wróci.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Stare, sprawdzone metody...

Musi cię Ziobrescu wziąć na pomagiera, Włodzimierzu.

Nie wyciągaj zbyt daleko idących wniosków... W ogóle jestem usposobieniem łagodności.

Jaro_747 na inne odpowiedzi nie zasługuje.

Musi cię Ziobrescu wziąć na pomagiera, Włodzimierzu.

Wawro: Wszystkich nie wyrzucą, policję polityczną muszą mieć, czy jak tamta k**wa będzie się nazywać. No co? Jezuitów zatrudnią? Jerzyk: Policję polityczną to oni między sobą wybiorą.

Nie ma to jak polska fabryka polskich silników po które już ustawia się kolejka międzynarodowych koncernów.

ajajaj i tez dotowana przez rzad.Bo nie ma sily polska tez musi byc dotowana jak kopalnia.

nie dosc ze niemcy to jeszcze z europy.Czy moze byc cós gorszego niz niemiec z europy.To juz lepszy zyd z ameryki.

Edytowane przez muls
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.