Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne ze go do TVNu przyjęli, ten facet to kompromitacja dla zawodu dziennikarza,normalnie nie mogę na niego patrzeć w tv

Tępyś, Temper.

Temperowi przydałaby się temperówka ;-).

Dziwne ze go do TVNu przyjęli, ten facet to kompromitacja dla zawodu dziennikarza,normalnie nie mogę na niego patrzeć w tv

To nie patrz i nam tu d... nie zawracaj.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Jarek jaki jest taki jest ale kraść nie pozwoli, wiadomo było że te podwyżki to podpucha dla platfusow, jak im się mordy ucieszyły na wieść o tym projekcie, pomyśleli że może da radę Jarka przekabacic i będzie można robić numery na większą skalę, a tu zonk pryma aprilis haha

Czy wszyscy zwolennicy PiS mają coś z głową? Przeciez to tłumaczenie jest tak debilne, że aż ciężko uwierzyć, że ktoś to pisze poważnie. Uspokój wszystkich Caleb i powiedz, że jaja sobie robisz.

Jestem Europejczykiem.

ten facet to kompromitacja dla zawodu dziennikarza

To dobrze, że tylko dla zawodu dziennikarza. Ty i tobie podobni to kompromitacja dla całego społeczeństwa, Pod każdym względem.

Przeciez to tłumaczenie jest tak debilne

Chodzi właśnie o to, że takie ma być. Jest właśnie takie bo skierowane do właśnie takich. Przecież nic innego i tak nie zrozumieją, to wystarczy właśnie takie...

To wytłumacz podpis Prezesa, albo co miałeś na myśli pisząc kilku?

Widziałeś podpis?

Pisałem o kilkunastu.

Gdybyś posłuchał jednego z linków, które wkleiłem może byś zrozumiał, że Was bardzo łatwo wpuścić w kanał.

kilka obraźliwych zdań

Starasz się usilnie, jak widzę, iść w moje ślady czy może robiłeś to już wcześniej?

Generalnie trzymajcie poziom jeśli już pionu nie potraficie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Twoje szczekanie nie ma najmniejszego znaczenia adalbercik , ważne jest to co ja chcę i co ja mówię,jeszcze to do ciebie nie dotarło ,ty i tobie podobni nie liczycie się zupełnie,wasze słowa są puste tak jak wasze głowy.

Twoje szczekanie nie ma najmniejszego znaczenia adalbercik , ważne jest to co ja chcę i co ja mówię,jeszcze to do ciebie nie dotarło ,ty i tobie podobni nie liczycie się zupełnie,wasze słowa są puste tak jak wasze głowy.

Jakby ktoś miał jeszcze wątpiwości jak wygląda i co mysli pisiarz to macie tu wzór. Nie dość, że noga od stołu przy nim to intelektualistka, to do tego jeszcze uważa się za pępek świata, ego ma jak galaktyka, choć w rzeczywistości mały, zakompleksiony, przegrany, nic nie znaczący dla nikogo człowieczek, kopany bezustanie w 4 litery i przez ludzi i życie, którego jedynym sposobem na poprawę sobie humoru i samooceny jest "podczepienie" się pod równie głupich i bezczelnych, choć nawet oni mają takich jak on w najgłębszej pogardzie. Ot przykład typa którego nawet nie trzeba kupować za 2 piwa, bo jego maleńki rozumek podpowiada, że skoro teraz debile przy władzy to może przygarną jak będzie darł mordę głośniej niż inne szumowiny. Za głupi by zrozumieć, że choćby lizał buty preziowi i 4 razy dziennie to i tak zostanie kopnięty w dupę, bo inni liżący choc lizać potrafią, a on tylko obślini, upaprze i od tego radosnego podniecenia, że może choć próbować lizać, zanieczyści odchodami wszystko wokół.

Edytowane przez Adalbert95

Ciężkie czasy nastały dla resortowych dzieci.

Nawet im książki przeceniają. Ale ktoś za to beknie.

ab2ec49e0d700b01f92e58a40787fa3f.jpg

Jarek jaki jest taki jest ale kraść nie pozwoli

Chłopaki, widzę, że po 8 latach ciemnoty teraz próbujecie ją sprzedać.

Problem w tym, że sprzedajecie i kupujecie tylko w swoim gronie.

Nawet im książki przeceniają.

Przecena z zeszłego roku i jak widać po wyborach, był to dobry ruch.

Gdybyście przecenili swoje pisane bzdety może Wy byście wygrali.

Skąpy traci dwa razy.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przecena z zeszłego roku i jak widać po wyborach, był to dobry ruch.

Wy to macie łganie zapewne w genach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nawet jeśli wydrukowano te 35 tyś, choć to bardzo wątpliwe, to sprzedało się mniej (zwroty), a "dzieło" zniknęło z księgarń już w 2012. Nawet rozdawania, zalegających pewnie w piwnicach na Nowogrodzkiej, egzemplarzy sympatykom zaprzestano już po roku i reszta poszła zapewne na przemiał.

Rozumiem, że zgodnie z pisiarskim zwyczajem tego przyłapania na ewidentnym kłamstwie nie skomentujesz, więc nawet tego nie oczekuję.

Kłam dalej, ale choć pilnuj byś się w tych swoich kłamstwach nie pomylił jak prezio.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Adalbert95

Adalbercik jak bys krócej pisał to może przeczytał bym twoje wypociny a tak mi się nie chce,nie warto was czytac, nie warto was słuchać,szkoda na to czasu.

Klasyczne. Jak jest więcej niż jedno zdanie, trybiki zaczynają zwalniać. Przy trzecim zdaniu następuje całkowity stop. Dlatego iksik ma krótkie posty. Muszą dać rady ogarnąć. Pisiorki.

Dlatego iksik ma krótkie posty

Raz, że publika wymaga zgrzebnej prostoty, bo coś wiecej jest niezrozumiałe, dwa, że chce pozować na mistrza krótkiej ale celnej riposty. Kiedyś nawet mu jako tako wychodziło. Teraz jest dramat, bo choć forma taka sama, to treść tak marna, miałka i bezwartosciowa, że żadna forma już nie pomoże. Tym bardziej, że ani Kochanowski ani Sztadynger nie jest. Ale przynajmniej doceniam wysiłki. Reszta jak HWDP czyli poziom ameby...

Edytowane przez Adalbert95

Oho Jarka mama nie puściła ;-) Musiał zjeść kolację i wyczesać kocura :-D

be83f3c9b0141b9c1573693cc48c6055.jpg

13769402_1781054325508612_99999254030641507_n.jpg?oh=afe291a2f4caef8ff8c81215bd813136&oe=58195CC8&__gda__=1479620534_270d62dd6ad408941943e16ac03b930f

Edytowane przez thrak

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

No pacz Pan! Pewnie go tam ubecja siłą zaciągnęła ;-).

Ni tam ratował kraj udając że niby tam siedzi i się dogaduje :-) takie tłumaczenia jak Piotrowicza i innych kato-bolszewików ;-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Innych tam nie ma :-) sami prawi i sprawiedliwi a i waleczni tym bardziej teraz jak zaczną pisać historię po swojemu :-)

Te kreatury o to zadbają ;-) czy coś tam coś tam :-))))))

13716147_1069469719795731_3853865240838946538_n.jpg?oh=db4e102a85ab942bb5386da317917be7&oe=581A3639

teraz jak zaczną pisać historię po swojemu :-)

Już dawno zaczęli. Tylko, że zapomnieli, ze mamy XXI wiek, nie czasy socjalizmu kiedy tą napisaną po swojemu hustorię można było, choć częściowo spłeczęństwu wtłoczyć do głów. Teraz, nawet dysponująć kurwizją i IPNem się nie da. Ale, że chcą to się nie dziwię. To nie pierwszy i niestety nie ostatni idiotyzm pisiarstwa.

Nawet im książki przeceniają. Ale ktoś za to beknie.

ab2ec49e0d700b01f92e58a40787fa3f.jpg

1f6d35af58f7f35900e31c2e792f69f8.jpg

Ciemny lud to kupi.

Lat temu mnóstwo, Rynek Główny w Krakowie.

Komuna.

Księgarnia Rolnicza (dziś w tym sklepiku - komisaryjat policyji, czy cóś),

obok Baranów.

Idę Ci ja, idę - i w tejże księgarni na wystawie widzę Orwella 'Folwark Zwierzęcy'.

Chudzieńkie wydanie z knurem na okładce.

Do dziś się toczę ze śmiechu:-)

Taki sklepik dla calebów, tęperów i innych światłych a i oczytanych!:)

Adalbercik jak bys krócej pisał to może przeczytał bym twoje wypociny a tak mi się nie chce,nie warto was czytac, nie warto was słuchać,szkoda na to czasu.

Zabawne.

Bezrobotny (....) a czasu wolnego onemu brak.

Łone tak majo...

Oho Jarka mama nie puściła ;-) Musiał zjeść kolację i wyczesać kocura :-D

be83f3c9b0141b9c1573693cc48c6055.jpg

13769402_1781054325508612_99999254030641507_n.jpg?oh=afe291a2f4caef8ff8c81215bd813136&oe=58195CC8&__gda__=1479620534_270d62dd6ad408941943e16ac03b930f

Agent służb państwowych zawsze musi kontrolować sytuację jak dostanie polecenie. Czyżby to był ten poszukiwany "kret" Solidarności ? I drugie pytanie na czyje polecenie obserwował sytuację - służb naszego ówczesnego państwa czy może obcych służb ? ;-)

Agent zazwyczaj lubi ukrywać się w tłumie. Nie lubi pchać się do pierwszego szeregu, po co zwracać na siebie uwagę. Dużo rzeczy tu pasuje. Dlatego na wywiadowców wybiera się ludzi nie rzucających się w oczy i nie wystających z tłumu.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To pewnie rosyjki agent.

I wszystko by sie zgadzało to antyunijne i ogolnie anty podejście do zachodu.

chwilowy brak działalności w audio.

Innych tam nie ma :-) sami prawi i sprawiedliwi a i waleczni tym bardziej teraz jak zaczną pisać historię po swojemu :-)

Te kreatury o to zadbają ;-) czy coś tam coś tam :-))))))

13716147_1069469719795731_3853865240838946538_n.jpg?oh=db4e102a85ab942bb5386da317917be7&oe=581A3639

Pani Kruk, olaboga !!!!! Świat się kończy, albo PiS ma bardzo krótką ławkę. W sumie to nic dziwnego taki frontalny atak na stołki i kasę (program "Koryto+") musi spowodować braki kadrowe. Bierze się wtedy co pod ręką. Bez konkursu bo muszą być zaufani i sprawdzeni w boju ideologicznym.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.