Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Najgorsze że większość to pożyteczni idioci powtarzający jak papugi teksty wrzucane przez nielicznych najemników. Siano w głowie plus dostęp do internetu plus dużo wolnego czasu (rencista, ochroniarz, itp.) - takich są tysiące.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Obejrzałem wczoraj wstrząsający film ,, Colonia'' o obozie prowadzonym przez zwyrodnialca Paula Schafera w Chile. Za przyzwoleniem i przy wyraźniej współpracy z Pinochetem.

Jego przeciwnicy byli tam torturowani.

Pislamiści powinni sobie to obejrzeć. W 1999 ich gwiazdy Michał Kamiński plus Marek Jurek i Tomasz Wołek złożyli wizytę w Londynie1999(po aresztowaniu) Pinochetowi i wręczyli mu ryngraf w podziękowaniu od polskiego społeczeństwa.

Film też pokazuje w co zamienia się Państwo, jak demokrację i prawo władza ma gdzieś.

Jak prawem jest tylko i wyłącznie widzimisię jednego człowieka.

Edytowane przez HQ150

Ja tylko powtarzam wasze słowa,to wy piszecie że Jarosław jest faszysta drukujące zdjęcia z podobiznami do Hitlera, to wszystko można znaleźć w waszych jedynie słusznych szmatlawcach, jak ktoś ma inne poglądy to jest w najlepszym wypadku durniem i gdzie ta wasza tolerancja na którą się powołujecie, ja bym was w klatkach zamykał takich metr na metr

caleb66 Jarosław z dużej a "wy" "was" to już nie łaska ? Nie masz szacunku do użytkowników AS ?

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Ja tylko powtarzam wasze słowa,to wy piszecie że Jarosław jest faszysta drukujące zdjęcia z podobiznami do Hitlera, to wszystko można znaleźć w waszych jedynie słusznych szmatlawcach, jak ktoś ma inne poglądy to jest w najlepszym wypadku durniem i gdzie ta wasza tolerancja na którą się powołujecie, ja bym was w klatkach zamykał takich metr na metr

Dlaczego :(

Obejrzałem wczoraj wstrząsający film ,, Colonia'' o obozie prowadzonym przez zwyrodnialca Paula Schafera w Chile. Za przyzwoleniem i przy wyraźniej współpracy z Pinochetem.

Jego przeciwnicy byli tam torturowani.

Pislamiści powinni sobie to obejrzeć. W 1999 ich gwiazdy Michał Kamiński plus Marek Jurek i Tomasz Wołek złożyli wizytę w Londynie1999(po aresztowaniu) Pinochetowi i wręczyli mu ryngraf w podziękowaniu od polskiego społeczeństwa.

Film też pokazuje w co zamienia się Państwo, jak demokrację i prawo władza ma gdzieś.

Jak prawem jest tylko i wyłącznie widzimisię jednego człowieka.

Nie pierwszy taki oboz i nie ostatni niestety. Apele tez nic nie daja jedynia obrona na chwile obecna to ustrój hamerykanski zwany demokracja. Ale dyktatury wciąż się maja dobrze i sa nawet wzmacniane przez konkurencyjne sily np. Rosyjskie. A jednostki chcące władzy nad wszystkimi były sa i będą. I nie tylko nasza wladza terazniejsza chętnie by się zamienila ale większość.

Narzekamy na ta hameryke a lepiej nie będzie jak upadnie dyktatura powroci nowoczesne obizy powstaną jeszcze straszniejsze.

chwilowy brak działalności w audio.

"

Problem z komunizmem nie bylo to, ze ludzie byli biedni, ale to, ze byli demoralizawani. 20% Polakow bylo w partii, ludzie nie tylko donosili na siebie, ale rowniez robili przekrety bo komunizm to jeden wielki przekret. Ludzie kradlli, lenili sie, nie dbali o nic. Glupota byla cnota, miernota standartem. Demokracja natomiast daje wolnosc. A do wolnosci nie jestesmy przygotowani. Wolnosc wymaga. Bycie niewolnikiem jest latwiej niz bycie wolnym, mimo iz niewolnik cierpi.

"

Fronda.

Caleb66 prezes to nie wzór.

Prezez Was oszukuje.

Nie jestem komunista,nigdzie tak nie pisałem, nie jestem też faszysta choć za młodu skinowalem,z dzieciństwa komune pamiętam i w tym sensie mi się podobało, a PiS i Jarka lubię bo to jedyna partia która coś ludowi dała i obietnicy choć w części dotrzymała alternatywy na dzień dzisiejszy nie widzę.

PiS i Jarka lubię bo to jedyna partia która coś ludowi dała i obietnicy choć w części dotrzymała alternatywy na dzień dzisiejszy nie widzę.

Zobaczymy ile dała a ile zabrała. Bilans ocenia się z perspektywy czasu a nie doraźnych (chwilowych) korzyści. To że będą zabierać to pewne, tylko odłożone w czasie. Ekonomii nie oszukasz.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

caleb

Przeczytaj swój wpis adresowany do niusi.Za takie coś powinno wylatywać się z forum.

Malutkie dziecko narodowców: „Zakłamane świnie z Gazety Wyborczej, koniec żydokomuny

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dziennikarz prawicowego "DoRzeczy" pokazuje gest "Heil Hitler"!

Ukryta Zawartość

Coraz ciekawiej w kraju sie dzieje....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kamiński i Wołek to teraz Twoja opcja...więc jak to jest z Wami?

Piszecie o rozumie a dupę na karku nosicie.

Kolejne świadectwo kompletnego i zdaje się nieodwracalnego zdurnienia i przy okazji zchamienia iksika.

Jestem Europejczykiem.

Króciutka i wybiórcza pamięć to też cecha pisiorów. Nie będę się zniżał do wyszukania i zacytowania wypowiedzi które są obelgami wprost. I bezpośrednio - personalnie i jako jakiejś grupy, jakimi HWDP sypie tu od zawsze. Udawanie idoty który uważa, że jak on lży to mu wolno, ale jak jego lżą to już zbrodnia, to też cecha charakterystyczna i dla miłośników obecnej władzy i ludzi prezentujących specyficzny typ umysłowości jaki jest niemal obowiązującym wśród wyznawców prezia i jego menażerii. Czegóż zresztą wymagać od wyznawców skoro sam PiS w osobach jego liderów postępuje dokładnie w ten sposób...

Malutkie dziecko narodowców: „Zakłamane świnie z Gazety Wyborczej, koniec żydokomuny

Ukryta Zawartość

Dziennikarz prawicowego "DoRzeczy" pokazuje gest "Heil Hitler"!

Ukryta Zawartość

Coraz ciekawiej w kraju sie dzieje....

Polska znowu źle skończy.

Obym się mylił.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Trzeba przyznać że stosuje konsekwentnie co wyczytał ;-)

cbc38d72507ae6be22ff0dc798ff0852.png

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Wciaz mnie zaskakujecie chamstwem?!

Niusi i celebowi dziekuje za udzial w watku!

Reszte ostrzegam!!!

Mozna sie spierac, a nawet w dzisiejszej rzeczywistosci trzeba. Nie wolno sie lzyc i straszyc. To prostackie chamstwo, nie dyskusja!

4a41c67b4f76170a48639ef73f5be8e7.jpg

Putina brakuje. Chociaż nasz prezes odstaje za mały rozmach i brak armi co powoduje związanie demokracja i brak szans na pucz w stylu tureckiego dyktatora.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Putina brakuje. (...)

Tak czepiasz się Putina, że aż prosi się, abyś wykazał dlaczego. W czym w ciągu swoich rządów zaskarbił sobie na twoją nienawiść, a może i innych Polaków? W tym moją.spróbuj mnie też przekonać.

E tam... Od razu nienawiść. Może po prostu zwykły strach

Ukryta Zawartość

A tu jajcarski artykuł o Putinie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Tak czepiasz się Putina, że aż prosi się, abyś wykazał dlaczego. W czym w ciągu swoich rządów zaskarbił sobie na twoją nienawiść, a może i innych Polaków? W tym moją.spróbuj mnie też przekonać.

Wśród książek o dyktatorach brakuje Putina na półce. A tam sie czepiam wskazuje fakt.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wśród książek o dyktatorach brakuje Putina na półce. A tam sie czepiam wskazuje fakt.

Widzę, że cienka jest twoja wiedza i nie wiesz o czym i kim piszesz. Nie potrafisz wymienić jednej chociaż pozycji książkowej o czym (np. Tadeusz A. Kisielewski "Schyłek Rosji") czy "o kim" (np. Krystyna Kurczab-Redlich "Wowa, Wołodia, Władimir. Tajemnice Rosji Putina").

Edytowane przez Włodzimierz_55692

Tylko stwierdzam fakt. Żadnej filozofii. Nic nie poradzę że to dla Ciebie jakis bozek. Ja nie stawiam czlowieka na równi z bogiem i nie popieram wladzy jednostki. Zawsze źle to sie konczy.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Tylko stwierdzam fakt. Żadnej filozofii. Nic nie poradzę że to dla Ciebie jakis bozek. Ja nie stawiam czlowieka na równi z bogiem i nie popieram wladzy jednostki. Zawsze źle to sie konczy.

W tym. co dotychczas napisałeś nie ma żadnych faktów, a ni tym bardziej filozofii. Zaprezentowałeś jedynie obiegową głupotę. Dyskutant z ciebie żaden.

Lo Boże.

Putina brakuje. Chociaż nasz prezes odstaje za mały rozmach i brak armi co powoduje związanie demokracja i brak szans na pucz w stylu tureckiego dyktatora.

Ukryta Zawartość

Przecież działa jak dyktator. Ten mały Putinek.

Ukryta Zawartość

Kompost parlamentu otworzył jamę gębową ;-)

13876594_10154458183306683_3989164209316759068_n.jpg?oh=9b2788057669349fbc5f747b2b96659d&oe=585D289B&__gda__=1479470030_b044d8becce78800b6b18ba26511b516

To jest prawda tyle lat blokowana ! :-)))))))))))))

13912825_1813819452185408_5642987543089328918_n.png?oh=826031490bf748d8dc738780dff1ca2f&oe=58592F32

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość Gosc

(Konto usunięte)

W sumie to wiem czego się spodziewać po tych amebach intelektualnych ultra-kato-bolszewo-piusuaro-fans ale coraz częściej mnie zaskakują. Może ameba to za dużo? Może szparagi...?

13680773_1813837945516892_8236675876314343482_n.png?oh=40646d3aa4f26a96af175f1e6521c848&oe=5812A7C7&__gda__=1482313036_1b83a7b9da65702d23fb38a5a7d31e8d

A ten hydraulik - nie obrażając fachowców - z wąsem to co? ;-) Oczadział przy tym kadzidle, cały tydzień mszował ;-)

13686688_1813950128839007_6776998945550440266_n.png?oh=5d1dc584e050e2ea2bb7084f55f7a995&oe=582EAFF5

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.