Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, jezz napisał:

A co mały mocarzu, wy wciskacie tu różne rzeczy i wszystko jest ok.

no coz jeezik w koncu wyszedł z ciebie    .....KURDUPEL.Co sprawia mi nieslychana radosc.Melduj co tam z menzem kalisza bedzie..I co nato swiat.

Edytowane przez muls
5 minut temu, jezz napisał:

A co mały mocarzu, wy wciskacie tu różne rzeczy i wszystko jest ok.

Też nieźle pociskałeś a jak przyszło co do czego to sam wiesz co było.

Nie bądź więc taki mondry.

"Wy" towarzyszu w zalewie pisowskiego bagna jakoś cicho "siedzicie" ale idiotyczne pretensje do mulsa ze jakoby napisał to i owo to jest "waszą "kwintesencją  trolowania tym temacie o "niczem"

tak na marginesie Asterix nie moge sie dowiedziec czy W TVP Gdansk była robiona jakas kampania za bucem czy tez te 12% dostał za nazwisko.

17 minut temu, muls napisał:

tak na marginesie Asterix nie moge sie dowiedziec czy W TVP Gdansk była robiona jakas kampania za bucem czy tez te 12% dostał za nazwisko.

Nie wiem nie ogladam tego scieku jak i innych wytworów Qrwizji

wiem ze wśród tych 12 %olbrzymia większość jest wyborców z pod znaku Przeproscie I Spier...cie

tak myslałem ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze w ten czas ta qurwizja milczała.Mam znajomych w Gdansku ale tez nie ogladaja tak wiec kaplica.

Edytowane przez muls
11 minut temu, muls napisał:

tak myslałem ale jakos nie chce mi sie wierzyc ze w ten czas ta qurwizja milczała.Mam znajomych w Gdansku ale tez nie ogladaja tak wiec kaplica.

A propo tego dziwoląga

nie wiem czy czytaliscie o tym panowie

"Komitet Grzegorza Brauna próbował wpłynąć na wynik wyborów w Gdańsku?"

"Podczas niedzielnych wyborów w Gdańsku doszło do kilkunastu incydentów wyborczych z udziałem mężów zaufania reprezentujących komitet Grzegorza Brauna, skrajnie prawicowego kandydata. Próbowali oni nielegalnie podmieniać tusz do stemplowania kart wyborczych na taki, który przynieśli ze sobą. Policja poinformowała, że w trakcie niedzielnych wyborów dostała 13 zgłoszeń o takich incydentach – czytamy w portalu „Wyborczej”. Tymczasem Braun już kilka minut po zamknięciu lokali wyborczych sugerował, że wybory mogły zostać sfałszowane."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

O tym fakcie  u nas głośno....takie cos wszystkiego sie chwyta ...z drugiej strony czego sie można bylo spodziewać

Ukryta Zawartość

bylo zaraz po tym jak numerek wkleił informacje ze braun zawiadomil media ze byly oszustwa.Oszustwa ktore sam robił.Na tym ten przekret polegał.Od tego czasu numerek ani mru mru na temat.

Edytowane przez muls

Kibole związani z ruchami nacjonalistycznymi zablokowali rozdawanie jedzenia ubogim w Wałbrzychu. Organizatorzy akcji zostali obrzuceni butelkami i kamieniami oraz zwyzywani. Policja nikogo nie zatrzymała.

Ukryta Zawartość

Czyż to nie jest formą schizofrenii politycznej? PiS daje 500+ także menelom i jest za to chwalony, ale jak wolontariusze chcą nakarmić biednych i bezdomnych, są obrzucani kamieniami i butelkami. Ciekawe, czy ci sami kibole chcą rechrystianozować Europę?

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

11 minut temu, osimar napisał:

Kibole związani z ruchami nacjonalistycznymi zablokowali rozdawanie jedzenia ubogim w Wałbrzychu. Organizatorzy akcji zostali obrzuceni butelkami i kamieniami oraz zwyzywani. Policja nikogo nie zatrzymała.

Ukryta Zawartość

Czyż to nie jest formą schizofrenii politycznej? PiS daje 500+ także menelom i jest za to chwalony, ale jak wolontariusze chcą nakarmić biednych i bezdomnych, są obrzucani kamieniami i butelkami. Ciekawe, czy ci sami kibole chcą rechrystianozować Europę?

Jest , co nie powinno nas dziwić,  wszak żyjemy:

20190305_165644.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Fajnie byłoby przejrzeć forum i poszukać tych myślicieli którzy stali murem za kibolstwem.

Czy czasem iksik wtedy nie brylował? Może komuś będzie się chciało poszukać?

Jestem Europejczykiem.

Nie mam co szukać, bo pamiętam doskonale. Niejaki Dominik chciał się wściec z miłości do tych bandziorów.

PiS-owcowi trzeba tłumaczyć łopatologicznie. Sam nie wie o co chodzi. Takie są spustoszenia w głowach  tych, za których myśli centrala.

co autor mial na mysli?

a tu wraca sprawa mordercow za kierownica

Ryszard Kalisz będzie chciał najpewniej udowodnić, że jego żona nie prowadziła pod wpływem alkoholu samochodu, a tylko w nim siedziała. Sprawa budzi coraz większe zainteresowanie, bo w aucie był też 3,5-letni syn pary.

zapewne uruchomi wszystkie mozliwe kontakty i,,,

1. w tym momencie system rejestracji video na stacji nie był właczony 
2. pracownik stacji wycofa zeznania 
3. urządzenie pomiarowe, którym przeprowadzone zostało badanie nie miało homologacji lub było uszkodzone 
4. pani K. była pasażerem, znajdzie się kierowca 
5. policjanci to sympatycy PiSu więc to sprawa polityczna 
6. sprawę prowadzić będzie przyjaciel rodziny K 
7. nie było żadnego dziecka w samochodzie 
8. KE wystosuje ultimatum do prokuratury, aby wycofać wszelkie oskarżenia bo inaczej to obcięcie dotacji unijnych 
9. Kneset i Bundestag naciskać będzie na rząd w tej sprawie 
10. Odbędą się w całej Polsce protesty poparcie dla pani K. popierane przez KOD,ORP, LGBT, Zielonych

Żenująca jest ta próba odwracania uwagi od posunięć reżimu w wykonaniu jego pachołków.

Zwłaszcza w tak debilny sposób. Dlaczego PiS uważa, że społeczeństwo składa się z samych idiotów???

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

22 minuty temu, tomek7776 napisał:

zapewne uruchomi wszystkie mozliwe kontakty i,,

11. zmieni skład Sadu Najwyższego

12. rozwali Trybunał Konstytucyjny

13. mianuje swojego fagasa na Prokuratora Generalnego

14. skorumpuje Kościół katolicki

15. wypuści kiboli na obywateli

16. okradnie banki. stocznie i NFZ

itd

11 minut temu, Bobcat napisał:

Sam nie wie o co chodzi

Napisz coś okropnego, coś co się człowiekowi cywilizowanemu nie powinno nawet przyśnić, coś odrażającego, zamiast cukrować bez przerwy Prawu i Sprawiedliwości, szczególnie Prezesowi Jarosławowi Kaczyńskiemu.

Na przykład, - mama odebrała właśnie 500 złotych, kupiła mnie i siostrze nowe buciki, teraz czekamy na przesyłkę, kurier przyniesie archiwalne numery Gazety Wyborczej z okresu, kiedy Donald Tusk był u władzy, będziemy wszyscy śmiali się do rozpuku, nic tak nie rozwesela jak dobry tekst publicystów Adama Michnika..te jego prognozy, projekcje, analizy, oceny, - po takiej porcji rozrywki, humoru, spacerze, lepiej się śpi, w cudownym nastroju wita się każdy kolejny dzień, gdyż wiadomo, że za niecały już miesiąc przytulimy się do kolejnych materialnych owoców rządu, który dba o nas, z coraz większą zapamiętałością.

Czasy kiedy rządzili PO PSL dziś wydają się ponure, naznaczone bezsensem codziennej tyrani, bez celu, bez przyszłości, tylko dla tej zwykłej ciepłej wody w kranie, która teraz i tak jest, nikt jednak o niej nie mówi jak o wielkim osiągnięciu.

Zamiast afer są radość i pełen, suto zastawiony stół.

Premier chce abyśmy my tu cieszyli się dobrobytem, by nie trzeba było wyjeżdżać, ma na to środki, gdyż zabrał mafiom.

Nie wszystkim się to podoba, są tacy, którzy żyli aferami, z zaciekawieniem obserwowali kto więcej, piniędzy, kto więcej złota zabierze sobie od społeczeństwa, czy zostanie wykryty, czy nie, czy pójdzie siedzieć, czy nie bo ma układ albo nazwisko.

Nudzą się teraz i chcą powrotu do tego co było.

7 minut temu, 747 napisał:

- mama odebrała właśnie 500 złotych, kupiła mnie i siostrze nowe buciki, teraz czekamy na przesyłkę, kurier przyniesie archiwalne numery Gazety Wyborczej z okresu, kiedy Donald Tusk był u władzy, będziemy wszyscy śmiali się do rozpuku, nic tak nie rozwesela jak dobry tekst publicystów Adama Michnika..te jego prognozy, projekcje, analizy, oceny, - po takiej porcji rozrywki, humoru, spacerze, lepiej się śpi, w cudownym nastroju wita się każdy kolejny dzień, gdyż wiadomo, że za niecały już miesiąc przytulimy się do kolejnych materialnych owoców rządu, który dba o nas, z coraz większą zapamiętałością.

Wręcz zawziętością :-))).

Wróć do nas jak będziesz już na tyle duży, żeby samemu kupić sobie buciki ;-).

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, muls napisał:

no coz jeezik w koncu wyszedł z ciebie    .....KURDUPEL

A to jest wciskacz przodujący, taki Pstrowski. Dzień w dzień 300 % normy.:)

I do tego jasnowidz i medium.

3 godziny temu, asterix1 napisał:

"Wy" towarzyszu w zalewie pisowskiego bagna jakoś cicho "siedzicie

No to przykładziki poproszę.:)

Może lepiej ci pójdzie niż z szukaniem moich peanów na cześć prezesa, wciskaczu.

Wy to czasem liczba mnoga ale widzę, że kojarzy ci się z jednym.

Edytowane przez jezz
11 minut temu, jezz napisał:

A to jest wciskacz przodujący, taki Pstrowski. Dzień w dzień 300 % normy.:)

I do tego jasnowidz i medium.

No to przykładziki poproszę.:)

Może lepiej ci pójdzie niż z szukaniem moich peanów na cześć prezesa, wciskaczu.

Zamiast zajmować sie idiotycznymi odzywkami poczytaj co inni piszą wtedy sie dowiesz ....

skończyłem człeku z tobą tą bezsensowną rozmowę czasem mam przekonanie ty i jeden od X-ów to jedna i ta sama osoba

Edytowane przez asterix1
59 minut temu, Jaro_747 napisał:

Żenująca jest ta próba odwracania uwagi od posunięć reżimu w wykonaniu jego pachołków.

Racja. Tamten wpis to dowód skretynienia.

50 minut temu, 747 napisał:

Zamiast afer są radość i pełen, suto zastawiony stół.

Propaganda tow. Bieruta była jednak mniej debilna.

26 minut temu, asterix1 napisał:

skończyłem człeku z tobą tą bezsensowną rozmowę 

Witaj w klubie. Rozmowa z niektórymi jest obrazą zdrowego rozsądku.

36 minut temu, muls napisał:

przykladziki jeezik to w kajecie trzymam .Dwa zlote za przyklad.

Właśnie tak wygląda dyskusja z tobą.:)

35 minut temu, asterix1 napisał:

skończyłem człeku z tobą tą bezsensowną rozmowę czasem mam przekonanie ty i jeden od X-ów to jedna i ta sama osoba

Oczywiście masz rację, bo jak może być inaczej.:) 

21 minut temu, Bobcat napisał:

Witaj w klubie. Rozmowa z niektórymi jest obrazą zdrowego rozsądku.

Racja np. z tobą ale w ramach rozrywki można, bo jak nie Żdanowie to o Bierucie coś zasadzisz.

jus jest zalepiony...odchodami PICu.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.