Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie ten Sekielski, bo chce go obejrzec

?

dajta bezposredni link

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

4 minuty temu, muls napisał:

Za dziesiec lat nastepny idiota bedzie wklejal te zdjecia ze smolenska i opowiadal te same kawalki i domagal sie lustracji.Dziecinada  i wtorny analfabetyzm.

Bo generalnie PiS to największe w Polsce zbiorowisko idiotów i paru inteligentnych utopistów którym się wydaje że jak będzie się drukować i rozdawać to kraj będzie mlekiem i miodem spływać. Najlepszym dowodem na idiotyzm PiS-iorów jest właśnie katastrofa smoleńska i cały ten wieloletni chocholi tanieć wokół niej.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

1 minutę temu, Lech36 napisał:

i paru inteligentnych utopistów

Niemozliwe, tacy tez sa?:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Teraz, bubusia napisał:

Niemozliwe, tacy tez sa?:)

Są, ale bardzo niewielu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Ale co Macierewicz jadł na obiad, czy mu smakował i dlaczego tak szybko spieprzał ze Smoleńska do Warszawy - tego nie wiem do dziś.

A żaden obrońca i czciciel ZGP mi tego wyłuszczyć nie chce.

Może nie umie? Lub mu wstyd?

4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ale co Macierewicz jadł na obiad, czy mu smakował i dlaczego tak szybko spieprzał ze Smoleńska do Warszawy - tego nie wiem do dziś.

A żaden obrońca i czciciel ZGP mi tego wyłuszczyć nie chce.

Może nie umie? Lub mu wstyd?

Ja umiem wszystko BN, tak w ramach skromnosci ci przypomne, a teraz do rzeczy, spieprzal bo sie bal, Putin go nie lubi, obiad smakowal, grochowka klasyczna.

Tutaj nie naleze, tylko browar.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

21 minut temu, muls napisał:

recekolkoobchadzacychbog 

wtorny analfabetyzm.

Mulsie! Jesteś przekonujący. Dzisiaj.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

3 minuty temu, bubusia napisał:

Putin go nie lubi,

Moim zdaniem Antoniego "Smoleńskiego" Putin musi uwielbiać. Tak dobrej roboty na rzecz Rosji nikt jeszcze w Polsce nie zrobił.

22 minuty temu, Lech36 napisał:

Moim zdaniem Antoniego "Smoleńskiego" Putin musi uwielbiać. Tak dobrej roboty na rzecz Rosji nikt jeszcze w Polsce nie zrobił.

Teraz to jest teraz, wtedy to bylo wtedy. Sie przypieprzacie do Antka, a kiedys to naprawde porzadny chlop byl. Nawet Komor mial go za goru.

"Miał niesamowite pomysły. Był moim guru, nie wyprę się tego" - przyznawał Bronisław Komorowski.

Ale u nas jak to u nas(zreszta wszedzie), myslenie osobiste jest wypierane przyz myslenie mediow, one mysla za Kowalskiego.

Edytowane przez bubusia

26 minut temu, Lech36 napisał:

Mam podobnie, jak Putin z Macierewem. Też jednego z moich pracowników nie lubię, bo to tłuk i idiota.

Ale pracuje doskonale!

Nie przepada za PiSem, co ciekawe...:-)

47 minut temu, bubusia napisał:

Gdzie ten Sekielski, bo chce go obejrzec

?

dajta bezposredni link

Nie bój ziaby, Bupek.

Nawet jak tego filmu nie znajdziesz, to on cię znajdzie. W rzeczywistości.

A przynajmniej jego skutki.

Juz zamiesciliscie, nie udawj, patrz polityka, sry koscioly:)

Propaganda nie spi:)

Edytowane przez bubusia

49 minut temu, xniwax napisał:

Najlepiej zróbcie sobie takie grupowe, a Bobcat ze Żdanowem.

Jako wierny uczeń i kontynuator wymienionego o wiele bardziej jesteś predysponowany do takiego zdjęcia.

W dniu 10.05.2019 o 11:09, przemak napisał:

Nie uważam, żeby to był błąd. U Sowy też były taśmy.

Jakie TAŚMY ...???!!!!   U Sowy nagrywali na kaseciaku albo na Nagrze...??? Pliki audio MP3 najprawdopodobniej....!!!

Edytowane przez jacekm22
19 minut temu, jacekm22 napisał:

U Sowy nagrywali na kaseciaku...Pliki audio MP3 najprawdopodobniej.

To oczywiste.

22 minuty temu, jacekm22 napisał:

Jakie TAŚMY ...???!!!!   U Sowy nagrywali na kaseciaku albo na Nagrze...??? Pliki audio MP3 najprawdopodobniej....!!!

Przecież nie o to chodzi, wiadomo, że pendrakiem mp3. Widziałeś gdzieś "nagrania od Sowy"? 

nagrywamy.com

36 minut temu, Bobcat napisał:

Jako wierny uczeń i kontynuator

Byłby z ciebie dumny za kontynuowanie nauk i propagowanie myśli jego.
To też jest oczywiste.

3 minuty temu, przemak napisał:

Widziałeś gdzieś "nagrania od Sowy"? 

Musiał, skoro wie o Nagrze i mp3.

4 minuty temu, przemak napisał:

Przecież nie o to chodzi, wiadomo, że pendrakiem mp3. Widziałeś gdzieś "nagrania od Sowy"? 

Właśnie o to chodzi by w przeciwienstwie do pismaków ktorzy bełkoczą  o jakiś taśmach audio , używać prawidłowego nazewnictwa tyle i AŻ tyle...

5 minut temu, xniwax napisał:

Musiał, skoro wie o Nagrze i mp3.

Chłopie ! Ciebie popier..ło...???!!!!   GRU u Sowy nagrywało na Grundigu MK125...???!!! 

8 minut temu, jacekm22 napisał:

Właśnie o to chodzi by w przeciwienstwie do pismaków ktorzy bełkoczą  o jakiś taśmach audio , używać prawidłowego nazewnictwa tyle i AŻ tyle.

Ja to rozumiem ale nie zgadzam się. Komunikatywna funkcja języka i te sprawy. 

9 minut temu, jacekm22 napisał:

GRU u Sowy nagrywało na Grundigu MK125.

Niemożliwe, bo MK125 to był Thomson ?

nagrywamy.com

Film Sekielskiego jest rzeczywiście wstrząsający i przygnebiający. Po pierwszym epizodzie postanowiłem zrobić sobie przerwę i chyba pójdę na piwo...

No coz, tak sie konczy ukrywanie zla. Zawsze powraca. Ukrywanie takich przypadkow jest czystym zlem, i z tym KK powinien sie zmierzyc.

2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Mam podobnie, jak Putin z Macierewem. Też jednego z moich pracowników nie lubię, bo to tłuk i idiota.

Ale pracuje doskonale!

Nie przepada za PiSem, co ciekawe...

To nie jest nadzwyczajne, za PiS-em zazwyczaj są tacy jak określiłeś wyżej, choć oczywiście zdarzają się wyjątki które z pozoru takie nie są ale co z tego skoro to PiS-owcy.

3 godziny temu, bubusia napisał:

Sie przypieprzacie do Antka, a kiedys to naprawde porzadny chlop byl.

Może i był ale Smoleńsk wielu z PiS przerobił na świnie i kanalie. A może zawsze tacy byli?

1 godzinę temu, jar1 napisał:

Film Sekielskiego jest rzeczywiście wstrząsający i przygnebiający. Po pierwszym epizodzie postanowiłem zrobić sobie przerwę i chyba pójdę na piwo...

Mam podobnie, tylko że ja zahaczyłem o barek.

Wypiję i za Twoje 10000!?

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Mam podobnie, tylko że ja zahaczyłem o barek.

Ja też ;-).

3 godziny temu, xniwax napisał:

Byłby z ciebie dumny za kontynuowanie nauk i propagowanie myśli jego.
To też jest oczywiste.

Coś Ci się znowu pokićkało. Ja niczego nie kontynuuję, a jedynie wskazuje kto to robi. Między innymi Ty. Napisz choć raz coś z sensem, choć coraz bardziej wątpliwe czy w ogóle potrafisz.

2 godziny temu, bubusia napisał:

No coz, tak sie konczy ukrywanie zla. Zawsze powraca. Ukrywanie takich przypadkow jest czystym zlem, i z tym KK powinien sie zmierzyc.

Najpierw musi się zmierzyć sama społeczność, potem już z górki...

4 minuty temu, jar1 napisał:

Najpierw musi się zmierzyć sama społeczność, potem już z górki...

Dlatego twierdze, ze nalezy to wszystko dokladnie zbadac. Szczegolnie role wspomnianych hierarchow.

Wystarczy zbadac transfery i juz mamy wiele wyjasnione - kto, kogo, kiedy i dlaczego.

5 godzin temu, xniwax napisał:

Postawię ci dobrą łyski jeśli zrobisz sobie zdjęcie z merytorycznością.
Z czystej ciekawości zobaczyłbym ciebie w towarzystwie merytoryczności.
Najlepiej zróbcie sobie takie grupowe, a Bobcat ze Żdanowem.

Nie wiem po co to właściwie robię ale trudno.Merytoryczność to rzeczownik od przymiotnika merytoryczny.A nim właśnie posłużył się slawek.Ale w szkółkach parafialnych tego pewnie nie uczyli ?

31 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Nie wiem po co to właściwie robię ale trudno.Merytoryczność to rzeczownik od przymiotnika merytoryczny.A nim właśnie posłużył się slawek.Ale w szkółkach parafialnych tego pewnie nie uczyli ?

Wiadomo że niektórzy potrafią się jedynie odszczekiwać i odpyskowywać. Udzielenie rzeczowej odpowiedzi jest dla nich za trudne.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.