Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Pali się pod stopami to zaczynamy straszyć? Nie sądzę aby ktoś się bał.

Nie starszyc, tylko jak ktos kogos pomawia, to nalezy reagowac. Sittkowi ubzduralo sie ze mam wiele kont. Oczywiscie nie mial racji, co moderacja potwierdza.

Zobaczymy czy ma jaja zeby przeprosic.

Raczej watpie.

5 minut temu, Bobcat napisał:

Pali się pod stopami to zaczynamy straszyć? Nie sądzę aby ktoś się bał.

A poza wszystki, sam ciagle straszysz, sam ciagle donosisz, miej chociaz troche wstydu.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

2 godziny temu, Maju napisał:

Zaraz wyjadą z "prokuratorem stanu wojennego".....mogą tak w kółko.  

Ależ proszę bardzo ?

Taki, pisdracko-katolicki komuch, co to nawet się sprawdza dobrze w obronie księży od robienia dzieciom "dobrze"

Ale on ci, przecież nasz... jest.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
13 minut temu, Lech36 napisał:

Sygnalista jest wśród nas ;-).  

Albo ten, we mnie widzi sygnaliste, ale jak taki bobik za byle bzdure donosi, to juz sygnalisty nie dostrzega.

Naprawde zenada.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

4 minuty temu, bubusia napisał:

sam ciagle donosisz

Stwierdzenie "za głupi jesteś" jest może akceptowalne i uznawane za kulturalne w środowisku PiS. Gdzie indziej nie.

I tyle widzieliscie sittka, pomowil, wyszlo, ze bzdurzyl, to wzial i sie zawinal. Nawet nie przeprosil.

Takie to z was opozycjonisty

6 minut temu, Bobcat napisał:

Stwierdzenie "za głupi jesteś" jest może akceptowalne i uznawane za kulturalne w środowisku PiS. Gdzie indziej nie.

Zdajesz sobie sprawe, ze za takie cos np taki muls mialby juz 1 milion punktow, czy nie zdajesz sobie?

Nie wiesz, ze sa sprawy bardziej istotne(patrz pomowienia, ostre ataki personalne itd), i mniej istotne(czyli zwykle pyskowki)

Z toba trzeba jak z dzieckiem. Inaczej sie nie da.

15 minut temu, jar1 napisał:

Ależ proszę bardzo ?

Taki, pisdracko-katolicki komuch, co to nawet się sprawdza dobrze w obronie księży od robienia dzieciom "dobrze"

Ale on ci, przecież nasz... jest.

Ukryta Zawartość

Ok, ja np nie jestem za tym panem, ale czyje to sa Millery, Cimoszewicze, czyje one sa?

?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

2 godziny temu, Maju napisał:

nie sugeruje że "trzeba było się ubezpieczyć", jak kandydująca z wiadomej listy komusza jedyneczka,  potrącająca staruszki na pasach,  troszcząca się za to mocno o mienie żydowskie.

Pomijając łgarstwo zawarte w Twojej wypowiedzi, we wszystkich przypadkach miał rację.

No i co sittek, masz jeszcze jakies sensacje odnosnie moich kont-klonow, czy po prostu pieprzyles od rzeczy?

Rozumiem, lepiej dac buta.

Tak to z wami jest. Malosc z was wylazi regularnie.

Edytowane przez bubusia

Bupek - to teraz jeszcze tu ładnie, własnymi słowami opowiedz/powtórz, jak to nie głosowałeś na PiS i ich nie popierasz i jak to generalnie się od nich odcinasz.

A potem się już możesz spokojnie zająć korespondencją do Moderacji.

23 minuty temu, bubusia napisał:

Nie wiesz, ze sa sprawy bardziej istotne(patrz pomowienia, ostre ataki personalne itd), i mniej istotne(czyli zwykle pyskowki)

Z toba trzeba jak z dzieckiem. Inaczej sie nie da.

Nic nowego. Cały czas żyjesz w przekonaniu że Tobie wolno więcej.

8 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bupek - to teraz jeszcze tu ładnie, własnymi słowami opowiedz/powtórz, jak to nie głosowałeś na PiS i ich nie popierasz i jak to generalnie się od nich odcinasz.

A dlaczego mialbym to robic. Skad wiesz, moze glosowalem. Od pewnych rzeczy sie odcinam, od innych nie.

Wielu jest takich, ktorym pewne rzeczy sie podobaja, inne sie nie podobaja. Najgorsze jak ktos daje sie tak podpuszczac, ze widzi cale zlo po jednej stronie. Z kims takim juz nie ma dyskusji.

I tyle.

4 minuty temu, Bobcat napisał:

Nic nowego. Cały czas żyjesz w przekonaniu że Tobie wolno więcej.

Nie chodzi o to, ze wolno mi wiecej, ja gram czysto, ty nie. Ja jezeli z czyms przegne, to mam odwage przeprosic. Wielu innych nie jest w stanie to zrobic. Ego panie, ego.

I tyle.

12 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A to polec panu Bobowi.

Edytowane przez bubusia

36 minut temu, Bobcat napisał:

Stwierdzenie "za... g.... jesteś" jest może akceptowalne i uznawane za kulturalne w środowisku PiS

Uważasz, że Jaro, muls, sittek, lech etc. pochodzą ze środowiska PiS???
Często zdarza im się używać "stwierdzeń" tego typu.

Nie pomawiasz czasem swojego własnego środowiska??

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

1 minutę temu, xniwax napisał:

Uważasz, że Jaro, muls, sittt, lech etc. pochodzą ze środowiska PiS???
Często zdarza im się używać "stwierdzeń" tego typu.

Nie pomawiasz czasem swojego własnego środowiska??

Szkoda czasu, tam zaden argument nie trafia, kanal jest zatkany.

Zaraz bedzie Zdanow.

55 minut temu, bubusia napisał:

Nie starszyc, tylko jak ktos kogos pomawia, to nalezy reagowac. Sittkowi ubzduralo sie ze mam wiele kont. Oczywiscie nie mial racji, co moderacja potwierdza.

Zobaczymy czy ma jaja zeby przeprosic.

Raczej watpie.

Drogi Jaccusia serdecznie Cię przepraszam, myliłem się tak bardzo, że masz dwa lub więcej kont. Wybacz mi durnemu, już więcej się to nie powtórzy. Tak mi dopomóż Bóg.

O kuźwa, przecież bubbusia miało być ?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

3 minuty temu, sittek napisał:

Drogi Jaccusia serdecznie Cię przepraszam, myliłem się tak bardzo, że masz dwa lub więcej kont. Wybacz mi durnemu, już więcej się to nie powtórzy. Tak mi dopomóż Bóg.

Tak se postanowiles wybrnac, sarkazmem, ok, dobre i to. Jacus ci wybacza, ale zeby m i to kur.... bylo po raz ostatni:)

Edytowane przez bubusia

Teraz, sittek napisał:

No i teraz jak nic, umarł w butach, zakapuje mnie na bank.  ?   ?

No i poleciales, tym razem do prezesa. Jutro rano wjada, przygotuj szczoteczke.

...a życie innych toczy się dalej.....

Dzisiaj

Ukryta Zawartość

Kiedyś tak jak ci co powinni dzisiaj, a są krytykowani za to co Schetyna kiedyś.

obraz.thumb.png.4afb22b9fa0a01f5f6d269f9f035c805.png

Ze spraw jeszcze ważniejszych, tych z obozu małopoważnych:
Biedroń zadeklarował adopcji psów Joanny Scheuring-Wielgus. Che zdążyć jeszcze przed ciszą wyborczą.

obraz.thumb.png.ceef48f6196674ff5830e78320c14288.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez xniwax

1 minutę temu, sittek napisał:

NIE ZAKAPUJE, NIE ZAKAPUJE - HURRRRRRA ?

Masz farta, ze ja nie Bob

3 minuty temu, sittek napisał:

sittek uspokój się, dość, jeszcze chwila, a z Maju się zakumplujesz ?

sittek do sittka nadaje.

it's all so fucking hysterical

?

Edytowane przez bubusia

8 minut temu, sittek napisał:

To był

Stevenson byłby dumny.

2 minuty temu, xniwax napisał:

Stevenson byłby dumny.

Jekyll sie obudzil, w koncu

58 minut temu, bubusia napisał:

Najgorsze jak ktos daje sie tak podpuszczac, ze widzi cale zlo po jednej stronie. Z kims takim juz nie ma dyskusji.

Najgorsze gdy ktoś próbuje wszystko relatywizować i symetryzować. 

Nie trzeba wiele wysiłku aby dostrzec że w obecnych realiach zło JEST po jednej stronie.

54 minuty temu, bubusia napisał:

Zaraz bedzie Zdanow.

Ależ Was zabolało. Ze Żdanowem to był mój strzał w dziesiątkę. Potwierdzasz to po raz kolejny. 

Wymieniony będzie się pojawiał za każdym razem gdy dacie ku temu powody. 

Jak się pogoni PiS, to się będzie szukać zła u następców.  Tak działa mechanizm ewolucji w demokracji. Jak do tej pory, jedyny mechanizm "cywilizowania" władzy w historii ludzkości.

Bo na KK to już liczyć nie można, deprawują nawet dzieci.

1 godzinę temu, bubusia napisał:

Tak to z wami jest. Malosc z was wylazi regularnie.

Z PiS-owców za to zawsze wyłazi wielkość, nawet jak rozmawiają z niepełnosprawnymi.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Wymieniony będzie się pojawiał za każdym razem gdy...

...ciebie znowu nawiedzi i odpowiednio poinstruuje.

Idźmy na wybory

Ukryta Zawartość

Dzis jeszcze pod sad w Gdańsku a potem...niedziela

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, xniwax napisał:

...ciebie znowu nawiedzi i odpowiednio poinstruuje.

Mnie? Niby po co? Ja tylko wskazuję każdy przypadek gdy moi Adwersarze dają kolejny dowód że są wiernymi uczniami i kontynuatorami wymienionego.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.