Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, skynyrd napisał:

Prezes jest pederastą?

Moim zdaniem nie, ale homoseksualistą na 99,99999 %

8 minut temu, Bobcat napisał:

Na Przystanek Woodstock (obecnie Pol'and'Rock) PKP zawsze uruchamiało specjalne pociągi (Przewozów Regionalnych). W tym roku nie tylko ich nie będzie, na dodatek składy InterCity będą omijać Kostrzyn. 

Wszechświat jest nieskończony. Małość i sk....syństwo PiS również.

Pisowcy poświęcą wszystko dla swoich zachcianek -  oby ich pochłonęło piekło. Teraz żaden normalny człowiek nie będzie już liczył na PKP, ale kupi sobie jakiegoś rzęcha na którym potem będzie mieć wypadek. O tym że jest to superantyreklama dla zaangażowanych w to spółek PKP to dla pisu drobiazg. 

4 minuty temu, Pasqual napisał:

Moim zdaniem nie, ale homoseksualistą na 99,99999 %

No dobrze, ale jakie ma znaczenie twoje zdanie? Miales z nim jakies kontakty?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

12 minut temu, bubusia napisał:

Piszesz o sobie

Lusterko czyli dowód intelektualnego prymitywizmu.

13 minut temu, bubusia napisał:

Ty naprawde nie czujesz jakiego pajaca robisz z siebie takimi postami?

Jeżeli takiego słownictwa pod moim adresem używa coś (bo przecież nie ktoś) takiego jak Ty - to dowód że to ja mam rację,

7 minut temu, bubusia napisał:

jakie ma znaczenie twoje zdanie?

Dokładnie takie samo jak twoje.

Bob chyba naprawde wyrabia jakas norme, wlasciwie ciagle wali to samo.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

49 minut temu, bubusia napisał:

Ze wam nie wstyd za tego Boba.  Osmiesza sie chlopaczyna non-stop, i przy okazji osmiesza tez was, koledzy antypisowcy.

Najbardziej ośmieszają się aktywiści - apologeci obecnego reżimu - wiadomo (ludziom, którzy nie są ciemnym ludem). W tej chwili jesteś najaktywniejszy z nich...

Aktualnie Olejnik rozmawia z gen. Henrykiem jasikiem - byłym Szefem UOP, który został zaliczony do ubeków. M.in. uratował wielu amerykańskich oficerów wywiadu.Weilki człowiek - WIEL:KIE KPNY PiS.

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

42 minuty temu, Pasqual napisał:

Pisowcy poświęcą wszystko dla swoich zachcianek -  oby ich pochłonęło piekło. Teraz żaden normalny człowiek nie będzie już liczył na PKP, ale kupi sobie jakiegoś rzęcha na którym potem będzie mieć wypadek. O tym że jest to superantyreklama dla zaangażowanych w to spółek PKP to dla pisu drobiazg. 

No i to jest jeden z dowodów, że PiSowski reżim przekroczył pewne granice. Symetryści którzy twierdzą, że przecież "kiedyś było to samo" nie mają już wielu argumentów poza być może ostatnim, czyli własną ślepotą.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

31 minut temu, bubusia napisał:

No dobrze, ale jakie ma znaczenie twoje zdanie? Miales z nim jakies kontakty?

Nigdy i żadnych, natomiast Ty jako sympatyk albo może nawet członek rządzącej dzisiaj partii powinieneś wszystko wiedzieć bardzo dobrze. A jeśli pytanie o kontakty było oparte na Twoich osobistych doświadczeniach z Wodzem to szczere wyrazy współczucia. Takie przeżycie może zmienić człowieka na całe życie....(vide film Siekielskich)

Wy tu gadu gadu, czy Prezes jest gejem, czy tylko pedałem, a tu -

Płyty CD z nagraniami z monitoringu miejskiego, gdy się Szydło z arcyprofesjonalnymi wozakami wpieprzyła w chłopaczynę - popsuły się. Doszczętnie. Leżąc w pancernej szafie. Obie.

No pacz, jaki nieszczęśliwy przypadek...

3 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Płyty CD z nagraniami z monitoringu miejskiego, gdy się Szydło z arcyprofesjonalnymi wozakami wpieprzyła w chłopaczynę - popsuły się. Doszczętnie. Leżąc w pancernej szafie. Obie.

Cud po prostu. Nagrania Kuchcińskiego z ukraińską małolatą też wyparowały z pancernego sejfu.

Nad PiSowskim reżimem czuwa opatrzność i tyle ;-).

Jestem Europejczykiem.

"Prawo" i "Sprawiedliwość".

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

1 minutę temu, skynyrd napisał:

Gdzieś jest zapisane, że PKP ma wozić naćpanych fanów, skaczącego po stole jak małpa lewackiego guru?

Ach ten wasz kompleks wobec lewicy...

A gdzie jest napisane że ma wozić naćpane i schlane kibolstwo?

16 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A co, nie mogły zalać się brendawką?

Edytowane przez Zyzol
6 minut temu, skynyrd napisał:

Gdzieś jest zapisane, że PKP ma wozić naćpanych fanów, skaczącego po stole jak małpa lewackiego guru?

Gdyby to było przedsiębiorstwo prywatne - OK, chcą upaść to ich sprawa. Ale przewoźnik publiczny ma psi (bez obrazy miłośników piesków) obowiązek wozić każdego, kto zapłaci za bilet.

19 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Na szczęście:

"Korzystając z uprawnień obrońcy, jestem w posiadaniu kopii płyt, które są dowodem w postępowaniu. Dotąd nie wiedziałem, że dwie są uszkodzone. Nikt mnie o tym nie poinformował - przekazał w rozmowie z TVN 24 mecenas Władysław Pociej, obrońca Sebastiana Kościelnika. Podkreślił, że "dowody muszą być odzyskane", tym bardziej że kopia obrony nie może być wykorzystana w procesie. Użyte w nim mogą być jedynie kopie binarne z oryginału nagrania, zgrywane przez biegłych informatyków, co ma zapobiec manipulowaniu dowodami cyfrowymi."

nagrywamy.com

14 minut temu, skynyrd napisał:

Ja rozumiem, że uparłeś się robić z siebie głupka. Rozumiem, a nawet to popieram. Tak trzymać!

W poprzednich latach PKP zarabiała na tym i nie narzekała. Dlatego twierdzenia o tym, że przewozy do Kostrzyna są nieopłacalne to kolejne kłamstwo PiSowskiego reżimu.

Jestem Europejczykiem.

31 minut temu, skynyrd napisał:

Pochodzisz z rodziny kapusiów, czy masz taki sposób na życie?

Tak jest towarzyszu współpracowniku SB (przemalowany obecnie na PiS-owca) który hulał za granicą gdy innym odmawiano paszportu.

39 minut temu, Jaro_747 napisał:

Cud po prostu. Nagrania Kuchcińskiego z ukraińską małolatą też wyparowały z pancernego sejfu.

Jakos etatowcy Pis-wcy tego nie zauważą po nich jak po kaczce

Edytowane przez asterix1

Egon, widzę, że przestałeś pić i zacząłeś więcej pisać. Pracodawca nie pozwala na picie w pracy? Czy wpisy na trzeźwo są więcej warte?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

A tak, racja - politbiuro zawiera umowy o dzieło.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

8 minut temu, d-t-x napisał:

Egon, widzę, że przestałeś pić i zacząłeś więcej pisać.

Niestety zmiany w mózgu są nieodwracalne, tak jak u Kukiza. Chociaż szansa jest, szymek twierdzi że trzeba się modlić.

Jestem Europejczykiem.

4 godziny temu, skynyrd napisał:

Żałosne, nawet nie skomentuję.

... bo bym musiał albo potwierdzić albo skłamać.

Gość glazior

(Konto usunięte)

"Cały świat was podziwia, potrzebujemy was znacznie bardziej niż kiedykolwiek wcześniej" -

"Dzięki poczuciu solidarności politycznej i społecznej polskie PKB potroiło się od momentu wyzwolenia się spod dominacji Związku Radzieckiego. (...) Polska oparła się kryzysowi gospodarczemu, dzięki korzyści bycia częścią UE. Jest gospodarką, która plasuje się na szóstym miejscu w Unii. Wiele krajów chciałoby iść tym samym szlakiem i być takimi jak Polska"

Następny głupi prawak \ nazista nas chwali.

15 minut temu, skynyrd napisał:

Zwiedziłem wtedy przepiękny kraj Stalina i Kim Ir Sena.

I jak się towarzyszowi SB-kowi (przemalowanemu obecnie na PiS-owca) podobało? 

Chyba się pomyliłem: jeśli to był kraj Stalina - to wtedy ta służba nie nazywała się SB lecz UB. Byliście towarzyszu tylko SB-kiem czy poprzednio również UB-kiem?

Obecnie przemalowanym na PiS-owca rzecz jasna.

19 minut temu, skynyrd napisał:

przykro mi - nie znam hebrajskiego

Polskiego również.

Edytowane przez Bobcat
50 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja rozumiem, że uparłeś się robić z siebie głupka.

Robił, robił i będzie robić. Beret ma zryty, jak mało który pisowiec...

Aż nie do wiary, jak można być taki chamski, bezczelny, cyniczny itd.  Brak epitetów...

Tego na wyjazdach uczyli? W każdym razie - o wychowaniu i kulturze nie było tam nin a nic...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.