Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, skynyrd napisał:

Czy mógłbyś urozmaicić trochę te filmy?

Te z tańcami patriotycznymi u Rydzyka? Myślisz że one wymagają urozmaicenia?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

32 minuty temu, Lech36 napisał:

Lewactwo to stopień do "nazi". Wszystko w swoim czasie po kolei. 

Nie wiem co na to Bobcat. Nieźle go wkopujesx.?

2 minuty temu, jezz napisał:

Nie wiem co na to Bobcat. Nieźle go wkopujesx.?

O Bobcata się nie martw, da sobie radę z nazi PiS-owcami. Bardziej bym się martwił o Prezesa który z "nazi"  kiepsko sobie radzi, ale możliwe że taka jest jego wizja Polski.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

15 minut temu, Lech36 napisał:

Nie jest stresująca, zapewniam Ciebie, śmiało może  podjąć. Zaletą jest to że możesz zostać sygnalistą PS-owskim od wielkich spraw. Prezes na pewno przygotuje jakąś nagrodę za poświęcenie, np. ukrycie zdjęć z sekscesów z udziałem elementów ludzkich "dobrej zmiany".

Nie będę ci odbierał roboty bo widzę, że masz doświadczenie i wiesz czego oczekuje prezes.

Wolę w tym czasie posiedzieć na połoninach niż na bramce.

Nie będę ci odbierał roboty bo widzę, że masz doświadczenie i wiesz czego oczekuje prezes.

Prezes oczekuje dyktatury PiS. To pewne.

No i nerwy kryptopisiorowi już całkiem puszczają. A tyle jeszcze czasu do wyborów, tyle jeszcze kitu trzeba wcisnąć.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, jezz napisał:

Wolę w tym czasie posiedzieć na połoninach niż na bramce.

Ale za bramką może być połonina.

7 minut temu, Lech36 napisał:

O Bobcata się nie martw, da sobie radę z nazi PiS-owcami. Bardziej bym się martwił o Prezesa który z "nazi"  kiepsko sobie radzi, ale możliwe że taka jest jego wizja Polski.

Ja tam się nie martwię ale pisał, że lewak a ty piszesz, że to stopień do nazi

Ja tam się nie martwię ale pisał, że lewak a ty piszesz, że to stopień do nazi

Lewak to osoba głosująca na PiS i fakt że to krok do "nazi".

Edytowane przez Lech36

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

No i nerwy kryptopisiorowi już całkiem puszczają. A tyle jeszcze czasu do wyborów, tyle jeszcze kitu trzeba wcisnąć.

A w którym miejscu, chłopczyku?

Ja tam już czekam na ten zwrot ZUS, tylko jeszcze nie wiem czego , a staeszy chłopczyk nie chce wytłumaczyć.

3 minuty temu, Lech36 napisał:

Ale za bramką może być połonina.

Byłeś kiedykolwiek na połoninach?

Sorki, telefon z centrali, muszę odebrać.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

Lewak to osoba głosująca na PiS i fakt że to krok do "nazi".

Coś zaczynasz kręcić i słabo ci to idzie.

Sorry, telefon.

4 minuty temu, skynyrd napisał:

One będą głosować na PIS. A TY?

Ja nie.

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Pamiętaj Lechu, że połonina, to nie łono Niny.

Kto jest Nina?

5 minut temu, jezz napisał:

Coś zaczynasz kręcić i słabo ci to idzie.

Tobie idzie za to mocno, jak każdemu fanowi PiS.  

10 minut temu, skynyrd napisał:

One będą głosować na PIS. A TY?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fajne te pisiory .

"Marcelina Puchalska z Ekologicznego Forum Młodzieży pisząc wprost do Jarosława Kaczyńskiego uderza w najmocniejsze tony: "Mamy 16 tys. podpisów, wspiera nas ośrodek toruński. Oświadczamy panu, że nikt nas nie zatrzyma. Do tej pory popieraliśmy PiS, ale teraz musimy wystąpić przeciwko lewactwu, które rozpanoszyło się w Prawie i Sprawiedliwości i poszło na układy z lewakami" - apeluje w imieniu prawicowych ekologów młoda działaczka."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1

Pisowskie trolle jak armatnie mięso, wchodzą na nie swoje portale i sieją zamęt. A wszystko to za 2,50 zł. Jakże tanie te łachy.

7 minut temu, skynyrd napisał:

To takie imię. Zajrzyj do wiki.

Tak głębokie, że widać dno. 

Teraz, jezz napisał:

To jak to było z tymi obligacjami?

Z jakimi obligacjami?

6 minut temu, toptwenty napisał:

Pisowskie trolle jak armatnie mięso, wchodzą na nie swoje portale i sieją zamęt. A wszystko to za 2,50 zł. Jakże tanie te łachy.

Tak głębokie, że widać dno. 

A którzy to, bo ty nawet znasz stawki.

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Z jakimi obligacjami?

Pisałem już parę razy. Jesteś bardzo nieuważny.

Powtórzyć??

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Z jakimi obligacjami?

Chyba tymi na stocznię co Rydzowi gdzieś przepadły. Kolega jezz pryncypialny jak zwykle :-))).

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Chyba tymi na stocznię co Rydzowi gdzieś przepadły. Kolega jezz pryncypialny jak zwykle :-))).

Widze, że i tobie trzeba powtarzać kilka razy.

Godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ciekawe skąd znasz stawkę ?

Godzinę temu, toptwenty napisał:

A wszystko to za 2,50.

Proszę. Tu się dowiaduj

"W piątek plażowiczów w Jantarze, wsi w połowie drogi między Gdańskiem, a Krynicą Morską, mógł zaskoczyć widok urzędników Pomorskiego Urzędu Wojewódzkiego, którzy pojawili się na plaży z biało-czerwoną wstęgą i nożyczkami. Taśma została rozciągnięta przed Dariuszem Drelichem, wojewodą pomorskim, a następnie przez niego przecięta.

Otwarto w ten sposób nowe zejście na plażę w Jantarze. "Nowe chodniki, mała architektura i infrastruktura. Ponad 100-metrowy odcinek do plaży otwarty. Uroczyste otwarcie w Gmina Stegna nowego wejścia z udziałem Dariusza Drelicha Wojewody Pomorskiego" - zachwala urząd. "Bareja" - skomentował krótko jeden z użytkowników Facebooka."

I komu, Panie ta komuna przeszkadzała?

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, jezz napisał:

Powtórzyć?

Powtarzaj to warunek do zaistnienia odpowiedzi. Ja też jak wiesz muszę powtarzać a często mimo powtarzania trudno o odpowiedź. Istnieje jednak możliwość braku odpowiedzi w stylu fanów PiS. 

9 minut temu, skynyrd napisał:

Ale tacy durnie są w każdej partii.

W PiS jest ich wyjątkowo dużo.

Egonik Spokojnie .

Do wyborów jeszcze kapke .

Wiele może się zdażyc.

Popraw kapelinder i nie emocjonuj sie .

9 minut temu, Lech36 napisał:

Powtarzaj to warunek do zaistnienia odpowiedzi

Powtarzam drugi dzień, to chyba dość długo?

Czyli ty z tych, ktorym trzeba powtarzać .sorry, kręcę galaretkę z porzeczek.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

I przez to przegrają wybory.

To nie tak, wybory wygrywają ci którzy dostaną więcej głosów o ile wybory nie zostaną pokierowane ręcznie przez partię rządzącą. Zazwyczaj na partyjnych durniów głosują podobni albo nawet więksi durnie wierzący w partyjną propagandę. 

19 minut temu, jezz napisał:

Powtarzam drugi dzień, to chyba dość długo?

Widać musisz powtarzać dłużej i więcej razy. 

8 minut temu, skynyrd napisał:

Na kogo będziesz głosował Lechu?

Na durniów mniejszych od PiS tj. takich co pohamują się od rozdawnictwa bez zasad. PiS widzę powoli zaczyna dostrzegać taką potrzebę i wprowadzili próg finansowy do 500+ dla niepełnosprawnych. To bardzo chrześcijańska decyzja. Inne zdrowe cielaki takich progów na razie nie mają. Na razie obserwuję, obecnie na pewno nie zagłosuję na PiS. 

Edytowane przez Lech36

W dniu 19.01.2009 o 17:53, Jaro_747 napisał:

lancaster, 19 Sty 2009, 15:06

>Przeprazam czy to wątek pocieszenia dla chłopców peowcuf ?:)

>No zaglosowaliscie na rudego i trudno, było minęło :)

Jak widzę Szanowny Kolega nie zrozumiał idei tego wątku.

Jest on o tym, że nieszczęśni wyznawcy Prezesa i Jego partii zaczynają rzucać się w dzikich paroksyzmach a my zastanawiamy się, czym jest to spowodowane.

Przeciwstawianie przeciwników PiS zwolennikom PO to niestety antynomia. Dla jasności podam przykład: to, że PiS mam za partię bolszewików i ciemniaków nie znaczy, że jestem zwolennikiem PO czy Tuska w szczególności.

W związku z tym wpisy na temat PO, Tuska, Gertycha, Olejniczaka proszę umieszczać w odpowiednich wątkach, np. "Straż Pożarna" albo "Brak humoru na forum".

PIS to partia kato-bolszewików...

59 minut temu, Lech36 napisał:

Widać musisz powtarzać dłużej i więcej razy. 

Tym ociężałym, sam wiesz w czym, pewnie tak.

43 minuty temu, Lech36 napisał:

Na durniów mniejszych od PiS tj. takich co pohamują się od rozdawnictwa bez zasad. PiS widzę powoli zaczyna dostrzegać taką potrzebę i wprowadzili próg finansowy do 500+ dla niepełnosprawnych. To bardzo chrześcijańska decyzja. Inne zdrowe cielaki takich progów na razie nie mają. Na razie obserwuję, obecnie na pewno nie zagłosuję na PiS. 

Przypominam ci tylko, że 500+ jest na dzieci nie na zdrowe cielaki.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.