Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, jezz napisał:

I co jeszcze masz do powiedzenia od siebie?

Tuba czy nie bo miałeś co do tego wątpliwości, kolejny panie kulturalny?

Ładnie cię ta trojka wychowała.:)

Nie no. Takiego idjoty dawno nie było.

Trójka, to było KIEDYŚ  (do czasu przejęcia władzy przez picusiów) bardzo fajne radio. Najfajnieszy wybór. Było, dopóki "dobra zmiana" nie nastąpiła. Jak nam uświadamia (za pomocą linków) "myślący inaczej" - jezz.

Wygląda mi, że jest jak mówią - czyli władza dokonuje repolonizacji... polskiego radia!

Takie rzeczy, to tylko w PiSie...

P.S.

Do dziś są ZNAKOMITE audycje, mimo że piździelce usilnie starają się wszystko zepsuć i zrobić z tej anteny, kolejną tubę rządzących (jak to prawie wszędzie!).

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

8 minut temu, zukzukzuk napisał:

Takiego idjoty dawno nie było.

Jak myślisz, do moderacji nadaje się?

Chyba z wami trzeba stosować wasze metody.

8 minut temu, zukzukzuk napisał:

Do dziś są ZNAKOMITE audycje

Chyba dla geriatryków.

A te fajne to które, Semka, Reszczyński, Wolski, naczelny kowboj rp czy jeszcze ktoś inny?

ps. Pisze się idiota.. Widać, że Dostojewskiego nie czytywałeś.

W dniu 11.07.2019 o 14:43, zukzukzuk napisał:

Trójka tubą propagandową reżimu? Różne głupoty wypisujesz

Jeszcze raz ci trzeba powtórzyć.

Edytowane przez jezz

jezz>>>

Przestań drążyć temat. Trójka do dziś ma znakomite i ciekawe programy (pewno nie dla pisowców). I nie jest tubą propagandową reżimu (póki co).

Nie jestem, co prawda jej wychowankiem. Lecz, niezmiennie słucham jej, aktualnie raczej tylko w samochodzie.

Wiem, jak się pisze to i owo:)W tym celu, trzeba (też) sporo czytać. Niekoniecznie Dostojewskiego. A dlaczego tak "wyszło"? Pomyśl...

Twoja sprawa, co dalej z tym zrobisz.

Myślisz, że myślisz...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

10 godzin temu, jezz napisał:

Możesz wykazać się obywatelską postawą i zawiadomić o tym MOPS.

Podaj dane PIC fanboju, zrobię to z chęcią. Przynajmniej dziecko nie będzie oglądało ciągle zawianego ojca, 500+ starcza na około 40 czteropaków, wychodzi że 1,3 wysuszasz dziennie. Z drugiej strony, jakim to trzeba być nieudacznikiem, aby nie być w stanie samemu zarobić na piwo. Papierosy też kupujesz za te pieniądze?. Bezrobocie około 5%, nie pracują tylko, ci którzy po prostu nie chcą. Nawet w fabrykach trolli dobrze się zarabia..

12 godzin temu, jezz napisał:
W dniu 13.07.2019 o 20:18, soundchaser napisał:

Tylko pieniądze dostają ich rodzice i często wydają je...wiadomo na co.

Na co?

Nie wiesz? Na wódę...przecież o taki głównie elektorat zabiegał PiS.
To są ci "najbardziej potrzebujący i kochający swoje dzieci"... a że przy okazji dostaną też normalni to przecież taki bonus - dwie pieczenie w jednym ogniu. Mistrzowskie posunięcie tylko po to, by być u władzy i robić burdel w kraju.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

za 12 lat wrócicie do władzy

Wcześniej...i nie "my", tylko ktoś inny.
Każdy musi przecież skorzystać z tego koryta. ?

1 minutę temu, skynyrd napisał:

Elektorat PIS pije bimber, bo jest tańszy i zdrowszy.

Ale rozumu to mu nie dodaje, niestety i taki elektorat to siła napędowa PiS.

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Elektorat PIS pije bimber, bo jest tańszy i zdrowszy.

Ten zdrowotny wpływ jest zauważalny w twoich wpisach.

7 minut temu, soundchaser napisał:

taki elektorat to siła

Co pije ten inny elektorat skoro po piciu jest bezsilny i opadnięty jak te ich POKONY?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

18 minut temu, zukzukzuk napisał:

Przestań drążyć temat. Trójka do dziś ma znakomite i ciekawe programy (pewno nie dla pisowców). I nie jest tubą propagandową reżimu (póki co

Oczywiście, że jest, jak każda inna stacja publiczna i żadne zaklęcia tego ine zmienią

4 minuty temu, xniwax napisał:

Co pije ten inny elektorat skoro po piciu jest bezsilny i opadnięty jak te ich POKONY?

Piwo. Najwyraźniej to efekt chmielu, który uspokaja. ?

32 minuty temu, skynyrd napisał:

A, fe!

Jakie tam fe, był tu taki jeden, aaaa jak on się nazywał...a może innym razem bo jeszcze jakieś punkty dostanę?

3 minuty temu, skynyrd napisał:

No właśnie! Zostałeś mnichem, Wojciaszku?

Ależ mnisi mają długotrwałe doświadczenie w produkcji i spożyciu alkoholu.A tak na poważnie to nie mam nic przeciwko spożyciu pod warunkiem,że nie zaciemnia umysłu.

26 minut temu, zukzukzuk napisał:

Twoja sprawa, co dalej z tym zrobisz.

Myślisz, że myślisz...

Już wiem co. Pomagasz mi takimi postami.

2 minuty temu, argus napisał:

Z ciemnego dołu wieści najświeższe:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Widać jeno kler powstał.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
29 minut temu, hi_aro napisał:

Podaj dane PIC fanboju, zrobię to z chęcią. Przynajmniej dziecko nie będzie oglądało ciągle zawianego ojca, 500+ starcza na około 40 czteropaków, wychodzi że 1,3 wysuszasz dziennie. Z drugiej strony, jakim to trzeba być nieudacznikiem, aby nie być w stanie samemu zarobić na piwo. Papierosy też kupujesz za te pieniądze?. Bezrobocie około 5%, nie pracują tylko, ci którzy po prostu nie chcą. Nawet w fabrykach trolli dobrze się zarabia..

Zajmij się swoim socjalem a nie pieniędzmi które nie są twoje.

Możesz mnie szukać na połoninach?

Nieźle jesteś obcykany w tych alkoholowych przelicznikach ale ile wysuszam to moja sprawa a nie twoja????

35 minut temu, hi_aro napisał:

Papierosy też kupujesz za te pieniądze?.

Tak, kupuję tytoń i bibułki a dzieciak skręca żeby się nie nudził bo ja w tym czasie mam zajęte ręce.?

29 minut temu, soundchaser napisał:

Nie wiesz? Na wódę.

Mieszkasz w dziwnym miejscu.

5 minut temu, skynyrd napisał:

Argus - zapisz się do partii pederastów, dojdźcie do władzy i wymordujcie kler. W czym problem?

To napisz mi Wojciechu, co spożywasz i co teraz czytasz? Albo słuchasz?

Jestem ciekawy.

Ależ proszę bardzo.Czytam bocznicę,a jeśli chodzi o książki to "Życie średniowiecznej kobiety".A spożywam  winko Messapi Negroamaro z Puglii.

16 minut temu, soundchaser napisał:

Piwo

40 minut temu, hi_aro napisał:

500+ starcza na około 40 czteropaków, wychodzi że 1,3 wysuszasz dziennie

Może to o tobie?

10 minut temu, skynyrd napisał:

Argus - zapisz się do partii pederastów, dojdźcie do władzy i wymordujcie kler. W czym problem?

Kler sam jest taką partią., dość obrzydliwą.

Sam Isakowicz-Zaleski (klecha w końcu) napisał wprost, że "środowisko homoseksualne zawsze miało w Watykanie ogromne wpływy. Lobby homoseksualne bardzo dobrze się maskuje, ukrywa i trzyma razem". I że duchowni-homoseksualiści są "niebezpieczni dla Kościoła". "Nie może być tak, że ktoś otrzymuje ważne i odpowiedzialne stanowisko tylko z powodu swojego homoseksualizmu. A tak niestety bywa, co szczególnie widoczne jest w systemie feudalnym, jaki panuje w Kościele. Wyobraźmy sobie, że lokalnym ordynariuszem jest ktoś pokroju arcybiskupa Paetza. Jest przecież jasne, że będzie doceniał osoby tego samego pokroju. I nagradzał je królewszczyznami. Lobby gejowskie w Kościele może zniszczyć każdego, kto wejdzie mu w drogę". Na dodatek ks. Isakowicz-Zaleski twierdzi, że zna "przypadek jednej z kurii, w której od biskupa do kamerdynera pracują wyłącznie osoby o takiej skłonności". Z kolei w parafiach "zna przypadki długotrwałych romansów pomiędzy księżmi".

6 minut temu, argus napisał:

Kler sam jest taką partią., dość obrzydliwą.

Sam Isakowicz-Zaleski (klecha w końcu) napisał wprost, że "środowisko homoseksualne zawsze miało w Watykanie ogromne wpływy. Lobby homoseksualne bardzo dobrze się maskuje, ukrywa i trzyma razem". I że duchowni-homoseksualiści są "niebezpieczni dla Kościoła". "Nie może być tak, że ktoś otrzymuje ważne i odpowiedzialne stanowisko tylko z powodu swojego homoseksualizmu. A tak niestety bywa, co szczególnie widoczne jest w systemie feudalnym, jaki panuje w Kościele. Wyobraźmy sobie, że lokalnym ordynariuszem jest ktoś pokroju arcybiskupa Paetza. Jest przecież jasne, że będzie doceniał osoby tego samego pokroju. I nagradzał je królewszczyznami. Lobby gejowskie w Kościele może zniszczyć każdego, kto wejdzie mu w drogę". Na dodatek ks. Isakowicz-Zaleski twierdzi, że zna "przypadek jednej z kurii, w której od biskupa do kamerdynera pracują wyłącznie osoby o takiej skłonności". Z kolei w parafiach "zna przypadki długotrwałych romansów pomiędzy księżmi".

Dawno mówiłem, że Kościół katolicki powinien zaakceptować i wykorzystać homoseksualizm u swoich. Do seminariów powinny być przyjmowani geje, studiowali w parach mieszkający w dwuosobowych pokojach a po skończeniu seminarium wysyłani w parach na różne parafie. Dzieci by z tego nie było, więc majątek Kościoła by nie ucierpiał, a księża żyliby w szczęścliwych rodzinacjh jednopłciowych

18 minut temu, jezz napisał:
59 minut temu, hi_aro napisał:

500+ starcza na około 40 czteropaków, wychodzi że 1,3 wysuszasz dziennie

Może to o tobie?

Nie, bo ja piję tylko piwo butelkowe, a czteropaki są zazwyczaj puszkowe.

39 minut temu, soundchaser napisał:

Piwo.

Piwo piwu nierówne, nawet te PSLSLDPO popsuło, a PiS z tym nic nie robi ?
POza tym piwo zamula co widać szczególnie na zlotach KOKOSPOKO ?

8 minut temu, soundchaser napisał:

a czteropaki są zazwyczaj puszkowe.

Cztero jest pase wg POKOSPPOKOSchetyny, teraz trendy jest sześciopak.
Czyli jednak chodzi o zamulenie narodu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.