Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Już Bismarck mówił,że jak  się chce jakiejś sprawie łeb ukręcić to się powołuje komisję.

Ale te listy poparcia kandydatów do krs nikogo nie interesują, poza paroma oszołomami, ludzi interesuje to że np będą płacić niższe podatki co właśnie realizuje PiS, niepełnosprawni dostaną 500+ ,za peło wszyscy pamiętamy co robił Tusk, obiecywał obiecywał a na końcu wszystkich w h*ja zrobił, mial tez nie pozwolic podnieść żadnego podatku a w nocy o 3 po cichu przeglosowywali podwyzki, no i Schetyna następny dobry wujo ,problem w tym że mało kto uwierzy w te brednie bez pokrycia ,PO to aby dorwać się do kryta potem jakoś to będzie.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

11 minut temu, caleb66 napisał:

ludzi interesuje to że np będą płacić niższe podatki co właśnie realizuje PiS

a dobrze ze wspomniałeś o podatkach ...juz spieszę ci przypomnieć ile to ich bylo wprowadzonych za tej światlej zmiany...

a to co nas czeka po tych tzw jarkowych...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ps Zapomniałem teraz  w nowomowie to nie podniesienie podatków tylko nowe daniny ...światła nazwa...

tylko nie zapomnij tego przeczytac i następnym razem zamiast bzdury pisac najpierw sobie o tym przypomnij....

Ukryta Zawartość

Nie masz przypadkiem pod ręką kogoś kapkę inteligentnego?

Bardzo poproś aby walnął Cię porządnie w ta pustą łepetynę.

Może pomoże ..

Do Celeba

a dobrze ze wspomniałeś o podatkach ...juz spieszę ci przypomnieć ile to ich bylo wprowadzonych za tej światlej zmiany...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

47 minut temu, caleb66 napisał:

Ale te listy poparcia kandydatów do krs nikogo nie interesują, poza paroma oszołomami, ludzi interesuje to że np będą płacić niższe podatki co właśnie realizuje PiS, niepełnosprawni dostaną 500+ ,za peło wszyscy pamiętamy co robił Tusk, obiecywał obiecywał a na końcu wszystkich w h*ja zrobił, mial tez nie pozwolic podnieść żadnego podatku a w nocy o 3 po cichu przeglosowywali podwyzki, no i Schetyna następny dobry wujo ,problem w tym że mało kto uwierzy w te brednie bez pokrycia ,PO to aby dorwać się do kryta potem jakoś to będzie.

Listy poparcia jak najbardziej społeczeństwo interesują. Nie wypowiadaj się w sprawach o których nie masz zielonego pojęcia kremlowska wtyczko.

11 minut temu, caleb66 napisał:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Knajacki język godny lumpa.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Taaa....no cóż dno coraz niżej....
Chodzi o to że za obecnych rządów ludziom żyje się lepiej niż za peło czy można bardziej dobitnie to napisać!! Chyba sam rozumiesz że nikt nie pójdzie głosować na peło bo Ty czy inny ........ ktoś powie czy napiszę że teraz jest źle a kiedyś to było super, ludzie sami to ocenia i gdzieś mają opinię celebryty ekonomisty czy innego lgbt, najgorsze w tym wszystkim (dla opozycji ) jest to że jak jarek mówi że da to da,to aż niewiarygodne .

Nie masz przypadkiem pod ręką kogoś kapkę inteligentnego?
 Bardzo poproś aby walnął Cię porządnie w ta pustą łepetynę.
 Może pomoże ..
 Do Celeba
A to język miłości .

Najprościej jak potrafię .

Jarek NIC nie może dać - BO Jarek NIE ma .

To co niby daje - innym zabiera . Tobie w wyższych podatkach również ..

Skoro takiej prostoty nie rozumiesz to Twój problem .

Odnośnie języka miłości .

Najchętniej takich jak TY zwyczajnie lał bym po pysku i siłą wbijał; podstawowy rozsądek .

Jednak w demokracji i takich durni jak Ty trzeba tolerować .

Hymanitarnie było by wysłać WAS - lepszy sort na San Escobar i tam sami sie rządż cie . Z Jarkim na czele .Po połowie roku

z płaczem byście błagali aby Was przyjąc.

Edytowane przez dulon184
Najprościej jak potrafię .
 Jarek NIC nie może dać - BO Jarek NIE ma .
 To co niby daje - innym zabiera . Tobie w wyższych podatkach również ..
Skoro takiej prostoty nie rozumiesz to Twój problem .
To może porównaj se siłę nabywcza za obecnych i za poprzednich rządów jak masz problem z oceną rzeczywistości.

"Chodzi o to że za obecnych rządów ludziom żyje się lepiej niż za peło czy można bardziej dobitnie to napisać!! Chyba sam rozumiesz że nikt nie pójdzie głosować na peło bo Ty czy inny ........ 

Nie masz racji. Nie dalej niż dzisiaj rozmawiałem z panią, której nie podejrzewam o kierowanie się opiniami celebrytów wszelkiej maści . Pani sprzątaczka  twierdziła, że coraz ciężej jest jej związać koniec z końcem, bo np. przedszkole znowu podrożało. 

Nie jestem ekonomistą ale jedno wiem napewno.

Nie wolno rozdawać pieniędzy za darmo..

Jest Hossa na świecie węc gos[podarka sie rozwija .

kasa nie pakowana w rozwój - nie konsumpcję -jest trochę zmarnowana .

Poproś Morawieckigo jakie pożyczki  na jaki procent zaciągnął.Nie odpowie.

To będzie wiadome po zmianie władzy .I raczej będzie wielki szok. In Ninus oczywista.1-500 + już było robione na kredyt . To słowa Morawczyka .

I w imię swojej lepszej przyszłości powinieneś domagać się zmiany władzy .

2 minuty temu, Pasqual napisał:

"Chodzi o to że za obecnych rządów ludziom żyje się lepiej niż za peło czy można bardziej dobitnie to napisać!! Chyba sam rozumiesz że nikt nie pójdzie głosować na peło bo Ty czy inny ........ 

Nie masz racji. Nie dalej niż dzisiaj rozmawiałem z panią, której nie podejrzewam o kierowanie się opiniami celebrytów wszelkiej maści . Pani sprzątaczka  twierdziła, że coraz ciężej jest jej związać koniec z końcem, bo np. przedszkole znowu podrożało. .

A prawdopodobnie z N rokiem walnie potężna podwyżka energi..A jak energia -to i inne produkty.

8 minut temu, dulon184 napisał:

To będzie wiadome po zmianie władzy .I raczej będzie wielki szok. In Ninus oczywista.1-500 + już było robione na kredyt . To słowa Morawczyka .

Raczej nie będzie, bo kolejny rząd też będzie musiał zaciągać olbrzymie kredyty - praktycznie gospodarki u nas już nie ma 

3 godziny temu, bubusia napisał:

Boli was ten prezes.

Jest wodzem sekty. Po jego ustąpieniu rozpoczną się w PiS walki plemienne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jestem radykałem więc moje podpowiedzi na nic się nie zdadzą..

U ,mnie ma być raz - dwa i koniec dyskusji .

Nei rozumim że politycy ciągle się spotykają , żrą homary i nne cuda i wielką kasę biorą .

Po M ojemu?

Jakieś państwowe spotkanie na pustyni Błędowskiej - z jakiej  racji mają blokować Warszawę - czy inne miasto?Kanapki - zimna woda i 3 godziny na decyzję .

To do Celeba

Edytowane przez dulon184
7 minut temu, caleb66 napisał:

No co zmiana inteligencie,widzisz jakąś alternatywę? 

Nikt inny nie będzie gorszy. Bo gorszym od PiS być nie można.

25 minut temu, caleb66 napisał:

porównaj se siłę nabywcza za obecnych i za poprzednich rządów

Spada.

1 godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Już Bismarck mówił,że jak  się chce jakiejś sprawie łeb ukręcić to się powołuje komisję.

Komisje powoływane w czasach rządów PO/PSL to potwierdzają. ?

Dzięki temu teraz PiS górą.

Społeczna. 
To może wrzuć jakąś tabelkę albo wykresiki żeby poprzeć swoje tezy. Udowodnij że spadła.

Ja śmiem twierdzić że wzrosła i to znacznie w procentach nie wiem ale tak na oko ze 30% .

13 minut temu, Zyzol napisał:

Komisje powoływane w czasach rządów PO/PSL to potwierdzają. ?

Dzięki temu teraz PiS górą.

Raczej dzięki takim byłym komuchom jak ty przekabaconym na narodowy socjalizm.

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

Chodzi o to że za obecnych rządów ludziom żyje się lepiej niż za peło czy można bardziej dobitnie to napisać!! Chyba sam rozumiesz że nikt nie pójdzie głosować na peło bo Ty czy inny ........ ktoś powie czy napiszę że teraz jest źle a kiedyś to było super, ludzie sami to ocenia i gdzieś mają opinię celebryty ekonomisty czy innego lgbt, najgorsze w tym wszystkim (dla opozycji ) jest to że jak jarek mówi że da to da,to aż niewiarygodne .

Gdy Hitler doszedł do władzy zwykłym Niemcom też się polepszyło.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

To może wrzuć jakąś tabelkę albo wykresiki żeby poprzeć swoje tezy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

9 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Raczej dzięki takim byłym komuchom jak ty przekabaconym na narodowy socjalizm.

Zajebista riposta. A PiS-owską trzynastkę dla emeryta zgarnąłeś z obrzydzeniem czy oddałeś na jakiś szczytny cel?

Wszystko wskazuje na to, że Grzegorz Schetyna będzie ojcem wyborczego sukcesu PiS. Dzięki jego działaniom jednoczącym opozycję zamiast bloku mamy blokowisko.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Gdy Hitler doszedł do władzy zwykłym Niemcom też się polepszyło.

Poprawiło się ale gdyby nie wybuch wojny to finanse by się zawaliły już na początku lat 40.Zbrojenia i gospodarka wojenna mobilizuje całe państwo.Oczywiście do czasu.

Zyzol

Trzynastki nie oddałem bo niby dlaczego miałbym oddać ?To z moich podatków.Jak wszyscy oddadzą to też oddam.Więcej powiem.Teraz na emeryturze pracuję jeszcze więcej niż przed i to jest moje apogeum zarobkowe.I w związku z tym płacę rekordowe podatki.I pomimo tego,że za rządów PiS zarabiam najwięcej to nie zmienia to moich wyborów politycznych.Nadal uważam,że polityka PiS jest szkodliwa i doprowadzi nas do upadku.

21 godzin temu, jezz napisał:
22 godziny temu, zukzukzuk napisał:

Ale wiesz jak się przygotowuje serwisy w dla radia?

Jezzik przechodzi sam siebie, przytaczając kolejne "argumenty". Niesamowite!

To podobne gdybym zapytał: a wiesz jak się przgotowuje jednostkę do wstąpienia do KSRG?

Czy konia obchodzi, kto siedzi na wozie? Nie. Jedynym, ważym kryterium dla niego jest ciężar.

To, że słuchalność czy popularność PR III spada, jest właśnie wynikiem powolnego przejmowania stacji przez PiS oraz faktem, że dziś w modzie i bardzo cenione jest słuchanie dosco polo (bo to patriotyzm przecież), a także muzyki lekkiej, łatwej i przyjemnej, tj. przebojów czy pop-u. A i same badania ankietowe są wykonywane wśród tej grupy i słuchacze takiej muzyki chętniej się wypowiadają.

17 godzin temu, bubusia napisał:

Boli was ten prezes. Nie tak latwo go ograc, co Lechu?

Nie zapomniałeś dodać, ile razy przegrał, zanim raz wygrał? Szok, co za ślepota dotyka wyznawców Prezesa-zbawiciela.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

32 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Jezzik przechodzi sam siebie, przytaczając kolejne "argumenty". Niesamowite!

To podobne gdybym zapytał: a wiesz jak się przgotowuje jednostkę do wstąpienia do KSRG?

Czy konia obchodzi, kto siedzi na wozie? Nie. Jedynym, ważym kryterium dla niego jest ciężar.

Przecież wystarczyło napisać tylko, że nie wiesz ale ty musisz dodatkowo utoczyć piankę

33 minuty temu, zukzukzuk napisał:

To, że słuchalność czy popularność PR III spada, jest właśnie wynikiem powolnego przejmowania stacji przez PiS oraz faktem, że dziś w modzie i bardzo cenione jest słuchanie dosco polo (bo to patriotyzm przecież), a także muzyki lekkiej, łatwej i przyjemnej, tj. przebojów czy pop-u. A i same badania ankietowe są wykonywane wśród tej grupy i słuchacze takiej muzyki chętniej się wypowiadają.

A może dlatego, że wymierają słuchacze?

2 minuty temu, jezz napisał:

Przecież wystarczyło napisać tylko, że nie wiesz ale ty musisz dodatkowo utoczyć piankę

To było GŁUPIE i niedorzeczne pytanie w kontekście rzekomej propagandy PR III. Niemożliwym jest, żebyś poczuł niesmak, gdy zapytałem w podobnym tonie.

7 minut temu, jezz napisał:

A może dlatego, że wymierają słuchacze?

Być może też. Wszystko, co dobre umiera lub kończy się. Każdy może interpretować fakty dowolnie. Niekoniecznie, zgodnie z rzeczywistością. Ty jesteś specjalistą w tej dziedzinie...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.