Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Obyście mieli rację)

Z innej beczki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kolejna wtopa. Kłamią co pysk otworzą.

Caritas przeciwko nim?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

3 godziny temu, jezz napisał:

Bardziej mnie ciekawi co chce zrobić i jak opozycja, zeby odsunąć partię rządzącą od władzy.

Wystarczy, że o tym piszą inni, bardzo często piękną polszczyzną:)

A za kogo mnie biorą co poniektórzy jest mi zupełnie obojętne.

O np. tacy.

I co chcesz w ten sposób osiągnąć ?

12 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Wreszcie cię zrozumiałem.To przejaw specyficznego poczucia humoru.Po prostu robisz sobie jaja w wypisywaniu peanów na temat PiSu.Udajesz tępego pisiaka a naprawdę  jesteś przewrotnym,szyderczym,błyskotliwym prześmiewcą drwiącym sobie z przewodniej siły narodu.Chyba się nie mylę ?

Koń trojański od Tuska? 

18 minut temu, jar1 napisał:

Ale ja nie rozumiem dlaczego Kuchciński przeprasza i wpłaca jakieś pieniendze, skoro wszystko było zgodnie z prawem i mu się to, po prostu należy. Tak się dać poniżyć niesłusznie przez prezesa? 

Powinien zbierać pochwały i oklaski wśród tłuszczy a nie jakieś tam "pseprasam"...

Może dlatego, że bardziej boi się następcy,

"Joachim Brudziński w rozmowie z TVN24 stwierdził, że w tej sprawie "wszystko zostało powiedziane i będzie powiedziane". - Moim zdaniem te dodatkowe informacje, które się pojawiają, wymagają słowa "przepraszam" - dodaje."

1 minutę temu, jezz napisał:

"Joachim Brudziński w rozmowie z TVN24 stwierdził, że w tej sprawie "wszystko zostało powiedziane i będzie powiedziane". - Moim zdaniem te dodatkowe informacje, które się pojawiają, wymagają słowa "przepraszam" - dodaje."

Ja p...ę. To dla ciemniaków?

Złodziej też powie przepraszam i po sprawie?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

41 minut temu, soundchaser napisał:

Ja nie oceniam informacji pod względem tego z jakiego źródła pochodzą, tylko jaką niosą wartość poznawczą i czy są wiarygodne.
Wielu informacji nie można zweryfikować, bo to są fake-newsy, albo nie jesteś w stanie ocenić czy są prawdziwe.
Wskaż mi, które z tych wymienionych w punktach "afer" są nieprawdziwe, a nie dyskredytuj zaocznie informacji tylko dlatego, że masz w głowie blokadę, 
która każe Ci wmawiać sobie, że niektóre źródła są z założenia fałszywe.

Jeśli nie rozumiesz, o co chodzi lub tylko udajesz to trudno. Wystarczy obejrzeć stronę tytułową tego bloga. Nie ma tam nic o autorach, źródłach finansowania,kompletnie nic. Próżnia. Takie źródło zamieszcza w większości same prawdziwe informacje bez słowa własnego komentarza, aby w odpowiednim walnąć odpowiednio spreparowanym fake newsem. Teraz atakuje PiS, co nie znaczy, że przed końcem kampanii wyborczej tak może przyłożyć Schetynie, że ten nie podniesie się więcej. I też będzie wiarygodne?

Zwróciłem tylko uwagę, że to źródło jest podejrzewane o tworzenie fałszywych tożsamości autorów w nim działających. Zapewne w celu podniesienia własnej wiarygodności. I kto tu ma blokadę w głowie? ?

8 minut temu, jezz napisał:

Prawdziwy pisior niczego się nie boi. Jak bohater niezłomny jest.

Edytowane przez jar1

Prowadzę badania socjologiczne.:)

A chyba,że tak.Ale socjologia też czemuś służy.

2 minuty temu, jar1 napisał:

Prawdziwy pisior niczego się nie boi.

No nie,boi się prezesa.

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A chyba,że tak.Ale socjologia też czemuś służy.

No nie,boi się prezesa.

I dlatego z niego taki tylko złamany "pisior" jest . ?

2 godziny temu, Zyzol napisał:

W Polsce?! Nigdy!

Zastosuj współczesną wersję brzytwę Ockhama Zyzol i nie udawaj idioty ponad potrzebę. Prezes to nie Polska, Polska to nie Prezes.

22 minuty temu, Zyzol napisał:

Jeśli nie rozumiesz, o co chodzi lub tylko udajesz to trudno. Wystarczy obejrzeć stronę tytułową tego bloga. Nie ma tam nic o autorach, źródłach finansowania,kompletnie nic. Próżnia. Takie źródło zamieszcza w większości same prawdziwe informacje bez słowa własnego komentarza, aby w odpowiednim walnąć odpowiednio spreparowanym fake newsem. Teraz atakuje PiS, co nie znaczy, że przed końcem kampanii wyborczej tak może przyłożyć Schetynie, że ten nie podniesie się więcej. I też będzie wiarygodne?

Zwróciłem tylko uwagę, że to źródło jest podejrzewane o tworzenie fałszywych tożsamości autorów w nim działających. Zapewne w celu podniesienia własnej wiarygodności. I kto tu ma blokadę w głowie? ?

No właśnie mamy przykład. Jakie fake newsy Zyzol??? Zacytuj coś, co na liście stu szwindli PiSowskiego reżimu  jest nieprawdą. Już cie o to prosiłem, ale jakoś dziwnie wtedy położyłeś uszy po sobie. No to czekamy na te fake newsy!

Jestem Europejczykiem.

7 godzin temu, Zyzol napisał:

Nie czytaj tego źródła nigdy więcej

Afery PiS pozostają aferami.

24 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No właśnie mamy przykład. Jakie fake newsy Zyzol??? Zacytuj coś, co na liście stu szwindli PiSowskiego reżimu  jest nieprawdą. Już cie o to prosiłem, ale jakoś dziwnie wtedy położyłeś uszy po sobie. No to czekamy na te fake newsy!

Zrozumiałeś jak zwykle. ?

48 minut temu, jezz napisał:

Gówno będzie powiedziane, no chyba, że potwierdzasz swym słowem. Wtedy - uwierzę!? Boś wiarygodny nadzwyczaj.

Papiery zniszczone, dokumenty szlag trafił (ja muszę moje - niepotrzebne nikomu - dziesięć lat trzymać, choćby za pińć euro),  bilety spuszczone do sracza, dzieci krokiem się z domu nie ruszały, zajebiście jest. Generalnie rzecz ujmując.

Dawać tu xniwaxa i innych, którzy kochają złodziei.. Może wyjaśnią.

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gówno będzie powiedziane, no chyba, że potwierdzasz swym słowem. Wtedy - uwierzę!? Boś wiarygodny nadzwyczaj.

A ty, po polonistyce, coś z tej wypowiedzi zrozumiałeś?

Była przecież konferencja, przeprosił?

Przeprosił. To się wal.?

6 godzin temu, soundchaser napisał:

Czemu? Jest tu coś niezgodnego z prawdą?

Ukryta Zawartość

Ja nie zauważyłem.

Rozumiem, że o tego.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

51 minut temu, Zyzol napisał:

I kto tu ma blokadę w głowie?

Ty, dlatego że nic nie zrozumiałeś z sensu mojego wpisu, a napisałem wyraźnie, że nie nieistotne jest kto pisze, tylko co pisze.
Jeśli informacje zawarte na tej stronie są prawdziwe (a są) to nie interesuje mnie kto tą stroną zarządza, a pisanie że źródło jest fałszywe jeśli przedstawia
prawdziwe informacje jest jedynie wykazaniem złej woli i stronniczością, bo jak się domyślam przedstawiane są tam fakty, które kłują Ciebie, jako zwolennika PiS.

9 minut temu, jezz napisał:

A ty, po polonistyce, coś z tej wypowiedzi zrozumiałeś?

Była przecież konferencja, przeprosił?

Przeprosił. To się wal.?

A będzie w Qurwizji? Bo chętnie obglondne.

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

A będzie w Qurwizji? Bo chętnie obglondne.

Nie wiem. Zapytaj się sounda bo on chyba ogląda albo poproś jaro_747 żeby zapytał się żony bo też ogląda.

Ja oglądam tylko rozrywkowe programy. Z dobrą muzyką.

Edytowane przez jezz
2 minuty temu, jezz napisał:

Zapytaj się sounda bo on chyba ogląda

Kiedyś oglądałem, ale w pewnym momencie zemdliło mnie i już nie oglądam.
Sposób przedstawiania informacji jest tam tak zmanipulowany, że ten "kolektyw" od pińcet plus to łyknie, plus moherowy beret też łyknie, tudzież nawet inteligencja ze skrzywionym już pojmowaniem spraw, na skutek prania mózgu też łyknie, ale ja tego nie łykam i chyba nie jestem odosobniony.
Mam swój rozum i przede wszystkim zachowuję trzeźwość myślenia...nawet po 4 piwach. ?
Mam kilku inteligentnych znajomych, ale niestety tych skrzywionych, którzy cały czas twierdzą, że w TVN to się przedstawia same kłamstwa, które TVP później prostuje.

1 godzinę temu, Zbig napisał:

On już się dawno wyświecił.  Tzw. przepalenie zawodowe.

Pewnie latał do burdelu z małolatami w Podkaprackie.

2 minuty temu, soundchaser napisał:

Mam kilku inteligentnych znajomych, ale niestety tych skrzywionych, którzy cały czas twierdzą, że w TVN to się przedstawia same kłamstwa, które TVP później prostuje.

To nie możliwe. Nie mogą być inteligentni.

To przeczy wszelkim teoriom tu przedstawianym.

4 minuty temu, soundchaser napisał:

nawet po 4 piwach.

Cztery piwa to ja wypijam do parówek na śniadanie.

To nie możliwe. Nie mogą być inteligentni.

To przeczy wszelkim teoriom tu przedstawianym.

Niestety jest pewien odsetek tych inteligentnych, którzy głosowali na PiS...z różnych powodów.
Jedni dalej idą w zaparte i udają, że dobrze zrobili (wstydzą się kompromitacji), a drudzy przyznają się otwarcie, że się pomylili.

7 minut temu, jezz napisał:

Cztery piwa to ja wypijam do parówek na śniadanie

Nie masz później sraczki? ?

4 minuty temu, soundchaser napisał:

Niestety jest pewien odsetek tych inteligentnych, którzy głosowali na PiS...z różnych powodów

Piszesz herezje. Zaczynam cię podejrzewać o sprzyjanie reżimowi.

16 minut temu, jezz napisał:

Nie wiem. Zapytaj się sounda bo on chyba ogląda albo poproś jaro_747 żeby zapytał się żony bo też ogląda.

Ja oglądam tylko rozrywkowe programy. Z dobrą muzyką.

To wyłącznie insynuacje. Moja żona kurwizji nie ogląda bo zaraz ją trzęsie. Generalnie jej pogląd jest taki, że PiSowską swołocz należałoby wsadzić do więzienia. To tyle.

W tej akurat chwili ogląda turniej ATP w Montrealu - żeby uniknąć głupich pytań.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, jezz napisał:

Piszesz herezje. Zaczynam cię podejrzewać o sprzyjanie reżimowi.

Rozwiń dlaczego Ci taka głupia myśl przyszła do głowy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.