Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Jak Tusk ? Ktoś musi odbudować państwo polskie z ruin, PiS to robi,dzieli się łupem że społeczeństwem,poprzednicy to tylko aby samemu się nachapac a teraz kraj mlekiem i miodem płynący,jedyny rząd który spełnia obietnice,obniża podatki w tym kraju coraz lepiej się tu żyje,masa obcokrajowców marzy zeby tu zamieszkać.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

To mówi trener Jarząbek...łu bu du bu...

2 godziny temu, caleb66 napisał:

PiS to robi,dzieli się łupem że społeczeństwem,poprzednicy to tylko aby samemu się nachapac a teraz kraj mlekiem i miodem płynący,jedyny rząd który spełnia obietnice,obniża podatki w tym kraju coraz lepiej się tu żyje,masa obcokrajowców marzy zeby tu zamieszkać.

Jeden wielki bełkot.

Nie mam za bardzo czasu na pisanie na forach internetowych,mam lepsze rozrywki,przy tej ilości hajsiwa jaka posiadam trochę podróżuje po kraju i zagranicą i sądzę że nasz kraj na tle Europy wypada naprawdę spoko,polecam każdemu kto twierdzi że my sto lat za murzynami i że jesteśmy zasciankiem Europy,nie jesteśmy zasciankiem. To do erotomanow gawędziarzy co im nasza ludowa władza nie odpowiada.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

16 minut temu, caleb66 napisał:

polecam każdemu kto twierdzi że my sto lat za murzynami i że jesteśmy zasciankiem Europy,nie jesteśmy zasciankiem.

I nasz forumowy "kapuściaż" się pojawił. Widocznie zwiedzałeś jedynie szalety na zachodzie...

Ostatnio, mojej partnerki siostra, chciała sprawdzić i zabukować wakacje, w resorcie w którym byliśmy. Okazało się, że ma polskich stronach i w biurach turystycznych, nie są dostępne oferty tego hotelu... Kilka lat temu, miałem przykład w innej części europy. Na ulicach pełno jest naganiaczy na lokalne atrakcje. Parki wodne, nurkowanie i takie tam. Lecz te oferty nie dotyczą Polaków. Trochę było mi wstyd, że opinia o nas jest taka.   

Edytowane przez hi_aro
2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

I ja mam się ich bać??? Niby dlaczego?

Reżim nakręca kolejną paranoję a takie bubki czy iksiki nie dość, że dają sobie zrobić kisiel z mózgów to jeszcze uważają, że ten kisiel jest lepszy od mózgu.

Kisiel to masz raczej ty, jeżeli nie widzisz kto to nakręca. Ale pozostań sobie z tym kisielem i nie zarażaj nim innych. Twój wybór.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Miałem nieprzyjemność obejrzeć przez chwile reżimową telewizję. Jak już pisałem  jej działalność to lanie gówna do głów widzów - czysto goebbelsowska machina propagandowa.

Teraz wiem skąd biorą się gówniane teoryjki intelektualnej biedoty popierającej PiSowski reżim. Jeszcze niedawno zadziwiało mnie jak na poważnie można opowiadać kosmiczne brednie, po obejrzeniu błyskotliwego dialogu Ogórek z Ziemkiewiczem nie dziwi mnie już nic.

Jestem Europejczykiem.

41 minut temu, hi_aro napisał:

Widocznie zwiedzałeś jedynie szalety na zachodzie...

Jeśli porównywać szalety, a dokładnie ich czystość - jesteśmy kilkaset lat za tamtymi.

13 minut temu, bubusia napisał:

Kisiel to masz raczej ty, jeżeli nie widzisz kto to nakręca. Ale pozostań sobie z tym kisielem i nie zarażaj nim innych. Twój wybór.

I ten wpis to kolejny dowód że jesteś akolitą i klakierem PiS. Powtarzam: każdy ma prawo do przekonań i sympatii politycznych jakie jemu najbardziej odpowiadają. Ale traktujmy się poważnie i przestań udawać kogoś kim nie jesteś. 

Teraz, hi_aro napisał:

Oj ona jest gwiazdą reżimowej. "Elokwentna", "wyszczekana"...

Czyli nie trafiłem na te głębsze pokłady szamba? No to pięknie!

Jestem Europejczykiem.

Bob, o czym ty piszesz?

Czy ja nie mogę już mieć swojego zdania w kwestii lgbt?

Czyżby poprawność polityczna wymuszała określony stosunek?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

5 godzin temu, jezz napisał:

A ty zrozumiałeś to co napisałem czy też jesteś zabetonowany? Jak pas startowy w Smoleńsku.

Zabetonowani są tylko wyznawcy wierzący w sekty a w Polsce jedną z sekt jest PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Miałem nieprzyjemność obejrzeć przez chwile reżimową telewizję

Znowu brałeś prysznic?

8 godzin temu, hi_aro napisał:

Oj ona jest gwiazdą reżimowej. "Elokwentna", "wyszczekana"...

A wszystko to wyszlifowała w innej telewizji. 

8 godzin temu, Lech36 napisał:

Zabetonowani są tylko wyznawcy wierzący w sekty a w Polsce jedną z sekt jest PiS.

Ty tez jesteś. Poczytaj swoje posty.

49 minut temu, jezz napisał:

Znowu brałeś prysznic?

Niektórzy ludzie biorą prysznic częściej niż raz na tydzień, poszukaj sobie w internecie ;-).

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Niektórzy ludzie biorą prysznic częściej niż raz na tydzień, poszukaj sobie w internecie ;-).

I wtedy koniecznie musza sluchac TVP. Nie znajdziesz w necie:)

Prezes bardzo "zgrabnie" połączył lęki mas, przed LGBT z sądami:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Atu cos dla Boba, zadeklarowanego neomarksisty :

Światowy komunizm krytykuje Ziobrę

Nowelizacja kodeksu karnego autorstwa Ministerstwa Sprawiedliwości spotkała się z ostrą reakcją skrajnie lewicowych partii.

......................................

Głównym celem zmian było zaostrzenie polityki karnej. Ale zmiany zaszły też w art. 256 k.k., który obecnie zakazuje propagowania totalitarnego ustroju państwa. Do artykułu obok faszyzmu dopisano nazizm i komunizm.

.....................................

Tę argumentację podzielają partie komunistyczne z całego świata. Protesty pod polskimi ambasadami oprócz Francuzów zorganizowały w czerwcu Komunistyczna Partia Grecji, Komunistyczna Partia Belgii, Partii Pracy Austrii i Komunistyczna Partia Meksyku. Specjalne deklaracje przyjęły włoska Partia Komunistyczna i Nowa Partia Komunistyczna Holandii, z kolei Socjalistyczna Partia Pracy Chorwacji i Nowa Komunistyczna Partia Jugosławii wystosowały pisma do polskich ambasadorów.

.......................................

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzisiaj siódme przesłuchanie Birgfellnera. Siódme! Do dziś był przesłuchiwany ponad 60 godzin.

Zgodnie z prawem Prokuratura miała 30 dni na wydanie decyzji o wszczęciu śledztwa. Postępowanie trwa już pół roku a żadnej decyzji nie ma. PiSowski reżim ma prawo głęboko w dupie a pajace cieszą się z tego i klaszczą.

Jestem Europejczykiem.

"Dziwna śmierć Kosteckiego w więzieniu. Kluczowy świadek ws. obyczajowej afery na Podkarpaciu miał tajemnicze ślady na szyi.
Prokurator, który pierwszy oglądał ciało Dawida Kosteckiego, odkrył dwa maleńkie - jak po igle - nakłucia na szyi byłego boksera. Podejrzewał, że mógł zostać najpierw odurzony, a potem uduszony, tak by wyglądało to na samobójstwo. Podczas sekcji zwłok tych śladów nie zbadano. W 2012 r. Kostecki ujawnił aferę, której obyczajowe tropy prowadzą do najwyższych polityków PiS."

Jak myślicie - to wiarygodna informacja, czy fake?

6 minut temu, soundchaser napisał:

"Dziwna śmierć Kosteckiego w więzieniu. Kluczowy świadek ws. obyczajowej afery na Podkarpaciu miał tajemnicze ślady na szyi.
Prokurator, który pierwszy oglądał ciało Dawida Kosteckiego, odkrył dwa maleńkie - jak po igle - nakłucia na szyi byłego boksera. Podejrzewał, że mógł zostać najpierw odurzony, a potem uduszony, tak by wyglądało to na samobójstwo. Podczas sekcji zwłok tych śladów nie zbadano. W 2012 r. Kostecki ujawnił aferę, której obyczajowe tropy prowadzą do najwyższych polityków PiS."

Jak myślicie - to wiarygodna informacja, czy fake?

Były, ale się zmyły

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nagrywamy.com

Panowie - ostrożnie z tymi atakami na PiS. Nie chcemy później czytać, że ktoś z Was popełnił samobójstwo, wieszając się w toalecie na pasku od spodni. ?

44 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Jak mawiała moja nauczycielka w Komańczy, mądrzy ludzie żyją w brudzie.

Poza tym niektórzy ludzie  kąpią się w zalewie solińskim częściej niż raz w roku, jak przyjezdne lemingi.

Teraz, soundchaser napisał:

na pasku od spodni.

To za proste i oczywiste. Powieszenie na zrolowanym na udzie papierze toaletowym, to jest coś...

Ale masz rację. Trzeba "uważać" co się pisze. Agenci czuwają ?

1 godzinę temu, hi_aro napisał:

Prezes bardzo "zgrabnie" połączył lęki mas, przed LGBT z sądami:

Ukryta Zawartość

prawda.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czyli sprzeciw ofensywie lgbt stał się mowa nienawiści. A ludziska tak oddalili się od tej prawdy, że nienawidzą każdego kto ją głosi.

Mówienie o prawdzie, czyli o ofensywie lgbt, stało się czynem rewolucyjnym

?

Edytowane przez bubusia

3 minuty temu, bubusia napisał:

Czyli sprzeciw wobec ofensywy lgbt stał się mowa nienawiści. A ludziska tak oddalili się od tej prawdy, że nienawidzą każdego kto ją głosi.

?

Powtarzam ci jak jakiemuś młotkowi - "ofensywa LGBT", "ideologia LGBT" to propagandowe gówno wyprodukowane przez reżimowych spin doktorów i lane w głowy suwerena przez reżimowych propagandzistów. Sam w tym uczestniczysz powtarzając w kółko te brednie.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Powtarzam ci jak jakiemuś młotkowi - "ofensywa LGBT", "ideologia LGBT" to propagandowe gówno wyprodukowane przez reżimowych spin doktorów i lane w głowy suwerena przez reżimowych propagandzistów. Sam w tym uczestniczysz powtarzając w kółko te brednie.

A ja uważam, że zaliczasz się do tych z memu, czyli tak oddaliles się od prawdy, że jej nienawidzisz

I tyle kolego, twoje powtarzanie świadczy tylko o twoim otumanieniu.

Edytowane przez bubusia

2 godziny temu, jezz napisał:

Ty tez jesteś. Poczytaj swoje posty.

Ja nie należę do żadnej sekty. Zabetonowanie w taki przypadku jest wykluczone.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

7 minut temu, bubusia napisał:

A ja uważam, że zaliczasz się do tych z memu, czyli tak oddaliles się od prawdy, że jej nienawidzisz

I tyle kolego, twoje powtarzanie świadczy tylko o twoim otumanieniu.

Masz mózg zlasowany PiSowsko-kościelną propagandą w stopniu uniemożliwiającym normalne myślenie.

Naparzasz kalkami z prawackich portalików i kazań starych pierdzieli z torbami od chipsów na głowach.

Jestem Europejczykiem.

14 minut temu, Jaro_747 napisał:

Masz mózg zlasowany PiSowsko-kościelną propagandą w stopniu uniemożliwiającym normalne myślenie.

Naparzasz kalkami z prawackich portalików i kazań starych pierdzieli z torbami od chipsów na głowach.

To samo można przecież o tobie, tyle, że z lewackich.

Tam też jadą reżimem od rana do nocy.

Pasujesz jak ulal. Tam ciągle klepią, że nie ma ofensywy, że nie ma ideologii, że winny kk. A ty klepiesz to samo tutaj. I wydaje ci się, że każdy powinien to przyjmować, bo przecież ty klepiesz. hehe

?

Armia solidarnych jajnikow podlajkuje i delikwent utwierdzony w swoim klepaniu. I w ten sposob wracamy do Orwella - czyli prawda znienawidzona, a nawet wyparta

?

Edytowane przez bubusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.