Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

.

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

1 minutę temu, jar1 napisał:

Z tym,, że TVN jest w naziemnej więc dostępne dla wszystkich. TVN24 to rzadkość na kresach ?

No własnie dlatego szkoda czasu antenowego. Sam sobie odpowiedziałeś.

1 minutę temu, jar1 napisał:

Z tym,, że TVN jest w naziemnej więc dostępne dla wszystkich. TVN24 to rzadkość na kresach ?

No własnie dlatego szkoda czasu antenowego. Sam sobie odpowiedziałeś.

12 minut temu, toptwenty napisał:

Brak jakichkolwiek dowodów na zamach pod Smoleńskiem to klęską państwa PIS. Przed obecnymi wyborami uciekają od sprawy katastrofy

Ale dlaczego mnie cytujesz przy tym wywodzie?

5 minut temu, Zbig napisał:

No i dotarliśmy do sedna Twojej "argumentacji".  

Nie bądź taki skromny! Twój wywód był super, dlatego zacytuję go jeszcze raz:

15 minut temu, Zbig napisał:

Rozumiem, że Ty w analogicznej sytuacji od swojej żony oczekiwał byś komentarza "Ale naczyń znowu nie pozmywał!" ? ?

Kontynuując analogię i nadal zakładając że jesteś hetero - jakby Cię już po wszystkim i szczęśliwym zakończeniu otoczyła grupka przystojnych stewardess, to zapewne byłbyś podobnie zestresowany jak Biedroń ?

Aby się utrwalił. 

PS. Mam zmywarkę do naczyń.

12 minut temu, Mysza 13 napisał:

Prawda - Ostatnio został zbanbardowany w jednym wątku.

Nie udawaj Żdanowa bo słabo ci to wychodzi.?

8 minut temu, Jacchusia napisał:

pewnie nie uważasz tego za znieważenie.

Oczywiscie że nie uważam. Jakim znieważeniem jest stwierdzenie że państwowa instytucja wykonuje polityczne polecenie? Typowo po PiS-owsku szukasz argumentów na siłę, nawet metodą naciągania faktów.

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Nieprawda. Właśnie coś tam napisałem.

No widzisz @Mysza 13, złapana na kłamstwie.?

1 minutę temu, Mysza 13 napisał:

OK - ale tylko w cytatach się ostałeś na 1-szej stronie...

Może i to nie jest warte ostania.?.

Dobra lecę pogonic kota lemingom bo jakos ociągaja sie z wyjściem na grzyby a pogoda piękna.

5 minut temu, Zyzol napisał:

Nie bądź taki skromny! Twój wywód był super, dlatego zacytuję go jeszcze raz:

Aby się utrwalił. 

PS. Mam zmywarkę do naczyń.

No proszę. Homofobia w całej krasie.

A zmywarka rzecz jasna sama wkłada i wyjmuje, za przeproszeniem ? :-)))

Edytowane przez Zbig
8 minut temu, Bobcat napisał:

Oczywiscie że nie uważam. Jakim znieważeniem jest stwierdzenie że państwowa instytucja wykonuje polityczne polecenie? Typowo po PiS-owsku szukasz argumentów na siłę, nawet metodą naciągania faktów.

Może zacznijmy od tego, że twoje urojenia mają się nijak do faktów.

I może tutaj leży twój problem - rzeczywistość ci się rozmywa.

30 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ty mi tu nie płacz, Tadeusz, tylko leć po jakieś żywe jeszcze w tym burdelu prosię, nim walizkę z banknotami udźwigniesz.

Cholera nie mam już miejsca na kolejnego zwierzaka. I tak by siedziało u mnie do śmierci (naturalnej), bo za bardzo je lubię, żeby je uśmiercać w celach konsumpcyjnych. ? 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

2 godziny temu, jezz napisał:

Dobrze, ze przynajmniej w Tczewie  Neumann mówił tylko prawdę ?

Panie "bezstronny" co masz do tej sprawy w Tczewie? Czy ci język Neumanna nie odpowiada? Dorośli ludzie przeklinają. Nawet z taką kulturą osobistą jak premierzy. A tobie przeszkadza co? Naciski Neumanna na działaczy cię bulwersują? Czy po prostu jest afera z KO to trzeba ją wyciągnąć, co jako "obiektywny" forumowicz czynisz.

1 minutę temu, Jacchusia napisał:

może tutaj leży twój problem - rzeczywistość ci się rozmywa.

Zaprzeczam jakobym miał z tym problem. 

Dla Ciebie natomiast rzeczywistością są przekazy dnia i instrukcje z Nowogrodzkiej.

2 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Panie "bezstronny" co masz do tej sprawy w Tczewie? Czy ci język Neumanna nie odpowiada? Dorośli ludzie przeklinają. Nawet z taką kulturą osobistą jak premierzy. A tobie przeszkadza co? Naciski Neumanna na działaczy cię bulwersują? Czy po prostu jest afera z KO to trzeba ją wyciągnąć, co jako "obiektywny" forumowicz czynisz.

Nie zauważyłem aby ich stronie przeszkadzał identyczny styl wypowiedzi Krystyny Pawłowicz czy Dominika Tarczyńskiego. Cóż za podwójne standardy i podwójna skala ocen.

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

Właśnie o tym mówię ?

O wytycznych jakie otrzymujesz?

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jacchusia

2 minuty temu, Tadeiro napisał:

Cholera nie mam już miejsca na kolejnego zwierzaka. I tak by siedziało u mnie do śmierci (naturalnej), bo za bardzo je lubię, żeby je uśmiercać w celach konsumpcyjnych. ? 

Dlatego idę po śliwki węgierki.

"Rzucili" na sklep; kupiłem dwa dni temu kilo, coby ugryźć, a Mój Kobietronek migusiem, nie mówiąc mi nic - zrobiła z nich ciasto. Na tydzień.

Rano już go nie było ?.

Po ile śliwki? Bo tu - 0,99€.

To i monke nabende może...

A polskiej kalarepki - jak nie było, tak nie ma, kurdeflak. To se i wino dokupię z tej sromoty...

12 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Po ile śliwki? Bo tu - 0,99€.

W Biedronce po 4,49 PLN o ile pamiętam (węgierki).  Na bazarze pewnie schodzą do 3 zł.

"Szofer Janiny Goss, który robi jej także zakupy i odprowadza do kina, dostał wysokie stanowiska w publicznym radiu i spółce skarbu państwa, a teraz - biorące miejsce na liście do Sejmu w wyborach parlamentarnych 2019."

No proszę, a źli ludzie twierdzą że w państwie PiS bez znajomości ani rusz. A jakie znajomości może mieć prosty szofer?

Jestem Europejczykiem.

32 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Jak się gościa kasuje , to cytaty też , bo wychodzi groteskowo 

Skasowali Bobcata?

Zawsze uważałem, że to jakiś kiepski program. Żywy człowiek nie może przeciez wypisywać takich pierdół.?

29 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Ja tam nic nie mam. I język i metody bardzo mi się podobają. Czysta polityka, ze tak powiem?.

Panie piękny.

A, zawsze przecież można pomilczeć nad Sławomirem.? Co czynisz.

26 minut temu, Bobcat napisał:

Nie zauważyłem aby ich stronie

Jakiej ich stronie, towarzyszu?

16 minut temu, Mysza 13 napisał:

Bobcat - Pythony już oplute - szkoda , bo fajny był wąteczek.

Zaraz sprawdzę kto tam zaczął pisać "w temacie"

A, już mam, strona pierwsza, utwór drugi. Poznajesz?

"nie trafiał do wszystkich ( znam takich )

Zaraz się tu zlecą."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.