Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ktorego wpisu, chyba nie bubusi?

Wpis bubusi odnosil sie do wpisu autora terminu "idol", do ktorego kolega wyzej rowniez sie odnosil.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

3 minuty temu, sly30 napisał:

Tusk pracował od młodych lat.

nad finansowaniem siebie i kld przez CDU jeszcze w markach niemieckich

kłamiesz Sylwek , spójrz w lustro tylko nosem go nie zbij

Jedyne, co się Kaczyńskiemu należy, to (jakem pacyfista) raz w pysk, kop w dupsko i ewentualna podwózka do najbliższego kryminału.

Co niechaj się stanie, amen.

Idę walnąć zdrowaśkę w tej intencji.

2 godziny temu, sly30 napisał:

Dlaczego nie? Mógłby mieć. Pracuje to go stać. Prowadzić potrafi, mapę czytać również potrafi. A wasz idol? Nigdy nie pracował, więc kupić może tylko z kasy z której okrada naród. Ale po co skoro prowadzić nie potrafi, mapy czytać nie umie, nawigacji by nie zrozumiał. Zgubił by się we własnej dzielnicy. Pamietam gdy podczas kampanii prezydenckiej po Smoleńsku PiS zrobił filmik propagandowy i wpuścili tego biedaka do dyskontu z 200zł banknotem w ręku. Cały kraj to widział. To był dramat. Biedak był przerażony. Trzymał wysoko rękę z banknotem jak z chorągiewką. Najwyraźniej nie miał pojęcia do czego służy ten banknot i jak robi się zakupy. Było widać przerażenie w oczach. Widok bardzo żałosny.

No nie nie wiem, jakoś mi Tusk do maserati nie pasuje

spacer.png

Cytat

Cały kraj to widział. To był dramat. Biedak był przerażony. Trzymał wysoko rękę z banknotem jak z chorągiewką. Najwyraźniej nie miał pojęcia do czego służy ten banknot i jak robi się zakupy. Było widać przerażenie w oczach. Widok bardzo żałosny.

Bo to Biedronka była, a on tam nie robi zakupów.

Po za tym ładnie to tak się śmiać z przerażonego człowieka?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jedyne, co się Kaczyńskiemu należy, to (jakem pacyfista) raz w pysk, kop w dupsko i ewentualna podwózka do najbliższego kryminału.

Co niechaj się stanie, amen.

"Zatrzymani pod zarzutem kierowania i udziału w mafii VAT-owskiej urzędnicy Ministerstwa Finansów zostali zwolnieni z pracy z zachowaniem odpraw."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Republika bananasiowa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gdyby mu babka w kasie policzyła za cukier 150 złotych

Oj Niusiu, Niusiu. Wygadałeś się, bimber pędzisz...skoro takie rachunki za cukier płacisz.

21 minut temu, sly30 napisał:

Tusk pracował od młodych lat. Wasza ofiara losu nie skalała się pracą nigdy.

Kiedy Tusk mył okna Kaczyński robił doktorat...

16 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No własnie o tym wyżej pisałem.

A ile ta zdrowaśka ma pojemności? 0,5 L ?

Za często to się nie módl, jeszcze Cię w klasztorze na dwa miechy zamkną.

18 minut temu, Jacchusia napisał:

Doktorat z "komuny" i tak już mu została sympatia do wielu elementów tamtego ustroju. Może lepiej by było jakby nie robił doktoratu tylko wziął się ostro do roboty. Może chociaż jakiegoś języka obcego by się nauczył.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

50 minut temu, sly30 napisał:

Tusk pracował od młodych lat. Wasza ofiara losu nie skalała się pracą nigdy.

45 minut temu, slawek.xm napisał:

nad finansowaniem siebie i kld przez CDU jeszcze w markach niemieckich

kłamiesz Sylwek , spójrz w lustro tylko nosem go nie zbij

35 minut temu, Jacchusia napisał:

Jak już się lajkujecie, to moglibyście zeznania uzgodnić

Edytowane przez Less

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

35 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Takiego określenia walnięcia se(ty) w intencji jeszcze nie słyszałem. ?

Cytat

Jak już się lajkujecie, to moglibyście zeznania uzgodnić

Cytat jakby mój, a jednak nie mój. Coś uzgadnialiśmy, bo mieszane uczucia mam ?

Edytowane przez Jacchusia

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

historię....Niemiec ?

Pogłębiał wiedzę, bo _tą_ historię zna od dziecka tzn. dziadka ?

14 minut temu, Lech36 napisał:

Doktorat z "komuny" i tak już mu została sympatia do wielu elementów tamtego ustroju. Może lepiej by było jakby nie robił doktoratu tylko wziął się ostro do roboty. Może chociaż jakiegoś języka obcego by się nauczył.

Uważam, że w ogóle wszystkie prace dyplomowe, z niesłusznych i zarazem słusznie minionych czasów, powinny być anulowane na mocy ustawy. Do jej uchwalenia gorąco zachęcam polityków PO i PiS.

Z góry zaznaczam, że jest to moja subiektywna opinia, gdyż swoja pierwszą i ostatnia pracę dyplomową napisałem już w tzw. wolnej, demokratycznej i praworządnej Polsce. 

7 minut temu, slawek.xm napisał:

historię....Niemiec

Prezes (Jarek) za to historię komuny.

1 minutę temu, Zyzol napisał:

Uważam, że w ogóle wszystkie prace dyplomowe, z niesłusznych i zarazem słusznie minionych czasów, powinny być anulowane na mocy ustawy. Do jej uchwalenia gorąco zachęcam polityków PO i PiS.

Moja praca dyplomowa pisana za komuny nie miała nawet najdrobniejszych elementów politycznych, tylko jeden wykładowca na moim wydziale (Politechnika) należał do partii. Czemu moja praca dyplomowa (techniczna) miałby być anulowana? Wiadomo chłopcy pisowcy najpierw "rozdupcają" potem myślą choć z perspektywy czasu wygląda na to że nie zawsze. To CKM-y.

8 minut temu, Zyzol napisał:

Takiego określenia walnięcia se(ty) w intencji jeszcze nie słyszałem. ?

Aleście som gupjeloki, Zyzik i Jacchusia.

Parkiet układam, a to akurat jest robota bezalkoholowa. Jeszcze mi palce miłe, bo "co ja zrobię bez kciuka"???

Choć, po namyśle stwierdzam, że pomysł przedni. Po południu cosik pomaluję (ścianę, czy cuś), a to już absolutnej koncentracji nie wymaga?, to i jakieś winecko otworzę?.

Jednak na Was zawsze można liczyć. 

Dzięks.

6 minut temu, Zyzol napisał:

Łał. To nam Polska opustoszeje z wszelkiej maści naukowców.

6 minut temu, Zyzol napisał:

Z góry zaznaczam, że jest to moja subiektywna opinia, gdyż swoja pierwszą i ostatnia pracę dyplomową napisałem już w tzw. wolnej, demokratycznej i praworządnej Polsce.

Aaaa. Wakatu szukasz. ?

Edytowane przez Jacchusia

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

przynajmniej wiedział z czym walczyć

Jesteś pewien że walczył?

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Parkiet układam, a to akurat jest robota bezalkoholowa. Jeszcze mi palce miłe, bo "co ja zrobię bez kciuka"???

To pewnie, żeś kleju się nawąchał. ?

3 minuty temu, Zyzol napisał:

Jej nieznajomość zapewne uszlachetnia.

Uszlachetnia tylko wiara w "kryształowego" Prezesa no i może jeszcze Banasia można by dodać w celu większego uszlachetnienia. Kryształy to w końcu wyroby "szlachetne". A zapomniałbym o tow. Piotrowiczu, to może być przecież też "kryształ". 

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Uszlachetnia tylko wiara w "kryształowego" Prezesa no i może jeszcze Banasia można by dodać w celu większego uszlachetnienia. Kryształy to w końcu wyroby "szlachetne". A zapomniałbym o tow. Piotrowiczu, to może być przecież też "kryształ". 

To jest widocznie twoja wiara. Ja z taką wiarą nie chcę mieć nic wspólnego.

Edytowane przez Zyzol
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.