Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, Bobcat napisał:

Potrafisz się jedynie odszczekiwać. Jak każde intelektualne zero.

kochanie nie bulserwuj sie bo w łożeczku bedziesz do niczego ?

Edytowane przez slawek.xm
11 minut temu, slawek.xm napisał:

kochanie nie bulserwuj sie bo w łożeczku bedziesz do niczego ?

Nie twoja sprawa pajacu.

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

nie zabijesz naszej "miłości"! ?

Bez wzajemności. Ja w panach nie gustuję. Wygląda na to tym się różnimy.

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Bobcat napisał:

Nie twoja sprawa pajacu.

Bez wzajemności. Ja w panach nie gustuję. Wygląda na to tym się różnimy.

to dobrze tylko jak mam sobie wytłumaczyc ,ze nie mozesz żyć beze mnie? ?

3 minuty temu, Bobcat napisał:

Nie twoja sprawa pajacu.

polecam afrodyzjak , brak steru a w nagłych wypadkach "weź pigułkę, weź pigułkę"

44 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Wtedy się nagle zawsze okazywało, że nikt na nich nie głosował i generalnie to uj wi, skąd się wzięli.

A ci co ich wspierali wykonywali tylko rozkazy ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

5 minut temu, slawek.xm napisał:

jak mam sobie wytłumaczyc ,ze nie mozesz żyć beze mnie?

Narcyz wpada w samouwielbienie? Mogę.

Mnie zwyczajnie sprawia rozrywkę dopiep...nie wszelkiej maści pajacom i wskazywanie ich mizerii intelektualnej.

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Łżesz, kaczy synu.

Mam na ciebie oko, jeszcze od czasów, gdyś się obnosił z kibolskim awatarem z marychą i napisem HWDP. ( "H", bo nawet nie wiesz, jak się "ch.j" po polsku pisze, siroto.)

I zawsze w swoich pożal się Boże postach - robiłeś za czopa do odwłoka Kaczyńskiego i reszty tej bandyckiej zgrai, wychwalając ich pod niebiosa. Jednocześnie plując i obrażając wszystkich polityków niezwiązanych z tym gangiem. I ban szedł za banem. A przy okazji i przyzwoitym, porządnym Kolegom się obrywało, bo ci na twoje prowokacyjne, chamskie teksty odpowiadali i czasem "z nerw" wychodzili...

Teraz, gdy nawet taka brukiew jak ty zorientowała się, że cię twoi kochankowie dymają ostro i bez mydła - usiłujesz wszystko obrócić w żart i prostacko wmawiasz Interlokutorom, że "to tylko dla jaj".

Zachowanie doskonale znane z historii, gdy przestępcze nierządy, dyktatury, satrapie i psychopatyczne zamordyzmy upadały. Wtedy się nagle zawsze okazywało, że nikt na nich nie głosował i generalnie to uj wi, skąd się wzięli.

Prostyś, zakłamany, pojęcia niemający o absolutnie niczym i żałosna jesteś postać, calebie66.

Nawet nie chce mi sie odpowiadac na tak durne wpisy,za krótko na forum jesteś żeby wypisywać takie brednie,prymityw z Ciebie taki ze rzadko zdarza mi się czytać twoje wypociny,szkoda mi czasu na sfrustrowanego pajaca,dziś używam skrótu HCWD który również jest ściśle związany z tematyką audio a twoje skojarzenia gowno mnie obchodzą, idź się wypłacz współlokatorowi albo torce bo mi się pisać nawet do Ciebie nie chce,forum jest dostępne dla wszystkich,każdy może tu prezentować swoje poglądy w taki czy inny sposób Ty potrafisz jedynie obsmiac obrazić i oczernic adwersarza o odmiennym światopoglądzie, na dodatek co jest najgorsze w tym wszystkim wierzysz że masz rację. Podpowiedzialem koledze Bobkowi rozwiazanie jego problemu a ty wyskakujesz z takim tekstem ,to nie tylko brak kultury to zwykła głupota . 

15 godzin temu, caleb66 napisał:

Nie jesteś wart żeby Cię nawet oszczac jelopie.

.

21 minut temu, caleb66 napisał:

to nie tylko brak kultury

Najzabawniejsze gdy ktoś zachowujący się jak lump i menel spod monopolowego 24/7 oczekuje od innych kultury.

10 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

.

Nie rozumiesz nawet co wklejasz .

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Najzabawniejsze gdy ktoś zachowujący się jak lump i menel spod monopolowego 24/7 oczekuje od innych kultury.

Kultura różne ma oblicza ,ale czytać czyjeś wpisy że zrozumieniem to dla co poniektórych za wysoka poprzeczka ,a potem taki wkleja cytaty i komentuje po swojemu nie odnosząc się nawet do treści tego co wkleja ,czyli meritum sprawy ,tak mają pełowskie lemingi . Więc z łaski swojej przestań pier**lic o kulturze jak żeś sam cham z chama .

29 minut temu, Bobcat napisał:

Może nie dla lumpów i meneli. Dla pozostałych jest.

spacer.png

spacer.png

?

Edytowane przez argus
33 minuty temu, Bobcat napisał:

Może nie dla lumpów i meneli. Dla pozostałych jest.

Dla Boba i pozostałych inteligentnych inaczej kultura się stało jeżdżenie po pisiorach więc widzisz sam że kultura to szerokie  pojęcie i cały czas się zmienia odkąd przodek twoj zszedl z drzewa i zaczal sie organizowac . Francuzi na ten przykład nauczyli się od nas jeść widelcem więc wcześniej byli niekulturalni ? Nie oni mają taka kulture . Plemiona w buszu harkaja na siebie i jest to oznaka szacunku a taki Bob jak się na niego wyharkasz to się obrazi na Ciebie albo poleci na policję, więc sam widzisz że z ta kultura to różnie bywa . 

10 minut temu, caleb66 napisał:

Dla Boba i pozostałych inteligentnych inaczej kultura się stało jeżdżenie po pisiorach więc widzisz sam że kultura to szerokie  pojęcie i cały czas się zmienia odkąd przodek twoj zszedl z drzewa i zaczal sie organizowac . Francuzi na ten przykład nauczyli się od nas jeść widelcem więc wcześniej byli niekulturalni ? Nie oni mają taka kulture . Plemiona w buszu harkaja na siebie i jest to oznaka szacunku a taki Bob jak się na niego wyharkasz to się obrazi na Ciebie albo poleci na policję, więc sam widzisz że z ta kultura to różnie bywa . 

Argumentacja dla inteligentnych inaczej.

4 godziny temu, Zbig napisał:

A ty nie brnij publikując autocytaty z późniejszych wpisów, bo dobrze wiadomo o który chodzi.

Chodzi dokładnie o te, które komentowałeś więc już nie ośmieszaj sie bardziej.

A w temacie, @Lech36, w Kielcach z honorami przywitano elektryki.?

"Nissany Leafy zostały przywitane z najwyższymi honorami."

Pomalowane w policyjne barwy Nissany Leafy przywitali:

Komendant Wojewódzki Policji w Kielcach nadinsp. Paweł Dzierżak,

posłanka Agata Wojtyszek,

Prezes Zarządu Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Kielcach Ryszard Gliwiński,

Dyrektor Generalny WFOŚiGW Piotr Berentowicz,

oraz Kapelan Wojewódzkiego Ośrodka Duszpasterskiego Policji w Kielcach ks. ppłk Grzegorz Kamiński.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

☺️

4 godziny temu, Zbig napisał:

opinia nt. Twojej "twórczości" tutaj pozostaje niezmieniona i stabilna od samego początku.

Zupełnie mnie to nie interesuje.

3 godziny temu, Bobcat napisał:

Po co w ogóle rozmawiasz ze schamiałym prymitywem? Widzisz przecież że to przygłupawy funkcjonariusz frontu propagandowego jednej opcji. Na dodatek skrajnie bezczelny. Olewamy go. Niech pisze sobie a muzom. Nic tak trolla nie boli jak fakt że jest ignorowany.

O widzę, że pan kulturalny się odezawał. Rozumiem cię bycie arcygamoniem zobowiązuje ale ty dodatkowo jesteś zwykłym, zaprogramowanym prostakiem, któremu jedyne co dobrze idzie to obrażanie innych.

Ale rybkę złapałeś wczoraj pięknie ?

Skrajnie bezczelny?  Bo co, bo wyszła wczoraj twoja głupota, zresztą nie tylko wczoraj.

A  niedawno ten arbiter elegantiarum, dżentelmen  w każdym calu pisał coś o tym, że każdy może mieć własne zdanie. 

Ja o tobie mam wyrobione.

4 godziny temu, Bobcat napisał:

Ty natomiast zrobiłeś z siebie bezczelnego hucpiarza. Nie po raz pierwszy zresztą.

Czy cytując nie należy podać źródła?

4 godziny temu, Bobcat napisał:

Potrafisz się jedynie odszczekiwać. Jak każde intelektualne zero.

Mistrz kultury?

Nie twoja sprawa pajacu.

?

Mnie zwyczajnie sprawia rozrywkę dopiep...nie wszelkiej maści pajacom i wskazywanie ich mizerii intelektualnej.

Wypowiedział się król intelektualistów. Boże, jak tu dziś wesoło.?

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, jezz napisał:

A w temacie, @Lech36, w Kielcach z honorami przywitano elektryki.?

"Nissany Leafy zostały przywitane z najwyższymi honorami."

Pomalowane w policyjne barwy Nissany Leafy przywitali:

Morawiecki dogadał się z Nissanem na pomoc w produkcji polskiego samochodu elektrycznego? To duży sukces. A może tylko kupili od Nissana te Leafy i nawet nie pochodzą one z polskich montowni, których patrioci z premierem na czele tak nie lubią? Gdzie jest polski samochód elektryczny Morawieckiego? Czysto polski, nie jakiś tam składak czy nie daj boże z pełnego importu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Haps?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

5 minut temu, Lech36 napisał:

Gdzie jest polski samochód elektryczny Morawieckiego?

Trzeba zapytać jezza. On wie wszystko.

23 minuty temu, jezz napisał:

Komendant Wojewódzki Policji w Kielcach nadinsp. Paweł Dzierżak,

posłanka Agata Wojtyszek,

Prezes Zarządu Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Kielcach Ryszard Gliwiński,

Dyrektor Generalny WFOŚiGW Piotr Berentowicz,

oraz Kapelan Wojewódzkiego Ośrodka Duszpasterskiego Policji w Kielcach ks. ppłk Grzegorz Kamiński.

Ukryta Zawartość

Choćby i sami wykonali (co bardzo wątpliwe).

O ja cię!  Aż cztery! Toż to następny wielki sukces tego nierządu z kłamczuszkiem na czele.  Do miliona obiecanych już niewiel brakuje:(

Ostatnio okazało się, że Mateuszek rajdowcem też był! No, przynajmniej pilotem rajdowym...

Spostrrzegłem, że do szeregu mych zarzutów dot. obecnego nierządu, ze strony 439 wątku nie było ANI JEDNEGO merytorycznego sprzeciwu popleczników władzy (tak jak to robią non-stop publicznie politycy PiS). Choćby caleb, sławek czy jezz napisali, że to nieprawda, że jest tak a tak. Ani jednej, choćby próby wytłumaczenia,

Żołnierze PiS-u opierają swą działalność jedynie na pyskówkach i ewentualnie wklejkach jak to za PO było. Słabiuteńka ta dyskusja na argumenty :merytoryczne", Być może dla ciemnego ludu wystarcza... '

Nie wytłumaczyli nic a nic, dlaczego głosują na tych złodziei, a nienawidzą i potępiają tamtych tamtych.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

14 minut temu, Bobcat napisał:

Lechu Ty też nie rozmawiaj z tym schamiałym i przygłupawym półgłówkiem.

Widzę, że dżentelmen dziś w słabej kondycji psychicznej.Coś jeszcze masz do dodania?

Przecież rybka wczoraj była świeża. Może za duża porcja??

A może onuca uwiera w bucie?

14 minut temu, toptwenty napisał:

Trzeba zapytać jezza. On wie wszystko.

Podałem adres lechowi, tez możesz spróbować.

13 minut temu, Bobcat napisał:

Wie tylko tyle ile dostanie w gotowcach z centrali.

No cóz, każdym swoim wpisem udowadniasz swoją arcygamoniowatość. tak trzymaj, książę.:)

Na przykład w tym wczorajszym gotowcu z centrali, prawda??

Haps

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz
2 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Nie wytłumaczyli nic a nic, dlaczego głosują na tych złodziei, a nienawidzą i potępiają tamtych tamtych

Łączy ich antysemityzm i brak porządnego wykształcenia. 

Hołota wszystkich krajów - łączcie się.

4 minuty temu, Lech36 napisał:

Morawiecki dogadał się z Nissanem na pomoc w produkcji polskiego samochodu elektrycznego? To duży sukces. A może tylko kupili od Nissana te Leafy i nawet nie pochodzą one z polskich montowni, których patrioci z premierem na czele tak nie lubią? Gdzie jest polski samochód elektryczny Morawieckiego? Czysto polski, nie jakiś tam składak czy nie daj boże z pełnego importu.

Polskiej motoryzacji nie ma dzięki tym których popierasz.

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Argumentacja dla inteligentnych inaczej.

Głupiemu nie wytłumaczysz że jest głupi. 

Może zamiast wypocin Tuska który nawet w tytule nieprawdę pisze poczytaj se bajki Brzechwy, zwłaszcza ta o kwoce do Ciebie pasuje 

5 minut temu, zukzukzuk napisał:

O ja cię!  Aż cztery! Toż to następny wielki sukces trego nierządu z kłamczuszkiem na czele.  Do miliona obiecanych już niewiel brakuje:(

Ostatnio okazało się, że Mateuszek rajdowcem też był! No, przynajmniej pilotem rajdowym...

Spostrrzegłem, że do szeregu mych zarzutów dot. obecnego nierządu, ze strony 439 wątku nie było ANI JEDNEGO merytorycznego sprzeciwu popleczników władzy (tak jak to robią non-stop publicznie politycy PiS). Choćby caleb, sławek czy jezz napisali, że to nieprawda, że jest tak a tak. Ani jednej, choćby próby wytłumaczenia,

Żołnierze PiS-u opierają swą działalność jedynie na pyskówkach i ewentualnie wklejkach jak to za PO było. Słabiuteńka ta dyskusja na argumenty :merytoryczne", Być może dla ciemnego ludu wystarcza... '

Nie wytłumaczyli nic a nic, dlaczego głosują na tych złodziei, a nienawidzą i potępiają tamtych tamtych.

Na razie to ja wkleiłem tu informację o nissanach, czyżbyś nie zauważył czy tylko udajesz?

Teraz, caleb66 napisał:

Głupiemu nie wytłumaczysz że jest głupi. 

Dlatego tobie nie próbuję niczego tłumaczyć.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.