Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

@Zbig

Niektórzy mogli zostać naprawdę zmanipulowani. Ja w to wierzę. PIS jest w tym naprawdę świetny.

23 minuty temu, jezz napisał:

No właśnie, dlaczego przyciąłeś tę wypowiedź?

Przecież jest to jasno napisane w nagłówku przed cytatami - te części wypowiedzi Jakubasa, których qrwizja z pewnością nie przytoczy.  Cytaty są oddzielone trzykropkami, więc czytający wie że są to wycinki i w razie potrzeby ma link do pełnego tekstu.

Cytaty dotyczą oceny bieżących rządów a nie poprzednich.  

14 minut temu, Meloman napisał:

@Zbig

Niektórzy mogli zostać naprawdę zmanipulowani. Ja w to wierzę. PIS jest w tym naprawdę świetny.

No i właśnie wyciągamy to do nich pomocną dłoń nie mogąc patrzeć na to jak trwają w tym stanie... niestety w większości przypadków nawet elektrowstrząsy niewiele by dały...

53 minuty temu, caleb66 napisał:

On przeprosił Jarka  ? tamci nie ?

Oni zapewne też przeprosili

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ja patrzę czy w portfelu mi się zgadza jak się zgadza znaczy władza dobra a jak nie to wtedy wiadomo władza ch*jowa za PO się nie zgadzało więc sprawa oczywista kradli . Obecnie jest ok nie narzekam znaczy się Jarosław jest świetnym ekonomista i nawet obietnice spełnia to po co zmieniać jak coś dobre,wokoło ludzie też bardziej zadowoleni niż za poprzedniej władzy i to widać w wyborach . 

Ale dlaczego mają przepraszać Prezia ?A kim on jest ?Królem ?Powinni przeprosić wszystkich Polaków .I wyrazić skruchę .A tego u Piotrowicza nie widzę.Mnie osobiście na tych przeprosinach nie zależy.Niech spadają .

18 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Ależ oczywiste jest to, że PiSowski reżim celowo nakreca konflikty. To część ich sposobu rządzenia tak, jak ciągłe kłamanie.

Ostatni przykład - zachodni prawnicy mówią, że powoływanie się przez pis na przykłady Francji, Niemiec czy Holandii to kłamstwo a oni nic - dalej kłamią w żywe oczy.

A co do szacunku - jak mam szanować kłamliwego i bezczelnego chama? Co ja jestem, Matka Teresa?

Jak mówił Lepper - Wersal się skończył. I to nie przez Leppera, tylko dlatego że jego metody przejął i twórczo zmodyfikował PiS. Po czym podniósł je do roli naczelnej zasady działania.

Bełkot.

11 minut temu, caleb66 napisał:

Ja patrzę czy w portfelu mi się zgadza jak się zgadza znaczy władza dobra

Czyli, najważniejsze jest, że "pińcet dajom"! Arguenty spod budki... A to, że kradną (choć generalnie - w majestacie prawa, które stworzyli) - nieważne dla pisiaków...

Sodoma i Gomora:(

Teraz w modzie jest słowo - "anarchizacja".

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

15 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale dlaczego mają przepraszać Prezia ?A kim on jest ?Królem ?Powinni przeprosić wszystkich Polaków .I wyrazić skruchę .A tego u Piotrowicza nie widzę.Mnie osobiście na tych przeprosinach nie zależy.Niech spadają .

Jest liderem który w polskim parlamentaryzmie osiągnął to co nikt wcześniej 

10 minut temu, YunnanTEA napisał:

Bełkot.

Dla pisiaka każdy argument jest bełkotem. Nie to, co ogłasza światu np. caleb.

4 minuty temu, caleb66 napisał:

Jest liderem który w polskim parlamentaryzmie osiągnął to co nikt wcześniej 

8 razy przegrał, zanim wygrał? Jest niedoścignionym mistrzem w tej dziedzinie!

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Pisiorki?

Dacie radę zrozumieć?

Choc ja wątpię .

Do poczytania . Konkretnie z przepisami itd .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

13 minut temu, YunnanTEA napisał:

Bełkot.

Tekst dla inteligentnych i samodzielnie myślących. Nic dziwnego że nie rozumiesz.

4 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Czyli, najważniejsze jest, że "pińcet dajom"! Arguenty spod budki... A to, że kradną (choć generalnie - w majestacie prawa, które stworzyli) - nieważne dla pisiaków...

Sodoma i Gomora:(

Teraz w modzie jest słowo - "anarchizacja".

Wyciągnął z rynsztoka ten naród. A to ważne, zule i menele chodzą z podniesioną głową na równi z profesorami ,to jest osiągnięcie, pincet też pomaga bogatym bogacic się bardziej o te pincet .

1 minutę temu, Bobcat napisał:

... zamiast siedzieć w pierdlu.

Ogromny sukces.

Rynsztok rozumiem znasz z autopsji?

Nie oceniam innych ludzi nie szufladkuje że z ul czy menel,nie każdy miał łatwy start jak resortowa chołota która wszystko miała podane na widelcu a teraz jak wladza nieprzychylna to zdeptac zniszczyc ,ja na wszystko musiałem pracować sam nikt niczego mi za darmo nie dał znam życie i wiem jak jest .

5 minut temu, caleb66 napisał:

ja na wszystko musiałem pracować sam nikt niczego mi za darmo

Czyli, oddajesz 500, czy nie bierzesz?

1 minutę temu, zukzukzuk napisał:

Czyli, oddajesz 500, czy nie bierzesz?

To sa moje pieniadze ,place podatki jak kazdy .

???

Mam niezbity dowód prześladowania przez PiS ludzi inaczej myślących i widomy obraz naszej gospodarki. Ta  historia  je pokazuje:

Dostałem wezwanie do zapłacenia mandatu. Pamiętam doskonale, że go płaciłem 7 dni po  wystawieniu - jestem o tym całkowicie przekonany;  zawsze tak robię i tym razem nie było żadnego powodu, by postąpić inaczej . To, że ONI mogą zmieniać zapisy w rządowych bazach danych nie wzbudziło mojego zdziwienia, ale fakt,  że modyfikują  dane w rejestrach bankowych w sprawach błahych bardzo mnie zaskoczył. Nigdy bym nie przypuścił, że takie rzeczy praktykuje się dla pozyskania niewielkich kwot od zwykłego,  szarego obywatela. Stan polskiej gospodarki i finansów jest zatem daleko gorszy, niż wszyscy myślimy. 

q.e.d.

32 minuty temu, caleb66 napisał:

chołota

To się pisze przez "h" PiS-owski nieuku.

33 minuty temu, caleb66 napisał:

która wszystko miała podane na widelcu

Rozumiem że synalkowie i córunie obecnych przedstawicieli władzy już cię nie rażą?

42 minuty temu, caleb66 napisał:

To sa moje pieniadze ,place podatki jak kazdy .

Nieprawda - NASZE. Na te nie zapracowałeś, a je dostałeś. Więc, kłamiesz co nieco.

Nie biorę 500 (dzieci już dawno na swoim) i nie chcę płacić na obcych. Wnukom - swoje jak najbardziej dałbym. 

Rozumiem, że jesteś dozgonnie wdzięczny nierządowi, że zabrał mnie, a dał Tobie. PiS jest niczym Robin, książę złodziei.

Kupiony, zatopiony - jak większość...

Godzinę temu, dulon184 napisał:

Pisiorki?

Dacie radę zrozumieć?

Choc ja wątpię .

Do poczytania . Konkretnie z przepisami itd .

Ukryta Zawartość

One już tylko rozumiejo jak wódz krzyczy: Ani kroku w tył!

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, Lech36 napisał:

Gdzie jest polski samochód elektryczny Morawieckiego?

Zrobili kalkulację i wyszło, że taniej będzie Golf w gazie.

33 minuty temu, Bobcat napisał:

To się pisze przez "h" PiS-owski nieuku.

Rozumiem że synalkowie i córunie obecnych przedstawicieli władzy już cię nie rażą?

Nie ci sa ok ,kradna tylko tobie a to mi w zupełności nie przeszkadza .

7 minut temu, zukzukzuk napisał:

Nieprawda - NASZE. Na te nie zapracowałeś, a je dostałeś. Więc, kłamiesz co nieco.

Nie biorę 500 (dzieci już dawno na swoim) i nie chcę płacić na obcych. Wnukom - swoje jak najbardziej dałbym. 

Rozumiem, że jesteś dozgonnie wdzięczny nierządowi, że zabrał mnie, a dał Tobie. PiS jest niczym Robin, książę złodziei.

Kupiony, zatopiony - jak większość...

No to jak wasze to super ,znacznie lepiej mi z tym . 

19 minut temu, caleb66 napisał:

Nie ci sa ok ,kradna tylko tobie a to mi w zupełności nie przeszkadza .

Czyli stosujesz typowe dla środowiska PiS podwójne standardy. Tacy ludzie nie zasługują na szacunek.

Tobie również kradną i jedynie wrodzona, zapisana w kodzie genetycznym DNA głupota nie pozwala ci tego zauważyć.

Edytowane przez Bobcat
2 minuty temu, Bobcat napisał:

Czyli stosujesz typowe dla środowiska PiS podwójne standardy. Tacy ludzie nie zasługują na szacunek.

Raczej dla Twojego środowiska a twój szacunek to wiesz gdzie mam .

3 minuty temu, slawek.xm napisał:

ja wczoraj więc głupiś i niedoinformowany ?

Bełkot pozbawiony sensu.

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Raczej dla Twojego środowiska a twój szacunek to wiesz gdzie mam .

I słusznie. Łajna się nie szanuje.

Edytowane przez Bobcat
8 minut temu, Bobcat napisał:

Tobie również kradną i jedynie wrodzona, zapisana w kodzie genetycznym DNA głupota nie pozwala ci tego zauważyć.

Niczego mi nie kradną tobie owszem i jest git . 

8 minut temu, Bobcat napisał:

Bełkot pozbawiony sensu.

I słusznie. Łajna się nie szanuje.

Twoje wpisy pokazują że jesteś nie tyle głupi co czubek bardziej ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.