Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Masz ten Zus jak w banku, tylko nie obsadzaj go członkami rodziny, bo jak pismaki to wyczują, urządzą raban i będą to grzać i wyciągać przy byle okazji..

ZUSu

mam ciągle taką cichą nadzieję

jest w miarę normalny

Miarą normalności jest stosunek do wartości.

Odżegnywanie się od prawa i sprawiedliwości w państwie, stawianie na jawnych, perfidnych oszustów, pomocników kolonizatorów ekonomicznych, popychadeł multi-kulti, lewactwa i gender, - to co to jest?

To są wartości godne mężczyzny?

..........

To samozniszczenie.

pArku nie rozumie takiego myslenia.dychotomia myslenia, którą posiada od dzieciństwa, nie pozwala mu na prawidłowy ogląd rzeczywistości.

Na początek naucz sie znaczenia słów, których uzywasz, żeby ta jednolitość niemyslenia. którą posiadasz od dzieciństwa, nie ujawniała się już w pierwszym zdaniu.

Jeśli "psztyczek", to psztyknięty w nos rydzola, pięty i innych prawackich popaprańców w typie towarzysza pierwszego sekretarza POP PZPR wolskiego, oskarżających Owsiaka o wymyślone przekręty. Ale raczej jest to jakaś próba poprawy wizerunku Dudusia Wesołka, średnio udana zresztą.

Tez masz problema z "dychotomią" ?

Jesli "psztyczek" to w nos takze takich Petrów i Lisów. Oraz forumowych głosicieli teorii "maliniaka".

W przypadku Lisa akurat najlepiej widzać jak małym umysłom potrzebny jest oczywisty wróg na stanowisku Prezydenta RP. Tego to akurat własna żona wyprostowała bo juz takie wierunte głupoty wypisywał. Będzie chyba mógł już viagrę odstawić po takim spięciu :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gdyby jeszcze kijki i gogle dodał, niecnota...

Nie dodał? Pewnie dlatego ze jest sterowany przez prezesa! Za chwile zamknie Owsiaka w więzniu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Arku

Tez masz problema z "dychotomią" ?

Jesli "psztyczek" to w nos takze takich Petrów i Lisów. Oraz forumowych głosicieli teorii "maliniaka".

To Petru i Lisu krzyczeli ze Owsiak to owsik czy inna glista co okrada i niegodny jest? Czy różne takie pięty czy tam łokcie? Że o forumowych popierdole... eee to znaczy prawackich patriotach nie wspomnę. No chyba że cóś przeoczyłem?

Edytowane przez trebliG

Nic nie będzie dobrze.

Samolot - i po lobotomii i po lekach...

Wszyscy lekarze opuścili ręce.

I właśnie za to, za nieumiejętność przywrócenia 747 do świata normalnych ludzi -pisiate ich sprawdzą:)

Nic nie będzie dobrze.

Samolot - i po lobotomii i po lekach...

Wszyscy lekarze opuścili ręce.

I właśnie za to, za nieumiejętność przywrócenia 747 do świata normalnych ludzi -pisiate ich sprawdzą:)

Po lekach nawet oberprezes mówił do rzeczy, tyle ze potem odstawił i mamy co mamy. Tak ze i ten przypadek jest pewnie uleczalny.

Moi drodzy kolejny SKOK na kasę

czy to nie czasem ulubiony bank naszych Psiaczków zbankrutował

pewnie znów Platforma tam maczała ręce na złość Prezesowi

Ukryta Zawartość

to już w puli finansowania Skoków ponad 4 miliardy dochodzą ......

Jeszcze parę słów o naszym nowym prezesie telewizji czy jak mu tam...

zawsze jestem zdania że trza mieć dobrych kandydatów i takich nam dostarcza Prawo i tak dalej.....

tym bardzie ziomek

Ps mam dylemat czy nie założyć fan clubu naszemu bohaterowi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Po lekach nawet oberprezes mówił do rzeczy, tyle ze potem odstawił i mamy co mamy. Tak ze i ten przypadek jest pewnie uleczalny.

mhmmm...

Proszę nie spekulować, nie tworzyć wirtualnych, negatywnych scenariuszy.

dzisz go, jaki chitrus.

Sam wie, że nic z tego!:-)

Etam. Tu będę bronił Samolota. Bo się człowiek z głupotą rozmówców, po latach - zżywa.

Jest uczciwy.

Do głębi.

Prawie, jak "pepiku, skocz no".

Choć tamten był bystrzejszy.

Więcej optymizmu, kto jak nie Prezes Jacek Kurski jest lepiej predestynowany do naprawy mediów publicznych.

Nie mogę doczekać się dziś programu "Wiadomości", czekam..

Masz na myśli tego samego Kurskiego Jacentego co o nim w necie piszą :

"Jacek i Monika Kurscy ciągle jeszcze się nie rozwiedli. Żona byłego europosła złożyła pozew rok temu. Okazało się jednak, że sprytny mąż wyprzedził ją, składając wniosek rozwodowy w belgijskim sądzie. Domaga się w nim orzeczenia o winie żony.

To dla niej duży problem, bo nie ma pieniędzy na wynajęcie prawnika i procesowanie się z bogatym politykiem za granicą.

W Polsce ma na to marne szanse, ale w Brukseli obowiązuje zupełnie inne prawo. Kurski chce dowieść, że gdy został europosłem, żona nie przeprowadziła się do niego do Brukseli, w związku z czym doszło miedzy nimi do separacji. W świetle belgijskiego prawa 2-letnia separacja jest wystarczającą przyczyną dla orzeczenia rozwodu - wyjaśnia Fakt. Dodatkowo według prawa obowiązującego w Brukseli jest to przyczyna najprostsza do udowodnienia, łatwiejsza nawet niż np. zdrada małżeńska. W Polsce Monika Kurska żąda orzeczenia winy męża, alimentów i prawa do opieki nad 8-letnim synem Olgierdem, na którego ojciec polityk od kilku już miesięcy nie płaci należnych alimentów.

Polityk od początku sprawy rozwodowej potwierdza swoją wielką klasę. Bohatersko broni przed żoną i dziećmi swojego majątku, zapewniając w sądzie, że nic nie odłożył z wysokiej pensji europosła. Jego koledzy wzbogacili się w czasie kadencji nawet o 1,5 miliona złotych, a on przeciwnie - zbiedniał. To chyba jedyny taki przypadek w Europie. Kurski walczył też o wymeldowanie starszego syna ze wspólnego mieszkania, a teraz o to, by nie płacić alimentów na najmłodszego, 8-latka."

Najbardziej spodobało mi się ostatnie zdanie. Kręgosłup moralny planktonu.

Etam. Tu będę bronił Samolota. Bo się człowiek z głupotą rozmówców, po latach - zżywa.

Jest uczciwy.

Do głębi.

Prawie, jak "pepiku, skocz no".

Choć tamten był bystrzejszy.

Oooo.Ale mi smaka na Szwejka zrobiłeś.Już chyba ponad rok go nie czytałem.

Ale ad meritum.Naprawdę na razie nie boli mnie mocno to PIS robi.Robi to samo co poprzednicy,tylko szybciej i z rozmachem:).Naprawdę chciałbym im dać czas,żeby zobaczyć co z tego wyjdzie.Ale dwie rzeczy powodują,że nie mogę poczuć do nich sympatii.Są to 'mnianowicie' wypowiedzi członków PISu w mediach,oraz wypowiedzi niektórych tegoż PISu broniących na różnych portalach.Nie mogło by to być więcej takich @xniwaxów?

To znowu ten zły Kurski czy jego dobry brat z GW? Bo jak ten to jest nadal coś takiego jak oświadczenia majatkowe. Chyba tez z tej Brukseli nie kieruje TVP? Chyba że TVP jest w Brukseli teraz.

Zyciorysu J. Kurskiego wystarczyłoby na drugi sezon serialu "Życie na goraco".

A jak tam dziennikarze zajmują sie niepłaconymi alimentami towarzysza z KODu i pieniędzmi na demonstracje Petru?

Edytowane przez Arku

Kręgosłup

Ataki na osobę nikogo dziś nie ruszają, to nie te czasy, dwieście afer PO PSL nikogo nie obchodzą, a co dopiero jakieś pie.doły czy szczegóły dotyczące jednostki, takiej czy innej.

Tu walka idzie o miliardy euro, oraz o los milionów ludzi, -proszę już nie powielać więcej bzdur i nie tracić czasu na próżno..

Pozdr.

PiSSmani już czują wiatr w żaglach. Brudziński opierdzielił w "Trójce" red. Michniewicz nie wiadomo za co, pani Sadurska poprawiła.

Wrócą wywiady i rozmowy robione na kolanach, będzie słodko, grzecznie i pięknie, rząd będzie cudowny, mądry i troskliwy, medialna sielanka.

Jestem Europejczykiem.

Przeciez poprzedni rząd własnie tak wygładał w mediach. Był cudowny, mądry i troskliwy.

Tak się martwisz, że nic się nie zmieni?

Bezmyślnie powtarzasz PiSowską propagandę Areczku. Oglądałem wiele programów w których dziennikarze wręcz znęcali się nad poprzednim rządem. Z jedną różnicą - nikomu nie przyszło do głowy, że można grozić dziennikarzom. Teraz to oczywista oczywistość, że polityk PiS przywołuje dziennikarza do porządku i stawia go na baczność.

Jestem Europejczykiem.

Oglądałem wiele programów w których dziennikarze wręcz znęcali się nad poprzednim rządem.

Możesz podać przykłady?

Kiedy to tak było?

Może w okresach walk frakcyjnych w PO.

Pierdzielisz, propagujesz albo śnisz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ukryta Zawartość

Kompendium "Wielkiej Ściemy"! 13 groszy do puszki 24 Finału WOŚP i portfela Jerzego O.!

owsiakmina.jpg?itok=FUyes-_s

Zbliża się 24 Finał WOŚP i czas na przedstawienie wszystkim Polakom, a szczególnie potencjalnym ofiarodawcom, kompendium wiedzy na temat biznesowej organizacji. W zeszłym roku napisałem tekst Do puszki Owsiaka: „12 groszy, tylko nie płacz proszę" i to zestawienie nadal jest aktualne, wymagało jedynie uzupełnienia o nowe informacje, które prostują nowe kłamstwa. W rzeczywistości medialnej wizerunek Jerzego O. i Fundacji WOŚP jeszcze się jako tako trzyma, ponieważ stara technika propagandowa z jednej strony rozpowszechnia fałszywe obrazy krytyków, z drugiej milczy na temat prawdziwej twarzy firmy i jej szefa.

serce_wosp_krysia.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Możesz podać przykłady?

Pierwsze z brzegu:

- "kilometrówki" Sikorskiego

- zegarek Nowaka

- "idziemy po was" Sienkiewicza

Jak przystało na propagandzistę PiS dostrzegasz tylko to, co Ci wolno zobaczyć.

PiSSmani już czują wiatr w żaglach. Brudziński opierdzielił w "Trójce" red. Michniewicz nie wiadomo za co, pani Sadurska poprawiła.

Wrócą wywiady i rozmowy robione na kolanach, będzie słodko, grzecznie i pięknie, rząd będzie cudowny, mądry i troskliwy, medialna sielanka.

Jaro słuchałem po 9 -tej trochę niesmacznie to słuchało się ( słowo trochę łagodna wersja)

red Michniewicz na liście pewnie będzie tej czarnej zaznaczam

" Jeszcze będzie przepięknie jeszcze będzie normalnie "

13 45 północ Polski ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1

Pierwsze z brzegu:

Odniosę i zacytuję samego siebie mimo, że mam Ciebie w ignorowanych.

Może w okresach walk frakcyjnych w PO.

Podobna sytuacja była w mediach prawicowych PiS v relegowani z PiSu

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.