Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

To Tylko pisowski fanatyk. Tutaj tylko lekarz od głowy może pomóc.

Problem polega też na tym, że wszyscy, którzy na lekcjach uważali - pojechali/pojadą w tak zwane pizdu.

Oceni typa tak, jak Kobiety ocenia niejaki Chazan.

A to smutne i ponure jest niezwykle...

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

==>toptwenty,

przeszkadza Ci,że zbanowałem trolla,który atakuje Papageno?

antymaklontent,ta inteligentna i niezwykle cięta riposta to na mój temat? a co Ty o mnie wiesz? tyle mnie znasz, co mojego tu pisania i to Ci wystarcza do oceniania człowieka? mały jesteś

Co miałem powiedzieć napisałem i wystarczy.Moja obecność na bocznicy dobiegła końca.Pozdrawiam wszystkich i wracam do audio.Możecie teraz hejtować ile wlezie,nic mnie już nie przekona do jakiejkolwiek wymiany zdań w tej zakładce.

Edytowane przez Paweł Skurzewski

Tylko co z tego podziwu wynika?

Nic, bo i nic nie ma wynikać. Jedyne co robimy to staramy się już nie popełnić grzechu zaniechania, który co ze wstydem przyznaję popełniono, w wyniku czego mamy takiego Prezydenta i Sejm jaki mamy...

==>toptwenty,

i kolejna biała plama pojawiła się jak gwiazda poranna.............

==>toptwenty,

antymaklontent,ta inteligentna i niezwykle cięta riposta to na mój temat? a co Ty o mnie wiesz? tyle mnie znasz, co mojego tu pisania i to Ci wystarcza do oceniania człowieka? mały jesteś

Co miałem powiedzieć napisałem i wystarczy.Moja obecność na bocznicy dobiegła końca.Pozdrawiam wszystkich i wracam do audio.Możecie teraz hejtować ile wlezie,nic mnie już nie przekona do jakiejkolwiek wymiany zdań w tej zakładce.

superidiota.

Pod zakim "zwiskiem" będziesz się teraz produkować?

Bo ja Cię nie zignoruję.

Bądź pewien!:-)

Nic, bo i nic nie ma wynikać. Jedyne co robimy to staramy się już nie popełnić grzechu zaniechania, który co ze wstydem przyznaję popełniono, w wyniku czego mamy takiego Prezydenta i Sejm jaki mamy...

Ten POprzedni był wart tyle samo co obecny i co z tego wynika?

Keep us informed.

Po angielsku to Dawid gada.

Też chyba pójdzie w pisdu, skoro na moje pytanie, czy wraca do Polski - niczego nie mógł wydusić.

Prócz tego, że i do kościoła mu nie po drodze.

Kretony - tak mają.

A, niezadługo, cięgiem - tak samo pier**lą.

Przecież wy nic nie obserwujecie,hejtujecie i składacie irracjonalne żądania,że radykalna poprawa ma być po dwóch miesiącach. Poprzednim cwaniakom zabrakło 8 lat na szaber a tu ma być natychmiast. Nie daliście obecnej władzy nawet tygodnia spokoju,co czyni się w każdym europejskim kraju,jedocześnie drzecie mordę,że europejskie standardy są łamane,to jest chore.

Pieprzysz PiSowskie głupoty misiu-pysiu!!!

Przecież radykalna poprawa, i to szybka to było główne hasło wyborcze PiS.

Jak co rozsądniejsi pytali, czy to możliwe i w jaki sposób, to co słyszeli?

Damy radę! Dobra zmiana!

A Prezes tłumaczył, że trzeba przełamać imposybilizm poprzedniej waadzy.

Więc teraz przestańcie "drzeć ryja" (cytat ze Skurzewskiego, żeby nie było) żeby zagłuszyć fakt, że idzie cienko, a słynna teczka Pani Broszki była pusta.

Jestem Europejczykiem.

==>toptwenty,

Dobitnie próbujesz udowodnic ze mam rację.

Fanatyzm jest szkodliwy dla każdego warto coś z tym zrobić.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jak to?

Taka nieskazitelna gwiazda prawych i sprawiedliwych skazana?

Gdzie jest Duda? Dlaczego w nocy jej nie ułaskawił?

Uwolnił by przecież wymiar sprawiedliwości od wydawania politycznych decyzji.

http://wyborcza.pl/1,75478,19578884,wyrok-na-dziennikarke-niepokornych-dorote-kanie-za-wyludzenie.html#BoxGWImg

Zniknął Tomek, pojawił się Skurzewski, zniknął Skurzewski, pojawił sie Tomek.

Dyżury jakieś Centrala wyznacza, czy co?

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

W sprawie Kani zaciekawiło mnie to:

"Sąd zawiesił karę na trzy lata, mimo że na dziennikarce ciążą już dwa wyroki karne za pomówienia."

Jestem Europejczykiem.

Badamy Smoleńsk.

Zacznijcie od

"PULL UP, PULL UP, PULL UP...........PULL UP.................."

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Exhumacje będę niezbędne.

Ekshumujcie, ekshumujcie. Myśli Kolega, że to pomoże wyjaśnić dlaczego brak było reakcji na słowa automatu "PULL UP, PULL UP .........PULL UP............." ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.