Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

i co po niej.Przepasc???

bo czyz moze byc ktos jeszcze glupszy??

moze byc tylko lepiej i z ta nadzieja w sercu odmowmy pacierz.

Idiotka Kempa jest grillowana przez Piaseckiego. Chamstwo i bezczelność tej wsióry jest załamujaca.

Masakra!

Mercedes miał być złoty. Nie był złoty, był używany. Kempa odpowiada - ale to był Mercedes!

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

wyraznie w szpitalu psychiatrycznym zaczyna brakowac lekow

Zgrzyt na linii Polska-​Niemcy? Witold Waszczykowski tłumaczy nieobecność na WDR Europaforum 2016

• Witold Waszczykowski nie pojawił się na organizowanym w Berlinie WDR Europaforum 2016

• Szef polskiego MSZ o nieobecności poinformował w ostatniej chwili, nie podając przy tym uzasadnienia

• Tam spotyka się europejska elita polityczna - mówi WP dr Janusz Sibora

• Odmowa w takich okolicznościach mogła zostać odebrana jako osobisty afront przez Franka-Waltera Steinmeiera - dodaje

• Trudno. Mam obowiązki parlamentarne i one są ważniejsze, niż występy w niemieckiej telewizji - tłumaczy WP Witold Waszczykowski

• Nie ma żadnych zgrzytów. Będę miał okazję widzieć się z panem Steinmeierem w przyszłym tygodniu w Brukseli. Jestem z nim w stałym kontakcie - dodaje

Edytowane przez muls

A toto w okularach to Pietrzak?

Idiotka Kempa jest grillowana przez Piaseckiego. Chamstwo i bezczelność tej wsióry jest załamujaca.

Masakra!

Mercedes miał być złoty. Nie był złoty, był używany. Kempa odpowiada - ale to był Mercedes!

Toto w okularach jak Jaro wspomniał przd chwilą "w piaskiem po oczach"

polecam jeśli chcesz ciśnienie sobie podnieść ( ogólnie pisze) zalecane toto posłuchać trauma na ten wieczór gwarantowana

ta pani chyba pomyliła profesje jej przeznaczeniem praca na rynku miała być ....

wypowiedzi jej to totalne dno dna

brak słów

Halo Pisiaki czy na sali jest ktos z tej profesji ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

...a widzicietam knut i but?

Te baby to ewentualnie trampki.

Mocno schodzone.

A jakbym je opisał?

Ło matko bosko!

Ps - Od lat dumam: jak te pisiaki się dobierają, że wszyscy szpetni a i gęby nieskażone jakimkolwiek intelektem?...

Coście się tak do tych wsiór doczepili? Tak jakbyście nie wiedzieli, że przecież podwładni nie mogą wyrastać ponad poziom szefa. W każdej dziedzinie. Inaczej mogliby szefa wyślizgać...

(jako na mieście godajo)

Tak, tak gadają. Szmonces mi się na tą okoliczność przypomniał:

Mosze, fama niesie, że Rozencweig ma córka z nieprawego łoża. Izaak ty myszygine, powiedz tej famie, że nie córka a syn.

Tak, tak gadają. Szmonces mi się na tą okoliczność przypomniał:

Mosze, fama niesie, że Rozencweig ma córka z nieprawego łoża. Izaak ty myszygine, powiedz tej famie, że nie córka a syn.

Horacy Safrin, "Przy Szabasowych Świecach, wieczór II".

:-)))

ło matko same to uczone pany a ja żem prosty człek z gminu....;)

Jutro z rana pędze do biblioteki szukać mondrych ksiąg

Nie turbuj się, Adasiu.

My też - marniejszy sort!:-)

A, gdy już zdobędziesz książeczki Horacego Safrina - ubawisz się setnie.

A najlepszy żart świata, to ten o ubogim Żydzie, mikroskopijnym mieszkanku i kozie...

I służącej, bom se o Szydle przypomniał:)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

brak słów

CD4Z9442.view_-640x426.jpg

komorowski-z-zona_24985721.jpg

reprezentują państwo islamskie

był Mercedes

w szpitalu psychiatrycznym

Choćby

Sytuację skomentował prof. Robert Gwiazdowski, ceniony ekonomista z Centrum im. Adama Smitha

635950242105408597.jpg

Przewidujące

gty_obama_meets_pope_benedict_mn_thg_130211_wg.jpg

elita polityczna

W końcu :-) jak się wezmą do roboty dwa wyposzczone zwierzaki to pier...ną rekord w 500+ ;-)

13174095_1774967252737295_810369959910191990_n.png?oh=211bcc25ac582740f0a679163e5ca1de&oe=57A77A89

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Starej Obamowej przynajmniej do twarzy.

Tylko, że trudno Wam teraz wyjść z tego tematu z ..."twarzą".

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Lepiej zastanów się nad swoją twarzą po "dobrej zmianie".Bo już niewiele z niej zostało.

Kopaczowa akurat wyglądała nieźle.

a moze w trakcie mi sie wydaje miszczu.

widze ze numerek i reszta robiom co mogom zeby wykazac ze pisowska hołota nie rozni sie niczym od europy i ze umieja sie ubrac kiedy trzeba..Czyli od Komorowskiego.Zaczynaja zmieniac standarty??

ale tak naprawde to jeszcze wam daleko.Wiocha bedzie sie za wami ciagla cale dziesieciolecia

Przed chwilą w Kancelarii Prezydenta RP odebrałem nominację Prezydenta RP (podpisaną jeszcze przez B. Komorowskiego) na profesora tytularnego. Nowy Prezydent RP chyba nie znalazł czasu na wręczenie nominacji, więc musiałem ją odebrać z rąk urzędnika przy bramce wejściowej do Kancelarii - pisze na Facebooku prof. Adam Wielomski, politolog z Uniwersytetu Przyrodniczo-Humanistycznego w Siedlcach. Jak twierdzi Wielomski, informację o nominacji otrzymał na początku sierpnia. Mógł odebrać akt nadający tytuł profesora albo pocztą, albo osobiście. Ze względu na to, że mieszka w Warszawie, zdecydował się na wizytę w Kancelarii Prezydenta. Ku swojemu zdziwieniu, dokumenty otrzymał przy bramce wejściowej od urzędnika.

Edytowane przez muls

Prawo i sprawiedliwość gdzie ta dobra zmiana w prawie. Tylko nie bardziej opresyjnie to nic dobrego nie przynosi.

chwilowy brak działalności w audio.

To się nazywa mieć styl! to do mulsa

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz

ja sie na tym nie znam ale moge wierzyc fachowcowi

Szefowa polskiego rządu zapewniła również, że dołoży wszelkich starań, żeby wizyta papieża i młodzieży z całego świata podczas Światowych Dni Młodzieży w Polsce była bezpieczna. - Opowiadałam mu o przygotowaniach. Mówiłam mu o tym, że młodzi ludzie czekają, cieszą się na jego przyjazd do Polski - powiedziała Szydło podczas ekspresowej konferencji.

I to właśnie sposób relacjonowania dyskusji z głową Kościoła Katolickiego wyraźnie nie spodobał się byłemu ambasadorowi Polski m.in. w Belgii i Luksemburgu i wykładowcy akademickiemu.

"To 'mu', 'mu' w relacji Beaty Szydło ze spotkania. 'Powiedziałam mu...'. 'Opowiedziałam mu...'. To nie błąd protokolarny, to chamstwo" - napisał na Twitterze doświadczony dyplomata.

....................................................................................................

a tu mamy dowod ze ci idioci juz dawno licza ze 2+ 2 = 5

Dyrektor Instytutu Adama Mickiewicza Paweł Potoroczyn odpowiedział listem otwartym na wystąpienie ministra Glińskiego z ostatniego posiedzenia Sejmu. "Horrendalna rozrzutność, którą zarzucił mi Pan publicznie w Sejmie RP (...) kłóci się z rozsądkiem (...) Według cennika NASA za taką kwotę można wysłać stukilowego dyrektora IAM w kosmos dwa razy" - napisał Potoroczyn na stronie Instytutu.

Zdając raport z "audytu rządów PO-PSL", Gliński mówił m.in. o "zastrzeżeniach, jakie budzą podróże służbowe pracowników IAM". - W 2013 r. 1/4 całego budżetu instytucji została wykorzystana na podróże pracowników, w tym 8,5 mln na podróże dyrektora - mówił minister. Taka sama informacja pojawiła się także na stronie internetowej resortu.

Według Potoroczyna dane przytoczone przez Glińskiego są nieprawdziwe. W liście napisał, że zostały one zaczerpnięte z "wystąpienia pokontrolnego za 2013 r.", które przeprowadziło Biuro Audytu i Kontroli MKiDN. "Wystarczy tam przeczytać, że 8,6 mln zł kosztowały wszystkie podróże opłacone przez Instytut" - czytamy na stronie.

tamze reszta gdzie widac ze 2+2=5 a nawet 16

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

Napisano wczoraj, 19:04

Użytkownik Jaro_747 dnia 13.05.2016 - 18:26 napisał

Szydło w Watykanie. Wygląda Jak Imperator z Gwiezdnych Wojen.

A toto w okularach to Pietrzak?

Albo jak terrorystka islamska.

Ps - Od lat dumam: jak te pisiaki się dobierają, że wszyscy szpetni a i gęby nieskażone jakimkolwiek intelektem?...

To nic nadzwyczajnego, po prostu ciemnogród.

W końcu :-) jak się wezmą do roboty dwa wyposzczone zwierzaki to pier...ną rekord w 500+ ;-)

13174095_1774967252737295_810369959910191990_n.png?oh=211bcc25ac582740f0a679163e5ca1de&oe=57A77A89

Prezes się będzie rozmnażał ? Wow !!!

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Bardzo dobra zmiana dla pisuarów i ich szpulasów... Ale pierwsi darli ryje o kolesiostwie za rządów PO :-)

13177366_1774978849402802_457459953290523543_n.png?oh=50c733a676709df9ea597ebc8e54558f&oe=57D97BCE

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.