Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

A pradziad - Von Jungingen, co się zresztą automatycznie tłumaczy na Błaszczykowski.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Taka tam moralność prawdziwego Polaka.

13529034_500140793510376_3413865513873180005_n.png?oh=9082aeddb5ab7bd885a53a61ffdd2d70&oe=57FBA712

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Temper co to za bajeczka ?

Jedziesz na Woodstock ? :)

Edytowane przez daris666

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W Polsce pod rządami kolesi powtórzyć wyborów samorządowych nie można było.

Ukryta Zawartość

sama prawda

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W Polsce pod rządami kolesi powtórzyć wyborów samorządowych nie można było.

Tam jednak wyroki TK są szanowane.

TK

Tak, mają Trybunał, nie atrapę jak u nas, jednak Jarosław Kaczyński dobrze zdiagnozował sytuację i nie uznaje tej bandy kolesi zbierającej się przy kawie i ciastkach..

Tak, mają Trybunał, nie atrapę jak u nas, jednak Jarosław Kaczyński dobrze zdiagnozował sytuację i nie uznaje tej bandy kolesi zbierającej się przy kawie i ciastkach..

Banda kolesi Prezesa nie uznaje domniemanej "bandy kolesi" ? Ciekawa historia. Kolesie diagnozują kolesi. Nie wiadomo tylko czy przy ciastkach czy przy czymś innym.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gdzie byłeś tyle czasu ..?

Dyskutuję w tematach które są najważniejsze tematycznie dla tego forum. Hobbystycznych (audio). Poza tym montowałem "polepszacze" do jednego z moich dwóch systemów audio.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

pies gończy j

Mam wrażenie, że Ciebie wyprowadzam na spacer każdym wpisem.

Nie bardzo wiem, czy to moja przyjemność, czy Twój obowiązek...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

hociaż patrząc na działania

Patrzysz z perspektywy Kremla? Czy konfetti po wyborczej z siebie oznajmiasz?

Musisz poszturchiwać nieboszczyka?

Poszturchuje ale przynajmniej śp. Paradowską Prezydenta nie okłada, jak to wyborcza wczoraj.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nie wykluczam, chociaż patrząc na działania PiS raczej agenci Kremla.

Wnuczki i prawnuczki agentów, dobrze ulokowani w najbardziej intratnych i wpływowych stanowiskach - jak demokracja ich trochę odsunęła od tzw. korytka zaczęli strasznie kwiczeć aż ich brukselka usłyszała ;p

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

E tam.Teraz to dopiero słychać przy korytku kwik.Taki nasz,swojski,taki gomułkowski.

Wnuczki i prawnuczki agentów, dobrze ulokowani w najbardziej intratnych i wpływowych stanowiskach - jak demokracja ich trochę odsunęła od tzw. korytka zaczęli strasznie kwiczeć aż ich brukselka usłyszała ;p

Kolega ma ten debilny schemacik na rączce wytatuowany?

Jestem Europejczykiem.

Proces Kurki z Jerzym O. to wskaźnik stanu państwa. Dopóki pajac w czerwonych portkach nie zostanie skazany dopóty nic się na lepsze nie zmieniło.

Edytowane przez Temper

A ja myślałem, że wskaźnikiem jest majątek naszych księży. Wydawało mi się że dobrze się dzieje w naszym kraju.

Czyli będzie jeszcze lepiej ? Drugi kanał ze zdrowaśkami na multipleksie ?

A ja myślałem, że wskaźnikiem jest majątek naszych księży. Wydawało mi się że dobrze się dzieje w naszym kraju.

Grzegorz Braun uważa, że za mało na tacę rzucamy i dlatego księża wyciągają kasę z UE. Ludzie powinni bardziej wspierać KK bo im bardziej Kościół jest niezależny finansowo tym większe bezpieczeństwo i wolność Polski i Polaków.

Edytowane przez Temper

Grzegorz Braun uważa, że za mało na tacę rzucamy i dlatego księża wyciągają kasę z UE. Ludzie powinni bardziej wspierać KK bo im bardziej Kościół jest niezależny finansowo tym większe bezpieczeństwo i wolność Polski i Polaków.

Jeszcze bardziej wspierać instytucje, która ma podłoże mafijne a żeruje na ludzkiej głupocie ? No tak.

Uważasz, że gwarantem naszego bezpieczeństwa jest KK ? W jaki sposób ?

Gdyby nie KK to Polski by dzisiaj w ogóle nie było.

Tak ? A to nowość.

Kościół przykleja się tam gdzie mu dobrze. Tam gdzie ma interes. Pieniądze Panie są na pierwszym miejscu.

Odpowiedz :

Macierewicz już o tym napomknął - wkrótce zostanie rozpisany konkurs na wyrzutnie rakietowych kropideł bojowych.

Jestem Europejczykiem.

Etyka chrześcijańska

A co to za etyka ? Zabijać wyznawców innych religii ?

Macierewicz już o tym napomknął - wkrótce zostanie rozpisany konkurs na wyrzutnie rakietowych kropideł bojowych.

Macierewicz za samą twarz powinien być postawiony przed trybunał.

A co to za etyka ? Zabijać wyznawców innych religii ?

Wyznawcy innych religii nigdzie nie mieli tak dobrze jak w Polsce

Podobno w waszym języku Polska znaczy "tu odpoczniesz"

Etyka chrześcijańska

Jajcarz.

"Bohater najnowszej afery obyczajowej poseł Piotr Szeliga (do niedawna Solidarna Polska) zapłacił z pieniędzy Sejmu za nocleg w hotelu, w którym spotkał się z Magdaleną I. Wcześniej to właśnie tej absolwentce KUL miał nie zapłacić 200 zł za usługi seksualne."

Poseł z bogoojczyźnianej partii nie płaci prostytutce będącej absolwentką KUL. Coś takiego możliwe jedynie w tak katolickim , przesiąknietym etyką chrześcijańską kraju jak Polska.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.