Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Niech będzie. Bardziej mnie zajmuje Twoje samopoczucie i stan ducha jak pisiarstwo się z hukiem wykopyrtnie i nastąpi tym razem dogłębna i skuteczna depislamizacja. A to już niedługo...
To nie ma znaczenia. Cały System właśnie wali się na naszych oczach.

Tak jak ta Mleczki stara k**wa z Krakowa.

Też się wali i chce, żeby ją rewaloryzować.

Odstaw to paskudztwo, Tomuś - dobrze Ci radzę.

Coraz gorzej z Tobą. Deczko, a dobijesz do Artona...:(

A kto jest dyrektorem marketingu w link 4 ?

Wybitna specjalistka z firmy Apella gdzie przepracowała 5 lat. Właścicielem spółki apella jest Skok.

Sprawdzajcie szybko bo kto wie co będzie jutro:)

Wybory wygrywają wyborcy. Większość wyborców. Mniejszość jest nowoczesna i obywatelska.

W Polsce z tą większością nie jest tak dobrze. W tych wyborach większość PiS-owi w parlamencie zapewnił przypadek. Ta większość to było coś koło 20% uprawnionych wyborców, ale oczywiście podobnie jest w każdych wyborach, tylko ci co dostają 20% i mają szczęście nie powinni próbować przewracać ustroju.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Pan redaktor Zdort wyraził nadzieję, że podkomisja coś wyjaśni. Warto zapisywać takie wypowiedzi i opinie, będzie co przypomnieć za jakiś czas.

Jestem Europejczykiem.

Tak jak ta Mleczki stara k**wa z Krakowa.

Też się wali i chce, żeby ją rewaloryzować.

Odstaw to paskudztwo, Tomuś - dobrze Ci radzę.

Coraz gorzej z Tobą. Deczko, a dobijesz do Artona...:(

Każdy ma swoją projekcję Jacku.

Pan redaktor Zdort wyraził nadzieję, że podkomisja coś wyjaśni. Warto zapisywać takie wypowiedzi i opinie, będzie co przypomnieć za jakiś czas.

Niech tylko zapisują jakie są koszty tej nadziei na wyjaśnienie tego czegoś. Mam nadzieję że kiedyś ktoś wystawi im za to rachunek. Oczywiście nie w tej kadencji. W tej kadencji władza będzie sypać forsą na pisanie bajek o zamachu i pseudo badania. Np. w parówce umieści się miniaturowe figurki pasażerów.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A kto babsztyla wie co odbija na stare lata...

Innym babsztylom odbija bardziej.

z20160656Q,Radna-Anna-Kolakowska--w-tle-transparent-mieszkanc.jpg

Edytowane przez argus

Dalszy ciąg "dobrej zmiany". Teraz to już naprawdę trzeba być idiotą, żeby wierzyć w obietnice PiS.

Jestem Europejczykiem.

Sugerujesz, że radna Kołakowska także powinna być radnym? ;)

Edit:

Przecież jest rodzoną matką swojej córki.

Edytowane przez wiatrak

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Mądremu wystarczy raz powiedzieć, innym trzeba tłumaczyć.

No właśnie próbujemy ci sto razy tłumaczyć a ty swoje odrzucając namacalne fakty dotyczace katastrofy.

Dalszy ciąg "dobrej zmiany". Teraz to już naprawdę trzeba być idiotą, żeby wierzyć w obietnice PiS.

Są tacy co nadal wierzą. I bardziej.

Niestety prawie codziennie ich spotykam.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Ewa Stankiewicz z tv republiki/sekt smoleńskiej/etc. baba ma poziom dziennikarstwa mniej więcej coś w okolicach bazaru/magla, tragedia... Szacunek dla pana profesora że chciał z prymitywem tyle czasu rozmawiać.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Innym babsztylom odbija bardziej.

z20160656Q,Radna-Anna-Kolakowska--w-tle-transparent-mieszkanc.jpg

Ten cudak to z moich stron indywiduom z pierwszej dziesiątki tych wybitnych z dobrej zmiany a córeczka to ta bohaterka co szarpała się z policjantami

Błaszczak wtedy powiedział że za policjanci zbyt brutalni byli....zostawię to bez komentarza

Edytowane przez asterix1

:-)))))))))))))))) dwóch wybitnych strategów MON.... ja pi....ę to nie jest śmieszne, żeby tylko Władymirowicz nie chciał sobie dla jaj tupnąć nogą na ujadającego psiaka, bo gó...o i paznokcie z nas zostaną,, jak moja babcia mówiła.

14316885_1581815258791417_4028829614700404749_n.jpg?oh=3a73436a4c44c54952dac71890876028&oe=586B8723&__gda__=1480379721_1d4be1194ec7f64cfdf7b18830aab548

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

dwóch wybitnych strategów MON

No co chcesz, widać że chłopaki przestrzegają procedur. Pasy zapięte, zagłówki ustawione na prawidłową wysokość, zapach w kabinie zawieszony...

No właśnie próbujemy ci sto razy tłumaczyć a ty swoje odrzucając namacalne fakty dotyczace katastrofy.

Jaki to fakt namacałeś??? Może tę słynną parówkę?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

A to oni wydzielają jakiś specjalny odór, że wunder baum jest oprócz pasów i prawidłowo ustawionych zagłówków konieczny?

Pewnie o to zbyt częste macanie parówki rzecz się rozbija. Są teorie, że to nie tylko ogłupia ale doprowadza nawet do ślepoty.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.