Skocz do zawartości
IGNORED

Na Kremlu piją szampana

Genesis

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

tym razem PIS nawet nie będzie potrzebował koalicjanta. Wiec bardziej prawdopodobne jest że sie sam rozpadnie po wejsciu do Sejmu. Miejmy nadzieje że to juz bedzie koniec tego ubeckiego montażu PO-PIS.

Zastanawia tylko ilu było idiotów głosujacych na Nowoczesną i Kukiza. Partie złodziei i alkoholików.

.

Ubecki montaż - jak to nazwałeś - dotyczy zapewne przekazania władzy pod okrągłym stołem ale to nie PiS - to politycy byłej UD potem UW a obecnie PO. Plus kilku znanych dziennikarzy - jak ten od wielkiej, opiniotwórczej gazety co mu się wydaje że wszystkimi rządzi.

Kukiz jest dla Ciebie alkoholikiem? A może warto najpierw posłuchać co ma do powiedzenia?

Oczywisice teraz będziemy wyczytywac lamentujące brednie zawiedzionych placioków oraz upokajace wyjasnienia zwolennikow PISu. Tylko że jeszcze raz podkreślmy - to jest JEDNA PARTIA. Ci ludzi eiś niczym nie róznia poza sposobem wypowiadania pogladów. Jedna strona wielkiej partii sie zuzyła politycznie i weszła druga. Poza nimi ni ema innej siły mogacej wygrywac wybory i odsunąc te styropianowe bałwanki od władzy.

W sumie dlatego juz załuje że poszedłem na wybory.... Ze wstydu sie nie będę do tego przyznawał rodzinie i znajomym.

Największy styropianowy bałwan siedzi w Gdańsku i świetnie się ma. Nawet założył fundację. Kiedyś dostał pokojowego Nobla. A zaczął od namawiania do podpalenia komisariatu. Najpierw nikt go nie traktował poważnie a potem ani się wszyscy obrócili jak został przewodniczącym "S". Z nominacji UB.

Pis Także przy tym stole siedział. Nie pierdziel tu Pisowskich farmazonów bo naprawde będa musiał mocno zapomniec że byłem na tych wyborach.

Kukis mna gówno do powioedzenia. jest jak namolny menel latajacy po knajpie z odczytami politycznymi w nadziei że kogos wreszcie zdenerwuje, dostanie w morde i od tego zostanie kombatantem.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Pis Także przy tym stole siedział. Nie pierdziel tu Pisowskich farmazonów bo naprawde będa musiał mocno zapomniec że byłem na tych wyborach.

Kukis mna gówno do powioedzenia. jest jak namolny menel latajacy po knajpie z odczytami politycznymi w nadziei że kogos wreszcie zdenerwuje, dostanie w morde i od tego zostanie kombatantem.

Słownictwo w Twoim stylu. Przykro mi, nie głosowałem za PiSem. 8 lat zostało totalnie spieprzonych. Potrzebna jest zmiana. Czy będzie dobra? Ocenimy.

Słownictwo w Twoim stylu. Przykro mi, nie głosowałem za PiSem. 8 lat zostało totalnie spieprzonych. Potrzebna jest zmiana. Czy będzie dobra? Ocenimy.

Owszem, mnie wstyd że głosowałem - raz jedyny ze złości. Ale już widać że zadnej zmiany nie bedzie.

Będzie wreszcie niezależny jak Orban .

Żeby byc Orbanem to trzeba mieć JAJA.

I nie cierpiec na rosyjską fobie jak PO-PiS

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Żeby byc Orbanem to trzeba mieć JAJA.

I nie cierpiec na rosyjską fobie jak PO-PiS

To jak to jest? PiS jest prorosyjski czy boi się Rosji? Założyciel wątku mówi że prorosyjski.

To kieruj te pytania do załozyciela wątku. Ja nim nie jestem.

Ja ci moge wyjasnić dlaczego niegłosowałem na Lewicę. Która zwyczajnie przestała zajmowac sie potrzebami ludzi i przestała słuchac elektoratu. Weszła w koalicje z jakimis dziećmi dorobionych na kapitalizmie genseków bawiacymi sie w lewicowość. Do tego piąta kmolumna jakiegos znajdberga majaca rozwodnić scenę polityczną na lewicy lansowana przez GW.

Samo SLD dostałoby więcej głosów niz ta cała koalicja, ale Miller chyba wszystko robił żeby podjać kolejna głupia decyzje polityczną po kompromitacji w wyborach prezydenckich.

Ta pseudo lepica zajmowała sie genderem, zapowiedziała ze nie wycofa religii ze szkół i generalni eprzyjmowac będzie terrorystów z otwartymi ramionami. Za to została wypunktowana.

Akcje zbrojną sfinansuje SKOK - największy przekręt finansowy powojennej Polski .

To tak, jak Zelnik kapował kolegów - (.....................)

Doucz się człowieku, bo chodzisz i błądzisz (!)

Tydzień temu tygodnik Wprost kajał się za pomówienia senatora PiS Grzegorza Biereckiego o defradację pieniędzy SKOKu.. A zatem kłamca odwołał swoje kłamstwa, co nie przeszkodziło Premier Kopacz w debacie telewizyjnej z p. Beatą Szydło 19..X. 2015 powtarzać odwołane już insynuacje i oskarżać PiS o aferę, której nie było. Kiedyś Tomasz Lis stwierdził, że ludzie nie są tacy głupi jak nam się wydaje, są duzo głupsi. Pani Premier najwyraźniej podziela opinię red. Lisa.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kukiz jest dla Ciebie alkoholikiem? A może warto najpierw posłuchać co ma do powiedzenia?

Słucham, słucham i nic. Pytam innych i oni, poza jakąś wizją rozpieprzenia wszystkiego też nie słyszą.

Sam Kukiz pytany o program wyraźnie mówi - programu nie ma.

P.S.

Kukiz JEST alkoholikiem. Ważne, że niepijącym.

Tydzień temu tygodnik Wprost kajał się za pomówienia senatora PiS Grzegorza Biereckiego o defradację pieniędzy SKOKu.. A zatem kłamca odwołał swoje kłamstwa, co nie przeszkodziło Premier Kopacz w debacie telewizyjnej z p. Beatą Szydło 19..X. 2015 powtarzać odwołane już insynuacje i oskarżać PiS o aferę, której nie było. Kiedyś Tomasz Lis stwierdził, że ludzie nie są tacy głupi jak nam się wydaje, są duzo głupsi. Pani Premier najwyraźniej podziela opinię red. Lisa.

To ty kłamiesz Bodzio. Przeczytaj to, co cytujesz, ale ze zrozumieniem (jeżeli dasz radę, w co wątpię).

Jestem Europejczykiem.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jestem za wyjaśnieniem afery ze SKOKami i to natychmiast. Jednocześnie należy wyjaśnić wszystko to o czym mówiono na tzw. 'taśmach prawdy". Wszystkie powiązania i lewe interesy. Należy także wrócić do innych afer byłej władzy. Jak traktować to wszystkich równo.

Jestem za wyjaśnieniem afery ze SKOKami i to natychmiast. Jednocześnie należy wyjaśnić wszystko to o czym mówiono na tzw. 'taśmach prawdy". Wszystkie powiązania i lewe interesy. Należy także wrócić do innych afer byłej władzy. Jak traktować to wszystkich równo.

Koniecznie musisz coś zrobić z tym pragnieniem.

Na przykład zgłoś się do tego biura interwencyjnego, co je przed wyborami Duda z Wojciechowskim zakładali. Gdybyś miał problemy z jego znalezieniem w szukaniu pomoże ci Arton :-).

Jestem Europejczykiem.

Jacek, uważasz że rząd PiS jest rządem prorosyjskim? Na jakiej podstawie?

Moskwie jest bardzo nie w smak członkostwo Polski w UE, czemu wielokrotnie dawała wyraz. PiS jest anty-UE.

Prosta logika.

Jednocześnie należy wyjaśnić wszystko

Ty też uważaj. Nie znasz dnia ni godziny.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pis jest anty UE ale na zasadzie daj kurze grzede to wyżej siędę. Nie zamierzaja wystepować z UE tylko w niej sie mocno rozgościć. I to jest bardzo słuszna postawa. jedynie z jej wykonaniem mogą się mocno przeliczyć.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Moskwie jest bardzo nie w smak członkostwo Polski w UE, czemu wielokrotnie dawała wyraz. PiS jest anty-UE.

Prosta logika.

PiS nie jest antyUE. UE owszem ale z zachowaniem naszej podmiotowości.

Ziściły się najskrytsze marzenia moskiewskich strategów. W Priwiślańskim Kraju rządzić będą zwolennicy dystansowania się od Unii Europejskiej, prowadzenia "historycznej polityki zagranicznej" opartej na resentymentach, ksenofobi lękający się świata, którzy są przekonani, że wszyscy zmówili się przeciwko Chrystusowi Narodów. Kraj ma być przede wszystkim katolicki, a popierać trzeba gałęzie gospodarki, które gdzie indziej odchodzą do lamusa. Prawo boskie musi mieć prymat nad prawem ludzkim.

My jako narod lubimy być je... a najgorsze jest to ze dokonujemy NA ZLOSC najgorszych możliwych wyborow. I to nie pierwszy raz. Dzieki czemu z potęgi dawnej cofniemy się do poziomu porosyjskich państw pokroju ukrainy. Zamiast brac przykład z takich Niemiec czy zachodu to zapatrujemy się w najgorsze patologie i Rosje.

chwilowy brak działalności w audio.

Raczej na władzy zależało odchodzącej ekipie.

Nie wyłącznie. Ale nowej władzy zależy na tym wyłącznie.

Władza dla władzy. Nie zbudują ani jednego kilometra autostrady, nie zrobią niczego dobrego. Będziesz tęsknił za starą władzą.

Raczej na władzy zależało odchodzącej ekipie.

Polityka, to sztuka zdobywania włądzy. Tam ida tylko ci, którzy jej chcą. Prezes już w wieku kilku lat (od czasów podpieprzania księżyca) o tym marzył... Całe zycie przy korycie... Typowa postkomuna.

Nie zbudują ani jednego kilometra autostrady,

Za cztery lata przypiszą sobie te już zbudowane. Teraz fotografowali się na tle "ruin" (zamknięta fabryka) za cztery lata będą fotografować się na tle autostrad i ich zdaniem za płytkiego portu gazowego.

nie zrobią niczego dobrego.

Zbadają za to "zamach" smoleński.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A na wacka ci autostrada?

Dla Pana Gdańska.

Polityka, to sztuka zdobywania włądzy.

W tym celu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Za cztery lata przypiszą sobie te już zbudowane. Teraz fotografowali się na tle "ruin" (zamknięta fabryka) za cztery lata będą fotografować się na tle autostrad i ich zdaniem za płytkiego portu gazowego.

To i tak lepiej od ekipy kopaczowo tuskowej bo elektrownie atomowe buduja juz osiem lat I na razie utworzyli agencje zatrudnili kumpli i dali 200 tys. na pensje. Lepsi sa od PRLu bo w PRLu nie było agencji do budowy elektrowni jądrowych ale za to były dwa reaktory atomowe.

Dyzma tez miał swój bank zbożowy i posadkę państwowa w nim. Czerpią wzory z kręgów bliskich sobie klasowo.

To i tak lepiej od ekipy kopaczowo tuskowej bo elektrownie atomowe buduja juz osiem lat I na razie utworzyli agencje zatrudnili kumpli i dali 200 tys. na pensje.

O widzisz to dobry pomysł. Może zbudują ze dwie elektrownie atomowe. Oczywiście też mogą zatrudnić kumpli. Pensje oczywiście wyznaczą uczciwie. Niech przez te 4 najbliższe lata coś w ogóle zbudują. Zobaczymy jak im wychodzi budowanie. Mogą też zbudować port gazowy dla większych statków niż ten obecnie kończony. No i oczywiście te 3 mln mieszkań kiedyś obiecanych.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

To ze nic nie zbudują to pol biedy byle do wojny z Rosją nie doprowadzili.

Oczywiście o wplywy w polsce Rosja vs zachód .

chwilowy brak działalności w audio.

O widzisz to dobry pomysł. Może zbudują ze dwie elektrownie atomowe. Oczywiście też mogą zatrudnić kumpli. Pensje oczywiście wyznaczą uczciwie. Niech przez te 4 najbliższe lata coś w ogóle zbudują. Zobaczymy jak im wychodzi budowanie. Mogą też zbudować port gazowy dla większych statków niż ten obecnie kończony. No i oczywiście te 3 mln mieszkań kiedyś obiecanych.

Nie tylko mogą ale na pewno zatrudnią kunpli w tej agencji od elektrowni atomowych. Ni epo to Tusek ją powołał żeby PISaki nie skorzystały po wygranych wyborach. Tak samo jak Skrzypek skorzystał z wydziału propagandy NBP stworzonego przez Balcerowicza.

3 miliony m,ieszkań to już wybudował Gierek. I nadal większość ludzi w tych mieszkaniach mieszka.

A co wybudowała PO? Zapewne pałace i dwory... jak Sikorskiego, plus kolekcje cygar.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.