Skocz do zawartości
IGNORED

Ratujmy Rzeczpospolitą!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chodzi o tego faceta tylko o to, że ludzie ruszyli tyłki, żeby bronić swoich praw i tego właśnie PiS się wystraszył.

Ludzie to w obronie swoich praw ruszyli tyłki na wyborach, głosując większością na PiS.

Ludzie to w obronie swoich praw ruszyli tyłki na wyborach, głosując większością na PiS.

Ludzie dali się otumanić i weszliśmy z deszczu pod rynnę. A Pis jest gwarantem, że nic się na lepsze nie zmieni, bo oni każdą piękną ideę skompromitują swoją durnotą.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

...ludzie ruszyli tyłki, żeby bronić swoich praw...

Zrobili to z tego samego powodu z którego Niemcy zrobili to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ludzie dali się otumanić i weszliśmy z deszczu pod rynnę. A Pis jest gwarantem, że nic się na lepsze nie zmieni, bo oni każdą piękną ideę skompromitują swoją durnotą.

Jakoś widzę jak PiS dokonuje w tej chwili tak poważnych zmian, że Niemcy są "zaniepokojone sytuacją w Polsce". Jesteś zdania, że Niemcom zależy na dobru Państwa Polskiego?

Oglądałem sporo z transmisji Sejmu,nie mogę sobie wytłumaczyć,dlaczego opozycja,w waszej opini tak merytoryczna,nie dawała sobie rady z tkzw."wnioskami formalnymi",w przybliżeniu 95% były żle sformułowane,to mnie do dzisiaj wkurza.

Nie wmawiajcie że durnota jest tylko po stronie pisu...tylko proszę bez wyzwisk,ale odpowiedz zasadną,dlaczego?

Jakoś widzę jak PiS dokonuje w tej chwili tak poważnych zmian, że Niemcy są "zaniepokojone sytuacją w Polsce". Jesteś zdania, że Niemcom zależy na dobru Państwa Polskiego?

Rozumiem, że jak masz słoną zupę to solisz jeszcze bardziej, o ile tylko pies sąsiada na Ciebie szczeka?

Jesteś zdania, że Niemcom zależy na dobru Państwa Polskiego?

Jeżeli interes będzie dobry dwustronnie to dlaczego nie ma im zależeć ?

Jakoś widzę jak PiS dokonuje w tej chwili tak poważnych zmian, że Niemcy są "zaniepokojone sytuacją w Polsce".

Boją się że to skończy się jak w Grecji i znów będzie trzeba pompować pieniądze z UE i to głównie z Niemiec. Rewolucje destabilizują każdą gospodarkę.

Chyba że Polska opuści UE.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Oglądałem sporo z transmisji Sejmu,nie mogę sobie wytłumaczyć,dlaczego opozycja,w waszej opini tak merytoryczna,nie dawała sobie rady z tkzw."wnioskami formalnymi",w przybliżeniu 95% były żle sformułowane,to mnie do dzisiaj wkurza.

Nie wmawiajcie że durnota jest tylko po stronie pisu...tylko proszę bez wyzwisk,ale odpowiedz zasadną,dlaczego?

Decyduje wyłącznie sejmowa arytmetyka (jakbyś tego dotąd nie zauważył).

"Durnota" ani "mądrota" nie mają tutaj zastosowania. Pisuary głosują, jak im prezio każe, cudzych argumentów w ogóle nie słuchają (jakbyś dotąd tego nie zauważył).

Boją się że to skończy się jak w Grecji i znów będzie trzeba pompować pieniądze z UE i to głównie z Niemiec...

Człowieku, czy ty czytasz tylko wyborczą i oglądasz tvn? Gdyby nie skok PO na OFE to już byśmy mieli drugą Grecję, zresztą nawet tvn o tym pisało:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

A to bardzo proste, wręcz banalne Szanowny Kolego!

Problem w tym, że marszałek Kuchciński założył knebel opozycji ograniczając jej możliwość zabrania głosu. W takiej sytuacji jedynym sposobem jest zgłoszenie wniosku formalnego.

Skoro tak pilnie oglądałeś obrady to dziwię się, że tego nie załapałeś.

Jestem Europejczykiem.

Gdyby nie skok PO na OFE to już byśmy mieli drugą Grecję,

To źle, czy dobrze, że nie mamy drugiej Grecji?

To źle, czy dobrze, ze PO wykonała "skok" na OFE? To źle, czy dobrze, że TB uznał to za zgodne z konstytucją?

Musisz się na coś zdecydować w związku z tą Grecją.

To źle, czy dobrze, że nie mamy drugiej Grecji?

To źle, czy dobrze, ze PO wykonała "skok" na OFE? To źle, czy dobrze, że TB uznał to za zgodne z konstytucją?

Musisz się na coś zdecydować w związku z tą Grecją.

To źle że PO doprowadziła Polskę do takiego stanu - pomagam ci z myśleniem.

------------------

Z innej bajki:

12376610_1058946580843504_3660405838302752354_n.jpg?oh=339ddfa67ed8b925f191b1ba1962d581&oe=5719E52E&__gda__=1457137632_a62a11fb03685ef99ea455b4ff611597

Gdyby nie skok PO na OFE to już byśmy mieli drugą Grecję,

To z tego wynika że teraz druga Grecja przyspieszy swoje przyjście bo trzeba spełnić obietnice wyborcze i podobno przestaniemy lubić obcy kapitał inwestowany w Polsce. Będziemy lubić polski kapitał o ile on w ogóle jest, choć fakt że tego polskiego kapitału przeciętny wyborca PiS też nie lubi bo to w PiS-ie standard nie lubić kapitalistów. Polak w ogóle nie lubi bogatych. Woli biednych przy takich czuje się bardziej dowartościowany.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

12299161_1050608938343935_5253083053521541182_n.jpg?oh=1dab31aaa9d4418fb50e3dc44900e8f4&oe=57154BC8&__gda__=1460213600_c95863a6949c6267b583e1edca5e1aa7

To źle że PO doprowadziła Polskę do takiego stanu - pomagam ci z myśleniem.

Tyle że Pis jest znacznie gorszy z dwóch przyczyn:

1. Żenujący poziom i głupota, a częściowo dewiacja

2. Zaślepienie wrogością i nienawiścią

12299161_1050608938343935_5253083053521541182_n.jpg?oh=1dab31aaa9d4418fb50e3dc44900e8f4&oe=57154BC8&__gda__=1460213600_c95863a6949c6267b583e1edca5e1aa7

To dobrze czy źle ?

A to już ogromna naiwność granicząca z głupotą.Dać ci przykłady jak Niemcom na nas zależy?

To dobrze czy źle ?

Odpowiedź jest prosta ale odpowiedz sobie sam.

Bzdura, PIS to partia sanacyjno-podobna. A PO oceniam po 8 latach rządów, a nie jak ty PIS po miesiącu rządzenia. To poziom twoich ocen jest żenujący.

A to już ogromna naiwność granicząca z głupotą.

Głupotę to możesz zobaczyć stając przed lustrem.

Odpowiedź jest prosta ale odpowiedz sobie sam.

Ja jestem ciekawy co inni mają do powiedzenia widząc taki obrazek z tymi dopiskami. To wskaże na to kto jest mądry i nie musi stawać przed lustrem a kto powinien jednak stanąć przed lustrem żeby zobaczyć głupotę.

Decyduje wyłącznie sejmowa arytmetyka (jakbyś tego dotąd nie zauważył).

"Durnota" ani "mądrota" nie mają tutaj zastosowania. Pisuary głosują, jak im prezio każe, cudzych argumentów w ogóle nie słuchają (jakbyś dotąd tego nie zauważył).

Własnie Cudzych argumentów nie zauważyłem,a były takowe?Jak dla mnie,nie,chyba że jednak,te "wnioski formalne"to te argumenty,według Ciebie?

Własnie Cudzych argumentów nie zauważyłem,a były takowe?Jak dla mnie,nie,chyba że jednak,te "wnioski formalne"to te argumenty,według Ciebie?

Nie przeczytał Kolega mojego wpisu, czy go nie zrozumiał?

Jestem Europejczykiem.

Bzdura, PIS to partia sanacyjno-podobna. A PO oceniam po 8 latach rządów, a nie jak ty PIS po miesiącu rządzenia. To poziom twoich ocen jest żenujący.

A jak oceniłeś ich poprzednie 2 lata? :) I te 3 mln mieszkań? Tez mieli i rząd i prezydnetna. Pierwsze, co im wyszło, to rozpieprzyć włąsna ekipę rządzącą.

Akurat nie mam nic przeciw spuszczeniu PO, ale tego samego oczekuję też w stosunku do PiS.

Nie przeczytał Kolega mojego wpisu, czy go nie zrozumiał?

Sorry,nie przeczytałem,ale mnie też nie zrozumiałeś,wnioski padały jako formalne,czyli tak między nami to było wszystko o.k.?

Czyli odnosząc się do PWN:

formalny

1. «odnoszący się do formy, a nie treści czegoś»

2. «zgodny z przepisami»

3. pot. «prawdziwy, rzeczywisty»

.i wszystko jasne?

Sorry,nie przeczytałem,ale mnie też nie zrozumiałeś,wnioski padały jako formalne,czyli tak między nami to było wszystko o.k.?

Przecież piszę, że innych być nie mogło!!!

Kuchciński ich niedopuszczał, albo po prostu wyłączał mikrofon, lepiej odnieś się do tego.

Płacimy posłom za pracę, a PiS im to uniemożliwia. Utrzymujemy biuro legislacyjne, a PiS nie chce korzystać z jego porad.

No to będzie za chwilę (a właściwie już jest) totalny bubel prawny, sprzeczny z Konstytucją oraz sprzeczny wewnętrznie.

Jestem Europejczykiem.

Pomijasz istotę sprawy. Pewnie to trudno zrozumieć, po co jest parlament i posłowie. Bo raczej nie po to, żeby pewnemu starszemu panu robić dobrze na święta.

Jestem Europejczykiem.

Pomijasz istotę sprawy. Pewnie to trudno zrozumieć, po co jest parlament i posłowie. Bo raczej nie po to, żeby pewnemu starszemu panu robić dobrze na święta.

O.k.wydaje się wobec tego że formalny = nieformalny,czyli na tym polega normalność w wydaniu opozycji...

Tyle że Pis jest znacznie gorszy z dwóch przyczyn:

Skąd w Tobie tyle jadu?

Interes Niemcy mają jednostronny, pierwszy z brzegu przykład: nadal nakładać podatki na małe polskie sklepiki, natomiast zwalniać z podatków duże sieci handlowe np. LIDL czy ALDI .
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.