Skocz do zawartości
IGNORED

Ratujmy Rzeczpospolitą!

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo lubili! :) Pamiętają słowa Korwina, że za Hitlera były 3x mniejsze podatki! :)

Doprowadziło to do wojny. Mam przypomnieć jakie były skutki dla wielbicieli faszyzmu ? Myślisz że PiS wywoła takie same skutki ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

BUHAHAHAHAHAHA!

Kurwienie logiki level expert! :)

Słuchajcie, słuchajcie!

Facet, który wydaje "dzieła" Lenina idzie bronić... demokracji! :)

Śmieszność tej ubeckiej agentury przerasta wszelkie kabarety! :)

12341163_971120149597655_9067910940811411878_n.jpg?oh=6f1bf6db6f790aeca4d3273636c25acf&oe=56D4B08F

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

BUHAHAHAHAHAHA!

Kurwienie logiki level expert! :)

Słuchajcie, słuchajcie!

Facet, który wydaje "dzieła" Lenina idzie bronić... demokracji! :)

Śmieszność tej ubeckiej agentury przerasta wszelkie kabarety! :)

12341163_971120149597655_9067910940811411878_n.jpg?oh=6f1bf6db6f790aeca4d3273636c25acf&oe=56D4B08F

Już chyba czas na wizytę 'Dottore' u lekarza.

BU-HA-HA-HA-HA-HA----HA!

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Mam przypomnieć jakie były skutki dla wielbicieli faszyzmu ? Myślisz że PiS

No to powiedz nam "Gulczas" co myślisz?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

No to powiedz nam "Gulczas" co myślisz?

Nie odpowiadam na chamskie zaczepki. Taki mam zwyczaj. Takie zaczepki to problem chamów.

Walki z demokracją ciąg dalszy. Tak pis zamyka usta TK

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

310527982ae819addd5de952891bb588.jpg

Ukryta Zawartość

310527982ae819addd5de952891bb588.jpg

PRAWDOPODOBNIE TO JEST PRAWDA.

Obecny konflikt nie dotyczy wzajemnych anizmozji POPiS. To walka pomiędzy państwem świeckim a wyznaniowym.

Używane hasła narodowe są jedynie przykrywką do ideologicznej walki o władzę zabetonowanej hierarchi polskiego KK.

To przecież widać, kogo polecenia wykonuje zbieranina pod hasłami obozu prawicowago. Tam udają się po instrukcje i tam tez składają sprawozdania. Kaczyński nie jest już tak silny, jak 8 lat temu i praktycznie sam nie ma nic do gadania. To, ze musiał swoich byłych kolegów (Ziobro, Kempa itd) ustawić wysoko na szczeblach władzy o tym tez świadczy. Takich rzeczy dawniej nigdy nie robił, więcej osoby, które go "zdradziły" stawały się wrogami numer jeden.

Jest już, po prostu cienki.

Kaczyński nie jest już tak silny, jak 8 lat temu i praktycznie sam nie ma nic do gadania.

Kaczyński jest już zaawansowany wiekiem i pewnie długo nie porządzi, ale że nie ma nic do gadania to śmiała hipoteza. Obecny kuriozalny urzędnik na stołku prezydenckim w końcu chodzi do niego po wytyczne.

To, co PiS wyprawia to się w głowie nie mieści. .

A to co PO wyprawiało to sie mieściło w głowie?

Doprowadziło to do wojny.

Do wojny doprowadziła chęć grabieży,przewalili sie po Europie,nakradli ile wlezie i wojna się skończyła.A teraz to gospodarcze mocarstwo...ciekawe z czego.

A to co PO wyprawiało to sie mieściło w głowie?

Za PO Polska się rozwijała mimo kryzysu. Za PiS nastąpi hamowanie i rozwój ciemnogrodu.

P.S. Był wybór, może niezbyt bogaty, ale wszyscy inni (może poza Kukizem) byli lepsi od PiS. Chociaż żeby była jakaś przeciwwaga do PiS, ale nie ciemnogród postanowił poeksperymentować. Zobaczymy kiedy zacznie żałować swojego dyletanctwa.

Ukryta Zawartość

czy nasze Państwo ma jeszcze jakiś sojuszników?

o co w tym wszystkim chodzi?

Xymox drugi, plan Marshala był wprowadzony, niestety Polska go odrzuciła z wiadomych względów.

Ukryta Zawartość

Co sie rozwijało??? Chyba układy koleżeńsko partyjne.

Chyba Kolega mieszka za granicą skoro nie dostrzega zmian w Polsce albo może żyje w mgle smoleńskiej z mózgiem wypranym przez radio ojca biznesmena.

A teraz to gospodarcze mocarstwo...ciekawe z czego.

Z tego co ukradli. Tylko w jednym argentyńskim banku imienny rachunek Martina Bormanna zawierał 2 miliardy dolarów. Przy dzisiejszych cenach to jest spokojnie x50

skoro nie dostrzega zmian w Polsce

Ja dostrzegam!

Dawniej w centrum mojego miasta, jak to w centrum... były sklepy, księgarnie, kawiarnie, kwiaciarnie, knajpy, galerie... działo się. Teraz są tylko banki i apteki, banki i apteki. Nic więcej. Totalne deprecha. Weź kredyt, potem idź do apteki, kup tabletek, zeżryj je i umrzyj.

Takie to i zmiany...

Xymox drugi, plan Marshala był wprowadzony, niestety Polska go odrzuciła z wiadomych względów.

Plan Marshalla był na waciki. Niemcy w odbudowę powojenną sami zainwestowali pieniądze ukradzione w całej Europie a zdeponowane w Szwajcarii, w Ameryce Płd., w Hiszpanii i w innych miejscach... Niemiecki Cud Gospodarczy wyrósł z pieniędzy ukradzionych m. innymi Polakom.

Za PO Polska się rozwijała mimo kryzysu.

Chyba - zwijała! O jakim znowu "rozwoju" mówisz? :) Owszem - jest w Polsce grupa beneficjentów kapitalizmu kompradorskiego, której najtwardszym jądrem są tajne służby z komunistycznym rodowodem i tych ludzi stać na absolutnie wszystko. Pozostali rypią za 1500 zeta.

Ale ja nie o tym... mam pytanie: czy TY zostałeś już regionalnym koordynatorem KOD?

Płacą niezłe szekle! :)

12316448_732788266825743_5046290426146297343_n.jpg?oh=1d6c9765f775158d548d5046798c49f6&oe=57148DAB

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Za PO Polska się rozwijała mimo kryzysu.

A co konkretnie, gdzie ten rozwój? infrastruktura? - przecież to nie rozwój.

Od zbudowania tego czy tamtego PKB nie wzrosło.

Ja dostrzegam!

Dawniej w centrum mojego miasta, jak to w centrum... były sklepy, księgarnie, kawiarnie, kwiaciarnie, knajpy, galerie... działo się. Teraz są tylko banki i apteki, banki i apteki. Nic więcej. Totalne deprecha. Weź kredyt, potem idź do apteki, kup tabletek, zeżryj je i umrzyj.

Takie to i zmiany...

U mnie w mieście to samo, cała aleja w bankach i aptekach, tylko te jełopy twierdzą że jest rozwój.

Od zbudowania tego czy tamtego PKB nie wzrosło.

Powiedzą Ci, że PKB owszem, rosło.

No rosło ale o ile rósł polski dług jednocześnie?

No to - rosło czy jednak spadało? :)

<br />A co konkretnie, gdzie ten rozwój? infrastruktura? - przecież to nie rozwój.<br />Od zbudowania tego czy tamtego PKB nie wzrosło.<br />

To może wyjrzyj z dziupli się rozejrzyj... Jak ja to robię to widzę w mojej małej mieścinie z kilkaset domów jednorodzinnych, wszystkie powstały w ostatnich kilku-kilkunastu latach. Stań sobie przy skrzyżowaniu i zobacz ile i jakie auta przejadą koło ciebie w ciągu 5 minut.Te domy i samochody to wszystko dzieci UB-eków? Te kolejki w Media Markt to sami beneficjenci układu ?

25 lat temu tu była azja. Ludzie tu zarabiali po 150 dolarów i jeździli do Berlina po spirytus Royal i kiwi na handel. Postęp jaki się dokonał w poziomie życia jest niesamowity, a to dla mnie jest bardzo ważny wyznacznik rozwoju kraju.

Dlatego pozwolę sobie zauważyć ,że pi..lisz jak pokręcony

To może wyjrzyj z dziupli się rozejrzyj... Jak ja to robię to widzę w mojej małej mieścinie z kilkaset domów jednorodzinnych, wszystkie powstały w ostatnich kilku-kilkunastu latach. Stań sobie przy skrzyżowaniu i zobacz ile i jakie auta przejadą koło ciebie w ciągu 5 minut.Te domy i samochody to wszystko dzieci UB-eków? Te kolejki w Media Markt to sami beneficjenci układu ?

25 lat temu tu była azja. Ludzie tu zarabiali po 150 dolarów i jeździli do Berlina po spirytus Royal i kiwi na handel. Postęp jaki się dokonał w poziomie życia jest niesamowity, a to dla mnie jest bardzo ważny wyznacznik rozwoju kraju.

Dlatego pozwolę sobie zauważyć ,że pi..lisz jak pokręcony

12342428_10201310801168729_3197465969423122140_n.jpg?oh=77f64a61fef6d4f8eb29609dc45cc22c&oe=56DCAA0D

jakie auta przejadą koło ciebie w ciągu 5 minut.

W 90% to sprowadzony złom od turk..niemców,klepany w stodołach przez "fachofców(na forum mamy nawet jednego).

Salonowe to głównie leasing i firmy oraz urzędy państwowe.

Ludzie tu zarabiali po 150 dolarów i jeździli do Berlina po spirytus Royal i kiwi na handel. Postęp jaki się dokonał w poziomie życia jest niesamowity,

Przejedz się po małych miasteczkach i wioskach i tam poszukaj postepu.

W 90% to sprowadzony złom od turk..niemców,klepany w stodołach przez "fachofców(na forum mamy nawet jednego).

Salonowe to głównie leasing i firmy oraz urzędy państwowe.

Przejedz się po małych miasteczkach i wioskach i tam poszukaj postepu.

Idz do okulisty a potem pisz

Chyba Kolega mieszka za granicą skoro nie dostrzega zmian w Polsce albo może żyje w mgle smoleńskiej z mózgiem wypranym przez radio ojca biznesmena.

Nie kolego,mieszkam od ponad 40 lat w tym kraju i widzę co sie dzieje. Zmiany o których piszesz to chyba te wymienione przez doktorka i tu masz racje.Jest postęp,w moim małym mieście na głównej ulicy na długości 500m sa cztery apteki,za komuny była jedna i wystarczała.

Idz do okulisty a potem pisz

Tobie nie pomógł?Dalej masz powidoki?

<br />Przejedz się po małych miasteczkach i wioskach i tam poszukaj postepu.<br /> <br /> <br />

Tam chyba właśnie postęp jest największy. Traktory z klimą, po dwa auta na podwórku etc. Kiedyś nie do pomyślenia.

Owszem, widać też biedę i zaniedbanie, ale proporcje jednego do drugiego wciąż się zmieniają.

Najwolniej zmienia się mentalność, bo syf i brud to też kwestia kultury i ucywilizowania mieszkańców tychże wsi i miasteczek.

<br />w moim małym mieście na głównej ulicy na długości 500m sa cztery apteki,za komuny była jedna i wystarczała<br />

To otwórz piątą, albo sklep ze sprzętem audiofilskim czy z meblami. Jest swoboda działalności gospodarczej ( jeszcze )

Ale ja nie o tym... mam pytanie: czy TY zostałeś już regionalnym koordynatorem KOD?

'il Dottore' kiedy wracasz wspomóc rewolucję ? Ona Ciebie potrzebuje. Rewolucja oczywiście.

12342428_10201310801168729_3197465969423122140_n.jpg?oh=77f64a61fef6d4f8eb29609dc45cc22c&oe=56DCAA0D

Na każdego kiedyś przyjdzie czas.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.