Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

W KODzie żal czy radość?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

1.

Okres tego 4 lecia władzy będzie juz ostatnim. PiS zostanie juz zlikwidowane na dobre i calkowicie. Ale pytanie co wymysla i gdzie pójdą komuniści z PiS juz mnie zastanawia. A najbardziej ile szkód w Polsce wyrządza do tego czasu.

2.

PO dość sporo zrobiło na szkodę Polaków zobaczymy jak pójdzie PiS.

No przecież już wcześniej napisałeś...

Może jakiś marsz w obronie Pudziana?

Ukryta Zawartość

Kto ma rację, Pudzian czy Michnik?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jodzi chciałby się zdrzemnąć, ale nie może.

Zarabia.

Ma furę dzieci, pińcet szlag trafił, a z rozpędu bredzić musi.

Zawsze to parę groszy za wklejkę.

Choć w życiu niczego nie przeczytał, ni nie wysłuchał.

Tutaj KODziara z nowoczesnej chce nam naciągnąć imigrantów z afryki:

Ukryta Zawartość

Baba chce wzmacniać unię i kosztem Polski.

Ukryta Zawartość

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

KOD - . I kolejni odsunięci od koryta (tym razem padło na świnki pseudoliberałowe) manifestują. Jakby mnie odsunęli - też bym głośno krzyczał w "obronie demokracji". Naprawdę ktoś w te bzdury wierzy????? Kasa i korytko!. A, że teatrzyk trzeba ładnym zrobić dla naiwnych.... cóż.

Już niektórzy zapomnieli ja głośno kwiczał PiS po kolejnych przegranych wyborach, które uniemożliwiały członkom tej partii dorwanie się do koryta. Teraz im się udało i będą czerpać całymi garściami.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Tutaj KODziara z nowoczesnej chce nam naciągnąć imigrantów z afryki:

Ukryta Zawartość

Baba chce wzmacniać unię i kosztem Polski.

O ileż bardziej cywilizowana dyskusja niż gdyby w studio siedzieli politycy pisioriowi z popapranymi...

Ukryta Zawartość

Już niektórzy zapomnieli ja głośno kwiczał PiS po kolejnych przegranych wyborach, które uniemożliwiały członkom tej partii dorwanie się do koryta. Teraz im się udało i będą czerpać całymi garściami.

Dlatego trzeba pogonic postkomunę, bo tylko kwiczy :)

Ci co przyjdą po nich też będą kwiczeć. Kwiczą i ci co ich się odrywa od koryta (z żalu), kwiczą też ci co się dorywają do koryta (z radości). Najlepszy przykład kwiczenia w obu wariantach to ostatnie wybory. Kwiczenie nie ma nic wspólnego z postkomuną. To cecha ludzka ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

O ileż bardziej cywilizowana dyskusja niż gdyby w studio siedzieli politycy pisioriowi z popapranymi...

Zgadza się, kobita z uśmiechem na ustach chce osłabiać Polskę.

Prokurator Piotrowicz jest bardzo przydatny, nie wolno się go pozbywać, a tym bardziej gonić!

Jestem Europejczykiem.

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

Ci co przyjdą po nich też będą kwiczeć. Kwiczą i ci co ich się odrywa od koryta (z żalu), kwiczą też ci co się dorywają do koryta (z radości). Najlepszy przykład kwiczenia w obu wariantach to ostatnie wybory. Kwiczenie nie ma nic wspólnego z postkomuną. To cecha ludzka ;-).

otóż to!!! podpisuję się w 100%.

Jak widać masz najlepsze doświadczenie w tej materii,ciekawe skąd?Tylko nie pisz,że z obserwacji.

Obawiam się, że zostałoby samo koryto i spłodzeni na, obok, pod okrągłym stołem lecz nie zadżumieni...chociaż jednak są wyjątki choćby "nasza" młoda Dama forumowa.

Nie ma reguły...cholera...lewaki się nie liczą bo to tylko odprysk i drzazgi z koryta i owego stołu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Z jednego z wpisów na fejsie Pudziana:

...HEJTSTOP wspierany jest przez FUNDACJĘ BATOREGO którą założył ŻYD SOROS

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Ten sam SOROS który sponsorował Majdan, murzyńskie zamieszki w USA i ulotki dla uchodźców na bliskim wschodzie. Rosja i Chiny zakazały działalności jego organizacji na swoim terenie. Udostępnijcie może Mario sie dowie

Ukryta Zawartość

W KODzie żal czy radość?

Ukryta Zawartość

A w PiSi?

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

A w PiSi?

W PIS żal bo wolą na razie żeby Sweter rósł w siłę, jest mniej niebezpiecznym przeciwnikiem.

Coś kręcisz. Przecież w kółko plujecie na Nowoczesną i na KOD, w internecie nagonka na całego, a o PO to tylko rytualne wspominki w stylu zdemenciałych staruszków - Tusk to, Tusk tamto.

Jestem Europejczykiem.

Coś kręcisz. Przecież w kółko plujecie na Nowoczesną i na KOD, w internecie nagonka na całego, a o PO to tylko rytualne wspominki w stylu zdemenciałych staruszków - Tusk to, Tusk tamto.

Gdybyś nie oglądał tylko tvnu i nie czytał wyborczej to byś więcej wiedział. PO to ciągle olbrzymi klub parlamentarny, dużo większy od Nowoczesnej, duże zaplecze, olbrzymie struktury w kraju, układy w samorządach... no a teraz Schetyna za szefa. Petru to na razie szyld medialny, zero rozpoznawalnych twarzy poza liderem. Kiedy Petru rośnie to PIS się cieszy.

No tak, w TVN mówili zupełnie cos innego, że klub Nowoczesnej jest trzy razy większy od klubu PO, nawet zdjęcia pokazywali takie, że Petru trzy razy wyższy od Schetyny :-))).

Jak PiS się tak cieszy, to po grzyba tak zaciekle zwalcza właśnie Nowoczesną i KOD? Jakieś niedopatrzenie? Nie wierzę.

Jestem Europejczykiem.

No tak, w TVN mówili zupełnie cos innego, że klub Nowoczesnej jest trzy razy większy od klubu PO, nawet zdjęcia pokazywali takie, że Petru trzy razy wyższy od Schetyny :-))).

Jak PiS się tak cieszy, to po grzyba tak zaciekle zwalcza właśnie Nowoczesną i KOD? Jakieś niedopatrzenie? Nie wierzę.

Gdzie ty widzisz to zwalczanie. Ponoć w PISie jest na razie prikaz nieatakowania Nowoczesnej. Co do KODu to chodzą tam też POwcy.

Gdzie ty widzisz to zwalczanie. Ponoć w PISie jest na razie prikaz nieatakowania Nowoczesnej.

Bzdura totalna. Wystarczy posłuchać pierwszą-lepszą dyskusję jakiegoś PiSSmana w mediach.

Mnie rozwalaja argumenty typu "a gdzie byliście jak PO cośtam", przy czym chodzi o wydarzenie, gdy Nowoczesnej jeszcze nie było.

Za chwilę zapytają gdzie był Petru, jak dziadek Tuska atakował Polskę w 1939 roku!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.