Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Ale spoko. Własciel Forum juz ma agentów Ziobry na głowie. Zaraz będzie dostarczał raporty ruchu z ip komputerów aktywistów PO. Wtedy bedą mogli sie żalić.

Wtedy będziesz rozmawiał sam ze sobą...

Niektórzy twierdzą, że już od dawna rozmawiam tu sam ze sobą. Wszedzie widzą moje klony. Po tylu latach jakbym wszystkie skasował, to ilość odsłon portalu spadłaby o połowę.

i tak będzie gdy ziobro sie za nich weżmie.

nie ziobro, tylko pan zbyszek.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Lament lewicy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...Uznał, że to przejaw „antypolonizmu”, a działaczkę fundacji Joannę Grabarczyk, koordynatorkę projektu „HejtStop”, nazwał zakompleksioną, sfrustrowaną kobietą i zasugerował jej wizytę u dietetyka. Do postu dołączył jej zdjęcie z podpisem: „to ona zakablowała Pudziana” i logo „HejtStop” z podstawionymi hasłami „kapuś systemu”, „judeopolonia”, „Żyd twoim panem”.

Hahaha! Od kiedy to pisanie prawdy jest schamieniem.

-------------

Buahahahahahahahah!!! ...Ze względu na własne bezpieczeństwo byłam zmuszona założyć stronę na nowo.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Manifestacje KOD-u ewidentnie dają zapach pieniędzy Adolfa Hitlera! Adolfini wydał bowiem nową książeczkę pt. "Mein KOD". Zawarte w niej tezy mają uratować demokracyję w Polsze. Jemu chała, jemu wała!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...Proszę wszystkich o wsparcie. Błagam.

Pomóżcie Joasi! 7.gif

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ukryta Zawartość

...Proszę wszystkich o wsparcie. Błagam.

Pomóżcie Joasi! 7.gif

No to rusz dupę PiSowski prostaku!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Co ta dziewczyna za bezeceństwa zamieszcza na swoim profilu, chyba zwariowała:

12688376_105735649815088_5735101767134125655_n.jpg?oh=a7fa50e43757a79f36d32b24ec6a45fb&oe=576D9F0E&__gda__=1462321418_861dd630e31b6537c3d29dc5f63d5fce

leki ci się skończyły.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

W ogóle laska ściemnia ile wlezie, twierdzi że musiała założyć nowy profil ze względu na własne bezpieczeństwo, a tu:

12688078_1076988089062785_5311608546721287794_n.jpg?oh=f3c30c254922c25a8d8001bbcf053848&oe=5765C2B4&__gda__=1462651152_e3498aa8d206de792999530db5d5e75d

Ot cały KOD, Kijowski, Hejtstop, itp.

Do tej pory miałem cię, Yodzisław, za przeciętnego pisiackiego idiotę, jakich wielu. Pośmiać się można, pochichrać z takich, wytknąć im ich debilizm i - wystarczy.

Takich durni z zacięciem i kupą wolnego czasu.

A ty, okazuje się - zwykły psubrat jesteś.

I kawał chama.

Kupa się tylko zgadza.

A ja dzisiaj doszedłem do wniosku ze tylko obserwuje i nie utożsamiam się z polityka, opinie będę wydawal dopiero jak po kieszeniach będę dostawal. Na razie po kieszeni nie uderzyla mnie wladza PIS.

Ale wypociny flustratow chętnie poczytam i poanalizuje. Na dzisiaj: Yodzislaw wszedł na kolejny poziom flustracji politycznej.

chwilowy brak działalności w audio.

Ja raczej widzę wzmożoną frustrację lewactwa. Przyczyna? Sytuacja Polski i Europy coraz mniej pasuje do naiwnego, politpoprawnego obrazu świata produkowanego przez lewicową propagandę.

Co do pani Joasi, to finansuje ją ten sam pan co KOD, czyli Soros.

O lewactwie to nie masz bladego pojęcia, jak zresztą ogromna większość wyznawców PiS i podobnych tworów, dla których lewak to każdy który nie jest wyznawcą ich debilnych poglądów.

Produkuj się dalej, produkuj, uprawiaj te swoje nikogo nie zajmujące przemowy dziada do obrazu, ale porzuć raz na zawsze złudne nadzieje, że ktokolwiek ciebie sfinansuje. Za chudy w uszach i co najistotniejsze miedzy nimi, jesteś.

Mam pojęcie, wystarczy zajrzeć na nowy (kolejny!) profil Joasi, a tam:

Ukryta Zawartość

...Po co jesteście tacy chamscy i złośliwi? Czemu mnie hejtujecie? Co wam da robienie takich memów? Nie życzę sobie. Na szczęście Facebook je szybko usuwa. Później się żalicie na swoich profilach. I bardzo dobrze. To samo się będzie działo z waszymi profilami. Widzisz mowę nienawiści, reaguj.

Od płaczliwej skargi po groźby.

Ukryta Zawartość

Lewactwo to jest to co upadając dało zwycięstwo normalnym ludziom, ich reprezentantom.

Chyba rezydentom. Mowa Ci się miesza. A "normalnym" w cudzysłów wsadź.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Mam pojęcie

Masz, masz. Też mogę napisać, że jestem bogatszy od Gates`a, mądrzejszy od Hawking`a i przystojniejszy od Pitt`a czy Clooney`a. Tylko kto mi w takie bajki uwierzy?

Walczcie drogie dzieci! Tatusiowi należy się godna emerytura!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Masz, masz. Też mogę napisać, że jestem bogatszy od Gates`a, mądrzejszy od Hawking`a i przystojniejszy od Pitt`a czy Clooney`a. Tylko kto mi w takie bajki uwierzy?

Bogatszy to nie bo dane są publikowane, ale mądrzejszy i przystojniejszy kto cię tam wie...

Ale kabaret:

Słuchałem dzisiaj gościa w Trójce, on cały czas mówi jakby coś zbroił i boi się że to wyjdzie na jaw. Przeciwieństwo Tuska który jest mistrzem zachowywania pozorów.

Przywitanie jego eminencji długopisa pierwszego na Pomorskiej ziemi

Ukryta Zawartość

a tutaj z innego ujęcia

Ukryta Zawartość

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

12661833_759527394151830_5193649949089221825_n.jpg?oh=ce04cb0e091ee303ee55785c1a9cf0ba&oe=572C9836&__gda__=1462238396_1c99de88f5c7e71a6f5cf2c32029b25d

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.