Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Bohaterowie archiwów PRL / IIIRP łączcie się !

Przecież są już połączeni pod nazwą PiS.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gdzie są obrońcy prawdy w państwowej TV.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-8303-0-38941300-1456612052_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

<iframe width="640" height="360" src="

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To się poważnie robi.

A państwowa tv teraz wzoruje sie na czasach Gomułki.

Także atak na forach na KOD będzie coraz poważniejszy.

A tak swoją drogą obserwuje jak wyglądają sprawy w wielu dziedzinach gospodarczo - społecznych i jak tak nowa stara władza sobie poczyna i jestem zdruzgotany. Bo w ogóle sobie nie poczyna. Jakoś obuwatele i gospodarka nie maja dla tej władzy znaczenia.

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

Widzę że zwolennicy TV INFO w poprzednim wcieleniu nie składają broni. Oczekiwali chyba "jedynie słusznej" relacji na żywo z tej imprezy bo straszne lamenty w nieprzychylnych PiS-owi mediach się podniosły? Może dlatego że odważono się i podano tam (pierwszy raz z resztą) rzeczywisty rozmiar tej demonstracji. ;)

"O liczbie demonstrantów informował na Twitterze wiceprezydent miasta Jarosław Jóźwiak. Według niego w manifestacji udział wzięło w sumie 80 tys. ludzi, choć w momencie wyruszania pochodu spod Stadionu Narodowego miało ich być 17 tys. Z kolei dane policyjne mówią, że marsz KOD zgromadził łącznie 15 tys. osób."

Ukryta Zawartość

Socjotechnika jaką zastosował toptwenty jest tak prymitywna że nie warto komentować.....sam słyszałem w tej telewizji że to największy marsz KOD w historii. Obawiam się że tym razem KOD znów przesadził i okazał się Komitetem Obrony donosiciela.... :))))

Jak były Marsze Niepodległości i wielokrotnie za poprzedniej władzy zaniżano liczbę uczestników i zamiast rzeczywistego marszu pokazywano w TVP INFO te miejsca gdzie robiono ustawki i policja robiła prowokacje by dochodziło do rozrób to wtedy wszystko było w porządku. ;(

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Bo chodzi o stołki kazdy manipuluje w swoją stronę.

Ale najgorszy bedzie efekt tego wszystkiego a mianowicie PO dzieki swojemy antyobywatelskiemu nastawieniu spowodowala ze doszedł do władzy PiS. Prawdopodobnie będzie to najsłabszy rząd ostatnich 25 lat (ale to jeszcze poczekajmy może jakąś pozytywna niespodzianka nastanie chociaż nie jestem przekonany). Dzięki temu za 4 lata dojdzie PO prawdopodobnie pod inna nazwa ale będą to politycy wspierani przez KOD i do bich dolaczajacy. Nastepna władza automatycznie wbije sobie do głowy ze stqndardy PiS warto kontynuować i bedzie kontynuowac politykę PO i prawdopodobnie stanie sie najbardziej antyobywatelska partią ostatnich 25 (a już raczej 30 lat).

A zeby ten cyrk mógł sie kręcić obywatele będą opodatkowani absolutnie wszędzie.

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

eeee platforma? pan swetru będzie nam królował za 4 lata. On chce dla nas najlepiej !!. Obrońca demokracji w końcu!!! buhaha . a co do reszty zgadzam się z całym postem przedmówcy. pozdrawiam

Tak a z punktu widzenia gospodarki i obywateli...

Ciekawy fragment z tradera

"Tu nie ma pozycji do zajęcia w zachodnim świecie, jak 35% działań idzie w gwizdek na obsługę państwa to rezultatem jest powszechna bieda. Państwo nic nie wytwarza niezależnie ilu zatrudni biurokratów."

I po manifestacji

jestem pod wrażeniem bycia tam z tą masą ludzi z całej Polski ,dumny że byłe w miejscu i mieście tak tragicznie doświadczonym w 2 wojnie

jestem dumny że moglem być tam z ludźmi którzy pragną zademonstrować swoje zdanie o tym co sie dzieje w Naszym kraju za panowania jego miłosci krola Juliana kaczki pierwszego,

poznałem tam masę osób z całej Polski że dane było mi zaprotestować mój sprzeciw temu co wyprawiają obecnie rządzący ,sprzeciw przeciwko zakłamaniu tego co widzimy co jest wykonywane przez ekipę

o nazwie "Dobra Zmiana" (tylko dla pisowców )

Aż łza się kręciła w oku widzą staruszków drżącą reką trzymających flagę biało -czerwoną wykonana przez siebi machających do Nas,dzieci małe,duże ilości młodzieży,osób w różnym wieku z rożnych stron kraju i człowieka którego spotkałem idącego ze mną cala trasę( z Płocka) którego nie spotkam zapewne już nigdy .... pozdrawiam Cie Krzysiek

Do tej pory radość zmęczenie i wszystko co tam było jest i będzie ze mną do końca i te małe dzieci i ten człowiek na wózku radujący się że był z Nami choć nieszczęśliwy fizycznie ale umysłowo radujący się..

Cisze się że widziałem te masy ludzi że mogłem chodziarz ich gestem pozdrowić uśmiechnąć ,przytulic.....

a teraz co dalej ?

teraz idę dalej ....i nie poddaję sie i pod stocznie i pod pomnik i....nie, mój głos nie jest i nigdy nie będzie z ludźmi tego "najlepszego sortu"

nie zakłamaniu TVP(is)

pozdrawiam jestem tym najgorszego.....

Zgadzam się z Asterixem, niestety nie próbowałam nikogo namierzyć, bo niosłam transparent KODu w Wielkopolsce.

Mało smaczną rzeczą było to, że policja bardziej chroniła powokatorów niż maszerujących. Mam już 6 różnych przypinek KODowych :-) do tego mam znaczek Solidarności (oryginalny - pamiątka rodzinna).

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Bo chodzi o stołki kazdy manipuluje w swoją stronę.

Ale najgorszy bedzie efekt tego wszystkiego a mianowicie PO dzieki swojemy antyobywatelskiemu nastawieniu spowodowala ze doszedł do władzy PiS. Prawdopodobnie będzie to najsłabszy rząd ostatnich 25 lat (ale to jeszcze poczekajmy może jakąś pozytywna niespodzianka nastanie chociaż nie jestem przekonany). Dzięki temu za 4 lata dojdzie PO prawdopodobnie pod inna nazwa ale będą to politycy wspierani przez KOD i do bich dolaczajacy. Nastepna władza automatycznie wbije sobie do głowy ze stqndardy PiS warto kontynuować i bedzie kontynuowac politykę PO i prawdopodobnie stanie sie najbardziej antyobywatelska partią ostatnich 25 (a już raczej 30 lat).

A zeby ten cyrk mógł sie kręcić obywatele będą opodatkowani absolutnie wszędzie.

Strasznie daleko idące przewidywania, takie wróżenie z fusów oparte jedynie o własne przekonania.

Tak z ciekawości - skąd to mniemanie o antyobywatelskości PO?

Moim zdaniem kompletnie to olali, nie mieli żadnego pomysłu co z tym zrobić. Teraz zresztą chyba też go nie mają.

Jestem Europejczykiem.

Ze mną w autokarze jechał Pan, który ma ponad 80 lat i... mówił, że podziwia osoby w moim wieku, które jeżdżą na demonstracje KODu - nie wiedziałam, co powiedzieć.

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Słucham jednym uchem min. Kownackiego. To niestety kłamliwa kanalia, ciekawe że tacy właśnie ludzie robią w PiS karierę.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Toptwenty, do betonowego cymbała z takim przekazem nie trafisz i jak myślę nie do takich go kierujesz, co to nic i nikt nie przekona ich, że białe jest białe a czarne jest czarne.

Ale bardzo dobrze, że ukazujesz skalę tępej propagandy dyktatury ciemniaków prezentowanej w TVPKursk. Z pewnością wielu ludzi o otwartym umyśle, obdarzonych umiejętnością samodzielnego myślenia już zauważyło, że "targetem" obecnych władz TVP jest raczej bezmyślny elektorat PiSu a nie zdrowy na umyśle polski obywatel.

Tych PiS się boi najbardziej i stąd nerwowy prymitywizm reakcji na sprzeciw obywatelski.

Ukryta Zawartość

Jednak Wałęsa nie jest i nigdy nie był idiotą...od tego ma innych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

podziwia osoby w moim wieku, które jeżdżą na demonstracje KODu - nie wiedziałam, co powiedzieć.

Słusznie, że przemilczałaś powody.

Szkoda by było Go rozczarować.

Masz coś przeciwko jednej z zasad demokracji?

Nie bądź hipokrytą, nie masz monopolu na pierdoły, daj innym dojsc do głosu...DEMOKRATO i EUROPEJCZYKU od siedmiu boleści i czterech wiatrów.

zademonstrować

brawo Gdańsk! mam nadzieję ,iż na wiosnę będzie okazja się spotkać na manifestacji gdzieś w Polsce! nie damy zawłaszczyć Polski oszołomom pisowskim! pozdrowienia Asterix!

brawo Gdańsk

Bravo Danuta !

nie damy zawłaszczyć Polski

Nie damy, pozamykamy ich.

pozdrowienia

Szykuj paczki..

lepiej się zamknij

Kościół powinien być z Narodem, mówi Danuta..

Platforma nie robiła dobrze...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.