Skocz do zawartości
IGNORED

wzmacniacz do dali zensor 3

Krzysztof_61379

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich!

mam takie pytanie,jaki polecacie wzmacniacz do głośników dali zensor 3.

rodzaje muzyki której słucham rock,metal a coraz częściej jazz.

półka cenowa wzmacniacza max 3000zł.

z góry dziękuje wszystkim za pomoc.

pozdrawiam krzysztof

https://www.audiostereo.pl/topic/124601-wzmacniacz-do-dali-zensor-3/

Witaj Krzysztofie,

jeśli lubisz szybkie, dynamiczne brzmienie, bardzo dobrym rozwiązaniem będzie integra Nad C356 BEE (http://q21.pl/nad-c356-bee.html). To świetne połączenie z Dali.

Drugą opcją jest Marantz PM6005 (http://q21.pl/marantz-pm-6005.html). To spokojniejsze brzmienie, trochę cieplejsze z krótszym, bardzo dobrze kontrolowanym basem.

Przyjrzyj się proszę moim propozycjom, w przypadku pytań oraz oferty finansowej dla forumowicza oczywiście służę pomocą. Zapraszam serdecznie do naszego salonu na odsłuchy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Ja bym odpuścił modyfikację przynajmniej na czas gwarancji

pomyśl o music hall a35.2 dobry wzmacniacz sam jestem bardzo zadowolony do 3 k zł

z małym kawałkiem kupisz nowy

Jakie NADy, Marantz, Music Hall?? tylko SANSUI! da Ci to czego szukasz... zawsze będzie lepszy od innych.

Na alledrogo masz Sansui AU-X901 za 3tyś, co prawda jest wart 3xmniej, ale dzięki temu znajdziesz się w elicie i będziesz mieć odpowiednio ciężki sprzęt.

:)

Jakie NADy, Marantz, Music Hall?? tylko SANSUI! da Ci to czego szukasz... zawsze będzie lepszy od innych.

Na alledrogo masz Sansui AU-X901 za 3tyś, co prawda jest wart 3xmniej, ale dzięki temu znajdziesz się w elicie i będziesz mieć odpowiednio ciężki sprzęt.

pamiętaj aby do kompletu sansui dokupić wiatrak, bo one sie mocno grzeją...:)

1323772793319.jpg

?

ładny ten wiatraczek a przy okazji znacząco poprawia się scena, pierwszy plan zostaje bardziej wypchnięty do przodu (gdy wiatrak dmucha w naszą stronę) i pokazuje się delikatny analogowy szum, pysznie!

-Salva Mea-

mam fajne audiofilskie żelazko sansui :P

item_XL_6788819_4455992.jpg

i samochodzącom pralke - 7kg wsadu !

sansui-7-kg-front-loading-washing-machine-ss-mfa70.jpg

plus waga sklepowa sansui

SRC-SERIES-PIECE-COUNTING.jpg

PROMOCJA NA SANSUI !!!!!!

CM75wOhWoAASpgr.jpg

takie tam - audiofilskie::P:):

sansui-sa-dvu200-single-din-car-stereo-radio-player-headunit-dvd-vcd-solelyonlinemy-1507-29-solelyonlinemy@2.jpg

?

Witam.

Po kilku "ślizgających się wokół" tematu postach chciałbym coś dodać w kwestii merytorycznej. Ja użytkuję Dali Zensor 3 i wzmacniacz Cambridge Audio 651A ( mieści się on w sugerowanym budżecie).

Jestem bardzo zadowolony i mogę polecić takie połączenie.

Pozdrawiam

Witam.

Po kilku "ślizgających się wokół" tematu postach chciałbym coś dodać w kwestii merytorycznej. Ja użytkuję Dali Zensor 3 i wzmacniacz Cambridge Audio 651A ( mieści się on w sugerowanym budżecie).

Jestem bardzo zadowolony i mogę polecić takie połączenie.

Pozdrawiam

Też miałem Ca-651 ale z dali zensor 5 dla mnie masakra suchy wyprany dżwięk .Zmieniłem na exposure 1010 chciałem nad - a 356 ale expo zagrał lepiej wiele lepiej bas i średnica

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.