Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

Kolego chyba nie wiesz co to było sb w latach 70 tych .Pokaż mi bohatera który wylądował na sb jesteś na sb i hu... mówi do hu...a sbeka przy tobie to pojedziemy do ciebie do domu wyj....my twoją żonę i przy okazji dzieci i oddamy je do sierocńca a ty do pudła na 20 lat .Pokaż mi bohatera który by nie wymiękł chyba że 1 sekretarz Jarosław K

alez ja doskonale wiem i dlatego nie wyciagam tak prostych wnioskow ja sadzisz.

rozumiem ze przyznajacy sie piotrowicz jest w porzo bo było ciezko ale przyznajacy sie Bolek to duren i tchorz. Jak tu sie pisze.

Tytuł wątku mówi sam za siebie. Legenda z definicji to pewna opowieść fantastyczna, gdzie fakty mają drugorzędne znaczenie. Jej rola jest całkiem inna - ma tworzyć pewnien paradygmat identyfikacyjny, wspólnotowy. Dlatego każda legenda w tym sensie jest "fałszywa'. Wałęsa stał się pozytywnym symbolem Polaków na całym świecie, naszym globalnym "brandem", a teraz sami ten symbol dezawuujemy. Kaczyński go nie zastąpi, choćby wlazł na drabinę strażacką.

1 sekretarz Jarosław K

Jarosława (Prezesa) wtedy chroniła mama i najprawdopodobniej zasługi taty lub zasługi jego własne.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Oto jak ś.p. panią Walentynowicz manipulowała SB. Może suwnicowa sama się o to prosiła?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Teraz niektóre łby są puste.

Możesz mieć nawet rację.

Demonstracj-KP1.jpg

robimy... w podziemiu.W piwnicy

Ze szmat obierek?

Po prostu robicie mulsie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Powróćmy do tematu, będzie trochę o lustracji Bolka a trochę o sędziach....czyli na czasie;

"Sądząc w procesie lustracyjnym podejrzanego o współpracę z SB Lecha Wałęsy, Rysiński odrzucił wniosek rzecznika interesu publicznego, by przesłuchać świadków, którzy znali treść dokumentów znajdujących się w teczce TW „Bolka” w czerwcu 1992 roku zanim ówczesny prezydent ją przejrzał. (ha, ha, he, he :)))) )

Skorumpowany dr Garlicki też Rysińskiemu zawdzięcza wolność - opuścił areszt za kaucją 350 tys. zł."

Wypada wspomnieć uniewinnienie zapłakanej Beaci S. i łagodne potraktowanie podejrzanych w sprawie FOZZ....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• 4 tygodnie później...

Wszystkie bany jakie nałożyłem w tym wątku zostały anulowane.

Czyli Bolki muszą się mieć na baczności ;-). W Polsce Bolków całe mrowie ;-). Mnożą się jak króliki w Australii.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Czyli konkretnie: kto?

Spójrz na PiS, same Bolki ;-).

ale cienkie

To fakt, ale większej części suwerena się podobają. Możliwe że ta część suwerena zobaczyła w nich swoje odbicie ;-).

część suwerena zobaczyła w nich swoje odbicie

Co Ty zatem zobaczyłeś w swoim jako przedstawiciel właściwej części?

17760142_214583869025695_442121695480034641_n.jpg

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Co Ty zatem zobaczyłeś w swoim jako przedstawiciel właściwej części?

17760142_214583869025695_442121695480034641_n.jpg

Towarzysze to głównie w PIS, np. tow Piotrowicz. To ten co pomaga deptać konstytucję podwładnym Prezesa.

• 2 lata później...

Gdzie POtem ta chołota się rozeszła?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wysłane z mojego commodore 64 przy użyciu Joysticka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.