Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

poniewaz absolutnie wszyscy zyjacy z polityki bedac u koryta zaleza od laski wciaz trzymajacych prawdziwa wladze nad bizness pokomuszych ksiazat dzialajacych z trzeciego rzedu wladzy a nawet z za kotary.

Jakieś imiona, nazwiska, dowody?

:) Dokladnie spuentowales to o czym pisalem. Mechanizm dzialania "ukladu" bizness - akualna wladza dzisla w cywilizowanym swiecie prawie tak samo.

Jednak w Polsce pazernosc i bezczelnosc choloty u wladzy oraz pogarda dla reszty Narodu jest porazajaco obmierzla.

Zaryzykuje twierdzenie ze wiele bardziej niz w czsach gierkowskich, ktore jak widac Jaroslawowi i Tadeuszowi sa wciaz najblizsze i chyba jedynie znane.

Wlodek.

Ps.

Pisze skrotami myslowymi i niegramatycznie, poniewaz mam dostep jedynie do telefonu na ktorym ta czynnosc doprowadza mnie do szalu!!

Nie widze liter i nie trafiam w te cholerna mala klawiaturke:(((

W.

Top20 a Ty co? Dolaczyles do majowych??? Tez udajesz ze o ukladzie nie wiesz i on istnieje tylko u przeciwnikow? :))))

Wlodek.

Wizję masz uproszczoną, wręcz młodzieżowo prostacką. Można krzyknąć ku uciesze gawiedzi, że politycy to świnie, ale ani to prawda, ani niczego nie załatwia.

A ten kto w Polsce bredzi o demokracji jet tylko bezczelnym perfidnym klamcom.

W Polsce nie ma demokracji? Jest jak najbardziej. Rządzi demos ostatnio suwerenem zwany, oczywiście przez swoich przedstawicieli, bo to demokracja przedstawicielska. A sam piszesz, jacy wyborcy, tacy wybrani.

Jestem perfidnym kłamcom?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ja czekam na reparacje,kiedy rząd oficjalnie wystąpi do Niemiec o kasę za stolice i za pomordowanych,mam nadzieje ze postawią Niemcom ultimatum za miesiac hajs albo wjeżdżamy dzień później leopardami do Berlina i się skończy zabawa

Tak czy siak będą musieli zapłacić albo będzie kolejna wojna ,pod grunwaldem przegrali i jakoś obozów koncentracyjnych nikt nie zakladal i miast nikt nie niszczył

Ja czekam na reparacje,kiedy rząd oficjalnie wystąpi do Niemiec o kasę za stolice i za pomordowanych,mam nadzieje ze postawią Niemcom ultimatum za miesiac hajs albo wjeżdżamy dzień później leopardami do Berlina i się skończy zabawa

Zdecydowanie zwyciężasz w konkursie na suchar tygodnia! Gratuluję!

Less Przyjacielu. Polska "polityka" jest prostacka. Musi taka byc. Poniewaz ostatni wyborca, suwerenem zwany ktory poszedl zawezwany wybierac wskazanych mu przedstawiciele byl rownie prostscki jak jego wybrancy.

Ale i poprzednio nie bylo lepiej. Wystarczy przypomniec sobie zapisy z podsluchow kiedy to przedstawiciele swych suwerenow majac juz wladze o swych priorytetach rozmawiaja i jakie miejsce w tych priorytetach zajmuja problemy i dobro wyborcow.

Tak. Moja opinia jest prosta, bo tylko prosta moze byc prawdziwa.

Ps.

Za bledy w pisowni przepraszam. Mam teraz przejsciowe problemy z pisaniem.

Wlodek.

Tak. Moja opinia jest prosta, bo tylko prosta moze byc prawdziwa.

Dogmatami sadzisz.

Rzeczy rzadko bywają tak proste, jakimi się być wydają.

Edytowane przez Less

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Bo tu nie o prostote rzeczy chodzi, lecz o ich najprostsze wyjasnienie. To zas przewaznie bywa najbizsze prawdy.

To ze nazwiesz te zasade dogmatem nie zmieni jej prawdziwosci.

W.

Ja czasy przemian i tworzenia "nowych" wladz i "nowych" Rzeczypospolitych znam z autopsji biorac czynnie w nich udzial.

Nie biore w zasadzie udzialu w tych forumowych bojach politycznych poniewaz wpisy obecnej tu mlodziezy - tej najbardziej patriotycznej- polskiej, mnie przerazaja.

Jezeli taki jest poziom dzisiejszrj edukacji w zakresie historii najnowszej i wychowania w patriotyzmie, to ja naprawde zaczne sie modlic o swa Ojczyzne.

Wlodek.

Tez udajesz ze o ukladzie nie wiesz i on istnieje tylko u przeciwnikow? :))))

Gdzie te nazwiska, adresy, telefony i dowody?

ię skończy zabawa

A co ze Szczecinem? WC kwandrans oddał go Niemiaszkom.

Ja tego co sam przezylem i czego bylem swiadkiem nie musze nikomu uwiarygadniac.

To czy wierzysz w to co napisalem jest mi calkowicie obojetne. Dlatego zapytalem:)

Brzydze sie politykami. Nie tylko polskimi:)

W.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

nie pal już więcej tego świństwa

idź do lekarza może pomoże Ci ( nadzieja umiera ostatnia )oglądanie qrwizji ogranicz(zalecane nie korzystanie z tego medium)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polecam uwadze wpis @Maju z 12:23.

@Maju odechciało się rozmawiać z @Maju. Czy jest na Forum lekarz?

Tylko na taką zero jedynkowy wniosek z tego co napisałem ciebie stać? Miałem dobre zdanie na temat twojej inteligencji, zawiodłeś mnie.

W takim razie, że nie widzę też szansy bym ci to wytłumaczył musisz tkwić w błędzie tak jak i naśladowcy którzy ten bzdurny tekst podchwycili. ;)

Maju dnia 25.09.2017 - 09:49 napisał

Jak to kogo?

Zamierzają się na.....

To wiele wyjaśnia, jak nie wszystko.....teraz rozumiem skąd ten szaleńczy atak na wszystkich i wszystko co jest przeciw układowi.....podobno odrywanie od koryta boli,

O, widzę, propagandysta podchwycił głupotę, no dobrze, już dobrze, nie podniecaj się,

dlatego napiszę jeszcze raz.

Nie mam się czego wstydzić, jestem starym zatwardziałym pisowcem, o złamanym kręgosłupie moralnym, trzepię wielką kasiorę jak marzenie. Działam w wojewódzkich strukturach PIS, w egzekutywie, przechodzę co chwilę kierunkowe szkolenia a w szczególności "działalność w sieci-operacje o charakterze inspiracyjnym oraz dezinformacyjnym". Od lat szkolę się w niejawnych ośrodkach w Toruniu. Zadania otrzymuję drogą mailową z wykorzystaniem urządzeń kryptujących.

Aha- nazywam się major Bień i mam stopień majora.

Tawariszcz Paniał?

Zanim przejdę do meritum zwrócę uwagę na symptomatyczny fakt.

W tym temacie gdzie wszyscy mogą sprawdzić co pisałeś i jakie są fakty musiałem sam dać ci laika (już wczoraj - trochę z litości) bo nikt nie uznał tego wpisu (i słusznie) godnym tego wyróżnienia....natomiast w innym temacie skąd skopiowałeś ten wpis zarzucono ciebie laikami.....myślisz że tamci mieli świadomość na czym polegała manipulacja i że tak faktycznie robisz ich w konia? Tak mi ich szkoda.... :))))

Ustalmy kiedy pisałeś prawdę....wtedy gdy chwaliłeś się (24.09.2017 - 22:30) @celeb66 że nadal jesteś przy żłobie, sugerując że nikt z "dobrej zmiany" nie potrafił ciebie od niego oderwać, czy teraz w ironiczny sposób pisząc powyższe.....ale czy ja za wiele nie oczekuję od osoby która we krwi ma pisanie takich insynuacyjnych tekstów obok prawdy.....wybaczcie, zagalopowałem się. ;(

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Tylko na taką zero jedynkowy wniosek z tego co napisałem ciebie stać? Miałem dobre zdanie na temat twojej inteligencji, zawiodłeś mnie.

Powinno być "taki zerojedynkowy wniosek". Nie "taką" i nie "zero jedynkowy". Miałem lepsze zdanie na temat Twojego poziomu wykształcenia, zawiodłeś mnie.

Wyświetl postUżytkownik Maju dnia 25.09.2017 - 12:09 napisał

i tak w kółko....flaki z olejem. ;)

Odechciało mi się z tobą gadać. ;(

W takim razie, że nie widzę też szansy bym ci to wytłumaczył musisz tkwić w błędzie tak jak i naśladowcy którzy ten bzdurny tekst podchwycili. ;)

Ale się zapętlił.

Cóż, jak brak koordynacji to wychodzą takie kwiatki.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Ty też nie dajesz rady....wybacz ale jest coś takiego jak ciągłość rozmowy i nieraz wyrwane z niej zdania mogą dziwić.....ale gdy ktoś dziwi się nadal nie próbując zrozumieć, są dwie możliwości;

- ma złą wolę

- nie jest przygotowany na taki wysiłek intelektualny

Powtórzyłem swój wpis (o flakach z olejem) bo Bobcat podając namiar na swój link faktycznie powtórzył ten który już tak nazwałem.....pisząc dalej że odechciało mi się z nim pisać chciałem dać znać że to co napisałem wcześniej ("odechciewa mi się") ma ciąg dalszy i dałem do zrozumienia że kończę rozmowę.

Prawda, jakie to trudne.... ;)

Powinno być...

Cieszysz się....pewnie tak cieszy się zadufany w sobie belfer jak złapie ucznia?

Chyba nie sądzisz że coś to zmienia w opisanej wcześniej sytuacji.....usiłowałeś to wykorzystać by z niej wybrnąć?

Znów mnie zawodzisz...i już nie tylko chodzi o inteligencję niestety.... ;(

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gadasz sam z sobą a potem masz pretensje, że nikt cię nie rozumie.

Nie wyjeżdżaj nam tu z brakiem inteligencji jak zwykłego posta nie potrafisz skleić.

Być może to starość?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Znów mnie zawodzisz...i już nie tylko chodzi o inteligencję niestety.... ;(

Negatywna ocena mojej osoby w ustach indywiduum Twojego pokroju i Twojego autoramentu to prawdziwy zaszczyt.

Znów ta hipokryzja, może razem z grzecznościowymi zasadami pisania z dużej litery ci ją niechcący wpoili.... :)))

Być może to starość?

Możesz własne otępienie intelektualne jak chcesz tłumaczyć.... :)))

Znów ta hipokryzja, może razem z grzecznościowymi zasadami pisania z dużej litery ci ją niechcący wpoili.... :)))

Prawda, cała prawda i tylko prawda.

Grzeczność mi wpoili bynajmniej nie niechcący.

Możesz własne otępienie intelektualne jak chcesz tłumaczyć.... :)))

Przeczytaj ze zrozumieniem własne wypociny i sam zastanów się nad tym co napisałeś.

Brzydze sie politykami. Nie tylko polskimi:)

Też się brzydzę politykami, ale skrajne obrzydzenie wywołują tylko politycy PiS.

majowa ty jeszcze sie kontrolujesz czy wpadles w amok... polityczny.

To raczej amok sekciarski. Polityczny nie jest aż taki nachalny.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.