Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

TVP jako Spólka Skarbu Państwa,zawsze była traktowana jako łup polityczny,bez wyjątku każda władza gwałciła w niej demokrację i prawo do swobodnej wypowiedzi oponentów politycznych. Pis poszedł jednak dalej i to w siedmiomilowych butach,po obejrzeniu "materiału"ze strajku lekarzy-rezydentów,chciało mi się autentycznie wymiotować i o ile poprzednicy po 89 roku,starali się zachować choć cząstkę pozorów,tak Telewizja Polska kurskiego,jako żywo przypomina największe osiągniecia dekady Gomułki,co jest wyczynem nie lada.

Lenco,Benchmark,Harbeth,Ton Trager.

TVP jako Spólka Skarbu Państwa,zawsze była traktowana jako łup polityczny,bez wyjątku każda władza gwałciła w niej demokrację i prawo do swobodnej wypowiedzi oponentów politycznych. Pis poszedł jednak dalej

Sprzedać, sprywatyzować w cholerę i będzie spokój.

Podobnie jak ze służbą zdrowia, kopalniami itd..

Tylko wtedy politycy będą mieć mniej do łupienia....

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

PiS do tego nie dopuści, bo kto wtedy przekaże sukcesy dobrej zmiany?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Ale komu??? Polskojęzycznym? Bo suwerena to jednak jeszcze nie stać :-) No chyba że iść na całość i wszystko jak leci na Watykan za 10% wartości?

Włodek.

Temu, kto da najwięcej

za 10% wartości?

Wartość jest rzeczą względną. Wystarczy na notowania na giełdach popatrzeć

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Porównywanie TVN do TVP jest irracjonalne z kilku powodów. Najważniejszym jest forma własności oraz finansowanie. Z tego wynikają dalsze działania tych podmiotów oraz ich sformatowanie pod konkretnego klienta - odbiorcę.TVP finansowane z abonamentu ma być telewizją służącą obywatelowi. Każdemu obywatelowi, a nie tylko części społeczeństwa. Narzucenie takiej formy i misja powoduje, że ten podmiot ma być pluralistyczny i promować idee uniwersalne

Nie porównywałem pod tym kątem, mówiłem o rzetelności dziennikarskiej.

Przekaz takiej stacji powinien być wolny od wszelkiej maści propagandy i manipulacji. Tyle założenia. Jak jest w rzeczywistości, widać na każdym kroku, a przede wszystkim w każdym newsie. Już nawet sam Kurski mówi wprost, że TVP będzie wspierała partię rządzącą bo tak chce i tyle.

Poziom tych informacji zbliżył się, a nawet mocno przekroczył to co nazywamy tablodaizacją.

Mówi ten który opiera swoje opinie na temat tej TV nie na podstawie własnych spostrzeżeń....bo pewnie tej telewizji nie ogląda.

Ja TVN oglądam dlatego wiem o czym piszę.

Przekaz ewidentnie skierowany jest na bardzo prostego odbiorcę, a język tzw pasków grozy przekroczył już poziom najgorszych bulwarówek. Nazywanie częsci społeczeństwa, utrzymującego ten podmiot UBywatelami, KODomitami itp nie powinien być akceptowalny nawet na forach internetowych, a co dopiero w telewizji publicznej. Poziom osiągnął dno.

Poziom manipulacji osiągnął szczyty. Nie chcę przypominać jak TVP wycinało środkowe fragmenty przemówień głów państw odwiedzających Polskę i zmieniający całkowicie ich wypowiedzi. Chyba wszyscy to pamiętają.

Nie zauważam istotnych różnic przekazie TVP.

Za PO postawiono na atakowanie opozycji i głaskanie władzy, teraz jest podobnie.

Może z tą różnicą że wtedy robiono czystki w telewizji i mało kto o tym słyszał bo inne media to przemilczały a teraz Kurski ma odwagę powiedzieć że TVP będzie wspierać rząd a tamci hipokryci udawali tylko że tego nie robią a krytyka była przypisana nie komu jak tylko opozycji.....wszystko w białych rękawiczkach i rączka w rączkę z polskojęzycznymi mediami. ;)

Przykład z wczoraj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Warto zobaczyć cały materiał.

A tu Ciebie zaskoczę, oglądałem ten materiał a że jestem po dyskusji tu w jednym z tematów na ten temat to znam sprawę.

Tutaj jak jest naprawdę

Prawda jest taka, że podajesz prognozę budżetową z ub. roku. (wykres)

Dziennikarz podaje dane przedstawione przez Morawieckiego w UE.

Przedwczoraj (po posiedzeniu rządu) dowiedzieliśmy się że jednak postanowiono wydatkować więcej i najprawdopodobniej deficyt wyniesie jednak 59mld. Link do tej informacji podał jeden z forumowiczów.

Tak sądziłem jeszcze przed chwilą....

A tymczasem czytam;

"Na antenie Polsat News Morawiecki mówił, że deficyt na koniec roku "prawdopodobnie” będzie niższy niż notyfikowany i wyniesie "poniżej 50 mld”. Równocześnie stwierdził, że w tej kwocie "deficyt budżetu państwa (wyniesie – red.) nieco powyżej 30 mld zł”. - Będzie bardzo znacząco niższy niż planowany - zapewnił. Polityk przypomniał, że rząd Beaty Szydło wydaje każdego roku około 60 mld zł na cele społeczne, z których części nie wydawano w czasach poprzedników. Mimo takiej polityki deficyt będzie "będzie jednym z najniższych w historii III RP".

Ukryta Zawartość

To jak to jest w końcu???

Jeżeli ktoś kamie lub manipuluje to nie TVP tylko ci którzy usiłują wmawiać że to informacja powstała w TVP !!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Odkąd zbanowałem wpisy sygnalizatora Maju oraz wykasowałem z ulubionych TVP czuje się zdecydowanie lepiej.

Polecam wam wszystkim.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nie porównywałem pod tym kątem, mówiłem o rzetelności dziennikarskiej.

Mówi ten który opiera swoje opinie na temat tej TV nie na podstawie własnych spostrzeżeń....bo pewnie tej telewizji nie ogląda.

Ja TVN oglądam dlatego wiem o czym piszę.

Nie zauważam istotnych różnic przekazie TVP.

Za PO postawiono na atakowanie opozycji i głaskanie władzy, teraz jest podobnie.

Może z tą różnicą że wtedy robiono czystki w telewizji i mało kto o tym słyszał bo inne media to przemilczały a teraz Kurski ma odwagę powiedzieć że TVP będzie wspierać rząd a tamci hipokryci udawali tylko że tego nie robią a krytyka była przypisana nie komu jak tylko opozycji.....wszystko w białych rękawiczkach i rączka w rączkę z polskojęzycznymi mediami. ;)

A tu Ciebie zaskoczę, oglądałem ten materiał a że jestem po dyskusji tu w jednym z tematów na ten temat to znam sprawę.

Prawda jest taka, że podajesz prognozę budżetową z ub. roku. (wykres)

Dziennikarz podaje dane przedstawione przez Morawieckiego w UE.

Przedwczoraj (po posiedzeniu rządu) dowiedzieliśmy się że jednak postanowiono wydatkować więcej i najprawdopodobniej deficyt wyniesie jednak 59mld. Link do tej informacji podał jeden z forumowiczów.

Tak sądziłem jeszcze przed chwilą....

A tymczasem czytam;

"Na antenie Polsat News Morawiecki mówił, że deficyt na koniec roku "prawdopodobnie” będzie niższy niż notyfikowany i wyniesie "poniżej 50 mld”. Równocześnie stwierdził, że w tej kwocie "deficyt budżetu państwa (wyniesie – red.) nieco powyżej 30 mld zł”. - Będzie bardzo znacząco niższy niż planowany - zapewnił. Polityk przypomniał, że rząd Beaty Szydło wydaje każdego roku około 60 mld zł na cele społeczne, z których części nie wydawano w czasach poprzedników. Mimo takiej polityki deficyt będzie "będzie jednym z najniższych w historii III RP".

Ukryta Zawartość

To jak to jest w końcu???

Jeżeli ktoś kamie lub manipuluje to nie TVP tylko ci którzy usiłują wmawiać że to informacja powstała w TVP !!

Maju, wierz dalej swoim idolom:-)

Morawiecki mówił..... Dobre.:-). Zobaczymy niezależne dane.

Wykres zawiera założenia na 2017, reszta do suche dane. O ile dobrze mi się wydaje 2017 jeszcze się nie skończył. Chyba, że masz inne dane. Czyż w założeniach budżetowych nie była wpisana kwota 59mld? Zawsze takie wykresy robi się w oparciu o założenia.

Jak będzie zobaczymy na koniec roku, a w zasadzie jak dane opublikuje NIK, jeżeli jeszcze będzie niezależny. Przypomnij sobie analizę budżetu jaką dokonał NIK za 2016 rok.

Nawet mi się nie chce porównywać TVP za czasów innych rządów i teraz. Po prostu nie zniżę się do takiego poziomu, żeby porównywać dwie tak różne rzeczy. Fantastyka to nie moja bajka.

Natomiast dziwi mnie Wasza szczera chęć do porównywania się do PO. Hasło "za czasów PO też tak było...", jest po prostu rewelacyjne!!!.

Pełni niewnawiści do PO stawiacie ich za wzór:-). Brawo

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez osimar

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Osimar, myślałem, że przynajmniej ty nie należysz do tych którzy jak im coś nie wypali odwracają kota ogonem.

Podałeś przykład który miał być dowodem na kłamstwa i manipulacje a okazał się niewypałem.

TVP tej informacji o deficycie nie wymyśliło - podała za Polsat News!

Uciekasz od tego faktu chcąc mnie wkręcić w dyskusję o Morawieckim.....mogę o tym podyskutować (jak pisałem już wcześniej o tym zdaje się w temacie "Codzienność IV RP....") ale ten temat nie jest do roztrząsania tego odpowiedni.....masz rację na koniec roku zobaczymy co będzie z tym deficytem. Nie będzie chyba tak źle jak wieszczycie a sądząc że w założeniach budżetowych na 2018 jest coś koło 45mld. należy oczekiwać że źle nie będzie. ;)

O swojej wpadce nic nie napiszesz?

Kto Ciebie wpuścił w te "maliny"....domniemywam że TVP nie oglądasz stąd wniosek że ktoś Ciebie w to wkręcił. :)

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

On jak zawsze najzwyczajniej w świecie łże.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Osimar, myślałem, że przynajmniej ty nie należysz do tych którzy jak im coś nie wypali odwracają kota ogonem.

Podałeś przykład który miał być dowodem na kłamstwa i manipulacje a okazał się niewypałem.

TVP tej informacji o deficycie nie wymyśliło - podała za Polsat News!

Uciekasz od tego faktu chcąc mnie wkręcić w dyskusję o Morawieckim.....mogę o tym podyskutować (jak pisałem już wcześniej o tym zdaje się w temacie "Codzienność IV RP....") ale ten temat nie jest do roztrząsania tego odpowiedni.....masz rację na koniec roku zobaczymy co będzie z tym deficytem. Nie będzie chyba tak źle jak wieszczycie a sądząc że w założeniach budżetowych na 2018 jest coś koło 45mld. należy oczekiwać że źle nie będzie. ;)

O swojej wpadce nic nie napiszesz?

Kto Ciebie wpuścił w te "maliny"....domniemywam że TVP nie oglądasz stąd wniosek że ktoś Ciebie w to wkręcił. :)

Maju, przeczytaj to co napisałem na spokojnie. Nie wiem na ilu forach piszesz i może z kimś mnie pomyliłeś. Jesteś już tak zakręcony, że może nawet ze sobą i sobie zarzucasz manipulacje.

Link jaki podałem jest linkiem do strony Wiadomości. Taki przekaz był na stronie wiadomości.tvp.pl i ten przekaz omówiłem.

To Ty coś pisałeś o programie, który oglądałeś na Polsat News.

Wyluzuj trochę.

On jak zawsze najzwyczajniej w świecie łże.

Czas na Wersal sie skończył

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Maju, przeczytaj to co napisałem na spokojnie. Nie wiem na ilu forach piszesz i może z kimś mnie pomyliłeś. Jesteś już tak zakręcony, że może nawet ze sobą i sobie zarzucasz manipulacje.

Link jaki podałem jest linkiem do strony Wiadomości. Taki przekaz był na stronie wiadomości.tvp.pl i ten przekaz omówiłem.

To Ty coś pisałeś o programie, który oglądałeś na Polsat News.

Wyluzuj trochę.

Zupełnie na luzie.

1. Doskonale wiem co napisałeś dlatego nie uciekaj się do wmawiania mi jakobym pisał gdziekolwiek indziej....dla Twojej wiadomości (jeżeli potrafisz uwierzyć komuś to ma inne niż ty poglądy) - nigdzie poza tym forum nie piszę!

2. A teraz do sprawy.

Po pierwsze sam przeczytaj uważnie co piszę. Nie oglądałem tego co mówił Morawiecki w Polsat News, podałem link do informacji że takie fakty miały miejsce( 26.10.2017 - 15:29) oglądałem natomiast przekaz w TVP (Wiadomości) co gdybyś uważnie powyższy post przeczytał to byś to znalazł - to pierwsze sprostowanie.....w ogóle zaczyna to wyglądać jakbyś komentował coś czego nie napisałem. :)))

Po drugie;

Podałeś, jako przykład na nierzetelność TVP coś co okazało się faktem; Morawiecki podał te dane o deficycie;

"Na antenie Polsat News Morawiecki mówił, że deficyt na koniec roku "prawdopodobnie” będzie niższy niż notyfikowany i wyniesie "poniżej 50 mld”."

Ukryta Zawartość

Gdzie ta nierzetelność, gdzie kłamstwa TVP pytam?? Skoro "reżimowa telewizja" podała tylko to co sam Morawiecki wyartykułował w wywiadzie w innej telewizji!?!? To miało miejsce, wolno im podawać informacje o faktach medialnych, gdzie tu kłamstwa czy manipulacji się dopatrzyłeś!?

Odpowiesz na to zasadnicze pytanie czy będziesz lawirował do końca??

A może nie tylko nieuważnie czytasz moje wpisy....może wolisz być ślepy na fakty i w ogóle nie czytasz tego co jest linkach które podaję.

Jeżeli traktujesz mnie niepoważnie zdeklaruj to jasno, nie będę sobie zawracał głowy odpisywaniem na takie Twoje wpisy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

Zupełnie na luzie.

1. Doskonale wiem co napisałeś dlatego nie uciekaj się do wmawiania mi jakobym pisał gdziekolwiek indziej....dla Twojej wiadomości (jeżeli potrafisz uwierzyć komuś to ma inne niż ty poglądy) - nigdzie poza tym forum nie piszę!

2. A teraz do sprawy.

Po pierwsze sam przeczytaj uważnie co piszę. Nie oglądałem tego co mówił Morawiecki w Polsat News, podałem link do informacji że takie fakty miały miejsce( 26.10.2017 - 15:29) oglądałem natomiast przekaz w TVP (Wiadomości) co gdybyś uważnie powyższy post przeczytał to byś to znalazł - to pierwsze sprostowanie.....w ogóle zaczyna to wyglądać jakbyś komentował coś czego nie napisałem. :)))

Po drugie;

Podałeś, jako przykład na nierzetelność TVP coś co okazało się faktem; Morawiecki podał te dane o deficycie;

"Na antenie Polsat News Morawiecki mówił, że deficyt na koniec roku "prawdopodobnie” będzie niższy niż notyfikowany i wyniesie "poniżej 50 mld”."

Ukryta Zawartość

Gdzie ta nierzetelność, gdzie kłamstwa TVP pytam?? Skoro "reżimowa telewizja" podała tylko to co sam Morawiecki wyartykułował w wywiadzie w innej telewizji!?!? To miało miejsce, wolno im podawać informacje o faktach medialnych, gdzie tu kłamstwa czy manipulacji się dopatrzyłeś!?

Odpowiesz na to zasadnicze pytanie czy będziesz lawirował do końca??

A może nie tylko nieuważnie czytasz moje wpisy....może wolisz być ślepy na fakty i w ogóle nie czytasz tego co jest linkach które podaję.

Jeżeli traktujesz mnie niepoważnie zdeklaruj to jasno, nie będę sobie zawracał głowy odpisywaniem na takie Twoje wpisy.

Jak z zafiksowanym dzieckiem.

Porównywanie TVN do TVP jest irracjonalne z kilku powodów. Najważniejszym jest forma własności oraz finansowanie. Z tego wynikają dalsze działania tych podmiotów oraz ich sformatowanie pod konkretnego klienta - odbiorcę.

TVP finansowane z abonamentu ma być telewizją służącą obywatelowi. Każdemu obywatelowi, a nie tylko części społeczeństwa. Narzucenie takiej formy i misja powoduje, że ten podmiot ma być pluralistyczny i promować idee uniwersalne. Przekaz takiej stacji powinien być wolny od wszelkiej maści propagandy i manipulacji. Tyle założenia. Jak jest w rzeczywistości, widać na każdym kroku, a przede wszystkim w każdym newsie. Już nawet sam Kurski mówi wprost, że TVP będzie wspierała partię rządzącą bo tak chce i tyle.

Poziom tych informacji zbliżył się, a nawet mocno przekroczył to co nazywamy tablodaizacją. Przekaz ewidentnie skierowany jest na bardzo prostego odbiorcę, a język tzw pasków grozy przekroczył już poziom najgorszych bulwarówek. Nazywanie częsci społeczeństwa, utrzymującego ten podmiot UBywatelami, KODomitami itp nie powinien być akceptowalny nawet na forach internetowych, a co dopiero w telewizji publicznej. Poziom osiągnął dno.

Poziom manipulacji osiągnął szczyty. Nie chcę przypominać jak TVP wycinało środkowe fragmenty przemówień głów państw odwiedzających Polskę i zmieniający całkowicie ich wypowiedzi. Chyba wszyscy to pamiętają.

Przykład z wczoraj:

Ukryta Zawartość

W pierwszej połowie roku polska gospodarka osiągnęła rekordowo niski deficyt sektora finansów publicznych. Natomiast deficyt budżetowy na koniec roku nie przekroczy 50 mld zł, a nawet może być znacznie niższy - zapewnia minister finansów. To, że finanse publiczne są w najlepszej sytuacji od lat potwierdzają też dane Eurostatu. Dlatego rząd chce znowelizować tegoroczny budżet aby więcej pieniędzy przesunąć np. na służbę zdrowia.

Warto zobaczyć cały materiał.

1. Nie ma słowa dlaczego osiągnęła tak niski deficyt (wsztrzymanie wypłat, przesunięcie i skumulowanie płatności pod koniec roku)

2. Eurostat wydał taką opinię przed dostarczeniem aktualnych danych

3. Planowany deficyt jest jednym z najwyższych w historii

4. Dlaczego np. na służbę zdrowia? Jak można uspokoić i jednocześnie zrazić społeczeństwo do strajkujących?

Trzy zdania, masa półprawd i manipulacji.

Tutaj jak jest naprawdę

post-12155-0-60584900-1509007334_thumb.png

Jeżeli chodzi o TVN, jest to stacja prywatna, która sformatowała się na klienta wykształconego, liberalnego, świeckiego, zwolennika UE. I taki przekaz z tej stacji idzie w eter. Takiego widza starają się przyciągnąć i przyciągają, chociażby rozmowami z ekspertami. Sposób prowadzenia rozmów, ich kultura daleko wykracza poza ramy wyznaczone przez TVP. Czy manipulują, nie tak jak TVP, ale jak każde media. Tylko ja za to nie muszę płacić. I to jest zasadnicza różnica

Podaj mi miejsce w tym wpisie, gdzie ja pisałem o Morawieckim i Polsacie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czytasz tylko to co sam napiszesz??

Bardzo możliwe, ale widzę że też nieuważnie;

zapewnia minister finansów.

To o którym ministrze???

Nie Morawieckim?????

Po drugie; nigdzie nie napisałem że ty pisałeś coś o Polsacie zanim ja o nim nie napisałem!

Ale rozumiem że wszystkie chwyty dozwolone byleby tylko uniknąć odpowiedzi na zasadnicze pytanie;

Gdzie jest to kłamstwo TVP.....to samo podał Polsat News, dlaczego jego nie oskarżasz tylko tą znienawidzoną? :)))

No tak zawalić temat cytatami a nuż kogoś to zniechęci do drążenia tematu lub w dłużyznach się pogubi.....masz czytających za dzieci czy za idiotów? :)))

Czekam na męską odpowiedź - gdzie jest to oszustwo TVP? W czym je znajdujesz?

Wytłumaczysz to (się) w końcu??

Edytowane przez Maju

Nie szkoda Ci czasu? Proponuję włączyć Ignora. Przecież im nikt nie wytłumaczy że białe jest białe a czarne jest czarne.

Czytasz tylko to co sam napiszesz??

Bardzo możliwe, ale widzę że też nieuważnie;

To o którym ministrze???

Nie Morawieckim?????

Po drugie; nigdzie nie napisałem że ty pisałeś coś o Polsacie zanim ja o nim nie napisałem!

Ale rozumiem że wszystkie chwyty dozwolone byleby tylko uniknąć odpowiedzi na zasadnicze pytanie;

Gdzie jest to kłamstwo TVP.....to samo podał Polsat News, dlaczego jego nie oskarżasz tylko tą znienawidzoną? :)))

No tak zawalić temat cytatami a nuż kogoś to zniechęci do drążenia tematu lub w dłużyznach się pogubi.....masz czytających za dzieci czy za idiotów? :)))

Czekam na męską odpowiedź - gdzie jest to oszustwo TVP? W czym je znajdujesz?

Wytłumaczysz to (się) w końcu??

Jak męska odpowiedź?!!!

Przecież to jest zacytowane zdanie z linku!!!!

Chłopie opanuj się!!!

Otwórz link i przeczytaj. To zdanie analizowałem.

A tymczasem czytam;

Ukryta Zawartość

Nie szkoda Ci czasu? Proponuję włączyć Ignora. Przecież im nikt nie wytłumaczy że białe jest białe a czarne jest czarne.

Zdecydowanie masz rację. To nie jest dyskusja, to jest jakieś szukanie za wszelką czegoś, czego nie można dookreślić, ale zaszkodzić rozmówcy. Szkoła obecnej władzy, którą wspiera i wychwala.

I To nie jest pierwszy raz tego gościa w przypadku dyskusji ze mną.

Chyba faktycznie "Ignoruj" jest jakąś opcją

Ukryta Zawartość

To nie jest dyskusja, to jest jakieś szukanie za wszelką czegoś, czego nie można dookreślić, ale zaszkodzić rozmówcy. Szkoła obecnej władzy, którą wspiera i wychwala.

Nic nowego pod słońcem. Takie metody były zalecane na szkoleniach partyjnego frontu propagandowego w czasach Bieruta. Patrz: "Podręcznik agitatora" wyd. 2, Książka i Wiedza, Warszawa 1952.

24/7/30/365

To numer do TVPis?

Ukryta Zawartość

Poniżej dla Piso-lubnych nie życze sobie żeby z moich podatków na kłamstwa były przeznaczane moje pieniądze.....

22780489_2090012444566106_128593953617083954_n.png

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1

To numer do TVPis?

Ukryta Zawartość

Poniżej dla Piso-lubnych nie życze sobie żeby z moich podatków na kłamstwa były przeznaczane moje pieniądze.....

22780489_2090012444566106_128593953617083954_n.png

Po prostu całe rządy PiS opiera o kłamstwo, skoro "ciemny lud to kupuje" to im się opłaca.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Zdecydowanie masz rację. To nie jest dyskusja, to jest jakieś szukanie za wszelką czegoś, czego nie można dookreślić, ale zaszkodzić rozmówcy. Szkoła obecnej władzy, którą wspiera i wychwala.

I To nie jest pierwszy raz tego gościa w przypadku dyskusji ze mną.

Chyba faktycznie "Ignoruj" jest jakąś opcją

( atak personalny )

Twierdzisz że czegoś nie dookreśliłem?

Tylko ok. trzech razy na tej stronie znajdziesz to czego udajesz że nie ma( 26.10.2017 - 14:29, 27.10.2017 - 08:32, . wczoraj, 08:26)

Jest tam pokazane czarno na białym że TVP podało informację z wywiadu za Polsat News, dlatego jak chcesz koniecznie kogoś oskarżać o kłamstwa i manipulacje, to skieruj swoje zarzuty tam! ;)

( trolling )

Oni nie sądzili. Czekamy na szczegóły w TVP.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez toptwenty

Oni nie sądzili. Czekamy na szczegóły w TVP.

O rzesz k**wa. Trzeba mieć tupet!

To rozwiązać ten rząd złożony wyłącznie z idiotów, którzy nie sadzili ze niszczą obywateli i kraj!

Włodek.

Ps.

O stratach jakie poniesie budżet państwa z tytułu zakazu handlu dla niesutannianych przedsiębiorców, również zapewne nie pomyśleli!

W.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.