Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Na miejsce Orłosia przychodzi jakaś padlina od Rydzyka.

Jak ty mówisz o ludziach?

A wydawało by sie że na forach audio normalnie pogadać można bo ludzie powinni być wrażliwsi jacyś - ponoć muzyka łagodzi obyczaje ... - ponoć

"Zostałeś umieszczony w kolejce moderacyjnej. Oznacza to, że zawartość którą dodajesz musi być zatwierdzona przez moderatora"

Czytaj: Ocenzurowana przez Moderację

Mało tego, nie piszą prawdy.

Orłoś nie podał powodów odejścia i wykorzystują to instrumentalnie na potrzeby ideologii. ;(

...niejaki pobudzin, od samego początku dał się poznać jako manipulant i zakłamany pislamski propagandzista.

Masz na myśli "niezależne" opinie KRRiT? :)))

Maju dnia 02.09.2016 - 15:59 napisał

"a lewackie miernoty nie okupują TVN-u? ;)"

Nie, okupują TVP1 i tym podobne kanały.

Coś ci się nie pomyliło, lewacy???

Zapomniałeś o tych którzy opuścili TVP i zaraz, szybciutko dostali ciepłe posadki u konkurencji....mam ich wymienić?

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Coś ci się nie pomyliło, lewacy???

PiS to czarni lewacy i sympatycy komuny. Nic mnie się nie pomyliło.

Zapomniałeś o tych którzy opuścili TVP i zaraz, szybciutko dostali ciepłe posadki u konkurencji....mam ich wymienić?

To dobrze, wartościowych dziennikarzy i prezenterów nie jest za wielu. W TVP się marnowali bo oglądalność tych stacji maleje i raczej będzie maleć. Za dużo propagandy.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Może.

Patrz taki kretyn Lis, można się zmarnować, upaść, zeszmacić - można.

Orłoś jest aktorem więc pracę znajdzie, nie musi się szmacić jak ci wyżej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Sittek do TVN-u, nikt nie opowiada bajek o TVP tak jak on. :)))))))

Gdybyś śledził moje wypowiedzi zauważyłbyś, że nie utożsamiam się z żadną partią, żadną stacją telewizyjną. Czy to TVN , Polsat czy TVP są wszyscy dla mnie niewiarygodni. Z przykrością patrzy się na propagandowe zapędy w TVN czy TVP. Jedni obrzucają błotem drugich i do niczego to nie prowadzi. W TVP jest klasyczny kult Prezesa i wszystkich członków rządu, w TVN za to widzę tylko ukierunkowanie wiadomości pod kątem wytknięcia im błędów i potknięć. I jedna i druga telewizja jest propagandowa, dlatego są przegrani. Jest to żałosne. .Oglądam ich bardzo rzadko, zupełnie straciłem ochotę na źródło wiedzy z ich strony.

Jak ty mówisz o ludziach?

Ktoś kto lata na pasku populisty Rydzyka nie zasługuje sobie na żaden szacunek.

Orłoś nie podał powodów odejścia i wykorzystują to instrumentalnie na potrzeby ideologii. ;(

Zarzucasz kłamstwo, w takim razie poinformuj nas jakie są faktyczne powody jego odejścia?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

duchowo nadal uważa się z misjonarza.

Jeśli już to raczej psychoza maniakalna...jak u co niektórych tutaj kodomitów mitomanów i bolszewików tęczowych..

jakie są faktyczne powody jego odejścia?

Ponoć podjął tę decyzję już jakiś czas temu bo otrzymał propozycję pracy w WP i tworzonym przez nią nowym kanale telewizyjnym WP1.

TVP jakby ciekawsza...

Laska z Lisami, Kraśkami i takimi innymi...

Dziś włączyłem telewizor i zobaczyłem w TVP1 "Listy Matki Teresy"...

Sobota po dwudziestej!

"Listy Matki Teresy"!

Ja wszystko rozumiem, no ale halo...!

Dziś włączyłem telewizor i zobaczyłem w TVP1 "Listy Matki Teresy"...

To dopiero pewnie początek czarnej serii .....

Ciekawe jaki charakter będzie miał Teleexpress? czy zmienią nazwę na Orient Ekspres?

TVN kierunek zmienia ...

Pani Rusin w niedzielnej śniadaniowej zapraszała do przesyłania fotografii z ... PIELGRZYMEK ;))

Tak, dobrze czytanie ;)

TVN Rusin = Pielgrzymki

Niedługo zaproszą Ojca Dyrektora

Widać na Boga nigdy nie jest za późno .. Albo na pozyskanie "tej drugiej częsci telewidzów"

Nawet Hajzer z objadową po sanktuariach jeździ

Buu jaki ten p Kraśko bidny w tej śniadaniowej, w oczach chłopina marnieje..

Edytowane przez birgman

"Zostałeś umieszczony w kolejce moderacyjnej. Oznacza to, że zawartość którą dodajesz musi być zatwierdzona przez moderatora"

Grzegorz7 dnia 03.09.2016 - 22:25 napisał"

"Dziś włączyłem telewizor i zobaczyłem w TVP1 "Listy Matki Teresy"..."

To dopiero pewnie początek czarnej serii .....

Sittek uważaj, nie włącz czasem TVP, bo za chwilę transmisja z kanonizacji, możesz tego nie przetrzymać. :)))

Maju dnia 03.09.2016 - 08:46 napisał

"Mało tego, nie piszą prawdy.

Orłoś nie podał powodów odejścia i wykorzystują to instrumentalnie na potrzeby ideologii. ;("

Zarzucasz kłamstwo, w takim razie poinformuj nas jakie są faktyczne powody jego odejścia?

Zarzucam pisanie pod ideologiczną poprawność.....nie kłamstwa.

Już o tym różne plotki krążą, nie lubię rozmawiać na temat plotek....Tobie widać bliższe są plotki które uzasadnią Twój punkt widzenia i światopogląd.....to brałeś poważnie;

Ponoć podjął tę decyzję już jakiś czas temu bo otrzymał propozycję pracy w WP i tworzonym przez nią nowym kanale telewizyjnym WP1.

Ponoć też mówił że to stanowisko to jego szansa życiowa....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Bo Maja poznała Gucia..

Dlatego Orłoś odszedł, bardzo zazdrosny był .. ;-)

Edytowane przez birgman

....wiesz najlepiej.

Twoje ulubione sugestie w tym temacie nie będą tak jak zakładasz rozumiane.... ;)

"Do tej pory Orłoś udzielał jedynie lakonicznych odpowiedzi, gdy media wypytywały go o powody odejścia z Woronicza. Dopiero po kilku dniach zdecydował się rozwiać nieco wątpliwości, dementując przy okazji informacje, jakoby rozstał się z pracodawcą w atmosferze konfliktu i niedomówień."

Wystarczy?

Edytowane przez Maju

Wystarczy?

To są naprawdę powody? Gdzie jest to napisane? Ja tylko widzę, że facet ma klasę.

Sugerowałeś wcześniej, że wiesz co było powodem jego odejscia, zarzucając nam kłamstwo i pisanie nieprawdy.

No i?

Napiszę tak jak wtedy.....nie piszesz prawdy.

Nic nie sugerowałem, na pewno nie to co ty insynuujesz.....przeczytaj post z 3.09 8;46 (634).

O powodach napiszę gdy je poznam, podałem to co piszą w prasie, starałem się pomijać plotki.

Edytowane przez Maju

Napiszę tak jak wtedy.....nie piszesz prawdy.

Nic nie sugerowałem, na pewno nie to co ty insynuujesz.....przeczytaj post z 3.09 8;46 (634).

O powodach napiszę gdy je poznam, podałem to co piszą w prasie, starałem się pomijać plotki.

SKĄD WIESZ, ŻE NIE PISZĄ PRAWDY WIEDZĄC ŻE ORŁOŚ NIE PODAŁ PRZYCZYN ODEJŚCIA, A TY TEŻ ICH NIE ZNASZ? DLACZEGO WIĘC ZARZUCASZ INNYM KŁAMSTWO, SKORO NIE MASZ ŻADNEJ WIEDZY? W JAKI SPOSÓB TO WERYFIKUJESZ?

Wychodzi na to że sam siejesz demagogię i manipulujesz pod własną ideologię.

Napisano dziś, 12:36

Wygląda na to że nie czytałeś insynuujących postów do których odniosłem słowa " nie piszą prawdy"....pytasz skąd wiem, sam dałeś odpowiedź.....prawdą nie mogą być spekulacje które zresztą sam zainteresowany w jednym z wywiadów miał zdementować. Patrz post 651.

Edytowane przez Maju

• 2 tygodnie później...

Oho, już nawet Max Kolonko przestał wierzyć w dobre zmiany w TVP. A tak gorliwie przytakiwał im jeszcze kilka miesięcy temu...

W mojej ocenie konkurs jest ustawiony i nielegalny. Członkowie Rady Mediów Narodowych są przecież jurorami konkursu i jako jurorzy nie mogą publicznie zachęcać jednych do udziału w konkursie, albo wręcz wskazywać swoich faworytów, jak to miało miejsce. Tacy członkowie Rady powinni być zatem odsunięci od oceniania w konkursie co nie daje quorum potrzebnego Radzie do jego przeprowadzenia. Konkurs zatem nie powinien się w ogóle odbyć

Panuje przekonanie, że konkursy na prezesa TVP są ustawione i PiS nie potrafi tej opinii zmienić. Zdumiewa mnie natomiast, że PiS nie potrafi nawet poprawnie zwolnić swojego funkcjonariusza partyjnego ze stanowiska, który, nie ma wyniku, zadłuża telewizję publiczną i który kupował ew. konkurentów do jego stołka propozycjami programów w telewizji publicznej. Gdyby to ode mnie zależało, spakowałbym Kurskiego w minutę. Zostawiłbym mu zdjęcie z papieżem i pocztówkę z pozdrowieniami z Opola

Żródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dopóki miał nadzieję, że sam się wkręci wszystko było OK. A teraz przyszło otrzeźwienie. Wcześniej nie widział, co się dzieje?

Zabawny głupek.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.