Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

I po co ja to piszę, widzę że doskonale się orientujesz jakimi metodami Wasze środowisko się posługuje. :))))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Moje środowisko?

Skąd wiesz w jakim środowisku się poruszam?

Jakieś niekończące się insynuacje? Pojawił się Maju i zaczęły się dziwne teksty?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Wydawało się że wybór Kurskiego na prezesa TVP to przegięcie pały, tymczasem zmiana zaowocowała większą ilością ciekawych dokumentów i programów,

TVP ciekawsza.. ? - raczej inny rozkład sił medialnych.

Rok temu, przed wyborami TVP razem z TVN pluły na PIS więc na obu kanałach było to samo ;-) NUDYY

Teraz jest TVN nadal pluje na PIS ale TVP już na; PO, KOD i Nowoczesną.

Z tąd też owa różnorodność .. - ktora wydaje się ciekawszą.

2 największe stacje przynajmniej nie atakują jednej bramki a dwie różne.

A Kurski .. cóż.. TVP zasługuje na inteligentnego szefa a nie ..

Edytowane przez birgman

"Zostałeś umieszczony w kolejce moderacyjnej. Oznacza to, że zawartość którą dodajesz musi być zatwierdzona przez moderatora"

Czytaj: Ocenzurowana przez Moderację

Teraz jest TVN nadal pluje na PIS ale TVP już na; PO, KOD i Nowoczesną.

Z tąd też owa różnorodność .. - ktora wydaje się ciekawszą.

Lemingi doznają dysonansu poznawczego

Ot, - Szczyt erudycji "dyletanta pospolitego" .. zapamiętany ze szkolnej wycieczki w ZOO ;-))

Edytowane przez birgman

"Zostałeś umieszczony w kolejce moderacyjnej. Oznacza to, że zawartość którą dodajesz musi być zatwierdzona przez moderatora"

PiSowskie lemingi rzeczywiście mogą mieć problem.

A Kurski .. cóż.. TVP zasługuje na inteligentnego szefa a nie ..

Kurski jest bardzo inteligentny. Ale ta inteligencja podpowiada mu, że po różnych swoich numerach jego największą szansą na przyszłość jest stanie u boku Prezesa i to właśnie robi. Facet walczy o swoją przyszłość - jak widać skutecznie - telewizja jest dla niego jedynie środkiem.

Prezes potrzebuje tuby propagandowej, mediami i dziennikarzami pogardza. Dlatego postawił na najbardziej cynicznego i brutalnego szefa TV, czyli na Kurskiego, bo nie potrzebuje żadnych subtelności.

Jestem Europejczykiem.

No właśnie, ten brak subtelności chyba nie świadczy o Kurskiego inteligencji...?

To taka tuba propagandowa dla babć w moherowych beretach...

No właśnie, ten brak subtelności chyba nie świadczy o Kurskiego inteligencji...?

To taka tuba propagandowa dla babć w moherowych beretach...

Dla Kurskiego ważne jest zdanie Prezesa i to się liczy. Jak dostanie polecenie, żeby było bardziej subtelnie, to będzie, widać na dziś obowiązuja twarda linia walenia cepem po głowie.

Jak masz wątpliwości, to poczytaj sobie zachwyty Tempera i innych - jak widać nawet taka chamska propaganda na wielu działa skutecznie.

Jestem Europejczykiem.

Taa,

Stalin też był inteligentnym ... - prostakiem,

Likwidował wszystko co mu zagrażało - LUB Też wydawało mu się że Zagraża. W ten sposób zabił chyba ze 23 mln swego narodu .. większość zagłodził.

Kurski i inteligencja ... - bardziej:

- instynkt przetrwania - Podpowiada mu odp. zachowania ..

Ludzie bez fachu zostają politykami a polityke wymyślono by: " kłamstwo brzmiało jak prawda "

Edytowane przez birgman

chamska propaganda to na tvn ,ostatnio ogladalem jakis wywiad pochanke z komorowskim i jak zwykle jak to w tvn zadnych rzeczowych argumentow poza proba osmieszenia pisu, zbiera na wymioty,jarek powinien jak najszybciej wydac dekret zeby zamknac ta antypolska i proniemiecka stacje,telewizja publiczna jak najbardziej obiektywna,profesjonalizm i solidne dziennikarstwo,brakuje tylko starych dobrych programow,tik tak ,sobotka,teleranek,kwant,sonda juz wrocila i chyba pegaz

I wtedy się Caleb obudziłeś. Profesjonalne dziennikarstwo piesków prezesa. Wyprowadź się na Białoruś tam tylko dobrze mówią o rządzącej bandzie.

Edytowane przez noquarter

Ochoo,

Zaraz Jaro coś szczeknie o Pisiorach ..

Pochanke działa na mnie jak płachta na byka. Dla niej rozmówca jest jedynie pretekstem do tego, żeby pokazała jaka jest inteligentna i zorientowana. Rozmowy z Komorowskim nie oglądałem, nie wypowiem się.

Jestem Europejczykiem.

Najlepsze są te przerwy przy zadawaniu pytań. Że niby tak głęboko myśli...

Studnia bez dna po prostu, załamka.

Jestem Europejczykiem.

jak zwykle jak to w tvn zadnych rzeczowych argumentow poza proba osmieszenia pisu,

Próbą?

Przecież ta stacja stosuje to od lat, powinieneś już do tego przywyknąć. :)))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

zadnych rzeczowych argumentow poza proba osmieszenia pisu

To właśnie PiS na skutek braku rzeczowych argumentów ośmiesza się sam. Ta w/w stacja TV nie musi nic robić oprócz przedstawiania dziennikarskich faktów. Resztę zrobi PiS.

Pochanke gwiazdorzy.

Ale nie tak jak Antoni ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ale nie tak jak Antoni ;-).

Oj tak!

Antoni to prawdziwy mistrz! Wprawdzie gra w starym, mocno teatralnym stylu, ale wszystkie sztuczki aktorskie ma perfekcyjnie opanowane.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

chamska propaganda to na tvn ,ostatnio ogladalem jakis wywiad pochanke z komorowskim i jak zwykle jak to w tvn zadnych rzeczowych argumentow poza proba osmieszenia pisu, zbiera na wymioty,jarek powinien jak najszybciej wydac dekret zeby zamknac ta antypolska i proniemiecka stacje,telewizja publiczna jak najbardziej obiektywna,profesjonalizm i solidne dziennikarstwo,brakuje tylko starych dobrych programow,tik tak ,sobotka,teleranek,kwant,sonda juz wrocila i chyba pegaz

Oni tam w tym TVN mają jakąś obsesję na punkcie Jarosława Kaczyńskiego. Każde jego słowo i gest są rozbierane na czynniki pierwsze przez tabuny "ekspertów", "specjalistów" i "autorytetów".

I zawsze im wychodzi, że Jarosław Kaczyński "dzieli" i "sieje zamęt", a nawet jak milczy, to też nienawistnie.

Oni tam w tym TVN mają jakąś obsesję na punkcie Jarosława Kaczyńskiego. Każde jego słowo i gest są rozbierane na czynniki pierwsze przez tabuny "ekspertów", "specjalistów" i "autorytetów".

I zawsze im wychodzi, że Jarosław Kaczyński "dzieli" i "sieje zamęt", a nawet jak milczy, to też nienawistnie.

Czyżby Kaczyński nie dzielił ludzi i nie siał zamętu?

Obsesję? A kto rządzi w Polsce Szanowny Kolego?

Jestem Europejczykiem.

Obsesję? A kto rządzi w Polsce Szanowny Kolego?

Przecież takie komentarze były i wówczas kiedy nie rządził.

Ten argument jest...jakby też obsesją ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przecież takie komentarze były i wówczas kiedy nie rządził.

Ten argument jest...jakby też obsesją ;)

Proste pytanie iksik - kto w chwili obecnej rządzi Polską?

Jestem Europejczykiem.

Reakcja PiSSmanów na rzeczywistość przyprawia mnie o ataki śmiechu.

Najbardziej oczywiste oczywistości nie chcą przejść im przez usta. Zaprzeczenie i wyparcie.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Reakcja PiSSmanów na rzeczywistość przyprawia mnie o ataki śmiechu.

Najbardziej oczywiste oczywistości nie chcą przejść im przez usta. Zaprzeczenie i wyparcie.

PO wcale nie jest pod tym względem lepsza od PiS-u. W dodatku nie potrafi przyznać się otwarcie, że w wyniku ośmiu lat nieudolnych rządów przegrała wszystko co mogła. W tej chwili jest na etapie dochodzenia do niebytu politycznego. Najlepsze jest to, że za swoje polityczne winy obciąża bezkrytycznie innych. A tu wychodzą coraz to nowe kwiatki albo... córki.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Czyżby Kaczyński nie dzielił ludzi i nie siał zamętu?

Tak, dzieli na czworo, rozrywa końmi i na dodatek gwałci wolność i demokrację.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.