Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Brata Michnika do brata Kurskiego porównujesz....po co?

Znowu coś pomieszasz, zagmatwasz by stworzyć jakieś mylne wrażenie... ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Jak widzę Maju żyje w zagmatwanym świecie permanentnych manipulacji i pokrętnych domysłów.

Od tylu lat, wciąż te urojone sugestie i podejrzenia.

Antoni Macierewicz to jakaś rodzina, czy zwyczajnie, duchowy przywódca i guru?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

[...]

Antoni Macierewicz to jakaś rodzina, czy zwyczajnie, duchowy przywódca i guru?

Istnieje jeszcze możliwość, że jest to związek innego rodzaju - w końcu należy iść drogą prezesa :)

Michnik, Stefan (nic o Macierewiczu nie pisałem niby też na "M" ale jak można się aż tak pomylić) :))

Nic nikt o nim nie słyszał?

Udawać że piszę o domysłach, urojeniach jak to są fakty też nie przystoi. ;(

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Brata Michnika do brata Kurskiego porównujesz....po co

Czytaj ze zrozumieniem.

Jeśli umiesz i masz pozwolenie.

Edytowane przez toptwenty

Maju dnia 02.03.2017 - 12:06 napisał

"Brata Michnika do brata Kurskiego porównujesz....po co"

Czytaj ze zrozumieniem.

Jeśli umiesz i masz pozwolenie.

Potrafisz tylko wciągać w pyskówki i do mnie kierować prymitywne pomówienia. EOT

Udawanie nie polepszy sytuacji....odpowiesz wprost, manipulowałeś wpisem czy nie zrozumiałeś prostej informacji?

Założę się że będziesz kontynuował odwracanie kota ogonem.... ;(

Po reakcji widzę że dotknąłem jakiś czuły punkt, zdaje się obraziłem autorytety....jak mi wstyd.... :))

Ps. Można liczyć zawsze na atak z twojej strony.....po co to robisz w ten żenujący sposób?

A cóż to za "czuły punkt" i "autorytet" stwierdzenie, że ch*j i gnida jest ch*jem i gnidą?

Maju przejrzyj jeśli to nie będzie ponad Twoje siły

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

bezczelna ,ordynarna cenzura

Sprawa serduszka z świątecznej pomocy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1

Złodziej krzyczy łapać złodzieja.....portal stworzony przez byłych z GW która była zawsze im nieprzychylna i w dniu ich święta niby przypadkiem przypomina że wśród nich zdarzali się niegodni....żenujące panie Michnik.....a tak na marginesie, Adasiu jak pana brat Stefanek się miewa. ;(

Jak się z Żołnierzy Wyklętych i AK zrobi bandytów to i Stefanka powoli na bohatera można kreować, Adaś pewnie dumny z tego co robią jego ludzie.

Hmmm... dowiedziałem się kto stworzył oko.press i że ktoś ma kogoś pozdrowić.

Coś jeszcze masz do powiedzenia?

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Wróci to znowu oberwie ( prawdą i faktami). Prosto w twarz.

Koledzy jak sądzicie, uda się fałszywym pisiorom zastraszyć sieci kablowe, aby wyłudzić dane abonentów, w celu bezprawnego przekazania ich Poczcie Polskiej? Co zrobią kablówki? Wystraszą się czy wychrzanią TVP ze swojej oferty?

W normalnym państwie prawa taki przekręt nie mógłby być zrealizowany, jednakże za rządów tych oszołomów wszystko jest możliwe. Szydło nauczy się wszystkiego z kartki. Zero zastraszy każdy sąd i prawników. Blaszak naśle służby a Maliniak dostanie nowe wrotki i podpisze wszystko.

Szykuje się ciekawa wiosna.

Wróci to znowu oberwie ( prawdą i faktami). Prosto w twarz.

Koledzy jak sądzicie, uda się fałszywym pisiorom zastraszyć sieci kablowe, aby wyłudzić dane abonentów, w celu bezprawnego przekazania ich Poczcie Polskiej? Co zrobią kablówki? Wystraszą się czy wychrzanią TVP ze swojej oferty?

W normalnym państwie prawa taki przekręt nie mógłby być zrealizowany, jednakże za rządów tych oszołomów wszystko jest możliwe. Szydło nauczy się wszystkiego z kartki. Zero zastraszy każdy sąd i prawników. Blaszak naśle służby a Maliniak dostanie nowe wrotki i podpisze wszystko.

Szykuje się ciekawa wiosna.

Pisowskiego błota nie oglądam od początku jak ten z mojego miasta jest tam....

mam nadzieje że tak jak piszesz sie nie stanie

No pasarán

Szykuje się ciekawa wiosna........

Maju dnia 02.03.2017 - 08:28 napisał

"Złodziej krzyczy łapać złodzieja.....portal stworzony przez byłych z GW która była zawsze im nieprzychylna i w dniu ich święta niby przypadkiem przypomina że wśród nich zdarzali się niegodni....żenujące panie Michnik.....a tak na marginesie, Adasiu jak pana brat Stefanek się miewa. ;(

Jak się z Żołnierzy Wyklętych i AK zrobi bandytów to i Stefanka powoli na bohatera można kreować, Adaś pewnie dumny z tego co robią jego ludzie."

Hmmm... dowiedziałem się kto stworzył oko.press i że ktoś ma kogoś pozdrowić.

Coś jeszcze masz do powiedzenia?

Do kogoś kto nie chce się dowiedzieć nic ponadto co wie, nie warto nic więcej pisać.

Maju przejrzyj jeśli to nie będzie ponad Twoje siły

Bez analizy widać że coś tam było, nie jestem ślepy....problem w tym że mamy analizę zdjęć a nie oryginalnego obrazu ruchomego. Obydwa te zdjęcia pochodzą z tego samego źródła. Autor na pewno zadbał o "dowód".

Zapytaj tego pana który wkleił w internecie ten pseudo-dowód dlaczego tego samego nie zrobił ze zdjęciem na którym widnieje serduszko. Też by zauważył dokoła serduszka coś czego być nie powinno...

Edytowane przez Maju

W przeciwieństwie do ciebie nie wskazuję winnych.

Rozumiem że mógł ktoś z pracowników TVP usunąć to serduszko kierując się chyba własną głupotą a nie jak się wmawia nakazem z góry.

Z drugiej strony poseł który kompromituje się Belzebubem ma motyw by się zemścić na TVP i wykorzystuje te zdjęcia....to też jest prawdopodobne.

Podobne "analizy" z których nic nie wynika nie są żadnym dowodem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

W przeciwieństwie do ciebie nie wskazuję winnych.- napisał Maju.

Za to z premedytacją Maju cały czas wskazuje niewinnych.

Maju Wszechwiedzący:

Rozumiem że mógł ktoś z pracowników TVP usunąć to serduszko kierując się chyba własną głupotą a nie jak się wmawia nakazem z góry.

Maju Detektyw:

Z drugiej strony poseł który kompromituje się Belzebubem ma motyw by się zemścić na TVP i wykorzystuje te zdjęcia....to też jest prawdopodobne.

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Tak jak w Smoleńsku piloci kierowali się swoją osobistą głupotą. Nikt im niczego nie narzucał i nie naciskał :-))).

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Widzę że co bym nie napisał od @Lech36 trudno oczekiwać by nie nie napisał o Smoleńsku, od reszty by nie napisali czegoś "odkrywczego" o mnie. :))))

Widzę że co bym nie napisał od @Lech36 trudno oczekiwać by nie nie napisał o Smoleńsku, od reszty by nie napisali czegoś "odkrywczego" o mnie. :))))

Bo Smoleńsk to taki obraz hipokryzji i mataczenia PiS w celu przekonania ciemnogrodu do jedynie słusznych tez przez PiS prezentowanych. Przekłada się to na wszystkie inne ich działania wyniszczające i propagandowe tylko tam trudniej jest to zauważyć. W sprawie smoleńskiej widać czarno na białym jakie są metody otumaniania ciemnogrodzian. To niestety metody z poprzedniej epoki.

P.S. Napisz coś o wycince drzew :-). Może uda mi się nie powiązać tego ze Smoleńskiem, bylejakością i brakiem odpowiedzialności PiS za swoje działania :-).

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

@ Maju

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica.

Dziś w pracy ? Nadgodziny ? Trzeba kontrolować co piszą o panu ambsadorze ?

Edytowane przez jezz

Tak myślę czy czasem do tego nie prowadzi nadmiar TVN-u..... :))))

Tak myślę czy czasem do tego nie prowadzi nadmiar TVN-u..... :))))

Jak widzę to tylko tobie puchnie łeb od impulsywnego oglądania TVN i czytania GW. Rzuć to zawodowy propagandysto.

Trzeba kontrolować co piszą o panu ambsadorze ?

Już wiadomo, że był to dobry człowiek. To SB go wykorzystało i skusiło. To nie jego wina. Trzeba mu wybaczyć. IPN będzie sprawdzał go z kilka miesięcy, może parę lat. Poza tym był orędownikiem superprodukcji "Smoleńsk". Takich ludzi się nie zdradza. PIS wie jak to robić. Przecież po to stworzył IPN aby ścigać wrogów Narodu. Archiwa są pełne wrogów Narodu, czyli PIS-u.

Tak myślę czy czasem do tego nie prowadzi nadmiar TVN-u.....

Lepiej nie gadać do czego może doprowadzić nadmiar TVP-Kurski.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.