Skocz do zawartości

Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?  

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?

• TAK
      103
    • NIE
      108
  2. 2. Czy zdobycie fotela prezydenta USA przez Donalda Trumpa oczyści atmosferę na linii Rosja - USA?

• TAK
      65
    • NIE
      146
  3. 3. Czy dzięki zwycięstwu Donalda Trumpa w wyborach prezydenckich w USA jest szansa na odtajnienie umowy TTIP?

• TAK
      71
    • NIE
      140
  4. 4. Czy zwycięstwo DT w wyborach w USA zmieni coś w ich polityce bliskowschodniej ?

• TAK
      124
    • NIE
      87
  5. 5. Ilu Generałów w P{entagonie pójdzie na emeryturę jak DT zostanie prezydentem USA?

• 5
      92
    • 50
      69
    • 150
      50

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Zbig napisał:

Taa, bo przecież w cyfrowym masteringu układów scalonych w ogóle się nie używa... 😉

15 minut temu, 747 napisał:

Szanowny Pan domniemam że zakłada znak równości pomiędzy urządzeniami funkcyjnymi profesjonalnymi a tymi do użytku amatorskiego - domowymi.

To ja w tej sytuacji - dziękuję Panu za dyskusję i poświęcony czas.

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

A ci legendarni "globaliści" to kto niby?

Zapewne ci globaliści , którzy zarobili miliardy na globalizmie - Musk , Zukerberg, Jeff Bezos ... ci , których widzieliśmy na ,,koronacji" Trumpa . 🤣

Edytowane przez arturp

...there is no spoon...

Teraz, arturp napisał:

Zapewne ci globaliści , którzy zarobili miliardy na globalizmie - Musk , Zukerberg, Jeff Bezos ... ci , widzieliśmy na ,,koronacji" Trumpa . 🤣

No ale ci są za krótko w biznesie, żeby dokonać owego "wyprowadzenia przemysłu z Ameryki".

Więc kto to niby według naszych prawaków i zwolenników teorii spiskowych zrobił? Komuniści?

Jestem Europejczykiem.

Wielkie będą koszta ratowania usa i dolara 

Nawet ajfony po 10 tys dolców 

Wszyscy to odczujemy , zwlaszcza ci co zarabiają po paręset dolców 

A finał będzie taki ze i tak żółci wygrają,  no chyba ze jakaś broń neutronowa ?

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

konkretnie,

Szlachta, et cons.

Finansjera.

Jaro, jeśli Ty nie wiesz z kim walczy Tramp, to ja wysiadam.

Po co zamieszczałem latami filmiki gdzie wszystko o co pytasz było przedstawione?

Ameryka była organizmem, na którym pasożytowały elity świata.

Pasożytują nadal, Trump jest wobec nich nikim, po prostu jest urzędnikiem, nie udało się zapobiec by wygrał wybory, więc mamy to co mamy, - walkę.

We Francy jest inaczej, - jeden wyrok i kandydata na Prezydenta nie ma..

Światem może rządzić tylko najpotężniejsza grupa.

Inna sytuacja jest nierzeczywista i przyroda szybko sama reguluje takie nierównowagi.

Lewactwo, jako ideologiczny kierunek wykorzystany jako motor władzy, - to nie jest siła największa, nie jest też naturalna,- jest zboczeniem z drogi rozwoju cywilizacji, musi więc przyjść przesilenie, które to wyprostuje.

To właśnie obserwujemy.

8 minut temu, arturp napisał:

Zapewne ci globaliści , którzy zarobili miliardy na globalizmie - Musk , Zukerberg, Jeff Bezos ... ci , których widzieliśmy na ,,koronacji" Trumpa . 🤣

Dostrzegam prymitywną propagandę.

Jesteś chyba przeciwko możliwości bogacenia się indywidualnego.

To czysty komunizm.

No chyba że Musk wykorzystuje niewolniczo osoby, które zatrudnia?

Zukerberg, - to zupełnie inna konstelacja, - nie chciał iść siedzieć, więc oddał się do dyspozycji Trumpa..

Uczestniczył w fałszowaniu poprzednich wyborów, jak wiele wiele instytucji w USA..

..

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Przecież jego walka o nominację Partii Republikańskiej była bardzo ostra a ataki na kontrkandydatów niezwykle brutalne. W pewnym momencie Trump nawet zagroził, że jak nie dostanie poparcia to założy własną partię i spowoduje rozłam który Republikanów zniszczy. Trump przejął władzę w partii szantażując i terroryzując stary partyjny establishment. A teraz, jeszcze przed druga kadencją wprowadził swoich ludzi skutecznie spychając "starych" Republikanów do defensywy.

To bandyta dopiero...dyktator gorszy od Putina i Łukaszenki razem wziętych. 😎

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Więc kto to niby według naszych prawaków i zwolenników teorii spiskowych zrobił? Komuniści?

Sami amerykańscy klienci . Wybrali samochody japońskie , niemieckie czy koreańskie bo lepsze oraz tańsze w zakupie i eksploatacji . Teraz Trump chce ich zmusić do zakupu Tesli od swojego sponsora , bo przecież innych już nie opłaca się produkować w USA . Nawet Jeepa sprzedali . Został im tylko Ford , który jest przykładem globalizacji i produkuje na całym świecie . 🤭

...there is no spoon...

50 minut temu, arturp napisał:

Tęskniłeś za nimi .

Po prostu nie mogę się doczekać. Zawsze był powód, by drzeć łacha z USA. Kiedyś to było...

38 minut temu, 747 napisał:

Rosja jest źródłem wszelkiego zła.

A to akurat 100% prawda. Rosja to rak na mapie świata.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

DT straszy Chińczyków, że dowali 104% cła na import towarów z Chin, jak nie wycofają ceł odwetowych na towary amerykańskie.

Chińczyki nogi nie odstawią, będzie ciekawie.

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

To tylko potwierdza, że amerykańskimi miliarderami są debile.

No to kim są ci, którym nie starcza do pierwszego?

Co prawda, problem mnie nie dotyczy, ale USA mnie zadziwia pod tym względem.

57711b9708a4273bc51c6eda484ebb4a.jpg

Patryk, gdybyś miał, powiedzmy w 1/4 wiedzę tych debili i znał i ch zamiary, to uznałbyś zapewne samego siebie za arcydebila.

A kto powiedział, że mam mniejszą wiedzę w swojej branży. Nie każdego interesuje klepanie kasy dla klepania kasy.

Przykładów ludzi, którzy doszli do dużych pieniędzy, mimo braków edukacyjnych, nie brakuje.

46 minut temu, soundchaser napisał:

To bandyta dopiero...dyktator gorszy od Putina i Łukaszenki razem wziętych. 😎

Nie męczą cię dyskusje z samym sobą?

Jestem Europejczykiem.

To nie Republikanie, to sam Trump zdecydował się kandydować.

Chyba, że to jednak Ruscy.

Przecież jego walka o nominację Partii Republikańskiej była bardzo ostra a ataki na kontrkandydatów niezwykle brutalne. W pewnym momencie Trump nawet zagroził, że jak nie dostanie poparcia to założy własną partię i spowoduje rozłam który Republikanów zniszczy. Trump przejął władzę w partii szantażując i terroryzując stary partyjny establishment. A teraz, jeszcze przed druga kadencją wprowadził swoich ludzi skutecznie spychając "starych" Republikanów do defensywy.

39 minut temu, il Dottore napisał:

Rosja to rak na mapie świata.

Nieee 

To tylko rak dla samych biednych Rosjan i ewentualnie byłych demoludów 

Reszty swiata nimi nie poszczujesz 

Świeża informacja:

"Amerykańska armia oficjalnie poinformowała o wycofaniu swoich sił z Rzeszowa/Jasionki i przerzuceniu ich do innych baz na terenie Polski."

No cóż, na moje oko to część układu Trumpa z Putinem. Robi się coraz ciekawiej.

Jestem Europejczykiem.

np dobry rzetelny starający się pracownik zawsze będzie dobrze zarabiał i egzystował.
Oczywiście, gdy dowali sobie ze 3 etaty.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A co jak pielęgniarki odejdą od łóżek, czy karetki pogotowia przestaną jeździć z braku ratowników medycznych?

Ukryta Zawartość

17 minut temu, Jaro_747 napisał:

Świeża informacja:

"Amerykańska armia oficjalnie poinformowała o wycofaniu swoich sił z Rzeszowa/Jasionki i przerzuceniu ich do innych baz na terenie Polski."

Lokalny biznes ucierpi 

Wojna na wschodzie do wygaszenia

Edytowane przez costa brava

W pewnym momencie Trump nawet zagroził, że jak nie dostanie poparcia to założy własną partię i spowoduje rozłam który Republikanów zniszczy. Trump przejął władzę w partii szantażując i terroryzując stary partyjny establishment. A teraz, jeszcze przed druga kadencją wprowadził swoich ludzi skutecznie spychając "starych" Republikanów do defensywy

Gość ma moc 

Bieżące wydarzenia pokazują, że Trump to idiota uważający, że zaszantażuje cały świat. No ale fakt, w sumie jest Niemcem

Ukryta Zawartość

Chiny tylko zbrojnie można 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez costa brava

Tiaa, po prostu wariat. Niebywałe jak ludzie są głupi.

Osobowość dyssocjalna (amoralna, antysocjalna, asocjalna, psychopatyczna, socjopatyczna) – zaburzenie, które zwraca uwagę dużą niewspółmiernością między zachowaniem a obowiązującymi normami społecznymi, charakteryzuje się (muszą być spełnione przynajmniej trzy kryteria):

bezwzględnym nieliczeniem się z uczuciami innych

silną i utrwaloną postawą nieodpowiedzialności i lekceważenia norm, reguł i zobowiązań społecznych

niemożnością utrzymania trwałych związków z innymi, chociaż nie ma trudności w ich nawiązywaniu

bardzo niską tolerancją frustracji i niskim progiem wyzwalania agresji, w tym zachowań gwałtownych

niezdolnością przeżywania poczucia winy i korzystania z doświadczeń, a w szczególności – z doświadczanych kar

wyraźną skłonnością do obwiniania innych lub wysuwania pozornie możliwych do uznania racjonalizacji zachowań, które są źródłem konfliktów z otoczeniem

Cechą towarzyszącą może być także nadmierna drażliwość.

Trump to wręcz kliniczny przypadek socjopaty.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

27 minut temu, costa brava napisał:

Lokalny biznes ucierpi 

Wojna na wschodzie do wygaszenia

Powiedz mi co według ciebie ma to zdanie znaczyć: "Wojna na wschodzie do wygaszenia"

skoro rozpoczął ją bandyta Putin???

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, partick napisał:

ale USA mnie zadziwia pod tym względem.

Bo jak mówi klasyk, obywatele USA tak chcą, tak zdecydowali i marzą o spaniu na ulicy.

Godzinę temu, papageno napisał:

To celowe. Ford ma tradycje w sponsorowaniu pewnych partii. Teraz kolej na AfD.

Dopisz jeszcze kilka rodzin o bardzo znanych nazwiskach niekoniecznie na R które sponsorowały partię znanego akwarelisty.

59 minut temu, Jaro_747 napisał:

Spisek, spisek...wszędzie spisek. 😁

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Spisek, spisek...wszędzie spisek. 😁

Twoje dyskusje z samym sobą to już jakaś mania.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Twoje dyskusje z samym sobą to już jakaś mania.

A z kim mam tu dyskutować? Z Wami? Oderwanymi totalnie od rzeczywistości i prześcigającymi się w snuciu teorii spiskowych? 😉

A tam... Amerykanie i tak ćwiczyli tylko ewakuację do Niemiec. 😉 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

51 minut temu, Jaro_747 napisał:

bandyta Putin

Bandyta?

Lekarz i to dobry, bo zatrzymał covid, jednego dnia.

Świat cały cierpiał przez covid.

Ludzie umierali, w Polsce 200 000 ponad normę.

Putin uratował miliony istnień na świecie - więc stał się wrogiem elit, które dały nam covid w prezencie.

..

Jaro, po co siejesz propagandę?

Nie dość jej?

..

He he, he he..

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.