Skocz do zawartości
IGNORED

Audio mity

Rekomendowane odpowiedzi

I to jest zwykłe prowokowanie do kłótni, które mialo zniknąc z tego miejsca (tematu).

Robisz to od kilkunastu stron, sprawia Ci to frajdę?

Wiesz dlaczego ? Bo ja tu nikogo nigdy nie oceniałem, nic nigdy nie napisałem o kimś nie znając go a twój nowy forumowy kolega to robi to systematycznie. Dlatego. Mnie też oceniał i pisał co mam w domu, uważasz , że to jest normalne ?

Za prowokowanie niczego niewinnych użytkowników forum do kłótni i wicieczek peesonalnych skierowanych w jego kierunku.

A kto był taki mądry i go zbanował ? Jeszcze ktoś poleciał ?

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Bo to może ma zasadniczy wpływ nasza zdolność wychwytywania dźwięków, albo się słyszy niuanse, albo ich się nie słyszy wcale.

Dobry sprzęt może je uwypuklić, słabszy wręcz odwrotnie.

Tak. Tyle, że jakiś czas temu pojawił się zarzut w stronę audiofilii którzy nie słyszeli dzwonka do drzwi podczas odsłuchów a słyszeli wpływ kabli.

Ten niedorzeczny argument miał podważyć zdolności słuchowe owych audiofilii.

A kto był taki mądry i go zbanował ? Jeszcze ktoś poleciał ?

Zbanowal go Biniek by nie drażnil kolegów bo prze niego nerwy co po niektórym puszczają.

Oczywiście :) !!!

Znam przypadki, że piszczenie owej stopy nie jest słyszalne zarówno dla wytrawnych audiofilii jak i zwykłych śmiertelników.

Próbowałem na paru osobach. Jedni słyszą inni nie, nawet po dokładnym opisie co mają usłyszeć.

Ale jednak tu nie było odważnych żeby coś na temat tego nagrania napisać;)

Zbanowal go Biniek by nie drażnil kolegów bo prze niego nerwy co po niektórym puszczają.

Biniek to przedmeczowe nerwy były ! Już jest dobrze :) Naprawdę ....

Nie bądź "głuchy" na głos ludu :) :) :)

Edytowane przez daris666

Wiesz dlaczego ? Bo ja tu nikogo nigdy nie oceniałem, nic nigdy nie napisałem o kimś nie znając go a twój nowy forumowy kolega to robi to systematycznie. Dlatego. Mnie też oceniał i pisał co mam w domu, uważasz , że to jest normalne ?

Nie stać Cie publicznie napisac to, co piszesz mi na PW?

Moja uwaga w Twoją stronę jest jak najbardziej prawidłowa, skoro uważnie jak sam określasz czytasz ten temat - to założyciel tematu poprosił i ostrzegał przed osobistymi atakami.

Jak widac pominąłeś ten jakże dla tego tematu ważny szczegół.

A takie PW sobie daruj. Czyżbyś nagle stracił odwagę pisac wprost na Forum?

Proponuje odpuścić. Nie dla dobra jednej osoby - dla dobra nas wszystkich. Wystarczy już chyba tych osobistych wycieczek. No chyba, że tego nie rozumiesz.

Jezz jesteś inteligentnym facetem, daj już spokój. Powtarzana sto razy nawet najbardziej celna uwaga wobec drugiej osoby staje sie po prostu żenującą insynuacją.

Widzieliśmy Twój "rzut" Sly'em. Zdobyłeś ippon, wygrałeś walkę.

Wystarczy Kolego.

Edytowane przez MrArkowski

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Jesteś ostatnią osobą na tym forum , która może prawić morały na temat dobrego wychowania po tym co wyczyniałeś jeszcze nie tak dawno temu pisząc z kilku kont chamskie odzywki pod adresem kilku osób.

Gdybyś miał choć odrobinę przyzwoitości to byś chłopie zamilkł i zniknął z przestrzeni publicznej .

Trzeba mieć niezły tupet i nie mieć za grosz honoru aby wrócić na forum jak gdyby nic się nie stało i udawać świętego.

O audio poza drwinami nie masz absolutnie nic do powiedzenia ale za to masz bardzo dużo do powiedzenia na temat ludzi tutaj piszących.

Oczywiscie przeszkadza Tobie to co piszą Twoi oponenci ale absolutnie nie przeszkadza Tobie skandaliczne zachowanie kolesia wypisującego pytania o majątek, bo to przecież Twój poklepywacz po plecach.

Obrzydzenie człowieka bierze na taką podwójną moralność.

P.S.

Dodaj mnie do ignorowanych i nie zaczepiaj bo ja nie zamierzam więcej z Tobą dyskutować.

I nie wysilaj się i nie odpisuj. ..

Bądź łaskaw nie prawić mi tu o podwójnej moralności. W twoich ustać brzmi to rzeczywiście bardzo wiarygodnie. I nie udaj, że nie wiesz o co chodzi.

Oczywiście :) !!!

Przecież wystarczy chwila wujka na G. i już:

"Jest to jeden z niewielu utworów, w których można usłyszeć skrzypienie bębna taktowego Bonhama w nagraniu studyjnym - pozostałe to „The Ocean”, „The Rain Song”, „Ten Years Gone” i „Bonzo's Montreux”.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ale jednak tu nie było odważnych żeby coś na temat tego nagrania napisać;)

J.Jerry nie chciał zdradzać szczegółów ale pisał o perkusji.

Cóż emocje związane z forumowymi przepychankami są silniejsze ... może nawet nikt poza wami nie zauważył mojego wpisu ;)

"Jest to jeden z niewielu utworów, w których można usłyszeć skrzypienie bębna taktowego Bonhama w nagraniu studyjnym - pozostałe to „The Ocean”, „The Rain Song”, „Ten Years Gone” i „Bonzo's Montreux”.

Ukryta Zawartość

OK.

Znam osoby które nie są w stanie tego usłyszeć nawet po dokładnym opisie co mają słyszeć.

... a może zamiast pytać wujka po prostu posłuchać samemu ;)

Ukryta Zawartość

Nie stać Cie publicznie napisac to, co piszesz mi na PW?

Moja uwaga w Twoją stronę jest jak najbardziej prawidłowa, skoro uważnie jak sam określasz czytasz ten temat - to założyciel tematu poprosił i ostrzegał przed osobistymi atakami.

Jak widac pominąłeś ten jakże dla tego tematu ważny szczegół.

A takie PW sobie daruj. Czyżbyś nagle stracił odwagę pisac wprost na Forum?

Jak napisałem w poście o Zeppelinach czytam po kolei i od razu odpisuję. Na priv ci napisałem po tym co napisałeś o zaniechaniu kłótni. Nie pasuje ci takie rozwiązanie ? Ja odwagę mam wieć mnie nie prowokuj. Stosuję się ,sędzio do twojej rady.

Ukryta Zawartość

Oj panie hrabio, ty też coś próbujesz udowodnić ? Ja mam długie doświadczenia w trenowaniu słuchu i tyle.

J.Jerry nie chciał zdradzać szczegółów ale pisał o perkusji.

Cóż emocje związane z forumowymi przepychankami są silniejsze ... może nawet nikt poza wami nie zauważył mojego wpisu ;)

OK.

Znam osoby które nie są w stanie tego usłyszeć nawet po dokładnym opisie co mają słyszeć.

... a może zamiast pytać wujka po prostu posłuchać samemu ;)

Może:) Mnie nteresuje muzyka;)

Ukryta Zawartość

Stosuję się ,sędzio do twojej rady.

Jezz takim samym jestem sędzią jak i Ty. Po prostu piszę do Ciebie jak to widzę. Gdybym nie wiedział, że jesteś na poziomie - nawet bym nie zareagował - bo i po co.

Ale masz głowę na karku i sam wiesz ile mozna a kiedy trzeba powiedzieć "pass".

Ot dla dobra swojego i nas wszystkich.

Jak napisałem, trafiłeś w Sylwka i temat zamknięty. Po co to non stop wyciągać. To już było ponad tydzien teamu, a Ty to wałkujesz non stop.

I prosze o jedno - nie pisz do mnie "sędzia". Liczę, że jak sam przegnę to zrobisz to samo. Lepiej gasić ogień juz na starcie, niż czekać na przyjazd "strażaków"

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Oj panie hrabio, ty też coś próbujesz udowodnić ? Ja mam długie doświadczenia w trenowaniu słuchu i tyle.

U kur, to możliwe.

Edytowane przez jar1

U kur, to możliwe.

nie bardzo rozumiem co pan hrabia ma na myśli ale ja nie jestem kurą pomimo tego, że czasem skrobnę tu jak kura pazurem. Zupełnie jak pan hrabia. Może też jesteś kurą ?

nie bardzo rozumiem co pan hrabia ma na myśli ale ja nie jestem kurą pomimo tego, że czasem skrobnę tu jak kura pazurem. Zupełnie jak pan hrabia. Może też jesteś kurą ?

I znowu personalne zaczepki i epitety.

Ale z zachowaniem prawidłowej procedury technicznej wyrównania poziomów! :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja też zabieram się za pierwsze :)

To do jakich wniosków doszliśmy? ponawiam pytanie.

Wiemy, że wszystko nie gra tak samo. Wiemy, że muzyka jest najważniejsza.

Co dzieli - kable zasilające ? jeszcze jakieś pierdoły ? W sumie nie dużo :)

Edytowane przez daris666

Trzeba mieć niezły tupet i nie mieć za grosz honoru aby wrócić na forum jak gdyby nic się nie stało i udawać świętego.

Jarku&Aniu nie bądź taki skromny :D

No offence, rzecz jasna - tak tylko ku pamięci ;)

Oczywiście, lewa i prawa nóżka. Chociaż czasem kury śpią na jednej nodze;)

To do foxa:)

Ja też zabieram się za pierwsze :)

To do jakich wniosków doszliśmy? ponawiam pytanie.

Co dzieli - kable zas

ilające ? jeszcze jakieś pierdoły ? W sumie nie dużo :)

Dobrze schłodzone piwo jest dobre dla tłuszczy ?:)

Edytowane przez jezz

Co dzieli - kable zasilające ? jeszcze jakieś pierdoły ? W sumie nie dużo :)

Nie zapomnijmy o "prawidłowo technicznie przeprowadzonym teście porównawczym"

A co, jest karalne ? Chyba nie wiesz co to znaczy ?

Oskarżasz nowego udziałowca Site o wrogie przejęcie i złe intencje wobec forum? Wiesz co wypisujesz?

UDZIAŁOWCA - czyli sztuk jeden (sic!) - Freudowska pomyłka.

Wyszło szydło z worka.

A na kogo oficjalnie poszło, to tylko tzw 'słupy'.

W mojej skromnej ocenie, temat zamknięty.

No cóż. Myślę, że dalsze tolerowanie obrażania wszystkich na tym forum przez jego przeciwnika jest bezsensowne z mojej strony. Żegnam!

Jeżeli zamieści zdjęcia swojego pomieszczenia, to ja jestem za odblokowaniem - wtedy i tylko wtedy, sorry.

• Pokaż nowe odpowiedzi