Skocz do zawartości
IGNORED

Program Trzeci Polskiego Radia - Trójka

qot

Rekomendowane odpowiedzi

musisz sobie filtr wyregulować, bo ten zbyt tendencyjny jest :)

Mam nadzieję, że dzięki nowym prowadzącym i takim gościom w trójce jesteś zasłuchany. Nie mowiąc juz o muzyce.

Parę elementów z jego biografii pominąłeś,

Tylko Nobla jeszcze brak.

"To co nas podzieliło – to się już nie sklei

Nie można oddać Polski w ręce jej złodziei

Którzy chcą ją nam ukraść i odsprzedać światu

Jarosławie! Pan jeszcze coś jest winien Bratu!

Dokąd idziecie? Z Polską co się będzie działo?

O to nas teraz pyta to spalone ciało

I jest tak że Pan musi coś zrobić w tej sprawie

Niech się Pan trzyma – Drogi Panie Jarosławie"

Ładne, może będą czytać w odcinkach.

Kolejna dobra zmiana. Nawet Nogaś opowiadający o książkach , na dodatek robiący to ciekawie, musi zwolnić miejsce swoim.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Red. Nogaś był świetnym redaktorem, jak żaden inny potrafił zainteresować ciekawą książką. Duet z Mannem był rewelacyjny, Nikt nie potrafił tak dręczyć red. Manna jak Nogaś. Szkoda.

Jeżeli Mann i Niedźwiedzki odejdą z Trójki słuchalność spadnie na łeb jak TVP, bo generalnie to tylko oni trzymają tę stację na powierzchni.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

"To co nas podzieliło – to się już nie sklei

Nie można oddać Polski w ręce jej złodziei

Którzy chcą ją nam ukraść i odsprzedać światu

Jarosławie! Pan jeszcze coś jest winien Bratu!

Dokąd idziecie? Z Polską co się będzie działo?

O to nas teraz pyta to spalone ciało

I jest tak że Pan musi coś zrobić w tej sprawie

Niech się Pan trzyma – Drogi Panie Jarosławie"

Ładne, może będą czytać w odcinkach.

Już Zalewska nowe programy tworzy będą to to w szkołach czytać .....

Z pół roku temu czekiści z PIS przypuścili już swój perfidny atak na red. Niedźwiedzkiego, na szczęście musieli odpuścić.

Dlaczego? Wie ktoś może? Czy jest to zasługa red. Manna?

Gość Piwo Jasne

(Konto usunięte)

Być może puścił coś satanistycznego i obraził uczucia religijne całego Episkopatu.

Następnym atakiem na Manna i Niedźwiedzkiego będzie zapewne jakaś krucjata modlitewna z Radia Maryja.

Wicie towazyse ta Trójka jest za bardzo świecka , trzeba ją ureligijnić . Trzy razy na dzień zdrowaśki czytać, muzę religijną puszczać , mszę puszczać w niedziele a nawet częściej, często mówić o naszym zbawicielu.

Amen.

Programy 1,2,3, PR są dla mnie częścią dnia jak kawa czy kibelek. To co odpieprzają nadzorcy to masakra. Jak mi na koniec Psikutę z 2 wywalą to w ogóle przestanę słuchać. Przestaję pomału żałować że mi tuner się skończył i torturuję ucho streamem 96kb. Notabene to wstyd że główne stacje narodowego nadawcy puszczają w sieć taką choojową jakość.

W Dwójce takie klimaty się już pojawiają, niestety.

Na szczęście raczej powoli.

W trojce tez. Caly czas jednak nie wiem czy dla mojego adwersarza w tym temacie, zmiany w trójce idą w dobrym kierunku i czy przypadkiem nie za wolno.

Gość Piwo Jasne

(Konto usunięte)

W trojce tez. Caly czas jednak nie wiem czy dla mojego adwersarza w tym temacie, zmiany w trójce idą w dobrym kierunku i czy przypadkiem nie za wolno.

Jezz powiem ci jedno , wydawało mi się że czasy retransmisji jednego programu do drugiego minęły bezpowrotnie , podaję na przykładzie naszej telewizji publicznej z początków kiedy to powstały dwa programy TV , program 1 i drugi . Wtedy to jak przemawiał wódz PZPR na programie pierwszym dwójka to retransmitowała przerywając natychmiast swoją ramówkę. Wyobraź sobie taką retransmisje Radia Maryja w Trójce. Dla mnie jest to realne i prawdopodobne.

Ukryta Zawartość

Pies z kulawa nogą tam nie pozostanie ,jeszcze parę osób (Mann,Niedzwiecki )i światło gasimy

Tyle wspaniałych osób zwolniono,odeszło niedługo trza nazwę zmienić np na Trójka Pis Show

Ukryta Zawartość

Zbigniew Zamachowski zapraszał słuchaczy Trójki do słuchania stacji od sześciu lat. Nagranych zostało 13 wariantów, m.in. "Trójka. Program Trzeci Polskiego Radia" lub "Zapraszamy do Trójki". Dżingle z jego głosem emitowano minimum trzy razy w ciągu godziny, a w bloku porannym i popołudniowym - nawet siedem razy na godzinę.

- Firmowanie swoim głosem radia, które nie jest tym samym radiem, co kiedyś, troszkę przestało mnie cieszyć - przyznał Zamachowski w rozmowie z gazeta.pl. Aktor nie zrywa jednak całkowicie współpracy ze stacją, wciąż będzie można usłyszeć go m.in. w audycji Artura Andrusa.

Po ostatnich zmianach w III Programie Polskiego Radia, aktor nie chciał być dłużej z nim kojarzony. Przypomnijmy, że od początku roku ze stacją pożegnali się m.in. Magda Jethon, Jerzy Sosnowski, Marcin Zaborski, Tomasz Ławnicki i Michał Nogaś. W ich miejsce w trójce pojawiło się 20 nowych osób.Po ostatnich zmianach w III Programie Polskiego Radia, aktor nie chce być dłużej z nim kojarzony.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jesli Wojtek odejdze to ja razem z nim :)

Mi akurat jest to zupełnie obojętne ale dziwię się, że też to firmuje.

Jezz powiem ci jedno

Piwo Jasne, pisząc o adwersarzu nie ciebie miałem na myśli. Jestem pewien, że w niektórych kwestiach mamy zbieżne poglądy. Myślałem raczej o pewnym znawcy polskiej poezji współczesnej.

Gość Piwo Jasne

(Konto usunięte)

Nie zdziwi mnie .

Tu program trzeci Polskiego Radia "Zapraszamy do Trójcy"

Niech będzie pochwalony J.CH i Maryja zawsze dziewica.

Modlitwę poprowadzi Madzia Buczek na antenie programu trzeciego Pr oraz Radia Maryja.

Prosimy nie regulować odbiorników.

Wojciech Mann stwierdził także, że to, co jest dla niego najbardziej istotne w pracy to prawo do własnej opinii i prawo do jej wygłaszana. Wolność słowa traktuje bowiem jako warunek demokracji, obronę której dziennikarz uważa za oczywistość i twierdzi, że w łatwy sposób owej demokracji nie można odebrać społeczeństwu tak po prostu. - Ludzie są inteligentni wbrew pozorom. To jest typowy błąd każdej władzy, której się wydaje, że rządzi idiotami i wystarczy troszeczkę tupnąć na nich, przestraszyć i wszystko będzie cacy. Nie, to się tylko odwleka w czasie - powiedział.

- Bardzo mi żal tamtej atmosfery spokoju, pogodnego robienia radia, braku zagrożeń, obaw i oglądania się, czy ktoś niepowołany słucha naszej rozmowy. To jest bardzo nieprzyjemne, ta stęchlizna w powietrzu - podsumował na koniec Mann.

Jak widać pisowski reżim uwielbia wszystko kontrolować i trzymać za mordę. Spadkobiercy PRL z zapędami do cenzury.

Nie spodziewałem się że i takich czasów dożyję. Neokomuna wróciła pełną gębą.

Super, że muszą skakać przy Mannie, bo wiedzą, ze gdy tylko Wojtek odejdzie, to i Niedźwiedź, a wtedy to już kiszka.

Aż tak statystyk nie da się zakłamać.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Wojciech Mann wyrobił sobie markę w PRL-u. W tamtych czasach miał w Trójce dość dużą wolność osobistą - często spóźniał się i czuć było od niego... wodę... kolońską. I czuł się w nim dobrze. Co zresztą potwierdzają to jego słowa: "Bardzo mi żal tamtej atmosfery spokoju, pogodnego robienia radia, braku zagrożeń, obaw i oglądania się, czy ktoś niepowołany słucha naszej rozmowy."

A tu nagle sittek atakuje PRL zamiast PiS. Mann jest stary i prawa emerytalne już ma. Może brakuje mu kombatanckich papierów?

Gość Piwo Jasne

(Konto usunięte)

Wojciech Mann wyrobił sobie markę w PRL-u. W tamtych czasach miał w Trójce dość dużą wolność osobistą - często spóźniał się i czuć było od niego... wodę... kolońską. I czuł się w nim dobrze. Co zresztą potwierdzają to jego słowa: "Bardzo mi żal tamtej atmosfery spokoju, pogodnego robienia radia, braku zagrożeń, obaw i oglądania się, czy ktoś niepowołany słucha naszej rozmowy."

A tu nagle sittek atakuje PRL zamiast PiS. Mann jest stary i prawa emerytalne już ma. Może brakuje mu kombatanckich papierów?

Motto dobrej zmiany i styropianu jest takie zniszczyć wszystko co wybudowała "KOMUNA" . To właśnie robi odłam styropianu jakim jest PIS . Przecież była nawet nagonka żeby zburzyć PKIN bo to dar Stalina. Jak będą tak wszystko niszczyć to nic w tym kraju nie zostanie . Trójka to też dzieło PRL którego styropian w mniejszym bądź większym stopniu nienawidzi . Akurat trafiło na tych którzy PRL nienawidzą bardziej.

Większość ludzi w średnim wieku,którzy coś znaczą w tym kraju zaczynało w PRL.Czy to oznacza,że identyfikują się z PRL czy,że za nim tęsknią?Oczywiście,że nie.Zresztą w PiSie jest mnóstwo byłych komuchów i nikomu to w tej partii nie przeszkadza.Przeszkadzają ci którzy są niezależni,którzy mają własne zdanie.A więc związki z PRL w PiSie nie są zakazane.Chodzi o to aby mieć swoich.

Typowa pisowska retoryka zaczerpnięta z bujnych czasów stalinizmu. Gdy nie ma się żadnych argumentów na osobę o innych poglądach politycznych należy ją zniszczyć i zdyskredytować, jak prawdziwego wroga ludu, najlepiej idiotycznymi pomówieniami.

PIS niczym nie różni się od komuchów, z którymi ponoć walczył.

Podobne idiotyzmy w tym samym tonie, pisowcy tworzyli pół roku temu na Marka Niedźwiedzkiego, ale Polacy nie są głupi. Nie łyknęli tej stalinowskiej propagandy.

Kaczyński jest w podobnym wieku, osiągnął już wiek emerytalny, ale jakoś na emeryturę nie wybiera się. Dlaczego Włodzimierz_55692 to przeoczył?

Jesli Wojtek odejdze to ja razem z nim :)

00045M786CAD0UC6-C122-F4.jpg

A kysz! Niech Cię cholera!:-)

Chciałbym jeszcze pożyć. Bo życie jest piękne!

Ale - też sie dziwię, co Pan Mann tam jeszcze robi. Bo przecież nie 'pesos'...

Włodzimierz wiele przeoczył, kiwając się i bujając na Festiwalu Piosenki Radzieckiej.

Ale - też sie dziwię, co Pan Mann tam jeszcze robi. Bo przecież nie 'pesos'...

Robi to dla nas. Został bo nas szanuje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.