Skocz do zawartości
IGNORED

PiS ogarnia wszystko, TK, zamyka mi ochotę do dyskutowania.

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

............... a Ty nie krzyczysz, za widły nie chwytasz.

Bo ja w wielu protestach nie widzę ludzi, z którymi miałbym po drodze.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

<br />Może zwrócisz uwagę, że ludzi poniżej 55 roku życia praktycznie tam nie ma , same emeryty.<br />Takie właśnie jest poparcie dla PO i pogrobowców u młodego pokolenia<br />

Według badań amerykańskich, młodzi ludzie są najbardziej podatni na kłamstwa i manipulacje zamieszczane w internecie ( przeczytane w "Rzeczypospolitej ) . Twoje "badania" zadają się to potwierdzać , co napawa smutkiem .

"Polska była potęgą, po czym przyszła PO i wspólnie z EU zamienili nasz kraj w ruinę, a gdyby nie to bylibyśmy teraz drugą Szwajcarią " - to typowy pogląd młodego czytelnika "W polityce".

Typowa fota z wielu z manifestacji (przekaz był taki , że była anty PiS i pod ich siedzibą,rozpoczęła się koło 17 w centrum).

Może zwrócisz uwagę, że ludzi poniżej 55 roku życia praktycznie tam nie ma , same emeryty.

Na miesięcznicach smoleńskich za to sama młodzież. Młodzież pisowska ;-). Prezes to też młodzieżowiec. Do tego nowoczesny młodzieżowiec ;-).

Daj spokój z PRL, można również odnosić się do zagrożeń rodem z II WŚ, albo i do zaborów ale nie musimy tylko tym żyć ,

pamiętajmy o tym co było i idźmy do przodu.

Z PiS-em nie pójdziesz do przodu tylko do tyłu. Naprawdę tego nie dostrzegasz ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

I co w tym bulwersującego?Przecież to oczywiste

Dla Ciebie nic.

W Aleppo ludzie giną, a w Warszawie zomowiec protestuje.

Drobiazg, przecie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Iksika zomowcy kiedyś musieli bić palką po głowie, i to mocno, że takie rzeczy wypisuje.

Byłem 13 na demonstracji, było bardzo miło i sympatycznie, dla mnie nawet za spokojnie. Zomowców nie zlokalizowano, był działacz pierwszej Solidarności.

Jestem Europejczykiem.

Kto wie, czy nie dojdzie w ten sposób do jakiejś wojny.

To bardzo prawdopodobne, np. będą chcieli odbić wrak ze Smoleńska ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

• Moderatorzy

Według badań amerykańskich, młodzi ludzie są najbardziej podatni na kłamstwa i manipulacje zamieszczane w internecie ( przeczytane w "Rzeczypospolitej ) . Twoje "badania" zadają się to potwierdzać , co napawa smutkiem .

Skoro to badania amerykańskie "sprzedane" na zewnątrz to już ich wiarygodność oceniam niżej.

Moją obserwację a nie badanie oparłem na analizie typowej fotki z protestów.

"Polska była potęgą, po czym przyszła PO i wspólnie z EU zamienili nasz kraj w ruinę, a gdyby nie to bylibyśmy teraz drugą Szwajcarią " - to typowy pogląd młodego czytelnika "W polityce".

Proszę nie cytuj bzdur, z którymi nikt o zdrowych zmysłach się nie zgodzi.

Często unikam komentowania na forum, czy FB ponieważ wiele osób nie czyta treści ani komentarzy a jedynie nagłówki i te idą w świat jako objawiona prawda.

A samemu nie łaska? Choćby na Bocznicy.

W wieli kwestiach wypowiadałem się kilkukrotnie, ale rozmówcy nadal wklejają głupie cytaty więc nie chce mi się komentować.

A co do protestów to owszem byłem, protestowałem, wspólnie z psem na spacerze.

Na miesięcznicach smoleńskich za to sama młodzież. Młodzież pisowska ;-). Prezes to też młodzieżowiec. Do tego nowoczesny młodzieżowiec ;-).

Lechu, głupotę jednych przykrywasz kolejną głupotą niczym kolejną farbą emulsyjną. To bez sensu. Szkoda pisać o kolejnych miesięcznicach. Wiadomo, że za wypadek samochodowy odpowiada kierowca, za lotniczy pilot (jeśli miał właściwe dane o ciśnieniu na płycie lotniska by oszacować własną wysokość - a w tym wypadku o ile wiem dane te były ok.)

Z PiS-em nie pójdziesz do przodu tylko do tyłu. Naprawdę tego nie dostrzegasz ?

Zgoda, natomiast uważam, że z PO i z Nowoczesną skoczylibyśmy w przepaść , więc krok do tyłu nie jest najgorszym co mogłoby nas spotkać.

Dla Ciebie nic.

Drobiazg, przecie.

Każdego własny tyłek boli najbardziej.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Dla Ciebie nic.

Drobiazg, przecie.

Odradzam polemikę z tym panem,jakąkolwiek,to kłamca,którego kłamliwe zarzuty ja sobie skopiowałem. Uwaga dotyczy rzecz jasna pana iwaszczukiewicza a nie xniwaxa.

Wiadomo, że za wypadek samochodowy odpowiada kierowca, za lotniczy pilot (jeśli miał właściwe dane o ciśnieniu na płycie lotniska by oszacować własną wysokość - a w tym wypadku o ile wiem dane te były ok.)

Ten pilot miał zdecydowanie więcej danych dużo ważniejszych do podjęcia właściwej decyzji. Nawet TAWS mu to głośno podpowiadał co ma zrobić. Gdyby zrobił to od razu jak TAWS zaczął podpowiadać to miesięcznic by nie było, ale wtedy PiS miałby o wiele mniej materiału napędowego.

Zgoda, natomiast uważam, że z PO i z Nowoczesną skoczylibyśmy w przepaść , więc krok do tyłu nie jest najgorszym co mogłoby nas spotkać.

Problem w tym że plan gospodarczy PiS to jest właśnie ten skok w przepaść, ale niestety wyborcy tego nie rozumieją i głosują na takich co coś rozdadzą. Nie wiedzą że właśnie skaczą w przepaść. Cóż nauka kosztuje, szkoda że nie umiemy uczyć się ma cudzych błędach np. błędach greckich.

Gdyby zrobił to od razu jak TAWS zaczął podpowiadać to miesięcznic by nie było, ale wtedy PiS miałby o wiele mniej materiału napędowego.

PiS by nie było. Bez Smoleńska nie wygraliby ani wyborów prezydenckich, ani parlamentarnych.

Czyli kto miał motyw?

PiS by nie było. Bez Smoleńska nie wygraliby ani wyborów prezydenckich, ani parlamentarnych.

Wygraliby z lepszym procentem. Rządy czy raczej "rządy" PO&Co to była katastrofa, na ostatek dali się załatwić kelnerom.

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Bo ja w wielu protestach nie widzę ludzi, z którymi miałbym po drodze.

czyli sens protestu nie zależy od jego treści tylko od tego kto protestuje? Dość dziwaczne kryterium.

Wygraliby z lepszym procentem. Rządy czy raczej "rządy" PO&Co to była katastrofa, na ostatek dali się załatwić kelnerom.

i teraz rządzą wybrani przez kelnerów... poziom rządów iście kelnerski...
  • Moderatorzy

czyli sens protestu nie zależy od jego treści tylko od tego kto protestuje? Dość dziwaczne kryterium.

Wręcz przeciwnie. Są towarzystwa , z którymi wspólnie nie pójdę, bo oni i "świat" pomyśli że je popieram.

i teraz rządzą wybrani przez kelnerów... poziom rządów iście kelnerski...

kolega dał się łatwo sprowokować

swoją drogą ciekawe, czy teraz ubecja też wygra, jak wiosną 2007?

Teraz właśnie agent Macierewicz wygrywa, a przygłupy się cieszą.

Jedyna dobra rzecz to taka, że PiS kompletnie się ośmieszył.

Jestem Europejczykiem.

Raczej PiS popełnia kolejny błąd, a fikcjoopozycja idiocieje coraz bardziej.

Skutkiem błędów pisu jest obłęd "opozycji".

g... wiesz o prawdziwej ubecji to i łatwo nią gardłujesz

Raczej PiS popełnia kolejny błąd, a fikcjoopozycja idiocieje coraz bardziej.

Skutkiem błędów pisu jest obłęd "opozycji".

skoro przebywanie z pisem prowadzi do fiksacji to do czego prowadzi przebywanie w pisie? ;-)

Wręcz przeciwnie. Są towarzystwa , z którymi wspólnie nie pójdę, bo oni i "świat" pomyśli że je popieram.

no tak... co se ludzie pomyślom...

o do czego prowadzi przebywanie w pisie

Napisz skoro masz taka wiedzę. Rozumiem, że jesteś członkiem pisu?

Grozi nam drugi Majdan?

Póki co, dzisiaj "Majdanem" groził poseł PO i to tym drugim nie tym pierwszym.

Opozycja zwiera szeregi byłych zomowców i ubeków. Oficera Mazgułę już mają po swojej stronie.

Szafa Kiszczaka, aż trzeszczy ze śmiechu.

Najbardziej gówniane pisowskie brednie w ustach naszego iksika. Ciekawe kiedy zorientuje się co robi, i czy będzie mu za to wstyd?

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe kiedy zorientuje się co robi, i czy będzie mu za to wstyd?

Pójdzie w zaparte, jak kiedyś komuchy.

Napisze: - Ja? Ja nic nie wiem.

A widziałeś po Smoleńsku jak Tusk Z Putinem lizali się z uśmiechem po jajach?

Pokażesz? Czy wylecisz z forum?

UBeckim kelnerom - tak, pro forma.

Pamiętaj zawsze, kto miał motyw!

Pamiętaj zawsze, kto miał motyw!

Z tego wynikałoby dużo więcej.... Wiesz o co kaman.

g... wiesz o prawdziwej ubecji to i łatwo nią gardłujesz

wystarczy mi to co osobiście widziałem w latach 80-tych. Osobiście widziałem= byłem świadkiem

Poza tym uważam, że woda z mózgów, którą podgrzewa PO&KOD i trochę PIS, niedługo będzie przegrzana

Poza tym to, co poniżej

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Najbardziej gówniane pisowskie brednie w ustach naszego iksika. Ciekawe kiedy zorientuje się co robi, i czy będzie mu za to wstyd?

Xniwax ma bana?a ta kanalia za takie wpisy ordery?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.