Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

PiSowi się po prostu w głowach nie mieści że można działać inaczej niż oni. Bez sieci powiązań, tajnych ustaleń i pociągania za sznurki. Ich sposób postrzegania świata wynika głównie z tego jak sami funkcjonują.

Czy to samo powiedziałbys o sobie lub tych, którzy o jakieś powiązania oskarżają np p. Lepera czy chociażby Kaczora?

Czy może w ich przypadku to już nie działa?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

A propos rzucania ch.....i burdelami, czy po drugiej stronie też tak na siebie jadą? Czy tylko w KOdzie taka wyborcza praktyka?

Lepera nie znam.

Jeszcze parę sekund temu znales, ale stwierdziłes, że bedzie lepiej przypieprzyc się do braku literki p, może wtedy lepiej wypadniesz, a twój rozmówca gorzej

A nawet znasz go w poście 362, co pozwoliło Ci na koment.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Weź na uspokojenie.

Nie m takiej potrzeby, znowu projekcja?

:)

Widzę, że kolejny z problemami kościelnymi:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

chłopaki, back to school, i dlaczego im, ja tam sie z nimi nie utozsamiam, po prostu lubie symetrie:)

mniej projekcje

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zgada się, od jakiegoś czasu suweren pozwolił działać lewakom z PiS. Żeby jednak nie "rozdupcyli" Polski do reszty trzeba o tym mówić. Może suweren zacznie posługiwać się głową a nie emocjami.

nie należy mu przeszkadzać bo sam się zniszczy... nie zrozumiałeś..

- Czy smakowało Państwu?

- No, d... nie urywa.

- Cierpliwości!

myślisz że jeszcze coś osiągną ? poparcie spada, prokuratura wchodzi, z czasem mam nadzieje powyłapują i pozmykają kilku delikwentów... ja bym ich od razu do ciupy wsadził.

Naczytali się wiki i się dzielą.

I znowu projekcja:)

Jakas zaraza?:)

I znowu jacys oni:)

Chyba paranoja?:)

Jeżeli w to wierzysz, to masz problem.

Chociaż czy ja wiem? Jeżeli obecna władza promuje ludzi, którzy nie potrafią dwóch zdań powiedzieć bez kartki, to możesz zrobić karierę na miarę Kuchcińskiego.

Komorowski to wspanialy orator.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ukryta Zawartość

wyłapać i wysłać do łagrów.

Ukryta Zawartość

Widzę, że wyssany z mlekiem matki stalinizm zaczyna się budzić, no cóż, to tylko KOD:)

To w końcu wy chcecie do łagrów wysyłać - to chociaż wysyłajcie tych, którzy rzeczywiście na to zasługują.

P.S.

czyżby nieprzypadkowa zbieżność nicka z jedną z pislamskich (p)oślic spod znaku łojca łoszuścika ??? :)

kkw_87_-_13.05.2014_-_barbara_bubula_001.jpg

A ja widzę, że to Ty chcesz wysylac.

Paranoje, w tym przypadku nickowe, też nie odpuszczaja:)

Ale spoko, to można wyleczyć:)

PS

Tobie argus to placa za to wczuwanie sie w krytyke Pisu?

Chlopie uwazaj, bo niedlugo otworzysz lodowe, a tam Kaczor z Rydzykiem:)

Ukryta Zawartość

wyłapać i wysłać do łagrów.

Ukryta Zawartość

NO COMMENTS

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chlopie uwazaj, bo niedlugo otworzysz lodowe, a tam Kaczor z Rydzykiem:)

Jest sporo takich co już teraz po otwarciu lodówki widzą tych dwóch w/w. Zaczęli ich widywać jeszcze przed ostatnimi wyborami. To wierni fani tych dwóch w/w.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

NO COMMENTS

Od razu widać, że to montaż pis-u i prawdziwy bulu by tak nie powiedział

aż serce rośnie

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

W rodzinie to różnie bywa :)

Ukryta Zawartość

Ta pani w środku to siostra pierwszej damy polskiej chrześcijańskiej prawicy - K. Pawłowicz.

Jak widać doszła do wniosku, ze siostra szkodzi Polsce i działa w KODzie....:)

Ukryta Zawartość

Od razu widać, że to montaż pis-u i prawdziwy bulu by tak nie powiedział

aż serce rośnie

przecież to wypowiedź z 2012 roku... ten sam materiał wykorzystał TVN 23 grudnia 2016

L4 na czapkę ? gdzie dają ?

Widzę, że wyssany z mlekiem matki stalinizm zaczyna się budzić, no cóż, to tylko KOD:)

Gdy czytam takie prymitywne brednie na poziomie meneli spod budki z piwem to zastanawiam się, czy ktoś w to naprawdę wierzy?

Jestem Europejczykiem.

Gdy czytam takie prymitywne brednie na poziomie meneli spod budki z piwem to zastanawiam się, czy ktoś w to naprawdę wierzy?

Really, a w to wierzysz?

13 grudnia przed Sejmem protestowali między innymi byli funkcjonariusze Służby Bezpieczeństwa, którzy są przeciwni temu, aby rząd obniżył im emerytury.

– Grozi nam pozbawienie podstaw do życia. Naprawdę. Ja skończyłem 80 lat. Za 2 tysiące złotych ja nie jestem w stanie wyżyć – wyznał były komendant główny policji, gen. Jerzy Stańczyk.

– Nie chcę tu podburzać, ale mam gorącą prośbę. Chciałem, żebyście państwo tą krzywdą zarazili swoje dzieci, wnuki – powiedział inny z protestujących.

– Myślą, że rządzą Polską, ale to jest chwilowe i przejściowe i historia nas uczy, że ci, którzy dzisiaj rządzą, jutro nie będą rządzić. I w tym jest nadzieja – pocieszył byłych esbeków Andrzej Rozenek, wiceprzewodniczący Biało-Czerwonych.

Na odbywającym się tego samego dnia proteście KOD Mateusz Kijowski wziął w obronę funkcjonariuszy SB.

– Musimy wykazać solidarność z tymi, którzy bronili nas i chronili przez ostatnie lata w służbach mundurowych. Dzisiaj chce się ich pozbawić emerytur – stwierdził na proteście KOD Mateusz Kijowski

Ukryta Zawartość

Moze juz udalo sie niektorych zarazic, i tyle

Jak znam zycie, zaraz jeden z drugim stwierdzi, ze to ja jestem zarazony, oczywiscie przez Kaczora(Hitlera), i oczywiscie naleze do grupy o nazwie oni:)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.