Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Komorowski odznaczył Sorosa orderem, a Wyborcza przyznała mu tytuł "Człowieka Roku". Czy teraz Soros odwdzięczy się krytyką rządu PiS?

A kiedy PiS odznaczy Biereckiego za "uratowanie" (wyprowadzenie za granicę) kasy bankrutujących Skok-ów ?

Inwestycja w edukację Polaków zwróci się z nawiązką.

Od kiedy indoktrynację nazywa się edukacją ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ale wy jesteście zmanipulowani. Massakra :)

Nie zmanipulowani, tylko po praniu mózgów systematyczną pisowską propagandą, ale to oczywiście też masakra.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Nie zmanipulowani, tylko po praniu mózgów systematyczną pisowską propagandą, ale to oczywiście też masakra.

a nie peowską, lub kodowską?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

a nie peowską, lub kodowską?

Propaganda w stylu goebbelsowskim to domena PiS.

Dawno temu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z Panem Kijowskim nie przybił bym piony,nie wypił żadnego alkoholu dla mnie ten (pan) to .....Powietrze

No to temat załatwiony, zajmij się czymś innym.

Jestem Europejczykiem.

Niestety 8 lat zrobiło swoje i dziwić się Niemcom. Na szczęście do stalinowskiego poziomu bezmózgowia jeszcze nam brakuje - nie zdążyli.

Niemcom???

Zobacz sobie plany PiS w zakresie podstawy programowej - ci mogą zdążyć z odmóżdżeniem dzieci i młodzieży.

Jestem Europejczykiem.

Panowie, nie mylcie manipulacji z kopulacją.

Manipulacja dotyczy mózgu a kopulacja wręcz przeciwnie.

Chyba zbytnio się koncentrujesz na aspektach czysto technicznych... ;-P

Inwestycja w edukację Polaków zwróci się z nawiązką.

Inwestorowi na pewno. Tylko że z edukacją nie ma to wiele wspólnego.

Niemcom???

Zobacz sobie plany PiS w zakresie podstawy programowej - ci mogą zdążyć z odmóżdżeniem dzieci i młodzieży.

Jaro przecież wiesz że od mcdonaldyzacji edukacja to pic. Każde pokolenie po to tłuszcza, mi chodzi o ludzi z własnymi mózgami.Zeby nie było wacława kłade też na siusiaków, ale indokrynacja ślepa i rozpaczliwe podstawianie dupy za swojego miszcza? A z resztą normalni to tylko góra 5%. Jak w szkole 95% to były pały do lania ,co sie ma zmienić poza ostrożnością potem?

Ja chodziłem do porządnej szkoły za komuny, gdzie pisało się sprawdziany i żadnych testów nie było. Człowiek musiał umieć się wysłowić i zbudować samodzielnie jakąś myśl. Mimo, że PiS z sentymentem odwołuje się do tamtych czasów to nie widzę jakiejś przewodniej myśli oprócz ochoty do indoktrynacji według wzorców wyznawanych przez Prezesa i jego akolitów. Chcą sobie wychować tępych i posłusznych wyborców i tyle.

Jestem Europejczykiem.

(................) ,za komuny nie było dobrych szkół były tylko złe i bardzo złe i widać to tu na forum ,większość komuchy kiedyś a dziś wielkie liberały ,tylko całkowicie nowe pokolenie nie skażone poprzednim ustrojem może wyprowadzić ten kraj na właściwe tory ,nie stare komuchy,nie da się od tak zmienić ludzi zwłaszcza tych którzy twierdzą ze kończyli pożądne szkoły za komuny .

(.................)

Miałem nauczycieli, którzy kończyli przedwojenne szkoły, znali łacinę, z komuną nie mieli nic wspólnego.

I to oni cieszyli się największym szacunkiem mimo, że byli bardzo wymagający.

P.S.

Widać, że w szkole po prostu sie nie przykładałeś.

Jestem Europejczykiem.

(wpis obrazliwy)

A tu moja porządna szkoła z tradycjami.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

To rzeczywiście była szkoła na tzw. poziomie :)))

No właśnie, gostek poucza innych w płomiennych filipikach, a nie umie pisać poprawnie po polsku.

Tak to właśnie wygląda. Dwa razy to pisałem, ale dwa razy wycięła litościwa moderacja.

Do trzech razy sztuka ;-).

Jestem Europejczykiem.

Tak sie zastanawialem, ktory bedzie 1szy, zeby wytknac tego byka. No coz, sa rozne sposoby na dowartosciowanie sie(inna sprawa, ze byk byl i warto go poprawic). Co do szkoly, to ta obecna produkuje wyjatkowa ilosc idiotow, takze proba zmiany jest wskazana, a co z tego wyjdzie, to zobaczymy

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

To rzeczywiście była szkoła na tzw. poziomie :)))

skąd możesz to wiedzieć nie masz porównania ,bez urazy ale wasze pokolenie powinno iść już dawno w odstawke dla dobra całego społeczeństwa,jesteście nieprawidłowo wyksztalceni ,macie zły wpływ na młodych ,wypaczanie ich

To nie jest atak personalny jedynie wyrażam swoją opinie .

(................) ,za komuny nie było dobrych szkół były tylko złe i bardzo złe i widać to tu na forum ,większość komuchy kiedyś a dziś wielkie liberały ,tylko całkowicie nowe pokolenie nie skażone poprzednim ustrojem może wyprowadzić ten kraj na właściwe tory ,nie stare komuchy,nie da się od tak zmienić ludzi zwłaszcza tych którzy twierdzą ze kończyli pożądne szkoły za komuny .

Zgadzam się z tym. I do tego sami wykształceni za komuny idioci wierzą że chodzili do dobrych komunistycznych szkół.

A najzabawniejsze jest to, ze kolega wyzej(celeb66) jest przedstawicielem tej szkoly, ktora chca zachowac w niezmienionej formie koledzy Jaro_747 i argus.

Tak btw, czy wiecie na jakim poziomie w obecnym systemie edukacji jest np ortografia, nie ma jej w ogole, kazdy ma zwolnienie:). To moze jednak wrocic do systemu poprzedniego, np z dyktandami i ograniczeniem zwolnien na dysleksje, dysortografie czy dysgrafie

Zgadzam się z tym. I do tego sami wykształceni za komuny idioci wierzą że chodzili do dobrych komunistycznych szkół.

No cóż - w takim razie niech ciepły jaro, wielki prezes wielkiej partii, pierwszy odda swój doktorski dyplom robiony za komuny (doktorat często i gęsto podpierający się marksem i klasą robotniczą:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Co do manipulacji, to wielu wychowanych w obecnym systemie wystarczy, ze dostanie troche golej dupy plus troche przemocy, najlepiej w grach, i juz mamy gotowy elektorat. Trzeba im tez uswiadomic, ze sa ponad rodzicami, a przede wszystkim nauczycielami, i moga wszystko w ramach swojej kreatywnosci(jedno z najmodniejszych obecnie slow). Takie robta co chceta( idol mlodziezy tak wymyslil,to dobry czlowiek jest). Oczywiscie trzeba tez zasiac nienawisc do kosciola i bardziej tradycyjnych wartosci. Koniecznie tez trzeba zrownac dwoch panow z mama i tata. Dobrze tez byloby nauczyc przedszkolakow zakladania prezerwatyw. Wtedy bedzie mniej niechcianych ciazy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.