Skocz do zawartości
IGNORED

KOD Kijowski

patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Jak znam zycie, zaraz jeden z drugim stwierdzi, ze to ja jestem zarazony, oczywiscie przez Kaczora(Hitlera), i oczywiscie naleze do grupy o nazwie oni:)

Jak Ty wszystko wiesz.

Gdy czytam takie prymitywne brednie na poziomie meneli spod budki z piwem to zastanawiam się, czy ktoś w to naprawdę wierzy?

Wierzą. Właśnie menele spod budki z piwem.

Choć i budek z piwem już nie ma, a ówczesnych meneli nazywa się dziś - bezrobotnymi.

Ooo PUCZ w KODZIE !

Stanowczo protestuję przeciwko działaniom zarządu i próbie odwołania pana Kijowskiego ze stanowiska przewodniczącego.

Przecież zarząd nie jest w stanie znaleźć tak charyzmatycznego lidera, bezrobotnego, zadłużonego alimenciarza, wyglądającego jak bezdomny, wyprowadzającego dziesiątki tysięcy z komitetu :D. Nie idźcie tą drogą :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Panowie więcej luzu - tak dla przypomnienia, że różnić się warto - ale zawsze z klasą.

Po co zbierać z pustych pyskówek niepotrzebne upomnienia.

Pozdr.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Ooo PUCZ w KODZIE !

Stanowczo protestuję przeciwko działaniom zarządu i próbie odwołania pana Kijowskiego ze stanowiska przewodniczącego.

Przecież zarząd nie jest w stanie znaleźć tak charyzmatycznego lidera, bezrobotnego, zadłużonego alimenciarza, wyglądającego jak bezdomny, wyprowadzającego dziesiątki tysięcy z komitetu :D. Nie idźcie tą drogą :D

Agent prezesa.

KOD = KOMPUTERY OBSŁUGA DORADZTWO

Uff na szczęście nie zrezygnuje pan Kijowski, już się obawiałem że mógłby pojawić się ktoś charyzmatyczny, przystojny, elokwentny ale na szczęście będzie tak jak było :D

Najważniejsze ze koryto teraz u nas

13782084_1809088149325205_5931071618756382324_n.png

Beata Szydło pytana o nepotyzm w spółkach Skarbu Państwa: "Wie pan, ja mam dużo kolegów i koleżanek"

Ukryta Zawartość

polecam wyznawcom prezesa ( nie trwa długo) "dacie radę "to obejrzeć

jeszcze jeden link można spojrzeć na temat "prezesowy" ale dzis jak widze omijany przez dojonych od prezesa omijany z daleka....

Ukryta Zawartość

Jak poprzednicy zatrudniali gamoni, to kolejna władza musi zrobić porządek, gdyż inaczej ten sam dziennikarz zadałby pytanie, dlaczego nie robi porządku w państwie, po burdelu jaki zostawiło po/psl.

proste? proste.

Beata Szydło pytana o nepotyzm w spółkach Skarbu Państwa: "Wie pan, ja mam dużo kolegów i koleżanek"

czyli jeśli mój kolega jest specem w danej branży to już nie mogę go zatrudnić ? Szydło popełniła straszy błąd, stołki powinna podzielić między PO i N, ewentualnie Kukiza.. przecież to oczywiste.

nie trwa długo

i nie potrawa za długo, sami doprowadzacie do autodestrukcji.

Biedne PiSiory wymyślają niestworzone pierdoły, żeby przykryć nepotyzm i niekompetencje ich ukochanego reżimu.

Jako komentarz zamieszczę wstęp do artykułu "Teraz k... my. Na całego!"

W 2012 r. opublikowaliśmy w „PB” dwie listy działaczy PO i PSL, członków ich rodzin i znajomych na państwowym garnuszku. Każda składała się z ponad 400 nazwisk i była świetną ilustracją tego, co zostało z obietnic Donalda Tuska, który w exposé z 2007 r. solennie deklarował zakończenie „politycznego procederu zawłaszczania spółek z udziałem skarbu państwa”. Tamte listy powstały po prawie pięciu latach rządów koalicji PO-PSL. Dzisiejsza publikacja „PB”, z 1000 nazwisk nominatów PiS dowodzi, że obecnie rządzący już w rok przebili poprzedników, i to z nawiązką."

Czytaj więcej na

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Biedne PiSiory wymyślają

ciągle tylko te siusiaki.. no tak europejczyk.. pełną gębą (czy tez pełna gęba)

Czytaj więcej na

Ukryta Zawartość

straszne, członkowie PiS'u w rządzie PiSu są na stołkach ? karygodne ! powinni się podać do dymisji !

Ukryta Zawartość

Mądremu wystarczy raz powiedzieć, innym trzeba powtarzać. Więc powtórzę:

"Biedne PiSiory wymyślają niestworzone pierdoły, żeby przykryć nepotyzm i niekompetencje ich ukochanego reżimu."

Jestem Europejczykiem.

To i ja powtorze, bo z madrymi mamy dzisiaj problem:

"Biedni Peowco - pslowcy(i byle komuchy zrzeszone w KOdzie plus niezadowoleni z nieskutecznosci PO ich byli zwolennicy, rowniez zrzeszeni w KOdzie) oderwani od koryta, zeby zapomniec o ich nepotyzmie i niekompetencji musza powtarzac, ze teraz jest jeszcze gorzej, bo tylko wtedy maja szanse powrocic na swoje utracone synekury"

Przyklady z 2ch skrajnosci redakcyjnych

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Madry wie, ze jak ktos cos utraci to bedzie pluł na tego, ktory to przejal, glupi tego nie wie. Madry bedzie wiedzial, ze opisuje pewne naturalne zjawisko, ktore ma czesto miejsce w polityce- w wiekszej lub mniejszej skali, glupi lub zmanipulowany nie bedzie dlugo myslal, tylko szybko mnie opluje, gdyz calkowicie( w tym przypadku) nie pasuje to do lansowanej przez niego wizji

Co do przytoczonej listy z Pb, to naprawde nie jest problem znalezc wiecej, wystarczy chciec, gdyby bardzo chcieli to i w 2012 znalezliby duzo wiecej.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Jak poprzednicy zatrudniali gamoni, to kolejna władza musi zrobić porządek, gdyż inaczej ten sam dziennikarz zadałby pytanie, dlaczego nie robi porządku w państwie, po burdelu jaki zostawiło po/psl.

proste? proste.

Takiego burdelu jaki zostawią "misiewicze" z PiS długo nikt nie posprząta.

czyli jeśli mój kolega jest specem w danej branży to już nie mogę go zatrudnić ? Szydło popełniła straszy błąd, stołki powinna podzielić między PO i N, ewentualnie Kukiza.. przecież to oczywiste.

Stołki rozdaje się chyba na podstawie konkursów wykazujących przydatność delikwenta do jego zajmowania, czyli jego fachowość.

A zapomniałem w socjalizmie jest inaczej. Stołki zajmują "misiewicze" partyjni.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

K. Lechu naprawdę jesteś taki naiwny

Myślisz że za poprzedniej władzy decydowały konkursy i kompetencje? Pytanie retoryczne, jakby co:)Teraz masz odp. propagandę, wtedy o misiewiczach było względnie cicho, to i lud się mniej przejmowal

To i ja powtorze, bo z madrymi mamy dzisiaj problem:

"Biedni Peowco - pslowcy(i byle komuchy zrzeszone w KOdzie plus niezadowoleni z nieskutecznosci PO ich byli zwolennicy, rowniez zrzeszeni w KOdzie) oderwani od koryta, zeby zapomniec o ich nepotyzmie i niekompetencji musza powtarzac, ze teraz jest jeszcze gorzej, bo tylko wtedy maja szanse powrocic na swoje utracone synekury"

Skąd to przeklejasz bubuś?

Jestem Europejczykiem.

Dziekuje Ci za kretyna, jednak jestes europejczykiem o wysokim poziomie kultury, brawo.

Prawdziwy rebeliant, czy zwykly chamek?:)

Moze niech inni ocenia

Stołki rozdaje się chyba na podstawie konkursów wykazujących przydatność delikwenta do jego zajmowania, czyli jego fachowość.

od lat się mówi że konkursy są ustawione a nowelizacja ustawy miała je zlikwidować, nie wiem czy to zrobiła. Ale abstrahując od tego, ponawiam pytanie, czy koledzy, działacze partyjni itd powinni mieć zakaz pracy na ważniejszych stanowiskach ?

Prawdziwy rebeliant, czy zwykly chamek?:)

2

Opozycja jest od tego by pilnować rządzących. Zawsze.

Przynajmniej tak powinno być w demokracji. I rządzący muszą to akceptować, czy się podoba im czy nie. Dlatego każda władza chciałaby dyktatury, bo nie lubi, jak im się patrzy na ręce i krytykuje.

Czy mąż pani premier złozył juz zeznanie podatkowe z działania fundacji?

Jesli się nie będzie pilnować na bieżąco i to wszystkich, to zawsze będziemy w czarnej... d . Każda władza demoralizuje i grabi pod siebie. Wiara nic tu nie pomoże.

Więc powtórzę:

uważaj bo zostaniesz zmuszony do zamilknięcia, minimum kultury

Opozycja jest od tego by pilnować rządzących. Zawsze.

święte słowa, tylko u nas opozycja zachowuje się jak ludzie pierwotni, nie znają swoich praw i co gorsza OBOWIĄZKÓW. Do zablokowania budżetu potrzeba zaledwie 30 posłów... trzydziestu.

Osobiście uważam że obecna opozycja jest dla PiSu bardzo dobra, trzyma partię w ryzach (a wiemy że się lubią dzielić) i jest nieskuteczna w swoich działaniach.

od lat się mówi że konkursy są ustawione a nowelizacja ustawy miała je zlikwidować, nie wiem czy to zrobiła.

Rozumiem że Twoi idole wyciągnęli prosty wniosek, że skoro jest tak jak napisałeś wyżej to stanowiska obsadzamy swoimi "misiewiczami". Mierny, bierny ale wierny.

Ale abstrahując od tego, ponawiam pytanie, czy koledzy, działacze partyjni itd powinni mieć zakaz pracy na ważniejszych stanowiskach ?

Nie, ale powinni wygrać konkurs przed niezależną komisją. Powinni udowodnić że są fachowcami do danego stanowiska. Niestety PiS nie uznaje niezależności.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Nie, ale powinni wygrać konkurs przed niezależną komisją. Powinni udowodnić że są fachowcami do danego stanowiska. Niestety PiS nie uznaje niezależności.

a PO tak robiło ? a PO uznawało ? tak z ciekawości pytam.. po za tym od kiedy niezależny znaczy dobry ? to nie są synonimy..

niezależność to czysto teoretyczne pojęcie, od wieków nie funkcjonuje w biznesie, polityce i codziennym życiu.

Nie

a to ciekawe... to po co ta nagonka ? montowane filmy itd ?

święte słowa, tylko u nas opozycja zachowuje się jak ludzie pierwotni, nie znają swoich praw i co gorsza OBOWIĄZKÓW. Do zablokowania budżetu potrzeba zaledwie 30 posłów... trzydziestu.

Sorry Winnetou. Za uchwalenie budżetu odpowiada ekipa rządząca a nie opzycja. Jesli ekipa nie potrafi tego przeprowadzić zgodnie z prawem i prawidłowo, tylko dlatego, ze ja opazycja szczypie i przeszkadza, to oznacza jedynie tandetność ekipy rządzącej. I tyle. Takie dziecinne tłumaczenie, ze nie odrobiłem lekcji bo Zdzicho powiedział, ze jestem głupi...

a PO tak robiło ? a PO uznawało ?

Nawet jeżeli PO tak nie robiło to przecież za PiS miało być inaczej a jest pod tym względem dużo gorzej. Czyli hasła o profesjonalności i uczciwości były wywieszane tylko na potrzeby kampanii wyborczej. To nie gwarantuje sukcesu Polsce. Będzie cały czas byle jakość.

tak z ciekawości pytam.. po za tym od kiedy niezależny znaczy dobry ?

Niezależny i fachowiec. Taki na pewno jest lepszy od partyjnego "misiewicza".

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Jesli ekipa nie potrafi tego przeprowadzić zgodnie z prawem i prawidłowo, tylko dlatego, ze ja opazycja szczypie i przeszkadza, to oznacza jedynie tandetność ekipy rządzącej. I tyle. Takie dziecinne tłumaczenie, ze nie odrobiłem lekcji bo Zdzicho powiedział, ze jestem głupi...

A jakie masz podstawy na twierdzenie, że budżet został uchwalony nieprawidłowo i niezgodnie z przepisami?

nie potrafi tego przeprowadzić zgodnie z prawem i prawidłowo

konkrety + podstawa prawna

Za uchwalenie budżetu odpowiada ekipa rządząca a nie opzycja

Opozycja powiedziała że budżet jest zły, zamiast go zablokować to zrobili burdę a budżet przeszedł. Wystarczyło złożyć wniosek o reasumpcję, wystarczy tylko 30 posłów.. tylko trzeba znać swoje prawa i OBOWIĄZKI. Taką opozycja to żadna opozycja, równie dobrze można tam postawić Ferdka z kolegami i kilka krat piwa, efekt i skuteczność będzie taka sam choć te chlejusy mogą być bardziej kulturalni.

Czego by PiS nie zrobił nie usprawiedliwia to zachowania opozycji.

PiS miało być inaczej a jest pod tym względem dużo gorzej

zjedź na zmienię.. to jest partia polityczna nie liga aniołów. Pewne standardy są naginane, ok łamane ale poziom pozostał taki sam, choć o wielu sprawach nie wiedzieliśmy i nie wiemy i się nigdy nie dowiemy więc ciężko to oceniać.

Niezależny i fachowiec. Taki na pewno jest lepszy od partyjnego "misiewicza".

pewna jest tylko śmierć, jesteś na forum audio gdzie prawa fizyki nie obowiązują.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.