Skocz do zawartości
IGNORED

Obiektywny portal informacyjny

rae0113

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z niewielką nadzieją chciałbym zapytać. Czy możecie mi polecić stronę internetową zawierającą aktualne, szerokie informacje o bieżących wydarzeniach w kraju i na świecie spełniającą następujące warunki:

1. będzie apolityczna czyli obiektywna,

2. tytuły odnośników będą zajawką tego co się dzieje, czyli zamiast "to może doprowadzić Cię do bankructwa, zobacz" będzie napisane "hakerzy zaatakowali konta Mbanku".

3. portal będzie pozbawiony treści pudelkowych, czyli informacji o celebrytach, ich problemach czy rozterkach piłkarzy w kwestii zakupu nowego auta,

4. treści będą prezentowane na jednej stronie a nie w formie slajdów z jednym zdaniem przy każdym zdjęciu,

5. reklamy będą prezentowane w sposób nienachalny i w rozsądnej ilości.

Jestem skłonny zapłacić abonament za takie źródło informacji.

Z góry dzięki.

https://www.audiostereo.pl/topic/133723-obiektywny-portal-informacyjny/

Dowcip miesiąca.

Tuba propagandowa PiS. W wątku o IV RP jest podana struktura właścicielska, widać do kogo niezalezna.pl należy.

Oni są tacy "niezależni" jak ja jestem perska księżniczka Szeherezada (z piersiątkami jak mandarynki).

Nie ma takiego i nie będzie. Obiektywizm jako taki nie istnieje, każdy wydawca czy naczelny ma swoje sympatie. Jedyne wyjście to lektura kilku rożnych portali z wszystkich stron i użycie własnego rozumu do weryfikacji tego, co tam nawpisywali. Tyle że każdy z nas też ma swoje sympatie, toteż za skarby świata nie będziemy obiektywni ;-)

I to jest najtrudniejsze do zrozumienia.Większość ludzi chciałaby mieć taki "obiektywny" serwis informacyjny podany na tacy.To z lenistwa umysłowego.

A le to tylko pierwszy postulat i oczywiście niemożliwy w praktyce do osiągnięcia. Natomiast cała reszta tak. Niestety w dzisiejszych czasach liczy się ilość wejść, a ile osób będzie śledziło portal bez obrazków i krzykliwych nagłówków?

O wrednych reklamach nie wspominam nawet...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Witam,

Z niewielką nadzieją chciałbym zapytać. Czy możecie mi polecić stronę internetową zawierającą aktualne, szerokie informacje o bieżących wydarzeniach w kraju i na świecie spełniającą następujące warunki:

1. będzie apolityczna czyli obiektywna,

2. tytuły odnośników będą zajawką tego co się dzieje, czyli zamiast "to może doprowadzić Cię do bankructwa, zobacz" będzie napisane "hakerzy zaatakowali konta Mbanku".

3. portal będzie pozbawiony treści pudelkowych, czyli informacji o celebrytach, ich problemach czy rozterkach piłkarzy w kwestii zakupu nowego auta,

4. treści będą prezentowane na jednej stronie a nie w formie slajdów z jednym zdaniem przy każdym zdjęciu,

5. reklamy będą prezentowane w sposób nienachalny i w rozsądnej ilości.

Jestem skłonny zapłacić abonament za takie źródło informacji.

Z góry dzięki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

??

:D

Edycja:

A tak przy okazji, Dobra Zmiana w robieniu Polsce Wolsce dobrej opinii w świecie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

Jeżeli chodzi o anglojęzyczne, to mogę polecić www.politico.eu.

Jeżeli chodzi o polskie, to ciężko, ale można sobie zajrzeć do 300polityka.pl. Tyle, że artykułów mają raczej niewiele, większość tematów jest jedynie zasygnalizowana.

Jestem Europejczykiem.

Nie ma takiego portalu i nie będzie.

Każdy portal ma właściciela i albo portal będzie reprezentował interesy właściciela - tym samym popierał odpowiednią wizję świata i kraju, albo co jeszcze gorsze, właściciel będzie bogaty i nawiedzony - wtedy już ocieramy się o fanatyzm, a tym samym mamy już dużo bardziej zwichrowany obraz świata...

Niestety jak się chce solidnej informacji trzeba obejrzeć tvn i tvp i uśrednić - wtedy mamy w miarę obiektywną wizje świata....

Ale lepiej wziąć kobietę, koszyk z prowiantem pojechać w jakieś urokliwe miejsce i..............

A politykę - głównie jej komentowanie zostawić frustratom....

P.S. Portal bez niusów o celebrytach - jesteś kosmitą ???? Kochany, połowa ziemian koniecznie chce wiedzieć jak to bogatym jest źle, który znany i bogaty puścił w trąbę żonę. Które dziecko celebryty ćpało i chlało, a które zostało homo..... My ziemianie tak mamy, tego typu niusy/dział to czysty pieniądz !!!

My ziemianie tak mamy

Nie my, tylko Wy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pp. Komorowski i Rosati też imprezowali z Piotrem P. Mariuszem G. Cóż to o oficjelach świadczy ? Nic !

Fundowała spółdzielnia.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

xetras

Daj chłopie sobie luz nie wyczuwasz, że trolle się nudzą i zakładają różne prowokacyjne wałki - im już nic nie pomoże ; nawet jak śpią to im się śni lewako i liberałożerczy PIS :p

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.