Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Nie dość, że prosty cham PiSowski jesteś, to jeszcze przygłup wyjątkowy. Skąd niby wiesz buraku pastewny co rozumiem, a czego nie rozumiem?

3 godziny temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Typowe dla Ciebie i PiSu... Obrażanie, robienie durniów i wmawianie, że oponent nie ma pojęcia.
Myślisz, że ja się wczoraj urodziłem?

?? ale ja w sumie nie o tym

Na razie to ty nie potrafisz odnieść się do tej PiSkatastrofy na GPW.

Jesli chodzi o giełde to różnie bywa.

Lotos

2015- 30 PLN

2019- 100 PLN

Możesz się odnieść.

No to jeszcze jeden wykres dla małego Kazia:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A jarcio to widział

spacer.png

Jak ten PiS rządzi to to jakieś szaleństwo jest, nawet ropie się dostało.

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

A żebyś jeszcze przeczytał, co na priw ludziom pisze...

To byś nawet nie uwierzył.

I dlatego powiedziałem - będę zgłaszał Moderacji tego Patrykowskiego gnoja aż do skutku. Czyli - do pozbycia się (nieodwołalnego) takiego czegoś z Forum.
Patrykowski pisał z sensem tylko wy mało kumaci .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Gość

(Konto usunięte)
25 minut temu, caleb66 napisał:

Idź żebrać gdzie indziej niemoto .

Zero totalne zero . Jak ta piekna ziemia takie szmacisko nosi . Ktoś Cie kiedyś bardzo skrzywdził za dzieciaka . Tatuś sie tobą zajął i zrobił z ciebie córke .

Przepraszam Was za to co powyżej ale kolega sie domaga zainteresowania swoją osobą

14 minut temu, caleb66 napisał:

Edytowane przez Riczi75
Zero totalne zero . Jak ta piekna ziemia takie szmacisko nosi . Ktoś Cie kiedyś bardzo skrzywdził za dzieciaka . Tatuś sie tobą zajął i zrobił z ciebie córke .
Tematem wątku jest pozytywna siła PiS, czy oprócz tego że PiS Cię skrzywdził w kwestii kredytu we frankach masz jeszcze coś do dodania bo nie chce mi się dyskutować o tym czym zajmowała się twoja matka i babcia.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, caleb66 napisał:

Tematem wątku jest pozytywna siła PiS, czy oprócz tego że PiS Cię skrzywdził w kwestii kredytu we frankach masz jeszcze coś do dodania bo nie chce mi się dyskutować o tym czym zajmowała się twoja matka i babcia.

Ty nie czytasz ze zrozumieniem . Pis skrzywdzi I ciebie niemoto . To tylko kwestia czasu . 

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Żul to Cię zrobił niedojdo,wziąłeś kredyt to się z nim teraz bujaj a od moich pieniędzy won i od budżetu. Idź na inne forum szukać sponsorów.

Daj mu spokój, to jakiś dzieciak, pieprzy jak potłuczony :) 

6 minut temu, caleb66 napisał:

A może on na Nowogrodzkiej brał ten kredyt. I napisz mu (ja go już ignoruję więc nie mogę), ze w ramach rewanżu może zrobić napad na mennicę i sobie nadrukować piniędzorów do woli, ma na Netflixie 4 sezony instrukcji  ?

Edytowane przez Patrykowski
Gość

(Konto usunięte)
30 minut temu, Jacchusia napisał:

A jarcio to widział

spacer.png

Cena ropy spadła na świecie bo Pis tak chciał ?

W latach 1998-2000 paliwo kosztowało na stacjach po około 2zł . Teraz cena hurtowa ropy najniższa od 1986 r a cena na stacjach w okolicy 3.50. Ile w tym podatku ? 

8 minut temu, Patrykowski napisał:

Daj mu spokój, to jakiś dzieciak, pieprzy jak potłuczony ?

A może on na Nowogrodzkiej brał ten kredyt  ?

Odezwał sie najinteligentniejszy analityk rynku . Jestescie obaj siebie warci ?

8 minut temu, Patrykowski napisał:

?

Edytowane przez Riczi75
24 minuty temu, Jacchusia napisał:

A jarcio to widział

Ukryta Zawartość

Sprawdź po ile była baryłka za Tuska ile kosztowała na stacjach i to samo zrób ile teraz ile na stacjach....podpowiem za Tuska jak znalazłem baryłka najwyżej 117 dol  rok bodajże2011

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
28 minut temu, Patrykowski napisał:

Daj mu spokój, to jakiś dzieciak, pieprzy jak potłuczony ?

A może on na Nowogrodzkiej brał ten kredyt. I napisz mu (ja go już ignoruję więc nie mogę), ze w ramach rewanżu może zrobić napad na mennicę i sobie nadrukować piniędzorów do woli, ma na Netflixie 4 sezony instrukcji  ?

Wystarczy że twoi pupile już drukują . Dla nas wszystkich wystarczy

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Frankowicze dostali 500+ więc prezydent w 100% dotrzymał obietnicy i im pomógł

Ja pier**lę, ale logika!!! No tak, nie na darmo pisałem o inteligencji wojskowej.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Ja pier**lę, ale logika!!! No tak, nie na darmo pisałem o inteligencji wojskowej.
Dzambo w kwestii rozdawania kasy moje stanowisko jest jasne,żulom i menelom dawać a frankowiczom nie .

Frankowicze mają wolne niektóre dni i noce mogą w tym czasie pracować na drugi etat czy tam trzeci a nie leżeć i zabijać baki i czekać aż ktoś da.

Gość

(Konto usunięte)
14 minut temu, caleb66 napisał:

Dzambo w kwestii rozdawania kasy moje stanowisko jest jasne,żulom i menelom dawać a frankowiczom nie .

Frankowicze mają wolne niektóre dni i noce mogą w tym czasie pracować na drugi etat czy tam trzeci a nie leżeć i zabijać baki i czekać aż ktoś da.

Dobrze żebyś ty się nierobie jakiejś roboty chwycił . Bo państwo utrzymuje takie zero . 

Wiem że jak władza się zmieni ty będziesz pluł na swoich obecnych pupili Zwykła ....a . Masz rebus . 

Edytowane przez Riczi75
8 godzin temu, Patrykowski napisał:

To jeszcze raz. Zobaczymy za którym razem zaskoczysz ?

Może nie wiesz to ci wyjaśnię, bo ty idioto tylko cytować i wklejać linki umiesz. Wartość giełdowa spółki nie koniecznie zależy od kompetencji zarządu a np sytuacji rynkowej, w danej branży itp. Najlepszym odzwierciedleniem kompetencji osób zarządzających jest bieżący wynik finansowy a najlepiej zysk operacyjny, nie uwzględniający np zobowiązań długoterminowych. 

Poza tym debilu poczytaj, jaki miała wpływ na giełdę likwidacja OFE przez PO. Ale po co, to za trudne ?

I jeszcze raz ci przypominam - rozmowa jest o kompetencjach i jakości zarządzania a nie o notowaniach.
--------DOTRZE TO DO CIEBIE IDIOTO W KOŃCU CZY NIE?--------

Chamskie odzywki nic ci nie pomogą bo gołym okiem widać, że masz takie pojęcie o finansach jak świnia o gwiazdach.

Kompetencje zarządu? Sytuacja rynkowa? No to proszę bardzo następne dane. Już nawet o nic nie pytam bo to dla ciebie czarna magia.

"Od początku listopada 2019, kiedy ogłoszona została nominacja pana Jacka Sasina na ministra aktywów państwowych, spółki należące do Skarbu Państwa straciły na wartości ponad 22%. Niemal jedna czwarta ich wartości wyparowała w niecałe cztery miesiące.

To zadziwiająco duży spadek w porównaniu do 9% spadku indeksu WIG, na który wpływ mają w głównej mierze spółki Skarbu Państwa oraz 2% wzrostu mWIG40. W tym czasie indeks sWIG80, skupiający mniejsze spółki wzrósł o 10%.

Największy spadek zanotowały PGE oraz PKP – o 42% od listopada 2019 r.. Spółki PKN Orlen, PGN, Enea, Tauron oraz JSW straciły ok 1/3 wartości."

Ukryta Zawartość

Podsumowując  - kurs spółek Skarbu Państwa zachowuje się o wiele gorzej niż innych spółek i całej Giełdy.

A tu wykres który i tak jest łagodny, bo nie ujmuje masakry z roku 2020:

e632f180a8c0c4-645-299-0-0-756-351.png

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

A tu jeszcze o gospodarności naszych włodaży . Węglem Polsla stoi , chłopy już wiedzą że zwolnienia będą a tu niespodzianka z Kolumbii .

https://www.nowiny.pl/gornictwo/164141-zwiazkowcy-zaskoczeni-transportem-wegla-z-kolumbii-dla-pge.html

Edytowane przez Riczi75

Chamskie odzywki nic ci nie pomogą bo gołym okiem widać, że masz takie pojęcie o finansach jak świnia o gwiazdach.
Kompetencje zarządu? Sytuacja rynkowa? No to proszę bardzo następne dane. Już nawet o nic nie pytam bo to dla ciebie czarna magia.
"Od początku listopada 2019, kiedy ogłoszona została nominacja pana Jacka Sasina na ministra aktywów państwowych, spółki należące do Skarbu Państwa straciły na wartości ponad 22%. Niemal jedna czwarta ich wartości wyparowała w niecałe cztery miesiące.
To zadziwiająco duży spadek w porównaniu do 9% spadku indeksu WIG, na który wpływ mają w głównej mierze spółki Skarbu Państwa oraz 2% wzrostu mWIG40. W tym czasie indeks sWIG80, skupiający mniejsze spółki wzrósł o 10%.
Największy spadek zanotowały PGE oraz PKP – o 42% od listopada 2019 r.. Spółki PKN Orlen, PGN, Enea, Tauron oraz JSW straciły ok 1/3 wartości."

Ukryta Zawartość

Podsumowując  - kurs spółek Skarbu Państwa zachowuje się o wiele gorzej niż innych spółek i całej Giełdy.

Dzambo idziesz na wybory 10 maja hehe .

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, jar1 napisał:

Na dodatek zaraz zacznie brakować wody. 

A od lat siedemdziesiatych plany na zagospodarowanie Wisły były aby w takich sytuacjach jak teraz było skąd czerpać wodę i żeglować . Dobry pomysł który przepadł 

http://zeglugawislana.pl/program-wisla/program-wisla-projekty-i-zalorzenia.htm

10 minut temu, Riczi75 napisał:

A tu jeszcze o gospodarności naszych włodaży . Węglem Polsla stoi , chłopy już wiedzą że zwolnienia będą a tu niespodzianka z Kolumbii .

Ukryta Zawartość

No, właśnie.

A dopiero przed chwilą pytałem, gdzie i pod jaki kamień wlazła ta obmierzła gnida Duda Pjetrek wraz z Kacperkiem...

Ukryta Zawartość

38 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ukryta Zawartość

To jeszcze raz, bo widzę, że po polsku nie rozumiesz.

株式市場と財政状態を区別できるまで、私はあなたと話をしません。

A teraz? :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Patrykowski napisał:

To jeszcze raz, bo widzę, że po polsku nie rozumiesz.

株式市場と財政状態を区別できるまで、私はあなたと話をしません。

A teraz? ?

Prawda cie boli . Ale to dobrze 

5 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

To jest kolejna groźba, po twoich nocnych na priv poczynaniach?

Odbieram, że jest i natomiast

zgłaszam.

I co zgłosisz, że będę robił z tobą porządek na forum? Zgłaszaj :)  

Ty nie pisałeś, że mam "przejebane", nie wyzywałeś nie? 
Zacytować ciebie z wiadomości priv? Chcesz? Taki kur... święty jesteś? To sobie kup aureolkę i całego stadka i na pielgrzymkę...

Edytowane przez Patrykowski

Odbieram, że jest i natychmiast
zgłaszam.

Edit - zgłoszone. I zapewniam cię, chamski ćwoku - wkrótce cię tu nie będzie.
Gdzie ty tu groźbę widzisz ?

1 minutę temu, caleb66 napisał:

Gdzie ty tu groźbę widzisz ?

Na milicję niech leci, we krwi ma to widać...

7 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Odbieram, że jest i natychmiast

zgłaszam.

Edit - zgłoszone. I zapewniam cię, chamski ćwoku - wkrótce cię tu nie będzie.

Pocałuj mnie w pupę ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.