Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
33 minuty temu, atmeg napisał:

Jakich obcych ? Kosmitow ? Porąbało cie  ........to normalne ze jak epidemia to wszysko zastyga ...

nawet jak po wyborach sa zmiany wladzy to gospodarka na jakis czas zastyga ,nie wiesz o tym ?

Bosze z kim ja tu gadam ......

sorki ale kretynizm i wpisanie w bycie bezmozgim biedakiem jakie doznaje czesc ludzi jest przykre , moze maja inne poglady niz ja ale boli mnie bo czesc z nich to Polacy .....

Przełącz się z TVP albo obudż się waść . 

6 minut temu, Riczi75 napisał:

Przełącz się z TVP albo obudż się waść . 

zapytam ciebie po wyborach czy obudzieś sie ,dokladnie przypomne tobie ,nie bedzie ci do śmiechu .

dobra jakis kawałek niezlej muzy na pożegnanie na dzis ...

pochlamy sie jutro :)

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, atmeg napisał:

zapytam ciebie po wyborach czy obudzieś sie ,dokladnie przypomne tobie ,nie bedzie ci do śmiechu .

Dokładnie . Pogadamy po , o ile będą to wybory i sytuacja po nich uczciwa ?

Jak czytam te słowotoki atmega to zaczynam rozumieć dlaczego PiSowska propaganda generuje przekaz głównie (o ile nie wyłącznie) dla półgłówków.

Przed chwilą Bielan pytany o przewałkę z respiratorami w kółko powtarzał, że nie ma problemu z firmą która miała te respiratory dostarczyć, bo oni nie są producentem tylko pośrednikiem.

Moje pytanie do wybitnego ekonomisty @Patrykowski i innych równie wybitnych. Jakie to ma niby znaczenie i co ma niby wytłumaczyć??? Że mogą zniknąć w jeden dzień i zatrzeć ślady prowadzące do polityków PiS? I to ma mnie niby uspokoić? Ktoś tu całkiem na głowę upadł???

Jestem Europejczykiem.

26 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jak czytam te słowotoki atmega to zaczynam rozumieć dlaczego PiSowska propaganda generuje przekaz głównie (o ile nie wyłącznie) dla półgłówków.

Przed chwilą Bielan pytany o przewałkę z respiratorami w kółko powtarzał, że nie ma problemu z firmą która miała te respiratory dostarczyć, bo oni nie są producentem tylko pośrednikiem.

Moje pytanie do wybitnego ekonomisty @Patrykowski i innych równie wybitnych. Jakie to ma niby znaczenie i co ma niby wytłumaczyć??? Że mogą zniknąć w jeden dzień i zatrzeć ślady prowadzące do polityków PiS? I to ma mnie niby uspokoić? Ktoś tu całkiem na głowę upadł???

Jakie respiratory... w czasie kiedy rząd je zamówił i cieszył się, że udało mu się "załatwić", na świecie był ogromny ich deficyt...
Producent zaprzecza o jakichkolwiek rozmowach z "pośrednikiem" między nimi a naszym rządem.
Więc moim zdaniem jest to kolejny przekręt albo skrajna naiwność rządzących.
No i kto daje kasę na towar widmo?

1 minutę temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

No i kto daje kasę na towar widmo?

No właśnie. To jest temat obok którego przechodzi się dziwnie spokojnie. Każdy kto miał do czynienia z urzędami doskonale wie, że otrzymanie jakiejkolwiek kasy przed wydaniem towaru to cud. Jeżeli firma to załatwiła to dla mnie jest niezbity dowód na świetny układ z rządzącymi.

Jestem Europejczykiem.

17 minut temu, caleb66 napisał:
33 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
Albo wspólny przekręt...

Platfusom nie skapnelo nic i już wielki krzyk o nie ,teraz my robimy walki a wy możecie nam skoczyc .

Napisałbym Ci
Jeb...ał Cię pies...
Ale to byłby mezalians dla psa...

4 godziny temu, Riczi75 napisał:

Czasami trzymaja pozory humanitaryzmu .

Taraz idzie czas kiiedy bedzie roz....ol albo będziemy zap.....ć za miskę ryżu jak twierdzi ewangelista Mateusz . 

Więc jesteś blisko ?

Nie lepiej za michę polskich płatków owsianych?

A w niedzielę na świąteczny obiad można zarzucić kebab z kabana

Gość

(Konto usunięte)
15 minut temu, jezz napisał:

Nie lepiej za michę polskich płatków owsianych?

A w niedzielę na świąteczny obiad można zarzucić kebab z kabana

To musisz zapytać ewangelisty Mateusza czy takie frykasy ujdą . 

Jak mu JP Morgan wyda pozwolenie to moze .

Edytowane przez Riczi75
Godzinę temu, Riczi75 napisał:

To musisz zapytać ewangelisty Mateusza czy takie frykasy ujdą . 

Jak mu JP Morgan wyda pozwolenie to moze .

Przecież to konfederackie jadło?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz
Gość

(Konto usunięte)
23 minuty temu, jezz napisał:

I co w związku z tym ?

To Kowalski jest u żłoba i podejmuje decyzje które ostatecznie mają spowodować 

że będziesz robić za tą przysłowiową michę ryżu ? 

Chyba nie .

Musisz wskoczyć do oczka wodnego dla ochłody i pobawić się kaczusią dla odprężenia , 

Za bardzo pro Polską partią i ludzmi którzy byli lub są z nią zwiazanymi się interesujesz ,

Ponoć oni nie atrakcyjni dla ciebie , 

Możesz sobie posłuchać Bosaka jak będziesz tarmosił tą kaczkę ?

https://www.dziennikwschodni.pl/wybory-prezydenckie/krzysztof-bosak-na-wiecu-w-lublinie-o-5-latach-bezczynnosci-pis,n,1000268357.html

Edytowane przez Riczi75
10 godzin temu, Riczi75 napisał:

I co w związku z tym ?

To Kowalski jest u żłoba i podejmuje decyzje które ostatecznie mają spowodować 

że będziesz robić za tą przysłowiową michę ryżu ? 

Chyba nie .

Musisz wskoczyć do oczka wodnego dla ochłody i pobawić się kaczusią dla odprężenia , 

Za bardzo pro Polską partią i ludzmi którzy byli lub są z nią zwiazanymi się interesujesz ,

Ponoć oni nie atrakcyjni dla ciebie , 

Możesz sobie posłuchać Bosaka jak będziesz tarmosił tą kaczkę ?

Ukryta Zawartość

Fajne to forum. Buraki, mogą sobie innych użytkowników obrażać do woli.

Mam nadzieję, ze Kowalski, ze swoimi poglądami nigdy nie będzie u żłoba, żebym nie musiał jeść kebabów tylko u prawdziwego Polaka.

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, jezz napisał:

Fajne to forum. Buraki, mogą sobie innych użytkowników obrażać do woli.

Mam nadzieję, ze Kowalski, ze swoimi poglądami nigdy nie będzie u żłoba, żebym nie musiał jeść kebabów tylko u prawdziwego Polaka.

Kowalski to nie moja bajka . Ty w arogancki sposób odnosisz sie do wszystkich wiec czego oczekujesz? 

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
W dniu 31.05.2020 o 22:42, Mysza 13 napisał:

Zamknij mordę pier**lony debilu...Chyba wszystkie gówna z całego AS tu przypełzły...

Bardzo ciekawie działa Sz.P. Moderator jeśli za ten wpis dostąję 2 pkt. i 4 doby zakazu pisania , a wpis nie jest usunięty.

Gratuluję Panu Moderatorowi nowej procedury.

Edytowane przez Mysza 13
20 godzin temu, andaudion napisał:

Proponuję zmianę nazwy tematu na "POZYTYWNA SIŁA PO".

To przecież jest wzorcowy oksymoron. Ale... pamięć ludzka jest wybiórcza (wyborcza?) i krótka.

Jednak ja pamiętam i zawsze będę pamiętał np. poniższy obrazek byłego herszta "POzytywnej siły", obecnie autozdegradowanego do roli tępego internetowego trolla. Trudno naprawdę zrozumieć, jakim cudem ten współczesny flecista z Hameln potrafił kilka lat temu uwieść tylu inteligentnych podobno ludzi, a wielu z nich do dzisiaj pozostaje  uwiedzionymi;  Gosia jakimś cudem zaczęła ich leczyć z bardzo dobrym skutkiem ? (pozostało zaledwie 2 czy 4% chorych na tą destrukcyjną miłość), ale nie wiedzieć czemu zrezygnowała i zmieniono tą nieocenioną terapeutkę na nowoczesnego dr. Rafałka.

Ten z miejsca spowodował nawrót choroby i odzyskał wielu zagubionych, straconych już pacjentów - widać słabiej uwiedzionych ?

NjAweDMwMC9jX2MvdV8xL2NjX2I4MTVmL3AvcGlj

Edytowane przez pavyan
55 minut temu, Riczi75 napisał:

Ty w arogancki sposób odnosisz sie do wszystkich wiec czego oczekujesz? 

Poproszę o przykłady.

3 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Bardzo ciekawie działa Sz.P. Moderator jeśli za ten wpis dostąję 2 pkt. i 4 doby zakazu pisania , a wpis nie jest usunięty.

Gratuluję Panu Moderatorowi nowej procedury.

Przecież to bardzo ładny wpis, chyba się go nie wstydzisz?

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
3 minuty temu, jezz napisał:

Przecież to bardzo ładny wpis, chyba się go nie wstydzisz?

Oczywiście Szanowny jezz . Ja zawsze piszę szczerze i , owszem - czasami ostro , ale skala tej ostrości zależy od skali chamstwa przedmówcy . Czy to wyjaśnienie wystarczy ?

4 godziny temu, pavyan napisał:

To przecież jest wzorcowy oksymoron. Ale... pamięć ludzka jest wybiórcza (wyborcza?) i krótka.

Jednak ja pamiętam i zawsze będę pamiętał np. poniższy obrazek byłego herszta "POzytywnej siły", obecnie autozdegradowanego do roli tępego internetowego trolla. Trudno naprawdę zrozumieć, jakim cudem ten współczesny flecista z Hameln potrafił kilka lat temu uwieść tylu inteligentnych podobno ludzi, a wielu z nich do dzisiaj pozostaje  uwiedzionymi;  Gosia jakimś cudem zaczęła ich leczyć z bardzo dobrym skutkiem ? (pozostało zaledwie 2 czy 4% chorych na tą destrukcyjną miłość), ale nie wiedzieć czemu zrezygnowała i zmieniono tą nieocenioną terapeutkę na nowoczesnego dr. Rafałka.

Ten z miejsca spowodował nawrót choroby i odzyskał wielu zagubionych, straconych już pacjentów - widać słabiej uwiedzionych

Tusk to normalny, inteligentny facet.

Ciekawsze jest, że miliony ludzi uwiódł mściwy psychopatyczny kurdupel który nie ma zielonego pojęcia o świecie bo nigdy samodzielnie nie dawał sobie w nim rady.

Jestem Europejczykiem.

Kolejna "rodzina na swoim". Oczywiście rodzina PiSowska:

"Kilka dni temu w mediach społecznościowych pojawiła się informacja o objęciu przez Lucynę Klein-Klarenbach stanowiska w spółce Skarbu Państwa, bez wskazania konkretnego miejsca zatrudnienia. Z ustaleń Onetu wynika, że jej obecne miejsce pracy to Polskie Koleje Państwowe. Otrzymała tam posadę dyrektora biura zarządu. Informację potwierdził rzecznik spółki Michał Stilger. "Potwierdzam, że p. Lucyna Klein-Klarenbach jest dyrektorem Biura Zarządu PKP S.A..

Prywatnie Lucyna Klein-Klarenbach jest żoną Adriana Klarenbacha. To jedna z najbardziej znanych postaci TVP Info. W telewizji publicznej prowadzi programy "Minęła 8" i "Minęła 20". Oprócz tego prowadzi audycję w Polskim Radiu 24."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Takie foty mówią wiele .

Ukryta Zawartość

obraz.thumb.png.3956cdcc954b47130817cbef4422b3cb.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

KALIBER vel rydz .

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Kolejna "rodzina na swoim". Oczywiście rodzina PiSowska:

"Kilka dni temu w mediach społecznościowych pojawiła się informacja o objęciu przez Lucynę Klein-Klarenbach stanowiska w spółce Skarbu Państwa, bez wskazania konkretnego miejsca zatrudnienia. Z ustaleń Onetu wynika, że jej obecne miejsce pracy to Polskie Koleje Państwowe. Otrzymała tam posadę dyrektora biura zarządu. Informację potwierdził rzecznik spółki Michał Stilger. "Potwierdzam, że p. Lucyna Klein-Klarenbach jest dyrektorem Biura Zarządu PKP S.A..

Prywatnie Lucyna Klein-Klarenbach jest żoną Adriana Klarenbacha. To jedna z najbardziej znanych postaci TVP Info. W telewizji publicznej prowadzi programy "Minęła 8" i "Minęła 20". Oprócz tego prowadzi audycję w Polskim Radiu 24."

Ukryta Zawartość

Ja tak myslę że sie nadaje do kolei-pewnie kiedyś jechała pociągiem więc Jej się ta posada należy 2smiech2.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, asterix1 napisał:

Ja tak myslę że sie nadaje do kolei-pewnie kiedyś jechała pociągiem więc Jej się ta posada należy

Ukryta Zawartość

Nie musiała jechać, wyystarczyło że pociąg poczuła. Do pieniędzy.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, KALIBER napisał:

Takie foty mówią wiele .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

sam kwiat

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.