Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, cir napisał:

sam kwiat

I jakże wymowny niosą transparent .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

KALIBER vel rydz .

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Kolejna "rodzina na swoim". Oczywiście rodzina PiSowska:

"Kilka dni temu w mediach społecznościowych pojawiła się informacja o objęciu przez Lucynę Klein-Klarenbach stanowiska w spółce Skarbu Państwa, bez wskazania konkretnego miejsca zatrudnienia. Z ustaleń Onetu wynika, że jej obecne miejsce pracy to Polskie Koleje Państwowe. Otrzymała tam posadę dyrektora biura zarządu. Informację potwierdził rzecznik spółki Michał Stilger. "Potwierdzam, że p. Lucyna Klein-Klarenbach jest dyrektorem Biura Zarządu PKP S.A..

Prywatnie Lucyna Klein-Klarenbach jest żoną Adriana Klarenbacha. To jedna z najbardziej znanych postaci TVP Info. W telewizji publicznej prowadzi programy "Minęła 8" i "Minęła 20". Oprócz tego prowadzi audycję w Polskim Radiu 24."

Ukryta Zawartość

Triumfująca wizja PiS.

Ukryta Zawartość

Tusk to normalny, inteligentny facet.
Ciekawsze jest, że miliony ludzi uwiódł mściwy psychopatyczny kurdupel który nie ma zielonego pojęcia o świecie bo nigdy samodzielnie nie dawał sobie w nim rady.
Kaczyński jest normalny,tusk nie bo oszukał Polaków, nie dotrzymał żadnej obietnicy, podniósł VAT, Polaków doprowadził do skrajnej nędzy,dzieci chodziły brudne i głodne ,sprzedał stocznie,nie dał 500+ bo wolał dać kolegom ,kraj zostawił w gruzach . Kaczyński wszystko odbudowal i dał Polakom wolność i pieniądze.

alleluja i do przodu

53 minuty temu, KALIBER napisał:

I jakże wymowny niosą transparent .

i jakze wymowne pusto brzmiące słowa

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

49 minut temu, caleb66 napisał:
6 godzin temu, Jaro_747 napisał:

kaczyński jest normalny, Tusk nie bo oszukał Polaków, nie dotrzymał żadnej obietnicy, podniósł VAT, Polaków doprowadził do skrajnej nędzy,dzieci chodziły brudne i głodne ,sprzedał stocznie,nie dał 500+ bo wolał dać kolegom ,kraj zostawił w gruzach . Kaczyński wszystko odbudowal i dał Polakom wolność i pieniądze.

Ja p...lę!!!

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, caleb66 napisał:
7 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Tusk to normalny, inteligentny facet.
Ciekawsze jest, że miliony ludzi uwiódł mściwy psychopatyczny kurdupel który nie ma zielonego pojęcia o świecie bo nigdy samodzielnie nie dawał sobie w nim rady.

Kaczyński jest normalny,tusk nie bo oszukał Polaków, nie dotrzymał żadnej obietnicy, podniósł VAT, Polaków doprowadził do skrajnej nędzy,dzieci chodziły brudne i głodne ,sprzedał stocznie,nie dał 500+ bo wolał dać kolegom ,kraj zostawił w gruzach . Kaczyński wszystko odbudowal i dał Polakom wolność i pieniądze.

Chyba Twoje dzieci chodziły brudne i głodne. Bo jesteś zwykłym nieudacznikiem, teraz jesteś najzwyczajniejszym złodziejem...
I jeszcze jesteś z tego dumny, jesteś dokładnie tym sortem o którym mówił Kaczyński.
I na dodatek twierdzisz, że Kaczyński dał Ci 500+, dziwię się, że jeszcze fanklubu nie założyłeś prezesowi.
Kaczyński wszystko odbudował? Masz na myśli nowy płot? Bo jakoś mieszkań dla młodych nie widzi nikt, miliona samochodów i oczek wodnych też nie ma...
Wolność dał?  A co, siedziałeś za wałki i Kaczyński Cię ułaskawił? Jakaś amnestia dla PiSowskich złodziei?
No i jeżeli Kaczyńki dał Ci pieniądze to wszystko wyjaśnia, jesteś sprzedajna gnida i za pieniądze dasz dupy byle kurduplowi...
Przyjdzie czas, że tej Twojej dupy nikt nie będzie chciał... chyba jedynie po to by zasadzić kopa ...

A przepraszam, prezes dał Ci tanie paliwo...
To jest właśnie poziom Twojej wiedzy, Tanie paliwo dzięki PiSowi ...

To co ten facet wypisuje to czysta prowokacja. Przecież nawet PiSowiec nie może być aż takim idiotą.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

14 minut temu, Jaro_747 napisał:

To co ten facet wypisuje to czysta prowokacja. Przecież nawet PiSowiec nie może być aż takim idiotą.

Ja tam nie wiem, po nich można się spodziewać wszystkiego ?

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Sam już nie wiem. To zidiocenie to może efekt jakiejś zbiorowej hipnozy?

Raczej niewiedzy co z czego się bierze. Bardzo dużo ludzi mówi "PiS dał"... "Kaczyński dał"
No ale poziom intelektualny też ma znaczenia, bo wyjazd z płotem mnie rozbroił.
Co trzeba mieć w głowie by jako przykład inwestycji w wojsku podać wybudowanie nowego płotu?
I albo faktycznie robi se jaja albo zatrzymał się intelektualnie w podstawówce...

3 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Raczej niewiedzy co z czego się bierze. Bardzo dużo ludzi mówi "PiS dał"... "Kaczyński dał"
No ale poziom intelektualny też ma znaczenia, bo wyjazd z płotem mnie rozbroił.
Co trzeba mieć w głowie by jako przykład inwestycji w wojsku podać wybudowanie nowego płotu?
I albo faktycznie robi se jaja albo zatrzymał się intelektualnie w podstawówce...

Trzeba by go zbadać.

Jestem Europejczykiem.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Sam już nie wiem. To zidiocenie to może efekt jakiejś zbiorowej hipnozy?

Ta hipnoza nazywa się TVP . Jak masz Aviomarin , to sprawdź . Jeśli nie masz Aviomarinu , to proponuję wiaderko w zasięgu ręki.

11 godzin temu, caleb66 napisał:

.0cdb05651c2228686122621698845e90.jpg

bardzo , bardzo jestem ciekaw dlaczego zawsze fanom PISu  słowo   bół  kojarzy sie z wizyta w toalecie

co tak boli u diabła  w tej toalecie ?

12 minut temu, cir napisał:

bardzo , bardzo jestem ciekaw dlaczego zawsze fanom PISu  słowo   bół  kojarzy sie z wizyta w toalecie

co tak boli u diabła  w tej toalecie ?

Mają żylaki odbytu. To często wskazuje na tryb życia.

11 godzin temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

przepraszam, prezes dał Ci tanie paliwo...
To jest właśnie poziom Twojej wiedzy, Tanie paliwo dzięki PiSowi ...

A propos paliwa, pamietam jak kaczor za rządów PO mówił, że trzeba obniżyć akcyzę na paliwa i że on to zrobi jak dojdzie do władzy. I co zrobił? Nie dość, że nie obniżył, to jeszcze podniósł. To notoryczny kłamca. Zakpił z wyborców. Ośmieszył tych którzy na niego głosowali. 

Edytowane przez sly30
11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Trzeba by go zbadać.

Tak jest, i to przymusowo! A właściwie po co badać - wystarczy jak powołana spośród rozgrzanych sędziów "trójka" zaocznie albo in blanco podpisze, że chory. I delikwentów do (roboczej, niech zapitalają!) psychuszki ciupasem.

2 godziny temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Trzeba by go ubezwłasnowolnić.
Zresztą nie tylko jego...

Tak jest, i to przymusowo - bo popiera PiS. Nie tylko jego - WSZYSTKICH TAKICH!

Co za przepiękny i wstrząsający obraz quasi-umiłowania przez reprezentantów tzw. "gorszego sortu" (najgorszego?) tolerancji i wolności słowa, oraz przenajświętszej DEMOKRACJI*.

Na pokaz, w teorii - pełne buźki tych pustych frazesów, a tak naprawdę: wszystkich przeciwników zbadać, ubezwłasnowolnić, zabrać prawa (przede wszystkim wyborcze, bo przecie te  ........  nie mają pojęcia jak głosować).

Porcja psychotropów i poooszli do... robót przymusowych?; codziennie wieczorem obowiązkowe oglądanie  pseudo-Faktów TVN i wszystkich jego TV-klonów, a do czytania w niedzielę wyłącznie Gazownia i Krytyka Polityczna, ew. Lisweek. To dopiero jest super-hipnoza - co widać choćby tutaj, na załączonych obrazkach i postach.

*DEMOKRACJI, co to 5 lat temu zwaliła do zasłużonej opozycji (totalniackiej) jedyną uprawnioną do rządzenia, prawdomówną, charytatywną, nie kradnącą, światłą, europejską, proniemiecką, tuskową PO-partei. Demokracja i wybory są prawidłowe i słuszne gdy wygrywa PO, a nieprawidłowe i sfałszowane gdy wygrywa PiS - to Wasze neo-demokratyczne stanowisko. Niedawno sformułował je godny niegdyś wora i jeziora, potępiany sztuczny narodowiec mec. giertych - dzisiaj zgoła święty Wasz. Tak się naprostował, że nawet prof. etyki środa de domo ciupak rozgrzesza go z zarzutu zdrady tajemnicy adwokackiej ("w tym wypadku to mogło być uzasadnione" ? ); za takie sprzeniewierzenie się zasadom w USA chyba wyrzuca się prawnika z palestry na zbitą ćwarz.

PS: Jak tak Was Panowie czytam już dłuższy czas, jawi mi się straszny i zarazem jednak śmieszny obraz. Bo nazywacie wszystkich (równouprawnionych) ludzi o innych przekonaniach - a szczególnie zwolenników PiS - ciemnotą, tłuszczą, bolszewikami, sekciarzami, wyznawcami Kaczora, a chyba i nawet debilami oraz chorymi psychicznie. A to właśnie Wy nadinteligenci, wszechogarniający, bywali w świecie, mający w swym zadufaniu i nieomylności oczywistą wyłączność na bezdyskusyjne i jedynie słuszne interpretacje i oceny, jesteście właśnie tacy (bez epitetów w rodzaju debili i chorych psychicznie, pohamuję się, zachowujmy pewien poziom).

Bardziej skrajnych niż Wy zaślepionych fanatyków, sekciarzy, bolszewików i bezkrytycznych wyznawców (PO, Europy  oraz "normalnego, inteligentnego faceta-boga Tuska ? ", w rzeczywistości cwanego, ale ograniczonego tchórza i lokaja) - a wrogów polskości i patriotyzmu - z gromnicą szukać. Nie znajdzie się.

Wyjdźcie z siebie, poobserwujcie się obiektywnie z boku - może to dostrzeżecie. Ale uwolnić się od siebie bardzo trudno, więc małe szanse na to. Zresztą słowa "obiektywnie", "(samo)krytycznie" są dla Was niezrozumiałe, choć oczywiście są Wam znane.

A zresztą, jeśli mieliście kiedyś dowolnego rodzaju korzyści z władzy PO i spółki - to próżne wysiłki, chcecie po prostu powrotu do tamtych czasów i nie jest to sekciarstwo, fanatyzm i religia. W takim wypadku hasło "żeby było tak jak było" to bardzo rozsądne i jedyne podejście, choć wybitnie samolubne i takie zachowania rozumiem doskonale (choć potępiam zdecydowanie, bom Polak i patriota, nie stawiający MAMONY ORAZ OSOBISTYCH KORZYŚCI na pierwszym miejscu, jako bożka).

Że tak powiem, mam je gdzieś - jestem łagodnym abnegatem, raczej może minimalistą. I dobrze mi z tym, polecam.

Edytowane przez pavyan
Trzeba by go ubezwłasnowolnić.
Zresztą nie tylko jego...
Propagujesz faszyzm i język nienawiści dzielisz spoleczenstwo razem z dzambo a to jest przestępstwo.
14 minut temu, pavyan napisał:

Tak jest, i to przymusowo! A właściwie po co badać - wystarczy jak powołana spośród rozgrzanych sędziów "trójka" zaocznie albo in blanco podpisze, że chory. I delikwentów do (roboczej, niech zapitalają!) psychuszki ciupasem.

Tak jest, i to przymusowo - bo popiera PiS. Nie tylko jego - WSZYSTKICH TAKICH!

Co za przepiękny i wstrząsający obraz quasi-umiłowania przez reprezentantów tzw. "gorszego sortu" (najgorszego?) tolerancji i wolności słowa, oraz przenajświętszej DEMOKRACJI*.

Na pokaz, w teorii - pełne buźki tych pustych frazesów, a tak naprawdę: wszystkich przeciwników zbadać, ubezwłasnowolnić, zabrać prawa (przede wszystkim wyborcze, bo przecie te  ........  nie mają pojęcia jak głosować).

Porcja psychotropów i poooszli do... robót przymusowych?; codziennie wieczorem obowiązkowe oglądanie  pseudo-Faktów TVN i wszystkich jego TV-klonów, a do czytania w niedzielę wyłącznie Gazownia i Krytyka Polityczna, ew. Lisweek. To dopiero jest super-hipnoza - co widać choćby tutaj, na załączonych obrazkach i postach.

*DEMOKRACJI, co to 5 lat temu zwaliła do zasłużonej opozycji (totalniackiej) jedyną uprawnioną do rządzenia, prawdomówną, charytatywną, nie kradnącą, światłą, europejską, proniemiecką, tuskową PO-partei. Demokracja i wybory są prawidłowe i słuszne gdy wygrywa PO, a nieprawidłowe i sfałszowane gdy wygrywa PiS - to Wasze neo-demokratyczne stanowisko. Niedawno sformułował je godny niegdyś wora i jeziora, potępiany sztuczny narodowiec mec. giertych - dzisiaj zgoła święty Wasz. Tak się naprostował, że nawet prof. etyki środa de domo ciupak rozgrzesza go z zarzutu zdrady tajemnicy adwokackiej ("w tym wypadku to mogło być uzasadnione" ? ); za takie sprzeniewierzenie się zasadom w USA chyba wyrzuca się prawnika z palestry na zbitą ćwarz.

PS: Jak tak Was Panowie czytam już dłuższy czas, jawi mi się straszny i zarazem jednak śmieszny obraz. Bo nazywacie wszystkich (równouprawnionych) ludzi o innych przekonaniach - a szczególnie zwolenników PiS - ciemnotą, tłuszczą, bolszewikami, sekciarzami, wyznawcami Kaczora, a chyba i nawet debilami oraz chorymi psychicznie. A to właśnie Wy nadinteligenci, wszechogarniający, bywali w świecie, mający w swym zadufaniu i nieomylności oczywistą wyłączność na bezdyskusyjne i jedynie słuszne interpretacje i oceny, jesteście właśnie tacy (bez epitetów w rodzaju debili i chorych psychicznie, pohamuję się, zachowujmy pewien poziom).

Bardziej skrajnych niż Wy zaślepionych fanatyków, sekciarzy, bolszewików i bezkrytycznych wyznawców (PO, Europy  oraz "normalnego, inteligentnego faceta-boga Tuska ? ", w rzeczywistości cwanego, ale ograniczonego tchórza i lokaja) - a wrogów polskości i patriotyzmu - z gromnicą szukać. Nie znajdzie się.

Wyjdźcie z siebie, poobserwujcie się obiektywnie z boku - może to dostrzeżecie. Ale uwolnić się od siebie bardzo trudno, więc małe szanse na to. Zresztą słowa "obiektywnie", "(samo)krytycznie" są dla Was niezrozumiałe, choć oczywiście są Wam znane.

A zresztą, jeśli mieliście kiedyś dowolnego rodzaju korzyści z władzy PO i spółki - to próżne wysiłki, chcecie po prostu powrotu do tamtych czasów i nie jest to sekciarstwo, fanatyzm i religia. W takim wypadku hasło "żeby było tak jak było" to bardzo rozsądne i jedyne podejście, choć wybitnie samolubne i takie zachowania rozumiem doskonale (choć potępiam zdecydowanie, bom Polak i patriota, nie stawiający MAMONY ORAZ OSOBISTYCH KORZYŚCI na pierwszym miejscu, jako bożka).

Że tak powiem, mam je gdzieś - jestem łagodnym abnegatem, raczej może minimalistą. I dobrze mi z tym, polecam.

Typowe pierdolenie nagrzanego fanatyka PiS zindoktrynowanego reżimowym przekazem medialnym.

Oczywiście wzorcowy przykład dyskusji z samym sobą - najpierw coś się wymyśla, później przypisuje się to przeciwnikowi, a na koniec dzielnie się z tym dyskutuje. Z wiadomym skutkiem :-))).

Jestem Europejczykiem.

Typowe pierdolenie nagrzanego fanatyka PiS zindoktrynowanego reżimowym przekazem medialnym.
Oczywiście wzorcowy przykład dyskusji z samym sobą - najpierw coś się wymyśla, później przypisuje się to przeciwnikowi, a na koniec dzielnie się z tym dyskutuje. Z wiadomym skutkiem :-))).
Dzambo Ty wiesz że za znieważenie publiczne prezydenta są paragrafy ,połowa twoich wpisów da się pod nie podciągnąć. Na twoim miejscu przestalbym szerzyć język nienawiści i obrażać adwersarzy popierających PiS bo to raz że niekulturalne a dwa moga Cię za to posadzić, to forum jest publiczne .

plus insynuacje  ze przeciwnik nalezy do złodziejskiej grupy zwiazanej z PO 

klasyka i nuda , zwykłe emeryckie bajania ginącego pokolenia

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

58 minut temu, sly30 napisał:

A propos paliwa, pamietam jak kaczor za rządów PO mówił, że trzeba obniżyć akcyzę na paliwa i że on to zrobi jak dojdzie do władzy. I co zrobił? Nie dość, że nie obniżył, to jeszcze podniósł. To notoryczny kłamca. Zakpił z wyborców. Ośmieszył tych którzy na niego głosowali. 

A co chciał byś mieć lepiej jak za ''lepszej'' zmiany dziesięć lat temu , czym byś wytykał ? , porównaj ceny paliw dziesięć lat temu do zarobków 

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

No tak, "pierdolenie" itd., cóż innego można usłyszeć od Jaro_747?

Ale fakt, niczego innego się nie spodziewałem od takiego światłego toleranty, kulturalnego demokraty i fanatyka boga-Tuska, zindoktrynowanego total-opozycyjnym przekazem medialnym.

Dziękuję, kłaniam się. Szkoda jednego słowa więcej, będę się powstrzymywał - choć nie obiecam, że całkiem zamilknę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.