Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

13 minut temu, Zbig napisał:

No to straszna nędza w tej Warszawie za PiSu skoro w 2014 średnia pensja wynosiła w stolicy 8182 zł.

Tak strzeliłem i niewiele się pomyliłem, dokładnie 6900 brutto średnia i to jest najwyższą średnia w Polsce, w 2014 było 4200 

Nie wiem skąd masz dane że 2014 było 8 tys  napewno nie jest to prawda,może w jakiejś branży średnia  

Edytowane przez caleb66
11 minut temu, Zbig napisał:

No to straszna nędza w tej Warszawie za PiSu skoro w 2014 średnia pensja wynosiła w stolicy 8182 zł.

Przepis na pasztet z zająca:

Weź jednego zająca i  jednego wołu Opraw, zmieszaj mięso i wątroby,  posiekaj  na pasztet Przypraw zapiecz i podaj

celebuś . Dziecino. Przeczytaj . jakby co zapytaj jaiegoś młokosa to tekst Ci wytłumaczy/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, porlick napisał:

Jeśli on jest "głosem rozsądku", to jakimi debilami musi być reszta pis-dowatych!

Inni tyle nie mówią/piszą. Np. ci w sejmie są od bezmyślnego ponoszenia ręki i przyciskania wskazanego przez Prezesa przycisku. Taka jednogłośność to ostatnio była notowana w sejmie w czasach PRL. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

5 godzin temu, skynyrd napisał:

kantar dla Faktów tvn :0

Aż dziwne, że po i komuna nie są na 1 miejscu

Aha,

Kantar zły, to IBSP chyba też będzie zły, co nie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

z tego portalu ku większej Panów Braci uwadze podaję:

"Piotr Tymochowicz

To już nie jest prezydent to chory pieniacz, który pozwala sobie na coraz więcej, niestety mając za sobą równych sobie kretynów i posłusznych bezmyślnych klakierów.

Przykro mi to pisać, bo zawsze uważałem, że demokratycznie wybranemu prezydentowi należy się szacunek z racji sprawowanej funkcji. Uważałem, że należy oddzielić samego człowieka od jego roli jako reprezentanta Polski.

Kiedyś miałem okazję kilkanaście minut rozmawiać z nim na jakiejś gali Superexpressu - pisałem o tym na FB kilka lat temu. Nie napisałem prawdy, zachowałem ją dla siebie uważając, że nie powinienem dokładać swojej krytyki do i tak napiętej wtedy sytuacji. A zresztą - kim ja jestem aby oceniać prezydenta myślałem z jakąś tam dawką pokory.

Nie pisałem o nim wtedy negatywnie choć byłem przerażony jego bezdennie głupimi wypowiedziami i nie podzieliłem się wrażeniem, że rozmawiałem z kompletnym debilem. Teraz nie mam już takich skrupułów ale uważam także, że należy ostrzec wszystkich zainteresowanych, że prezydent Polski zachowuje się już nie jako bezwolna marionetka ale jak chory niedowartościowany pyszałkowaty dureń któremu władza tak mocno uderzyła do łba, że wchodzi w rolę obłąkanego uzurpatora- władcy który może sobie bezkarnie pokrzykiwać na rodaków, sędziów czy "gorszy sort" zapowiadając zresztą - robienie "porządków" w Polsce.

To już nie jest prezydent to chory pieniacz, który pozwala sobie na coraz więcej, niestety mając za sobą równych sobie kretynów i posłusznych bezmyślnych klakierów. Teraz dzieli go tylko jeden krok podobnie jak Ziobrę i innych funkcjonariuszy politycznych od przejścia "od słów do czynów. "

Przewiduję, że pędu do zbrodni legalizowanych przez tych obłąkanych ludzi nie da się już powstrzymać. Teraz zaczęli się pieniacko wydzierać jutro będą legitymizować zbrodnie na niepokornych pojutrze będą sami mordować ludzi.

Tego procesu, jak pokazała wielokrotnie historia nie da się już ani powstrzymać ani wyciszyć. Nie pozwolą sobie na to aby ktokolwiek odebrał im władzę. Już za wiele popełnili przestępstw zbyt wiele mają do stracenia, zbyt wielki będzie strach przed odpowiedzialnością, przed więzieniem. Szybciej wyprowadzą Polskę z Unii Europejskiej niż pozbędą się władzy i wpływów.

Wyraźnie widać, że przygotowują się do tego nieodwracalnie i konsekwentnie.

To już nie jest jakiś tam hejt jakaś strategia wyborcza, czy propaganda. To jest zmiana ustroju państwa. To jest przygotowanie do opuszczenia Unii To jest absolutna klęska i koniec Polski jaką dotąd znaliśmy. To przygotowanie do jawnych zbrodni.

Cała nadzieja w tych którzy zdążą wyjechać oraz w tych, którzy zostając nie poddadzą się bez walki.

Piotr Tymochowicz"

Skoro Chińczycy w kilka dni buduja szpital to myślę że Polacy potrafia postawić więzienie dla przyszłych picowych pensjonariuszy?

na moje oko tak na kilkanaście tysięcy na początek .

Póżniej kolejne dla zwolenników popierających pis - to akurat  musi byc pracujące. Z czegoś muszą spłacić tą zmarnowana kasę .I trzymać aż do spłaty ostatniej złotówki.

10 minut temu, dulon184 napisał:

celebuś . Dziecino. Przeczytaj . jakby co zapytaj jaiegoś młokosa to tekst Ci wytłumaczy/

Ukryta Zawartość

Takie artykuły to dla takich właśnie debili jak ty ,czytaj i się podniecaj jak żeś ułom .

Ukryta Zawartość

Teraz, dulon184 napisał:

Skoro Chińczycy w kilka dni buduja szpital to myślę że Polacy potrafia postawić więzienie dla przyszłych picowych pensjonariuszy?

na moje oko tak na kilkanaście tysięcy na początek .

Póżniej kolejne dla zwolenników popierających pis - to akurat  musi byc pracujące. Z czegoś muszą spłacić tą zmarnowana kasę .I trzymać aż do spłaty ostatniej złotówki.

Dlaczego więzienie? Powinny być ciężkie obozy pracy Może by wreszcie zrozumieli, ile wysiłku od przeciętnego polaka wymaga zarobienie na codzienne życie...

Celeb.

Podejrzewałem ż czytanie ze zrozumieniem to dla Ciebie zbyt duży wysiłek.. Stąd niechęć do czytania .

Kieedyś wspominałem że jak dla mnie to węizienie powinno być samowystarczalne . Sami na utrzymanie pracuja . Wszelki opłaty z ich pracy.Zero utrzymywania z budżetu.I oczywiśsci pokrycie wszelkich szkód z tejze pracy . Nawet do śmierci.

Chyba spada poparcie PiS bo nawet moderacja mnie nie banuje .

Ale nic to jutro też jest dzień. 

6 minut temu, Pasqual napisał:

Dlaczego więzienie? Powinny być ciężkie obozy pracy Może by wreszcie zrozumieli, ile wysiłku od przeciętnego polaka wymaga zarobienie na codzienne życie...

Jak musisz kopać rowy to wtedy dużo, a jak masz mózg to można nawet nie robić nic i hajsik leci . Jak to mówią masz łeb i ch*j to kombinuj. 

2 minuty temu, skynyrd napisał:

Tak pisowców wsadzi do puchy opozycja, jak pis opozycję.

Ależ tabun naiwniaków tu wypisuje swe marzenia.

Ta procesy norynberdzkie i plutony egzekucyjne i lemingoza wierzy .

niech ktoś mnie uszczypnie ? Przecież to są jaja jak berety

Minister koordynator Mariusz Kamiński, będąc szefem CBA, zlecił założenie podsłuchów prokuratorowi krajowemu Januszowi Kaczmarkowi. We wniosku do sądu o przyznanie zgody na podsłuch  Kamiński twierdził prokurator jest szefem kartelu narkotykowego i zleca zabójstwa. ....Mało tego, agenci CBA udali się do warszawskiej wróżki. Ta miała im przewidzieć co w najbliższym czasie będzie robić prokurator.

Ukryta Zawartość

i jeszcze taka fajna lista agentów CBA niewygodnych dla CBA

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

1 minutę temu, osimar napisał:

niech ktoś mnie uszczypnie ? Przecież to są jaja jak berety

Minister koordynator Mariusz Kamiński, będąc szefem CBA, zlecił założenie podsłuchów prokuratorowi krajowemu Januszowi Kaczmarkowi. We wniosku do sądu o przyznanie zgody na podsłuch  Kamiński twierdził prokurator jest szefem kartelu narkotykowego i zleca zabójstwa. ....Mało tego, agenci CBA udali się do warszawskiej wróżki. Ta miała im przewidzieć co w najbliższym czasie będzie robić prokurator.

Ukryta Zawartość

Skandale były lepsze ,pamiętam artykuł o facecie z morda pocharatana któremu żadna laska nie mogła się oprzeć. 

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, dulon184 napisał:

Zapewne jeszcze ciekawsze uczynki sie pokażą kiedy następcy dostaną się do papierów - oględnie pisząc.

Zapewne idioci to łykną. 

13 minut temu, caleb66 napisał:

Wszelkiej maści totalitaryści i zamordyści zawsze mieli pierdolca na punkcie okultyzmu, parapsychologii i innych bredni podsuwanych im przez przeróżnych szarlatanów, których takie typy ściągają jak magnes.

17 minut temu, Zbig napisał:

Wszelkiej maści totalitaryści i zamordyści zawsze mieli pierdolca na punkcie okultyzmu, parapsychologii i innych bredni podsuwanych im przez przeróżnych szarlatanów, których takie typy ściągają jak magnes.

Tia… ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Jak ty ? Nie zniżył bym się do Twojego poziomu .

Wiem, rozumiem. Przypadki głupoty bezdennej są wolne od poziomów odniesienia.

3 minuty temu, Zbig napisał:

Wiem, rozumiem. Przypadki głupoty bezdennej są wolne od poziomów odniesienia.

A lemingoza to denny czy bezdenny specu od pomiarów i punktów odniesienia ?  

32 minuty temu, caleb66 napisał:

A lemingoza to denny czy bezdenny specu od pomiarów i punktów odniesienia ?  

Używanie terminu lemingoza to chyba najbardziej znany przejaw pisowskiej ignorancji, akurat w tym przypadku w dziedzinie zoologii.

To co było w Warszawie to raczej stypa nie zabawa sylwestrowa .
Jasne. Wszystko bez udziału zenka i patronatu kury to dla ciemnego luda stypa i miałkość intelektualna

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

A to zupełnie inny temat
To jest ten sam temat

Przecinki dokleja się do słowa poprzedzającego a nie następującego! I tak wiemy że jesteś tylko trollem w robocie. Myślisz że tego nie widać? Piszesz strasznie prymitywnie, no tak na miarę swojej inteligencji... 
Myślisz, że ktokolwiek da mu jakąkolwiek robotę? Wątpię

Dla dobra Polski obywatelu głosuj na PiS i Andrzeja Dude. 
Dobre hasło wyborcze ? 

Nie jestem trollem, jestem głosem rozsądku w gąszczu kłamstw i manipulacji ,tylko PiS może ocalić Polskę w obecnej formie, chyba że chcecie stany zjednoczonej Europy i rząd centralny w Berlinie. 

Takie artykuły to dla takich właśnie debili jak ty ,czytaj i się podniecaj jak żeś ułom .

Chyba spada poparcie PiS bo nawet moderacja mnie nie banuje .
Ale nic to jutro też jest dzień. 
Jak musisz kopać rowy to wtedy dużo, a jak masz mózg to można nawet nie robić nic i hajsik leci . Jak to mówią masz łeb i ch*j to kombinuj. 

Ta procesy norynberdzkie i plutony egzekucyjne i lemingoza wierzy .
Ortografia pała. (w poszukiwaniu rozumu)

Zapewne idioci to łykną. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.