Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :) vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

40 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nasz Kolega powinien mieć nicka "Zryty beret", bardziej by pasowało.

Kolegami to my na szczęście nigdy nie będziemy panie PO-Trzaskany..Naczelny Trollu AudioLewizny

Wypuścili toto z tego partyjnego sanatorium na Nocną Zmianę i teraz będzie na kolanach za 1 dorodnego kartofla smarował przez cały tydzień co mu Putin z Brejzą każą..? Co za dno  

że też to jeszcze ziemia nosi ..

Edytowane przez Niepokorny
21 minut temu, Niepokorny napisał:

Kolegami to my na szczęście nigdy nie będziemy panie PO-Trzaskany..Naczelny Trollu AudioLewizny

Wypuścili toto z tego partyjnego sanatorium na Nocną Zmianę i teraz będzie na kolanach za 1 dorodnego kartofla smarował przez cały tydzień co mu Putin z Brejzą każą..? Co za dno  

że też to jeszcze ziemia nosi ..

Chcesz Poznaniaka kupić za jedną pyrę? Pajac.

Jestem Europejczykiem.

39 minut temu, seniortelefono napisał:

I znowu wysyp bełkotliwych przygłupów.

Wiesz..sranie lepiej mi idzie gdy was yebię..? - właśnie skończyłem. 
możecie śmiało kontynuować we własnym szambie. 
Knuć.. użalać się i pocieszać wzajemnie..

6 rok większość wam ?POkazuje a wy miast wnioski wyciągnąć, przeorganizować się może.. cokolwiek to kciuki trzymacie by w polsce kryzys rozyebał PIS... tylko na tyle was stać. 
Już nawet Modły ? o gromy, meteoryt, Covid... cokolwiek Byle by odzyskać swe UBeckie emeryturki..

Więc TRZAśnijcie se 0,7L z waszym ??? „autorytetem” na dobranoc i  

?papatki intelektualne mańkuty?

będę was czytał bo wtedy lepiej mi działa perystaltyka jelit..

23 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Chcesz Poznaniaka kupić za jedną pyrę? Pajac.

Brejzie za tyleś się sprzedał. Polarny OFFczarku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Niepokorny

Pozostaje mi tylko powtórzyś swój wpis z sąsiedniego watku:

Myślałem że zidiocenie PiSowców po wyborach może się lekko cofnąć, ale obserwuje proces odwrotny. Ciekawe.

Jestem Europejczykiem.

4 godziny temu, Sine Metu napisał:

Tak, 50% wytwarza 75% PKB - to "Polska Trzaskowskiego" pracuje na Polskę PiS.

I jeszcze wam k... źle?

Ukryta Zawartość

Wiesz co to PÓł prawda? Najgorsze z kłamstw bo dobrze udaje prawdę.

000ABE39OYVJYBOH-C122-F4.jpg

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

8 godzin temu, Jaro_747 napisał:Myślałem że zidiocenie PiSowców po wyborach może się lekko cofnąć, ale obserwuje proces odwrotny. Ciekawe.

A to dobre..

Zastanawiające jest że PO kolejnym łomocie otrzymanym przez tą wieś, emerytów, intelektualną mniejszość, idiotów (jak piszesz) to akurat WY sfrustrowana pseudo elita nie wyciągacie wniosków i nadal uprawiacie POlitykę POgardy.. więc kto tu idiota..? 

mój pies jest mądrzejszy od ciebie bo drugi raz do jeża nie podejdzie.. ty nadal swoje.. z uporem masochisty/wariata kąsasz i dostajesz pałą po łbie  

ale mi to nie przeszkadza, mi to pasuje, jestem TOLERANCYJNY dla takich Pożytecznych Idiotów jak jaro ze swoją świtą i proszę o więcej..

a wiesz czemu bo tym sposobem mobilizujesz ten jakoby „bezmyślny” elektorat do kolejnego dla siebie kopa za 3 lata

Miłego Dnia 

W dniu 14.07.2020 o 07:34, Niepokorny napisał:

Tak się dla elYty kończy ignorancja oraz nabijanie z pochodzenia i wykształcenia

19 godzin temu, Niepokorny napisał:

Samozwańcza elYta POlityki przez 5 ostatnich lat skutecznie „mobilizowała” małe wsie i miasteczka.. że to tępy lud na kolanach..itd

5 godzin temu, Niepokorny napisał:

to akurat WY sfrustrowana pseudo elita nie wyciągacie wniosków i nadal uprawiacie POlitykę POgardy

Pewnie byłeś na wagarach, gdy uczyli jakie efekty przyniosła pogarda dla elit w Związku Sowieckim za Stalina i w Kambodży za Pol Pota.

34 minuty temu, Sine Metu napisał:

Ukryta Zawartość

Dadzą  trzy miesiące przed kolejnymi wyborami i tym sposobem wykiszkują POwców , ?

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, Stream napisał:

Pewnie byłeś na wagarach, gdy uczyli jakie efekty przyniosła pogarda dla elit w Związku Sowieckim za Stalina i w Kambodży za Pol Pota.

POgarda Dla Elit mnie nie interesuje..
od 60-100 mln ofiar pogardy elit. 
Widać autorytety masz wybitne, dla ciebie to i Józef Stalin usta słodsze ma od malin..

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Niepokorny
K... gościu ma tak silny rosyjski akcent

No, ale Dupa tego absolutnie nie ogarnia.

Kto mu k... dał doktorat?!

Nie on jedyny z władców świata dał się wkręcić, już nie przeżywaj tak. Duda załatwił ci ruch bezwizowy do USA a twój Tusk co załatwił dla Polaków.
23 minuty temu, caleb66 napisał:
36 minut temu, Sine Metu napisał:

Duda załatwił ci ruch bezwizowy do USA a twój Tusk co załatwił dla Polaków.

Tusku mu załatwił bezwizowy ruch na Szparagi..??
a Jugendamt to mu nawet dzieci przypilnuje 

44 minuty temu, Sine Metu napisał:

Kto mu k... dał doktorat?!

Pewien profesor uniwersytecki mawiał: to, że ma Pan doktorat mnie nie dziwi, ale kto Panu dał maturę?

Integra Abrahamsen V2.0 UP, CD Abrahamsen V1.0 UP, monitory Chario Constellation Delphinus, interkonekt M&B AudioCable Diamond XLR, przewody głośnikowe QED Anniversary Ruby Red, przewody zasilające Yarbo 9000 i Yarbo 1100, wtyki Valab Carbon Rhodium

10 godzin temu, Niepokorny napisał:

to akurat WY sfrustrowana pseudo elita nie wyciągacie wniosków i nadal uprawiacie POlitykę POgardy.. więc kto tu idiota..? 

Mylisz nas z J. Kurskim, który wykazał się największą pogardą w stosunku do widzów TVP-iS nazywając ich "ciemnym ludem". Widzowie tak nazwani łyknęli to bez zmrużenia oka. Widać Kurski miał rację.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jak wam się nie podobają rządy PiS w Polsce wybrane demokratycznie to droga wolna ,nikt was tu nie trzyma ale jak chcecie mieszkać w naszym kraju to macie się nas słuchać i grzecznie nam uslugiwac .

I na naszych warunkach pozwolimy wam tu mieszkać.

47 minut temu, caleb66 napisał:

Jak wam się nie podobają rządy PiS w Polsce wybrane demokratycznie to droga wolna ,nikt was tu nie trzyma ale jak chcecie mieszkać w naszym kraju to macie się nas słuchać i grzecznie nam uslugiwac .

Zapomniałeś pajacu o lekarzach wypędzanych przez pisowców parę lat temu?od tamtej pory sytuacja w służbie zdrowia na pewno nie polepszyła się... ...kto na te pisowskie plus-y będzie robił? 

a pić sie chce

108144258-1129298467442649-1494783464494

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Mylisz nas z J. Kurskim, który wykazał się największą pogardą w stosunku do widzów TVP-iS nazywając ich "ciemnym ludem". Widzowie tak nazwani łyknęli to bez zmrużenia oka. Widać Kurski miał rację.

Czyżby ?? ???

no lechu.. wyżyj sie:

1. Media i celebryci:
Dlaczego Agata Duda i Kinga Duda milczą? Dlaczego nie zabierają głosu w sprawach ważnych?

2. Kinga Duda po latch milczenia i już po zakończeniu kampanii:
„Wszyscy jesteśmy równi i wszyscy zasługujemy na szacunek. Nikt nie zasługuje na to, by być obiektem nienawiści, absolutnie nikt.”

3. Media i celebryci

Marta Lempart: NAZI Barbie !! ??

Michał Piróg: Ja bym się wyparł ojca

Bart Staszewski: Córki Putina mają więcej przyzwoitości

Karolina Korwin-Piotrowska: Następnym razem, kiedy Twój szanowny tata, będzie bezkarnie i publiczne obrażał innych (…) zareaguj szybciej, a nie z wieloletnim opóźnieniem

Paulina Młynarska: Jeżeli uważasz, że wszyscy zasługują na szacunek, są równi i nie powinni się bać, niezależnie od tego kogo kochają, TO CO TY TAM W OGÓLE WCZORAJ ROBIŁAŚ? Ludzie, którzy nie godzą się na faszystowskie szczucie przeciwko całym grupom społecznym, siedzieli wczoraj w Polsce w domach, z paznokciami zjedzonymi do kości. Kiedy więc stajesz u jego boku i nagle wypuszczasz z siebie tęczową chmurkę na temat szacunku i tolerancji, to nie jest żaden akt odwagi, ale czysty konformizm.

————————————

To jest fantastyczna wasza odpowiedź na słowa o tym, że każdy zasługuje na szacunek.
Fantastyczna.

Szczególnie ten ostatni fragment, bardzo znamienny.
Kinga Duda mówi o szacunku dla każdego, a Paulina Młynarska od razu nazywa te słowa „tęczową chmurką”. 
Bo tak właśnie rozumiecie słowo szacunek, w jedną tęczową stronę.

19 godzin temu, Jaro_747 napisał:

No to wieś wybrała sobie Prezydenta.

Przecież największa wieś Warszawa nie wybrała Dudy, została z Czaskoskim.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Godzinę temu, caleb66 napisał:

PiS nie będzie rządził wiecznie. A po zmianie władzy będziesz cieniutko śpiewał. Jeśli ktokolwiek da ci w ogóle jakąś możliwość. 

11 minut temu, asterix1 napisał:

Zapomniałeś pajacu o lekarzach wypędzanych przez pisowców parę lat temu?od tamtej pory sytuacja w służbie zdrowia na pewno nie polepszyła się... ...kto na te pisowskie plus-y będzie robił? 

a pić sie chce

Ukryta Zawartość

To nie idź do roboty tylko Pij..?

PISior 500+ daje każdemu..

Nawet temu co łape po 500 wyciąga i na Rząd pluje...

tak POlaczków Fryce zza Odry przekabacili że teraz rodaków rodziny nazywasz Patologią - więc sam jesteś Pajac

Ukryta Zawartość

Teraz, caleb66 napisał:

Odnoś się do mnie z należnym mi szacunkiem przybłędo . Do swojego pana mówisz.

Od kiedy śmieć jest panem?

1 minutę temu, Bobcat napisał:

PiS nie będzie rządził wiecznie. A po zmianie władzy będziesz cieniutko śpiewał. Jeśli ktokolwiek da ci w ogóle jakąś możliwość. 

Ty teraz cienko piszczysz a liczysz że ktokolwiek da ci w ogóle jakàś możliwość..?

1 minutę temu, Niepokorny napisał:

POlaczków Fryce zza Odry przekabacili że teraz rodaków rodziny nazywasz Patologią - więc sam jesteś Pajac

Kolejny lumpen-elektorat PiS zabrał głos.

W najbliższym czasie jakieś 10 lat nie zapowiada się na zmiany a później to zapomnisz tak jak większość tępych pelikanow.
Teraz, Niepokorny napisał:

Ty teraz cienko piszczysz a liczysz że ktokolwiek da ci w ogóle jakàś możliwość..?

A ty będziesz cienko piszczał w przyszłości.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.